Aankondiging nieuwe BRAVIA XR™
's Werelds eerste tv met cognitieve intelligentie — een nieuwe dimensie van beeld en geluid

Til beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR™. Onze revolutionaire processor in BRAVIA XR™-tv's verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet. Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.


De leukste entertainment met de hulp van Google.

Meer dan 700.000 films en series op één plek. Google TV biedt al uw favoriete content uit uw apps en abonnementen en ordent deze speciaal voor u.

Bioscoopervaring in uw woonkamer: Geniet van gratis films bij de BRAVIA XR
Gemasterde realiteit

Het ontwerpen van televisies die de intentie van de maker overbrengen, is onze passie. De MASTER Series voldoet aan onze strenge criteria en laat prachtige beelden tot leven komen. De verbeelding van de makers wordt natuurgetrouw geproduceerd in de huiskamer. 

Soundbar met hoge resolutie

Breng dialoog, muziek en geluidseffecten tot leven met kristalhelder, driedimensionaal geluid, hi-res audio en krachtige bas via een draadloze subwoofer. Ervaar audio op een nieuwe manier via uw Home Theatre-systeem, met een ontwerp dat naadloos aansluit op uw BRAVIA™-TV.

Geluid van bioscoopkwaliteit dat bij u past

Of u nu in een kleine flat in de binnenstad of in een huis met ruime huiskamer in een woonwijk woont, wij zorgen voor de perfecte opstelling van uw Home Theatre-systeem.

Soundbar met Surround Sound van bioscoopkwaliteit van Sony
Elegant geluid perfect voor elke ruimte

Soundbar met Surround Sound van bioscoopkwaliteit van Sony

Home Theatre-systeem met Surround Sound-ervaring van Sony
Een avondje naar de film, maar dan thuis

Ervaar 5.1-kanaals Surround Sound met een alles-in-één systeem.

VOOR EIGENAREN