HIFISYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

SHAKE-X3D
Afbeelding van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Haal de bas in huis

Wilt u een feestje bouwen of gewoon van uw favoriete nummers genieten? Met de SHAKE-X3D voelt u elke beat. Hij heeft een 2-weg speakersysteem en een geweldige geluidsdruk van 2300 W (1200 W RMS, 114,0 dB SPL). Door de led-speakerverlichting en dj-effecten komt u thuis gemakkelijk in de feeststemming.

Geluidsdrukniveau van 2300 W

Draai de volumeknop open bij uw favoriete nummers. Dankzij de Sound Pressure Horn vult de SHAKE-X3D uw kamer met krachtig geluid van 2300 W.

Gebouwd voor zware bas

Hoor de denderende beat van uw bas met een enorme wooferconus van 25 cm (9,8 inch). Hoog vermogen is geen probleem; u kunt de volumeknop gerust opendraaien op uw feestje.

Meer druk, meer kracht

Geniet van stevigere audio met de nieuwe Sound Pressure Horn

Een hoornvormige kamer en een vergrote uitgang zorgen voor meer akoestische druk en een geluidsdruk van 2300 W met een bas die u écht kunt voelen.

Verticaal ontwerp box voor een draadloos Bluetooth®-geluidssysteem voor thuis
Geluidssysteem voor thuis met 2-weg speakers
Hoor alle hoge en lage tonen

Geluid met volledig bereik uit een 2-weg speakersysteem

Een 2-weg speakersysteem met een tweeter van 2,5 cm (1 inch) voor heldere vocals en hoge tonen. De woofer van 25 cm (9,8 inch) geeft extra volume aan alle middentonen en lage tonen.

Slim en krachtig
Slim en krachtig

Onze energiezuinige Sound Pressure Horn genereert meer geluidsdruk bij een lager uitgangsvermogen. Het is dus beter voor zowel het geluid als de omgeving.

Hoor meer in elk nummer

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op. De hoge en lage tonen die verloren gaan bij het compressieproces worden hersteld, waardoor u een rijk geluid hoort dat cd-kwaliteit benadert.

Geluidssysteem voor thuis met DSEE
Sterke look, sterk geluid

Dankzij zijn opvallende ontwerp is de SHAKE-X3D het middelpunt van elk feestje. Scherpe hoeken, bediening van geborsteld aluminium en verlichte knoppen geven dit krachtige systeem extra cachet. Uitdagende feestjes vragen immers om een uitdagend ontwerp.

Voel de muziek, zie de kleuren

Breng het feest naar de dansvloer met levendige, veelkleurige led-verlichting die synchroniseert met het ritme van de muziek. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen die bij de sfeer van uw feestje passen.

Maak verbinding

Speel uw favoriete nummers en afspeellijsten op uw smartphone af via de SHAKE-X3D. Gebruik simpelweg NFC One-Touch om een Bluetooth®-verbinding te maken en meteen te streamen.

Geluidssysteem voor thuis met NFC en Bluetooth®
De Fiestable-app voor uw geluidssysteem thuis
Baas over uw eigen feestje

Download de Fiestable-app en bedien de speakerverlichting, voeg dj-effecten toe, speel stemopnamen af, ga naar het volgende nummer of zet het volgende nummer klaar—allemaal met uw smartphone.

Laat het feest knallen

Iedereen gaat compleet uit zijn dak op de dansvloer met deze party-functies. Laat uw creativiteit de vrije loop met allerlei dj-effecten: van het 'pannen' van geluid tussen speakers en geïsoleerde stemmen tot het toevoegen van flanger- en wah-wah-effecten, maar ook sample- en scratch-effecten. Met Party Chain kunt u meerdere systemen met audiokabels aansluiten en synchroniseren voor een nóg grootser geluid.

Geluidssysteem voor thuis met een dvd-speler en karaoke-functies
Maak de popster in u wakker

Speel uw karaoke-dvd's af en zing mee op het scherm. Er zijn twee microfoonuitgangen en diverse functies: de modus karaoke-PON verzacht de zang van de cd zodat u kunt meezingen.

Haal uw films maar tevoorschijn

Geniet van uw favoriete films met de SHAKE-X3D

Met de ingebouwde dvd-speler kunt u eenvoudig uw favoriete films bekijken. Sluit het systeem op uw tv aan en zorg voor een perfect geluid met de drie verbeteringsinstellingen.

MEGA BASS
Versterk uw bas

Schakel Mega Bass in en maak uw beats en favoriete actiescènes nog mooier.

Football-modus
Alsof u langs de lijn staat

Met de Football-modus verbetert u het omgevingsgeluid wanneer u naar wedstrijden kijkt. U kunt zelfs het commentaar uitzetten en uzelf deel van het publiek voelen.

ClearAudio+
Altijd luid en duidelijk

Hoor hoe prachtig helder uw muziek klinkt met ClearAudio+. Deze verzameling audiotechnologieën van Sony optimaliseert de weergave van al uw muziek.

Met de SongPal-app bedient u thuis eenvoudig uw geluidssysteem
Slimme bediening op afstand met SongPal

Een wereld vol muziek binnen handbereik

Met de SongPal-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de app op uw mobiele telefoon en bepaal de apparaatinstellingen, de manier waarop u muziek afspeelt en nog veel meer—allemaal met deze ene app.

Aansluiten, afspelen, overbrengen

Twee USB-poorten en een stofdicht cd-station

Zet uw nummers eenvoudig over van een cd naar USB, of van het ene USB-apparaat naar het andere, zonder pc. U kunt uw favoriete mp3's afspelen, uw oude cd's herontdekken of afspeellijsten voor een feestje maken.

Geluidssysteem voor thuis met twee USB-poorten en een cd-station
Geluidssysteem voor thuis met twee audio-ingangen
Twee audio-ingangen

Sluit uw tv, gameconsole of tweede audiosysteem op de SHAKE-X3D aan voor nog meer entertainmentmogelijkheden.

Geluidssysteem voor thuis met FM/AM-radio
FM/AM-radio

Luister naar uw favoriete programma's of live dj-sets met FM-/AM-radio.

Specificaties en kenmerken

Of je nu een feestje hebt of gewoon volop van je favoriete nummers geniet, je voelt elke beat met de SHAKE-X3D. Het 2-weg speakersysteem en de nieuwe Sound Pressure Horn zorgen voor krachtige en overdonderende baslijnen. Plus met led-speakerverlichting en dj-effecten maak je van elke kamer eenvoudig een swingende dansvloer.
  • Nieuwe Sound Pressure Horn voor krachtige bas

  • Led-verlichting en dj-effecten zorgen voor een feestelijke sfeer

  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

Uitgangsvermogen - voorkant (RMS 10% THD)
1200 W
Uitgangsvermogen
1200 W
Ingangen
Analoge audio-ingangen (2), Analoge audio-uitgang (1), Composietvideo-uitgang (1), Microfooningangen (2 (6 φ)), Speakeruitgangen voorzijde (2), USB-poorten (2)
Formaat hoofdunit (B x H x D)
455 × 165 × 330 mm
Formaat voorste speaker B x H x D (mm)
368 × 585 × 358 mm

Inhoud van de verpakking

AC-netsnoer, Antenne, Batterij (AAA/mangaanbatterijen), Afstandsbediening (RMT-AM120U), Gebruiksaanwijzing

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu