AUDIOSYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis

MHC-V71D

Afbeelding van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis

600,00 €

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis

Kenmerken

LIVE SOUND bij u thuis

Haal een festivalgeluid in huis en geef het ultieme feest. Door de afgeschuinde randen van de speakereenheden verspreidt het geluid zich over de hele dansvloer, waardoor iedereen van intense, krachtige audio kan genieten.

Hoor muziek overal met de generator voor geluidsverspreiding

Een geweldig nummer wilt u overal kunnen horen. De speakerkast met open achterkant verspreidt het geluid, waardoor u de muziek vanuit elke hoek duidelijk kunt horen.

360° feestverlichting

Verlicht alle hoeken van uw feestlocatie met 360° meerkleurige feestverlichting, zodat u zich in een nachtclub of op een festival waant.

Zing mee met karaokefuncties

Start eenvoudig een karaokewedstrijd met vrienden: verbind de MHC-V71D gewoon met een tv en doe er een karaoke-dvd in. Dankzij twee microfooningangen, plus functies als scores geven en geluidseffecten, kunt u samen met vrienden de ultieme sing-off beleven. Een ingebouwde karaoke-stemfader draait zelfs de zang op cd's omlaag, zodat u met al uw favoriete nummers kunt meezingen.

Drum mee in de TAIKO-modus 

Voeg uw eigen drumpartij aan de mix toe in TAIKO-modus. Door ritmisch op het bovenpaneel te tikken en te vegen, speelt u mee op samplers van bijvoorbeeld een bongo, djembé, surdo of een Japanse TAIKO. 

TAIKO-gamemodus 

Stel uw ritmegevoel op de proef in de TAIKO-gamemodus — tik op het ritme van de verlichting op het bovenpaneel en kijk wie de hoogste score haalt tijdens het feest.

Met dj-effecten geeft u nummers uw eigen draai 

Laat het publiek losgaan met dj-effecten. Vier verschillende effecten die de toon zetten voor uw feest: Flanger geeft een intens modulatie-effect dat lijkt op het geluid van een straaljager; WAH verlaagt of verhoogt automatisch de filterfrequentie; isolator isoleert een specifieke frequentieband; en pan verplaatst het geluid tussen de speakers. U kunt dj-effecten gebruiken met de Fiestable-app en aanraakbediening. Creatief zijn met afspeellijsten op feestjes is nu eenvoudiger dan ooit.

Speel mee via de gitaaringang

Speel mee met uw favoriete nummers via de gitaaringang. Sluit uw gitaar aan en druk op de gitaarknop om een krachtig geluid en overdrive-effecten te produceren. Speel solo of sluit een microfoon aan en zing mee.

Pas de party-instellingen aan met aanraakbediening 

Geef met één aanraking uw eigen draai aan het feest. Met intuïtieve handbewegingen bedient u elke partyfunctie, inclusief de dj-effecten en sampler- en karaokefuncties. Door naar links of rechts te bladeren kunt u ook nummers overslaan en door omhoog of omlaag te vegen past u het volume aan. Uw feest een eigen sfeer geven is nog nooit zo leuk geweest.

Met Wireless Party Chain via Bluetooth® kunt u uw speakersysteem uitbreiden

Als u meerdere audiosystemen voor thuis koppelt via Bluetooth®, kunt u van een nog krachtiger geluid genieten. Verbind tot maximaal 50 compatibele audiosystemen voor thuis met elkaar via Bluetooth® en synchroniseer muziek en verlichting.

Sony | Music Center-app 

Met de Sony | Music Center-app voor Android en iOS regelt u de muziek- en geluidsinstellingen zo vanaf uw telefoon.

Word de Party King

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een status over uw nieuwe audiosysteem op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider onder de feestgangers.

Fiestable-app

Fiestable is een gratis app voor iOS en Android waarmee u de lichtkleuren bedient en dj- en karaokestanden inschakelt. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing brengt u met een polsbeweging veranderingen aan.

HDMI-uitgang voor eenvoudig opzetten

Dankzij de HDMI-uitgang (ARC) sluit u het systeem eenvoudig aan op uw tv. Kijk tv en dvd’s op uw normale scherm en geniet van het imposante geluid dat uit de MHC-V71D-speakers komt.

Kijk films met een ingebouwde dvd-speler

Beleef elke scène echt dankzij het krachtige volume en de geluidsdruk die u meenemen naar de wereld op het scherm. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

Football-modus

Beleef de mooiste wedstrijden alsof u in het stadion zit. Schakel het commentaar uit en hoor het publiek om u heen juichen — een overweldigende kijkervaring die u helemaal in de wedstrijd laat opgaan.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen uw hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. U kunt ook verbinding maken via Bluetooth®.

DSEE geeft digitale muziek automatisch meer detail

Geef de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die uw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

Betere BLUETOOTH®-audio

Met LDAC™ worden meer gegevens overgedragen dan met een conventionele draadloze Bluetooth-verbinding. Zo geniet u van uitzonderlijke geluidskwaliteit die dicht bij hi-res audio komt.

Verbinding met meerdere apparaten laat meer mensen de muziek regelen

U kunt met uw vrienden via Bluetooth® tot drie smartphones tegelijk koppelen met de MHC-V71D. U kunt nummers uit al uw muziekbibliotheken afspelen. Zo kan iedereen een gooi naar het dj-schap doen.

Duurzaam, spatbestendig bedieningspaneel

De bovenkant van de MHC-V71D is spatbestendig, stofbestendig en eenvoudig schoon te maken. Het feest kan dus de hele nacht doorgaan, zelfs als u een drankje morst. Er is zelfs een feestvergrendelingsknop waarmee u alle andere knoppen 30 seconden uitschakelt, zodat u het systeem kunt schoonmaken.

Kantel en rol om met gemak mee te nemen

Wilt u de MHC-V71D verplaatsen? Pak dan gewoon de handgreep beet en kantel hem achterover. Op de stevige wieltjes rolt u hem zo naar het feestje.

Specificaties
Ervaar het licht en geluid van live muziek op uw feest. LIVE SOUND en 360° feestverlichting vullen de hele ruimte voor een ware feestsfeer en in de TAIKO-modus kunt u zelfs op het ritme meedrummen.
  • LIVE SOUND

  • 360° feestverlichting

  • TAIKO-modus en TAIKO-gamemodus

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI-uitgang

  • Eenvoudig te verplaatsen dankzij een handgreep en wieltjes

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu