MHC-V73D

Creëer de ultieme dansvloerervaring

Voel de beat van je favoriete muziek in elke hoek van de ruimte dankzij het omnidirectionele partygeluid en laat daarna de dansvloer tot leven komen met de omnidirectionele feest- en speakerverlichting.

HIFISYSTEMEN

V73D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V73D
Afbeelding van V73D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

749,99 €

MHC-V73D licht
Belichting
Leuke kenmerken
Leuke kenmerken
HDMI
Connectiviteit
MHC-V73D duurzaamheid
Duurzaamheid
Laat het feest opleven met geweldig geluid

Dans op je favoriete muziek en zing mee, waar je ook bent. Met zeer efficiënte tweeters, zeer efficiënte midrange-drivers en gekantelde midrange-drivers kan elke feestganger op al je feestjes van een krachtig, levendig geluid en heldere stemmen genieten. 

Livegeluid
Ervaar de muziek alsof je er live bij bent

DSP-technologie zorgt voor een festivalsfeer met het realistische geluid van een live concert. 

DSEE
Geeft digitale muziek meer detail

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt detail in gecomprimeerde muziekbestanden, waardoor er geluid van hoge kwaliteit ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt. 

Zorg voor een onvergetelijke atmosfeer 

Maak er een spetterend feest van met de omnidirectionele feest- en speakerverlichting. Met golven van donkerblauw, hemelblauw en groen licht creëer je de sfeer van een echte nachtclub of een outdoor festival.

Ervaar de omnidirectionele feestverlichting

Bekijk de video om de omnidirectionele feestverlichting in actie te zien.

Maak de popster in je wakker

Iedereen geniet mee: dankzij de twee microfooningangen kunnen jij en je gasten het tegen elkaar opnemen en jullie favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar aan te sluiten op een van de ingangen en gebruik het systeem als een versterker. Je kunt kiezen uit drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor je basgitaar. En wanneer je de microfoons niet meer nodig hebt, berg je deze veilig op in de twee microfoonhouders op het audiosysteem.

MHC-V73D_Gesture
Verticale en horizontale gebarenbediening

Sla een nummer over, ga van flanger naar WAH, zet de karaokemicrofoon harder, bedien de klank van de microfoon en muziek of zet het volume hoger: allemaal met een horizontaal of verticaal handgebaar. Omdat de MHC-V73D reageert
op je gebaren, kun je de functies eenvoudig bedienen en snel weer genieten van het feest.

Speel mee in de maat met de TAIKO-modus

Voeg je eigen drumspel toe aan de mix met de TAIKO-modus en stel je ritmegevoel op de proef wanneer je in TAIKI Game-modus tegen vrienden speelt. 

Maak er een geweldig feest van met Fiestable

Leuk, intuïtief en gebruiksvriendelijk: met de Fiestable-app heb je volledige controle over de MHC-V73D. Download de Sony | Music Center-app om de Fiestable-app te gebruiken. Vervolgens heb je het voor het zeggen qua muziek, verlichting en meer, door op je telefoon te tikken of spraakopdrachten te geven.

Xperia5_Fiestable_PartyPlaylist
Laat je vrienden de afspeellijst voor het feest samenstellen met Fiestable

Met de Fiestable-app kan iedereen hun favoriete nummers aan je afspeellijst toevoegen. Laat je gasten via je Wi-Fi®-netwerk muziek toevoegen vanaf hun smartphone, zodat je feest lekker lang doorgaat.

Xperia5_Fiestable_KaraokeRanking
Vind de absolute karaokekampioen met ranglijsten via Fiestable 

Organiseer een karaokewedstrijd met de ranglijstfunctie om de karaokekampioen te bepalen. Wie een plek in de top 10 bemachtigt, mag zijn of haar naam en lied registreren
in de ranglijst.

Party King-symbool
Word de Party King

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app kun je direct vanaf je telefoon de muziek en geluidsinstellingen bedienen. Met de Fiestable-app regel je de kleuren van de verlichting en activeer je de dj- en karaokemodi. Dankzij de bewegingsbesturing voer je met je pols veranderingen door. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center voor Android
App Store
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Films en tv-programma's krijgen een extra dimensie 

Verbind de MHC-V73D met je tv en ervaar sport en je favoriete films en tv-programma's op een compleet nieuwe manier.

HDMI
HDMI™-uitgang voor instelgemak

Met de HDMI™ ARC-uitgang kun je het systeem eenvoudig aansluiten op je tv. Kijk tv en dvd's op je normale scherm terwijl je geniet van groots geluid van de MHC-V73D-speakers.

DVD
Kijk films met een ingebouwde dvd-speler

Tover je woonkamer om tot bioscoopzaal en houd geweldige filmavonden. Voel de emotie in elke scène met krachtig geluid waarmee je je in het hart van de actie waant.

Breid de feestatmosfeer uit met een draadloze verbinding

Geniet van grootser, voller geluid en gesynchroniseerde verlichting. Met Wireless Party Chain kun je je MHC-V73D verbinden met een van de 50 compatibele krachtige audiosystemen via Bluetooth®., 

NFC Bluetooth®
NFC™ One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC™) en Bluetooth®-technologie, behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je NFC™-compatibele apparaat tegen de MHC-V73D te houden om snel verbinding te maken en te beginnen met streamen. Geen NFC™? Geen probleem. Je kunt ook verbinding maken
via Bluetooth®. 

Draadloos feestje
Synchroniseer geluid met de draadloze Party Chain

Verbind tot 50 compatibele krachtige audiosystemen via een Bluetooth®-verbinding,, geniet van een nog krachtige geluidsbeleving en zie hoe je verlichting ook met de speakers wordt gesynchroniseerd. 

Meerdere apparaten
Verbinding met meerdere apparaten

Koppel tot wel drie smartphones tegelijkertijd met de MHC-V73D via Bluetooth®,-technologie. Zo kunnen jij en je vrienden nummers uit verschillende muziekbibliotheken afspelen voor nog meer keuze. 

Dab-logo
Luister meer met DAB+ 

De tuner is volledig compatibel met DAB+, dus je kunt overal waar je wilt luisteren naar
je favoriete radiostations.

Ontworpen om elk feest te doorstaan 

De MHC-V83D is eenvoudig in gebruik en duurzaam; je hoeft je nooit zorgen te maken of hij
de feestsfeer kan doorstaan. 

MHC-V73D_Built for partying
Ontworpen voor knallende feesten

De buitenlaag van hard plastic bedekt alle kanten van het audiosysteem en de hoeken hebben sterke beschermers, waardoor de MHC-V73D lang meegaat en eenvoudig naar elk feestje kan worden vervoerd.

Duurzaam, spatbestendig
bedieningspaneel 

De bovenkant van de MHC-V73D is spatbestendig en is eenvoudig te reinigen, dus het feest kan gewoon doorgaan als je een drankje morst. Met de knop Party Lock kun je alle andere knoppen 30 seconden uitschakelen om het systeem schoon te maken.

MHC-V73D_Splasproof
MHC-V73D_Tilt and roll
Kantel en rol om met gemak mee te nemen 

Wanneer je de MHC-V73D wilt verplaatsen, houd je de draaggreep vast en kantel je het apparaat naar achteren. Dankzij de stevige wieltjes rol je het zo naar het feestje.

Specificaties en kenmerken

Meer feestvreugde voor een groter publiek met omnidirectioneel partygeluid. Met de opzwepende omnidirectionele feest- en speakerverlichting zorg je voor een goede sfeer en je hebt nog meer plezier met de party-afspeellijst en karaokeranglijst in onze Fiestable-app. Vervoeren is kinderspel dankzij de beschermers en wieltjes.
  • Omnidirectioneel partygeluid

  • Omnidirectionele feest- en speakerverlichting

  • Party-afspeellijst en karaokeranglijst via Fiestable

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI™-uitgang

  • Gebarenbesturing voor een leuke en eenvoudige bediening

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers