MHC-V72D

Speel voor een groter publiek

Voel de beat van uw favoriete nummers op de hele dansvloer met 360° SOUND en basgeluid over lange afstanden, en geniet van levendige feestverlichting die knippert op de muziek.

AUDIOSYSTEMEN

V72D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V72D
Afbeelding van V72D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

630,00 €

(inclusief btw)
Maak uw feestje compleet met 360° geluid

Breng de festivalvreugde naar verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane bijeenkomsten. 360° SOUND en het ver dragende basgeluid dankzij de JET BASS BOOSTER laten iedereen genieten van krachtige muziek.

LIVE SOUND-logo
Ervaar de muziek alsof u er live bij bent

DSP-technologie zorgt voor een festivalsfeer met het geluid van een muziekfestival of live concert.

DSEE-logo
Geeft digitale muziek meer detail

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt detail in gecomprimeerde muziekbestanden, waardoor er geluid van hoge kwaliteit ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

Verlicht alle hoeken van uw feest

Dankzij de 360° feest- en speakerverlichting vult u zelfs de grootste ruimten met rood, blauw en groen licht en creëert u de sfeer van een nachtclub of festival. 

Ontdek 360° feestverlichting 

Bekijk de video om 360° feestverlichting in actie te zien.

Maak de popster in u wakker

Vermaak iedereen — met twee microfooningangen kunnen u en uw gasten het tegen elkaar opnemen en uw favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar met een van de ingangen te verbinden en gebruik het systeem als een versterker. Geniet van drie modi — Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor uw basgitaar.

Bediening met gebaren met de MHC-V72D
Wees de dj met bediening met handbewegingen

Sla een nummer over, switch van flanger- naar wah-effecten, schakel de karaoke-microfoon in, verander de toonhoogte van de microfoon en de muziek of wijzig het volume met een verticale of horizontale beweging van uw hand. Met gebarenbediening kunt u de functies van de MHC-V72D snel en gemakkelijk beheren, waardoor u altijd in het centrum van de feestvreugde kunt blijven.

Speel mee in de maat met de Taiko-modus

Voeg uw eigen drumspel toe aan de mix met de Taiko-modus en stel uw ritmegevoel op de proef wanneer u in de Taiko-gamemodus speelt tegen vrienden.

Feestganger die spraakbediening gebruikt via Fiestable op haar smartphone
Spraakbediening via Fiestable

Verander van nummer, zet de verlichting aan of laat alle kleuren knipperen met spraakbediening. Selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek uw opdracht in — er zijn tot wel 39 opdrachten voor bijvoorbeeld muziek afspelen, verlichting en karaokemodus.

Feestgangers die Party Light gebruiken via de Fiestable-app op hun smartphone
Party Light via Fiestable

Druk op uw smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek.

Party King-symbool
Word de leider van de feestgangers

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app regelt u de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf uw telefoon. Met de Fiestable-app regelt u de kleuren van de verlichting en kunt u de DJ- en karaokemodi activeren. Dankzij intuïtieve bewegingsbesturing brengt u met een polsbeweging veranderingen aan. 

Feestganger die de Sony | Music Center-app gebruikt op een smartphone
Google Play-logo
Sony | Music Center voor Android
App Store-logo
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Films en tv-programma's krijgen een extra dimensie

Verbind de MHC-V72D met uw tv en ervaar sport en uw favoriete films en tv-programma's op een compleet nieuwe manier.

HDMI-logo
HDMI®-uitgang

Dankzij de HDMI-uitgang (ARC) sluit u het systeem eenvoudig aan op uw tv. Kijk tv en dvd's op uw normale scherm en geniet van het imposante geluid dat uit de MHC-V72D-speakers komt.

Dvd-logo
Ingebouwde dvd-speler

Beleef elke scène echt dankzij het krachtige volume en de geluidsdruk die u meenemen naar de wereld op het scherm. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

Verbeter het feest met extra speakers

Geniet van krachtiger geluid door meerdere audiosystemen voor thuis te verbinden via Bluetooth®. Verbind tot 50 compatibele audiosystemen voor thuis en synchroniseer de muziek en verlichting.

NFC- en Bluetooth®-logo's
Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®

Maak een Bluetooth®-verbinding met NFC One-Touch en begin meteen met streamen.

LDAC™-logo
Hoogwaardige streams via Bluetooth® met LDAC™

LDAC™ verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens (met een maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) dan conventionele Bluetooth®-audio, voor een geweldige draadloze luisterervaring. 

Illustratie van verbinding met meerdere apparaten op MHC-V72D
Verbinden met meerdere apparaten

Met de MHC-V72D kunt u tot wel drie smartphones tegelijk koppelen via Bluetooth®-technologie. Zo kunnen u en uw vrienden van nummers uit verschillende muziekbibliotheken genieten.

Spatbestendig paneel van de MHC-V72D
Duurzaam, spatbestendig bedieningspaneel

De bovenkant van de MHC-V72D is spatbestendig en eenvoudig te reinigen, dus kunt u gewoon doorfeesten als u een drankje morst. Met de knop Party Lock kunt u alle andere knoppen 30 seconden uitschakelen, zodat u het systeem kunt schoonmaken.

Persoon die de MHC-V72D kantelt en rolt
Kantel en rol om met gemak mee te nemen

Wilt u de MHC-V72D verplaatsen? Pak dan gewoon de handgreep beet en kantel hem achterover. Op de stevige wieltjes rolt u hem zo naar het feestje.

Specificaties en kenmerken

Deel de gezellige feestvreugde met een groter publiek. Voel de beat van uw favoriete nummers helder rondom u en op grote afstanden. Geniet van feestverlichting die pulseert op de maat van muziek en laat iedereen dj zijn met de horizontale en verticale gebarenbesturing of via uw smartphone.
  • 360° geluid en basgeluid over lange afstanden

  • 360° feestverlichting en speakerverlichting

  • Gebarenbesturing voor een leuke en eenvoudige bediening

  • Spraakbediening via Fiestable / Party Light via Fiestable

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI-uitgang

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers