GTK-XB72 

Uw dansfeest naar een hoger niveau

Maak er een feest van om nooit te vergeten met het compacte geluidssysteem GTK-XB72. Met de diepe, stevige bas en de opvallende ledverlichting lijkt het alsof u bij een groot dance-evenement bent.

AUDIOSYSTEMEN

XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem

GTK-XB72
Afbeelding van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem

350,00 €

(inclusief btw)
EXTRA BASS™-logo
EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk op de EXTRA BASS-knop om uw muziek een stevige impuls te geven. De functie versterkt baslijnen voor een diepe, krachtige bas. Activeer de modus met één druk op de knop en laat u overdonderen door de rijke bas.

Illustratie van de GTK-XB72 in verticale en horizontale positie
Verticale en horizontale plaatsing

Een flexibele opstelling in twee posities, zodat u geniet van geweldig geluid, waar u het systeem ook plaatst. Plaats hem horizontaal als een klassieke boombox of plaats hem rechtop als u wat minder ruimte heeft. Een ingebouwde sensor optimaliseert de geluidsverwerking naar stereogeluid, welke opstelling u ook kiest.

Diagram van hoe LIVE SOUND werkt
Alsof u er echt bij bent

Hoor uw muziek op geheel nieuwe wijze: druk op de knop voor LIVE SOUND, waarna de handig geplaatste speakers en DSP-technologie uw muziek verspreiden over een breder gebied. Breng uw feest tot leven met een unieke driedimensionale geluidservaring en creëer festivalvibes, waar u ook bent.

Licht in het donker

De GTK-XB72 heeft ingebouwde, meerkleurige led-lijnverlichting aan de voor-, zij- en bovenkant, pulserende speakerverlichting in de behuizing en een knipperende stroboscoop voor nog meer feestvreugde. Zo creëert u met gemak de sfeer van een club.

Close-up van de lijnverlichting van de GTK-XB72
Draadverlichting
Close-up van de speakerverlichting van de GTK-XB72
Speakerverlichting
Close-up van de stroboscoop van de GTK-XB72
Stroboscoop
Logo voor Sony | Music Center
Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Beheer uw instellingen met de Sony | Music Center-app. Download de app op uw smartphone en bedien draadloos uw muziek. U kunt de audio-instellingen aanpassen, uw favoriete USB-afspeellijsten selecteren van uw telefoon of het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan het geluidssysteem.

Maak het nog leuker met de Fiestable-app

Met de Fiestable-app bepaalt u de kleur van de verlichting en kunt u de dj- en karaokemodi activeren op uw smartphone. Tik in Fiestable op Party Light en het display van uw telefoon bootst de lichteffecten van het geluidssysteem na, zodat het knippert en van kleur verandert op de maat van de muziek. Er kunnen zoveel smartphones meedoen als u maar wilt, voor een unieke gedeelde ervaring. 

Feestgangers die Party Light gebruiken via de Fiestable-app op hun smartphone
Logo Ontdek het op Google Play
Sony | Music Center voor Android
Logo Download in de App Store
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Breid uw geluidssysteem uit 

Maak uw geluidssysteem extra krachtig met de Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie. Sluit meerdere stereosystemen aan via Bluetooth®-technologie voor een krachtiger geluid. Activeer één apparaat als 'Party Host' en synchroniseer muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op dezelfde beats.

NFC- en Bluetooth®-logo's
Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®

Houd uw NFC-apparaat tegen het geluidssysteem om snel en probleemloos verbinding te maken en begin direct met het streamen van uw muziek. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en het feest kan beginnen.

Pictogram USB
Met de USB-poort kunt u verbinding maken, afspelen en opladen

Sluit een USB-geheugenstick, smartphone of tablet aan en speel al uw digitale bestanden af. U kunt mp3 en WMA afspelen, zodat het feest altijd door kan gaan. Bovendien kunt u tegelijk uw apparaat opladen.

Specificaties en kenmerken

Til danceparty's naar het volgende niveau met dit krachtige, compacte geluidssysteem. Combineert EXTRA BASS met LIVE SOUND voor opvallende ledverlichting, inclusief lijnverlichting, speakerverlichting en een stroboscoop. Het is net alsof u bij een groot dance-evenement bent. Met Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie kunt u extra speakers toevoegen voor een krachtiger geluid.
  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • Verticale en horizontale plaatsing

  • Boost uw feest met lijnverlichting, speakerverlichting en een knipperende stroboscoop

  • Rechtstreeks streamen en bedienen vanaf uw smartphone met de Sony | Music Center app

  • Verbind meer speakers met elkaar met Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers