Navigatie overslaan

ONTSTIJG DE REALITEIT

Meesters van het licht

Tv's van Sony hebben een groter helderheidsbereik, waardoor de wereld er natuurgetrouwer uit ziet dan op de meeste andere tv's. Het bredere en betere contrast zorgt voor meer detail en natuurlijke kleuren.

Het geheim achter 4K HDR van Sony

4K Groot dynamisch bereik

High Dynamic Range (groot dynamisch bereik) is de nieuwe standaard voor beeldkwaliteit. Het biedt veel meer kleur, contrast en helderheid dan ooit tevoren. En met een 4K HDR-tv van Sony geniet u van een nog beter beeld dankzij 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO en TRILUMINOS-display. Deze technologieën maken het beeld levensechter dan ooit, zodat het voelt alsof u deel uitmaakt van de scène.

Zonder Sony 4K HDR
Met Sony 4K HDR
Sony 4K HDR
Standaard dynamisch bereik

Ongeëvenaard contrast: rijker zwart, helderder wit.

Backlight Master Drive™ 

De Backlight Master Drive™ biedt een ongekend dynamisch bereik met ongelofelijk diepe zwarttinten en stralende wittinten dankzij de 4K HDR Processor X1™ Extreme. Dit tegenlichtsysteem heeft een extreem dichte ledstructuur, een uniek algoritme voor lokaal dimmen en een prachtig optisch design.

Backlight Master Drive™
TEGENLICHTREGELING
Tegenlichtregeling
BACKLIGHT MASTER DRIVE™

Discrete LED control

Perfect afgestemd voor een prachtig beeld

Om het beste uit de Backlight Master Drive™ te halen, bevat deze een nieuw, innovatief algoritme dat de extreem dichte ledstructuur bestuurt. Elke led wordt afzonderlijk bestuurt, met als resultaat een spectaculair nauwkeurig beeld.

Gericht licht

Calibrated beam LED design

De unieke Backlight Master Drive™ bevat ledlampjes die heel precies zijn geplaatst, zodat de diffusie en het gloedeffect van andere full-array led-tv's worden voorkomen. De ledlampjes produceren rechte lichtstralen, voor een helder beeld met intense lichte en diepe donkere tinten.

Conventionele vormgeving

Conventionele vormgeving

Calibrated beam LED design

Calibrated beam LED design

Verbazingwekkend helder, ongelooflijk slank

Slim Backlight Drive™

De innovatieve Slim Backlight Drive van Sony zorgt dat het scherm precies daar wordt verlicht, waar het het meeste nodig is. U krijgt het beste van twee werelden: uitzonderlijke beeldkwaliteit en een extreem slanke tv.

Hoe de Slim Backlight Drive werkt

De dubbellaagse Edge-achtergrondverlichting geeft licht waar het nodig is

De Slim Backlight Drive™ heeft twee lagen met lichtgeleidingsplaten voor precies afzonderlijk dimmen, vergelijkbaar met de kwaliteit van full-array led-achtergrondverlichting. Samen met ons Xtended Dynamic Range™ PRO-algoritme voor achtergrondverlichting geeft deze nieuwe structuur een prachtig contrast met een ongelofelijk dunne vormgeving.

Conventionele Edge LED

Conventionele Edge LED

Conventionele full-array led

Conventionele full-array led

Slim Backlight Drive™

Slim Backlight Drive™

Van compleet donker tot fel licht

Xtended Dynamic Range PRO™

Xtended Dynamic Range PRO™ verdeelt de lichtval exact over het hele scherm. Het licht wordt soms gedimd en elders versterkt. Het helderheidsbereik wordt drie keer zo groot als dat van een gewone tv met led-achtergrondverlichting en andere bronnen die grenzen aan HDR-kwaliteit worden helderder.

Xtended Dynamic Range PRO
XTENDED DYNAMIC RANGE PRO
Conventionele tv
CONVENTIONELE TV

Topprestatie

Hoe werkt Xtended Dynamic Range PRO?

Xtended Dynamic Range PRO zorgt voor uitzonderlijk nauwkeurig tegenlicht en maakt donkere gebieden donkerder en heldere scènes helderder. Het enorme helderheidsbereik maakt elke scène levendiger.

Hoe werkt Xtended Dynamic Range PRO?

Optimale helderheid, frame voor frame

4K X1-processor™ met dynamische contrastverbetering

4K-tv's met de 4K X1-processor vergroten het helderheidsbereik aanzienlijk, zelfs zonder Xtended Dynamic Range PRO. Dankzij de dynamische contrastverbetering wordt het helderheidsbereik frame voor frame verbeterd op basis van wat er op het scherm gebeurt.

  • Film
  • Sport

Geniet van een groter helderheidsbereik

De 4K X1-processorchip geeft elk beeld meer helderheid en meer schaduw

Met 4K X1-processor
MET 4K X1-PROCESSOR
Zonder 4K X1-processor
ZONDER 4K X1-PROCESSOR