HIFISYSTEMEN

V13 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V13
MHC-V13

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

349,99 €

MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Licht
Belichting
Leuke functies
Leuke kenmerken
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Geef ongekend leuke feestjes

Voel de beat van je favoriete nummers, zelfs van veraf, met dit krachtige geluidssysteem met één box. Of dans mee met speakerverlichting
die pulseert op de maat van de muziek uit de MHC-V13. De afspeelbediening verloopt via je smartphone. 

Vul de locatie met geluid 

Til feestjes naar een hoger niveau: verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane samenkomsten worden haast festivals.
Dankzij zeer efficiënte tweeters en ver dragend basgeluid uit de JET BASS BOOSTER genieten al je gasten van krachtige muziek
op de hele locatie.

MHC-V13
Overal op het feest geweldig geluid

Er zit verrassend veel geluid in de compacte MHC-V13. Twee zeer efficiënte tweeters en de JET BASS BOOSTER verspreiden het geluid. Je muziek reikt verder en hoger uit de voorkant van het audiosysteem, zodat al je gasten van rijk, helder geluid genieten.

Twee extreem efficiënte tweeters vullen de ruimte met geluid

Boven aan de voorkant van het systeem zitten twee omhooggerichte, extreem efficiënte hoorntweeters die de geluidsweergave uitbreiden en de geluidsdruk naar boven verhogen. Je muziek is als een waaier; verder en net een beetje beter te horen, zodat iedereen kan meegenieten. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Voel de beat zelfs van veraf met JET BASS BOOSTER

Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat.

Bouw de ultieme sfeer met de speakerverlichting

De speakerverlichting produceert meerkleurige lichtgolven, zodat je kunt genieten van de authentieke sfeer van een nachtclub of outdoorfestival.

lamp
Maak de popster in je wakker

Zing mee met je favoriete nummers. Dankzij de microfooningang is de MHC-V13 ideaal voor karaokefeestjes. Je kunt ook een gitaar aansluiten op de microfooningang en het systeem als een gitaarversterker gebruiken. Geniet van drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor je basgitaar.

Maak er een geweldig feest van met Fiestable

Leuk, intuïtief en gebruiksvriendelijk: met de Fiestable-app heb je volledige controle over de MHC-V13. Download de Sony | Music Center-app om de Fiestable-app te gebruiken. Vervolgens heb je het voor het zeggen qua muziek, verlichting en meer, door op je telefoon te tikken of spraakopdrachten te geven.

party-playlist-fiestable
Laat je vrienden de afspeellijst voor het feest samenstellen met Fiestable

Met de Fiestable-app kan iedereen hun favoriete nummers aan je afspeellijst toevoegen. Laat je gasten via je Wi-Fi®-netwerk muziek toevoegen vanaf hun smartphone, zodat je feest lekker lang doorgaat.

karaoke-ranking-fiestable
Vind de absolute karaokekampioen met ranglijsten via Fiestable 

Organiseer een karaokewedstrijd met de ranglijstfunctie om de karaokekampioen te bepalen. Wie een plek in de top 10 bemachtigt, mag zijn of haar naam en lied registreren
in de ranglijst.

koning_van_het_feest
Word de Party King

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app kies je nummers en geluidsinstellingen vanaf je telefoon. Met de Fiestable-app regel je de verlichtingskleuren en activeer je de dj- en karaokemodi. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing breng je met een soepele polsbeweging veranderingen aan.

logo-van-music-center
googleplaystore
Sony | Music Center voor Android
appstore
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Breid de feestatmosfeer uit met een draadloze verbinding  

Geniet van grootser, voller geluid en gesynchroniseerde verlichting. Met Wireless Party Chain kun je je MHC-V13 verbinden met een van de 50 compatibele krachtige audiosystemen via Bluetooth®., 

Bluetooth®
Naadloos streamen met Bluetooth®

Dankzij Bluetooth®-technologie is er geen gedoe met draadloze verbindingen en ingewikkelde instellingen. Maak via Bluetooth® verbinding en je bent er klaar voor.

Draadloos feestje
Synchroniseer geluid met de draadloze Party Chain

Verbind tot 50 compatibele krachtige audiosystemen via een Bluetooth®-verbinding,, geniet van een nog indrukwekkendere audio-ervaring en zie hoe uw verlichting ook met de speakers wordt gesynchroniseerd. 

Meerdere apparaten
Verbinding met meer apparaten: bediening
door meer mensen

Koppel tot wel drie smartphones tegelijkertijd met de MHC-V13 via Bluetooth®-technologie,. Zo kunnen jij en je vrienden nummers uit verschillende muziekbibliotheken afspelen voor nog meer keuze. 

dab-logo
Luister meer met DAB+ 

De tuner is volledig compatibel met DAB+, dus je kunt overal waar je wilt luisteren
naar je favoriete radiostations. 

Ontworpen om elk feest te doorstaan 

De MHC-V13 is eenvoudig in gebruik en duurzaam; je hoeft je nooit zorgen te maken of hij het feest kan doorstaan.

Neem het feest overal mee naartoe

De MHC-V13 heeft geïntegreerde draaggrepen zodat je het systeem kunt meenemen naar het huis van een vriend of zodat je het feestje in een andere kamer kunt voortzetten. 

kantelen-om-rollend-te-transporteren
Duurzaamheid
Ontworpen voor knallende feesten

De buitenlaag van hard plastic bedekt alle kanten van het audiosysteem en de hoeken hebben sterke beschermers, waardoor de MHC-V13 lang meegaat en eenvoudig naar elk feestje kan worden vervoerd.

Specificaties en kenmerken

Til je feestjes naar een hoger niveau met dit krachtige geluidssysteem in één box. Voel de beat van je favoriete nummers dankzij de extreem efficiënte tweeters en de JET BASS BOOSTER. Geniet van de speakerverlichting in meerdere kleuren en maak er helemaal je feestje van met de party-afspeellijst en karaokeranglijst via onze Fiestable-app. Vervoeren was nog nooit zo eenvoudig dankzij de handvatten.
  • Geluidsverspreiding met extreem efficiënte tweeters

  • Speakerlampje

  • Party-afspeellijst en karaokeranglijst via Fiestable

  • Handvat om veilig te tillen en gemakkelijk te vervoeren

  • Hoekbeschermers voor extra duurzaamheid

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers