AUDIOSYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

MHC-GT5D

Afbeelding van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

900,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

Krachtig geluid met één druk op de knop

Geniet van verbazingwekkend krachtig basgeluid met maar liefst 2400 W en een Sound Pressure Horn, waardoor alle baslijnen en filmscènes duidelijk hoorbaar en voelbaar zijn. En met verschillende instellingsopties kunt u gemakkelijk overschakelen van een film naar een knalfeest.

  • Sound Pressure Horn
  • 3-weg speakersysteem
Slim en krachtig

Slim en krachtig

Onze energiezuinige Sound Pressure Horn genereert meer geluidsdruk bij een lager uitgangsvermogen. Het is dus beter voor zowel het geluid als de omgeving.

Draadloos stereosysteem voor thuis met DSEE

Hoor meer in elk nummer

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

De DSEE schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op. De hoge en lage tonen die verloren gaan bij het compressieproces worden hersteld, waardoor u een rijk geluid hoort dat dichter bij cd-kwaliteit komt.

MEGA BASS

Schakel Mega Bass in en maak uw basgeluid en favoriete actiescènes nog mooier.

Versterk de bas op uw stereosysteem voor thuis met MEGA BASS

Neem het systeem mee naar elk feestje

Handige handgreep en een set-up voor groots geluid

De subwoofer van de MHC-GT5D heeft handige wieltjes en een handgreep, zodat u hem eenvoudig kunt verplaatsen—perfect voor elk feestje. De losse Soundbars kunnen eenvoudig in een hoek van 10 graden aan de hendel worden bevestigd, waardoor het geluid over een groot gebied gelijkmatig wordt verspreid. De Soundbar kan ook aan een statief worden bevestigd.

Voel de muziek, zie de kleuren

Creëer een echte feestsfeer met de levendige verlichting van de led-subwooferspeaker. De verlichting met verschillende kleuren schijnt op uw plafond, muren of vloer. U kunt een patroon met stippen of lijnen kiezen dat synchroon loopt met de beat van de muziek, zodat het voelt alsof u in een club bent.

Maak verbinding

Speel uw favoriete nummers en afspeellijsten op geselecteerde smartphones af via de MHC-GT5D. Gebruik simpelweg NFC One-Touch om een Bluetooth®-verbinding te maken en meteen te streamen.

Draadloos stereosysteem voor thuis met NFC en Bluetooth®
Bedien uw stereosysteem voor thuis met de Fiestable-app

Baas over uw eigen feestje

Download de Fiestable-app en bedien de speakerverlichting, voeg dj-effecten toe, speel stemopnamen af, ga naar het volgende nummer of zet het volgende nummer klaar—allemaal met uw smartphone.

Laat het feest knallen

Iedereen gaat compleet uit zijn dak op de dansvloer met deze party-functies. Laat uw creativiteit de vrije loop met allerlei dj-effecten: van het 'pannen' van geluid tussen speakers en geïsoleerde stemmen tot het toevoegen van flanger- en wah-wah-effecten, maar ook sample- en scratch-effecten. Met Party Chain kunt u meerdere systemen met audiokabels aansluiten en synchroniseren voor een nóg grootser geluid.

Stereosysteem voor thuis met een dvd-speler en karaokefuncties

Maak de popster in u wakker

Organiseer epische karaokegevechten met twee microfoonuitgangen en diverse opties, zoals de modus karaoke-PON die het stemgeluid verzacht zodat u kunt meezingen.

De set-up voor bioscoopgeluid

Sluit het systeem op uw tv aan via de optische ingang en geef kracht aan de soundtracks van films en tv-programma's. De Soundbar kan aan de muur worden bevestigd of onder de tv worden opgeborgen en de compacte subwoofer is perfect voor kleinere ruimten.

Virtuele Surround Sound

Plaats de speakers afzonderlijk van elkaar of als een lange Soundbar als saanvulling op uw Home Theatre-systeem. Met de virtuele Surround-modus geniet u van een indrukwekkend geluidsveld van 360 graden.

Draadloos stereosysteem voor thuis met virtuele Surround Sound
Draadloos stereosysteem voor thuis met Football-modus

Alsof u langs de lijn staat

Verbeter het omgevingsgeluid met de Football-modus wanneer u naar wedstrijden kijkt. U kunt zelfs het commentaar uitzetten en uzelf deel van het publiek voelen.

Draadloos stereosysteem voor thuis met ClearAudio+

Hoor elk woord

Maak het geluid van elke scéne nog helderder met de modus voor heldere dialogen. Ideaal wanneer u naar films of tv-programma's kijkt bij een laag volume of wanneer u uw eigen video's bekijkt.

Draadloos stereosysteem voor thuis met een ingebouwde dvd-speler

Haal uw films maar tevoorschijn

Met de ingebouwde dvd-speler kunt u eenvoudig uw favoriete films bekijken. Sluit het systeem aan op uw tv en laat uw favoriete scènes tot leven komen.

Bedien uw stereosysteem voor thuis met de SongPal-app

Slimme bediening op afstand met SongPal 3.0

Een wereld vol muziek binnen handbereik

Met de SongPal 3.0-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de app op uw mobiele telefoon voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer: alles met één app.

Aansluiten, afspelen, overbrengen

Twee USB-poorten en een stofdicht cd-station

Zet uw nummers eenvoudig over van een cd naar USB, of van het ene USB-apparaat naar het andere, zonder pc. U kunt uw favoriete mp3-bestanden afspelen, uw oude cd's herontdekken of afspeellijsten samenstellen.

Draadloos stereosysteem voor thuis met twee USB-poorten en een cd-station
Draadloos stereosysteem voor thuis met twee audio-ingangen

Twee audio-ingangen

Of u nu kijkt of speelt, u geeft al uw audio extra kracht door de MHC-GT5D op uw tv, gameconsole of andere apparaten aan te sluiten.

Draadloos stereosysteem voor thuis met FM-radio

FM-radio

Luister naar uw favoriete programma's of live dj-sets met FM-radio.

Specificaties en kenmerken
Geniet van verbazingwekkend krachtig basgeluid met maar liefst 2400 W en een Sound Pressure Horn, waardoor alle baslijnen en filmscènes duidelijk hoorbaar en voelbaar zijn. En met verschillende instellingsopties kunt u gemakkelijk overschakelen van een film naar een knalfeest.
  • Nieuwe Sound Pressure Horn voor krachtige bas 

  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Direct streamen en bedienen vanaf uw smartphone met SongPal

  • Led-verlichting en dj-effecten zorgen voor een feestelijke sfeer

Speakerformaat
Formaat middenunit (4x 9 cm; conustype), Formaat subwoofer (1x 35 cm; conustype), Formaat tweeter (2x 5 cm; conustype)
Uitgangsvermogen
2400 W
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang (1), Analoge audio-uitgang (1), Composietvideo-uitgang (1), Digitale audio-ingang (1), Microfooningang (2), Speakeruitgang voorzijde (1), USB-poort (2)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu