Afbeeldingen van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

Kenmerken

Maak uw feestje compleet met geluid

Breng de festivalvreugde naar verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane bijeenkomsten. Basgeluid via de JET BASS BOOSTER is hoorbaar over lange afstanden en laat het publiek nog meer genieten van krachtige muziek.

Schuin geplaatste tweeterunits

Vul de ruimte met krachtig festivalgeluid dankzij de schuin geplaatste tweeterunits die het geluid nog verder verspreiden.

Dankzij de JET BASS BOOSTER voelt u de beat zelfs op lange afstanden

Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat u dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar u ook tussen de mensen staat en hoe ver u ook van het geluidssysteem af staat.

LIVE SOUND

DPS-technologie zorgt voor een festivalsfeer door uw feestlocatie te overspoelen met het geluid waarmee u zich op een muziekfestival of live concert waant.

DSEE geeft digitale muziek automatisch meer detail

Geef de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die uw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

Feestverlichting en speakerverlichting

Verlicht alle hoeken van uw feestlocatie, zelfs in grotere ruimtes, met meerkleurige feest- en speakerverlichting, zodat u zich in een nachtclub of op een festival waant.

Maak de popster in u wakker

Vermaak iedereen — met twee microfooningangen kunnen u en uw gasten het tegen elkaar opnemen en jullie favoriete nummers zingen. Ga voor rock-'n-roll door een gitaar met één van de ingangen te verbinden en gebruik het systeem als een versterker. Geniet van drie modi — Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor uw basgitaar.

Verticale en horizontale gebarenbediening

Sla een nummer over, switch van flanger- naar wah-effecten, schakel de karaoke-microfoon in, verander de toonhoogte van de microfoon en de muziek of wijzig het volume met een verticale of horizontale beweging van uw hand. Met gebarenbediening kunt u de functies van de MHC-V42D snel en gemakkelijk beheren, waardoor u altijd in het centrum van de feestvreugde kunt blijven.

Spraakbediening via Fiestable

Verander van nummer, zet de verlichting aan of laat alle kleuren knipperen met spraakbediening. Selecteer gewoon spraakbediening in de Fiestable app en spreek uw opdracht in: het geluidssysteem zal uw opdracht uitvoeren.

Zorg voor een nog leukere ervaring met Party Light via Fiestable

Druk op uw smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek. Er is geen limiet aan het aantal smartphones die van deze modus gebruik kunnen maken, wat zorgt voor een unieke gedeelde ervaring.

Word de leider van de feestgangers

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app regelt u de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf uw telefoon. Met de Fiestable-app regelt u de kleuren van de verlichting en kunt u de DJ- en karaokemodi activeren. Dankzij intuïtieve bewegingsbesturing brengt u met een polsbeweging veranderingen aan. 

HDMI-uitgang voor eenvoudig opzetten

Dankzij de HDMI-uitgang (ARC) sluit u het systeem eenvoudig aan op uw tv. Kijk tv en dvd's op uw normale scherm en geniet van het imposante geluid dat uit de MHC-V42D-speakers komt.

Kijk films met een ingebouwde dvd-speler

Beleef elke scène echt dankzij het krachtige volume en de geluidsdruk die u meenemen naar de wereld op het scherm. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Geniet van streamen van hoge kwaliteit met LDAC™ via Bluetooth®

LDAC verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens (met een maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) dan conventionele Bluetooth®-audio, voor een geweldige draadloze luisterervaring.

Handgreep voor gemakkelijk dragen

Wilt u de MHC-V42D verplaatsen? Pak dan gewoon de handgreep beet en neem het audiosysteem mee naar waar u ook wilt feesten.

Verbeter het feest met extra speakers

Als u meerdere audiosystemen voor thuis koppelt via een Bluetooth®-verbinding, kunt u van een nog krachtiger geluid genieten. Verbind tot wel 50 compatibele audiosystemen voor thuis met elkaar en synchroniseer muziek en verlichting.

Verbinding met meerdere apparaten laat meer mensen de muziek regelen

U kunt met uw vrienden via Bluetooth®-technologie tot drie smartphones tegelijkertijd koppelen met de MHC-V42D. U kunt nummers uit al uw muziekbibliotheken afspelen, zodat u nog meer keuze hebt.

Met de USB-poort kunt u verbinding maken, afspelen en opladen

Speel nummers die op een USB-apparaat staan of maak uw eigen afspeellijsten met directe opname van cd naar USB. Sluit uw apparaat gewoon aan op de PLAY/REC-poort en zet uw volgende feestje kracht bij met al uw favoriete nummers. U kunt zelfs de USB-poort gebruiken om uw smartphone op te laden terwijl u een feestje bouwt.

Specificaties
Met de krachtige MHC-V42D organiseert u altijd weer daverende feesten. Verspreid het geluid, ook over lange afstanden, en verspreid uw beats door de feestruimte zodat iedereen van hetzelfde geweldige geluid kan genieten. Geniet van de kleurvolle feest- en speakerverlichting die synchroon loopt met de maat van de muziek en laat iedereen dj zijn met de horizontale en verticale gebarenbesturing of via uw smartphone.
  • Bas is te horen over lange afstanden dankzij de JET BASS BOOSTER

  • Feestverlichting en speakerverlichting

  • Gebarenbesturing voor een leuke en eenvoudige bediening

  • Spraakbediening via Fiestable / Party Light via Fiestable

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI ARC

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu