ONTSTIJG DE REALITEIT

Meesters van het licht

Tv's van Sony hebben een groter helderheidsbereik, waardoor de wereld er natuurgetrouwer uit ziet dan op de meeste andere tv's. Het bredere en betere contrast zorgt voor meer detail en natuurlijke kleuren.

Verbazingwekkend helder, ongelooflijk slank

Slim Backlight Drive™

De innovatieve Slim Backlight Drive van Sony zorgt dat het scherm precies daar wordt verlicht, waar het het meeste nodig is. U krijgt het beste van twee werelden: uitzonderlijke beeldkwaliteit en een extreem slanke tv.

Hoe de Slim Backlight Drive werkt

De dubbellaagse Edge-achtergrondverlichting geeft licht waar het nodig is

De Slim Backlight Drive™ heeft twee lagen met lichtgeleidingsplaten voor precies afzonderlijk dimmen, vergelijkbaar met de kwaliteit van een conventionele Edge LED-tv. Samen met ons Xtended Dynamic Range™ PRO-algoritme voor tegenlicht geeft deze nieuwe structuur een prachtig contrast met een ongelofelijk dunne vormgeving.

Conventionele Edge LED
Conventionele Edge LED
Conventionele full-array led
Conventionele full-array led
Slim Backlight Drive™
Slim Backlight Drive™
Van compleet donker tot fel licht

Xtended Dynamic Range PRO™

Xtended Dynamic Range PRO™ verdeelt de lichtval exact over het hele scherm. Het licht wordt gedimd en elders versterkt. Het helderheidsbereik wordt meerdere keren zo groot als dat van een tv met led-achtergrondverlichting en andere bronnen die grenzen aan HDR-kwaliteit worden helderder.

Xtended Dynamic Range PRO
XTENDED DYNAMIC RANGE PRO
Conventionele tv
CONVENTIONELE TV
Topprestatie

Zo werkt X-tended Dynamic Range™ PRO

Xtended Dynamic Range PRO zorgt voor uitzonderlijk nauwkeurig tegenlicht en maakt donkere gebieden donkerder en heldere scènes helderder. Het enorme helderheidsbereik maakt elke scène levendiger.

Hoe werkt Xtended Dynamic Range PRO?
Optimale helderheid, frame voor frame

4K X1-processor™ met dynamische contrastverbetering

4K-tv's met de 4K X1-processor vergroten het helderheidsbereik aanzienlijk, zelfs zonder Xtended Dynamic Range PRO. Dankzij de dynamische contrastverbetering wordt het helderheidsbereik frame voor frame verbeterd op basis van wat er op het scherm gebeurt.

Geniet van een groter helderheidsbereik

De 4K X1-processorchip geeft elk beeld meer helderheid en meer zwarttinten

Met 4K X1-processor
MET 4K X1-PROCESSOR
Zonder 4K X1-processor
ZONDER 4K X1-PROCESSOR