MHC-V83D

Maak elk feestje onvergetelijk

Vul elke hoek van de kamer met omnidirectioneel feestgeluid, creëer een festivalsfeer met de opzwepende, meerkleurige omnidirectionele feest- en speakerverlichting of laat de popster in u los met KARAOKE-modus.

HIFISYSTEMEN

V83D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V83D
Afbeelding van V83D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

770,00 €

(inclusief btw)
Licht
Belichting
Leuke kenmerken
Leuke kenmerken
HDMI
Connectiviteit
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Geweldig geluid op de dansvloer 

Dans op uw favoriete muziek en zing mee, waar u ook bent. Met zeer efficiënte tweeters, zeer efficiënte midrange-drivers en gekantelde midrange-drivers kan elke feestganger op al uw feestjes van een krachtig, levendig geluid en heldere stemmen genieten. 

Live Sound
Ervaar de muziek alsof u er live bij bent

DSP-technologie zorgt voor een festivalsfeer met het geluid van een muziekfestival of live concert. 

DSEE
Geeft digitale muziek meer detail

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt detail in gecomprimeerde muziekbestanden, waardoor er geluid van hoge kwaliteit ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke
cd-opname komt. 

Zorg voor een onvergetelijke atmosfeer 

Maak er een spetterend feest van met de omnidirectionele feest- en speakerverlichting. Met golven van donkerblauw, hemelblauw en groen licht creëert u de sfeer van een echte
nachtclub of een outdoor festival.

Ervaar de omnidirectionele feestverlichting

Bekijk de video om de omnidirectionele feestverlichting in actie te zien.

Maak de popster in u wakker

Iedereen geniet mee: dankzij de twee microfooningangen kunnen u en uw gasten het tegen elkaar opnemen en uw favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar aan te sluiten op een van de ingangen en gebruik het systeem als een versterker. U kunt kiezen uit drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor uw basgitaar. En wanneer u de microfoons niet meer nodig hebt, bergt u deze veilig op in de twee microfoonhouders op het audiosysteem.

Hand die bewegingsbesturing gebruikt
Verticale en horizontale gebarenbediening

Sla een nummer over, ga van flanger naar WAH, zet de karaokemicrofoon harder, bedien de klank van de microfoon en muziek, of zet het volume hoger — allemaal met een horizontaal of verticaal handgebaar. Omdat de MHC-V73D reageert op uw gebaren, kunt u de functies eenvoudig bedienen en snel weer genieten van het feest. 

Speel mee in de maat met de TAIKO-modus

Voeg uw eigen drumspel toe aan de mix met de TAIKO-modus en stel uw ritmegevoel op de proef wanneer u in TAIKI Game-modus tegen vrienden speelt. 

Maak er een geweldig feest van met Fiestable

Leuk, intuïtief en gebruiksvriendelijk: de Fiestable-app biedt leuke functies waarmee u de volledige controle over de MHC-V83D hebt. Download eerst de Sony | Music Center-app om de Fiestable-app te gebruiken. Vervolgens bepaalt u de muziek, verlichting en meer door op uw telefoon te tikken of spraakbediening te gebruiken.

Afbeelding van Xperia-telefoon
Laat uw vrienden de afspeellijst voor het feest samenstellen met Fiestable

Met de Fiestable-app kan iedereen hun favoriete nummers aan uw afspeellijst toevoegen. Laat uw gasten via uw Wi-Fi®-netwerk muziek toevoegen vanaf hun smartphone, zodat uw feest lekker lang doorgaat.   

Afbeelding van Xperia-telefoon
Vind de absolute karaokekampioen met ranglijsten via Fiestable 

Organiseer een karaokewedstrijd met de ranglijstfunctie. Als iemand een plek in de top 10 bemachtigt, mogen ze hun naam en lied registreren in de ranglijst.

Party King
Word de Party King 

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media.
Zet vervolgens de muziek harder en wordt de officiële Party King.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app kunt u direct vanaf uw telefoon nummers kiezen en geluidsinstellingen aanpassen. Met de Fiestable-app regelt u de kleuren van de verlichting en activeert u de dj- en karaokemodi. Dankzij de bewegingsbesturing
voert u met uw pols veranderingen door. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center voor Android
App Store
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Films en tv-programma's krijgen een extra dimensie 

Verbind de MHC-V83D met uw tv en ervaar sport en uw favoriete films en tv-programma's op een compleet nieuwe manier. 

HDMI
HDMI™-uitgang voor instelgemak

Met de HDMI™-uitgang (ARC) kunt u het audiosysteem eenvoudig aansluiten op uw tv.
Kijk tv en dvd's op uw normale scherm terwijl u geniet van het grootse geluid van de
MHC-V83D-speakers.

DVD
Kijk films met een ingebouwde dvd-speler

Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd geweldige filmavonden. Voel de emotie in elke scène met krachtig geluid waarmee u zich in het hart van de actie waant.

Breid de feestatmosfeer uit met een
draadloze verbinding

Geniet van een grootser, voller geluid en gesynchroniseerde verlichting. Met Wireless Party Chain kunt u uw MHC-V83D verbinden met een van de 50 compatibele krachtig audiosystemen via Bluetooth®.

NFC Bluetooth®
NFC™ en Bluetooth  

Dankzij Near Field Communication (NFC™) en Bluetooth®-technologie, behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw NFC™-compatibele apparaat tegen uw MHC-V83D te houden om snel verbinding te maken en te beginnen met streamen. Geen NFC™? Geen probleem. U kunt ook verbinding maken via Bluetooth®. 

Party Chain
Synchroniseer geluid met de draadloze Party Chain

Verbind tot 50 compatibele krachtige audiosystemen via een Bluetooth®-verbinding,, geniet van een nog krachtige geluidsbeleving en zie hoe uw verlichting ook met de speakers wordt gesynchroniseerd. 

Apparaatverbinding
Verbinding met meerdere apparaten

Koppel tot wel drie smartphones tegelijkertijd met de MHC-V83D via Bluetooth®,-technologie. Zo kunnen u en uw vrienden nummers uit verschillende muziekbibliotheken afspelen voor nog meer keuze. 

DAB+
Luister meer met DAB+ 

De tuner is volledig compatibel met DAB+, dus u kunt overal waar u wilt luisteren naar
uw favoriete radiostations. 

Ontworpen om elk feest te doorstaan 

De MHC-V83D is eenvoudig in gebruik en duurzaam; u hoeft zich nooit zorgen te maken of hij
het feest kan doorstaan. 

Vorm kastje
Ontworpen voor knallende feesten

De buitenlaag van hard plastic bedekt alle kanten van het audiosysteem en de hoeken hebben sterke beschermers, waardoor de MHC-V83D lang meegaat en eenvoudig naar elk feestje kan worden vervoerd.

Duurzaam, spatbestendig bedieningspaneel 

De bovenkant van de MHC-V73D is spatbestendig en is eenvoudig te reinigen, dus het feest kan gewoon doorgaan als u een drankje morst. Met de knop Party Lock kunt u alle andere knoppen 30 seconden uitschakelen om het systeem schoon te maken.

Spatbestendig
draagtas
Kantel en rol om met gemak mee te nemen 

Wanneer u de MHC-V73D wilt verplaatsen, houdt u het draaghandvat vast en kantelt u het apparaat naar achteren. Dankzij de stevige wieltjes rolt u het zo naar het feestje.

Specificaties en kenmerken

Meer feestvreugde voor een groter publiek met omnidirectionele partygeluid. Met opzwepende omnidirectionele feest- en speakerverlichting zorgt u voor een goede sfeer. U hebt bovendien nog meer plezier met de party-afspeellijst en karaokeranglijst via onze Fiestable-app. Vervoeren is kinderspel dankzij de beschermers en wieltjes.
  • Omnidirectioneel partygeluid

  • Omnidirectionele feest- en speakerverlichting

  • Party-afspeellijst en karaokeranglijst via Fiestable

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI™-uitgang

  • Gebarenbesturing voor een leuke en eenvoudige bediening

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers