AUDIOSYSTEMEN

V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V02

Afbeelding van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

230,00 €

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

Kenmerken

Maak uw feestje compleet met geluid

Breng de festivalvreugde naar verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane bijeenkomsten. Het basgeluid van de JET BASS BOOSTER verspreidt zich over lange afstanden waardoor het aanwezige publiek nog meer kan genieten van krachtige muziek.

Schuin geplaatste tweeterunits

Vul de ruimte met feestgeluiden dankzij de schuin geplaatste tweeterunits die het geluid breder verspreiden.

Dankzij de JET BASS BOOSTER voelt u de beat zelfs op lange afstanden

Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat u dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar u ook tussen de mensen staat en hoe ver u ook van het geluidssysteem af staat.

Bouw de ultieme sfeer met de speakerverlichting

Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting die u ook veel in clubs ziet. Het blauwe licht pulseert in patronen en loopt synchroon met het ritme van de muziek.

Maak de popster in u wakker

Zing mee met uw favoriete nummers. Door de microfooningang is de MHC-V02 perfect voor karaokefeestjes. U kunt ook een gitaar aansluiten op de microfooningang en het systeem als gitaarversterker gebruiken. Geniet van drie modi - Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor uw basgitaar.

Spraakbediening via Fiestable

Verander van nummer, zet het geluidssysteem aan en laat het licht knipperen via spraakopdrachten. Selecteer gewoon Voice Control in de Fiestable app en spreek uw opdracht in. Hiermee kunt u de verlichting en het geluid beheren.

Zorg voor een nog leukere ervaring met Party Light via Fiestable

Druk op uw smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek. Er is geen limiet aan het aantal smartphones die van deze modus gebruik kunnen maken, wat zorgt voor een unieke gedeelde ervaring.

Word de leider van de feestgangers

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app kunt u nummers kiezen en geluidsinstellingen vanaf uw telefoon aanpassen. Activeer de DJ- en karaoke-modi met de Fiestable-app. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing brengt u met een polsbeweging veranderingen aan.

Compatibel met statief

Dankzij een ingebouwde bevestigingsopening kan de MHC-V02 met een speakerstatief op een verhoogde positie worden geplaatst, zodat het geluid verder verspreid kan worden naar nog meer mensen, ongeacht of ze zitten of staan.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de luidsprekers te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Geniet van streamen van hoge kwaliteit met LDAC™ via Bluetooth®

LDAC verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens (met een maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) dan conventionele Bluetooth®-audio, voor een geweldige draadloze luisterervaring.

Handgreep voor gemakkelijk dragen

Wilt u de MHC-V02 verplaatsen? Pak dan gewoon de handgreep beet en neem het audiosysteem mee naar waar u ook wilt feesten.

Verbeter het feest met extra speakers

Als u meerdere audiosystemen voor thuis koppelt via een Bluetooth®-verbinding, kunt u van een nog krachtiger geluid genieten. Verbind tot wel 50 compatibele audiosystemen voor thuis met elkaar en synchroniseer muziek en verlichting.

Verbinding met meerdere apparaten laat meer mensen de muziek regelen

U kunt met uw vrienden via Bluetooth®-technologie tot drie smartphones tegelijkertijd koppelen met de MHC-V02. U kunt nummers uit al uw muziekbibliotheken afspelen, zodat u nog meer keuze hebt.

Met de USB-poort kunt u verbinding maken, afspelen en opladen

Speel nummers die op een USB-apparaat staan of maak uw eigen afspeellijsten met directe opname van cd naar USB. Sluit uw apparaat gewoon aan op de PLAY/REC-poort en zet uw volgende feestje kracht bij met al uw favoriete nummers. U kunt zelfs de USB-poort gebruiken om uw smartphone op te laden terwijl u een feestje bouwt.

Specificaties
Til uw feestjes naar het volgende niveau met dit krachtige geluidssysteem in één box. Voel de beat van uw favoriete nummers zelfs op lange afstand. Geniet van speakerverlichting die pulseert op de maat van de muziek en bestuur het afspelen van nummers vanaf uw smartphone.
  • Bas is te horen over lange afstanden dankzij de JET BASS BOOSTER

  • Speakerverlichting

  • Spraakbediening via Fiestable / Party Light via Fiestable

  • Hendel voor veilig tillen en gemakkelijk dragen

  • Compatibel met statief

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu