17

4.4 gebaseerd op 17 klantbeoordelingen

9
7
0
1
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

17 klantbeoordelingen

0

Geweldig

MDR-100ABN 15/04/2018 door Philipvant

Alles is top, het geluid, het volume. De knoppen en de batterijduur.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig

MDR-100ABN 22/02/2018 door Sjaan

Heb hem gekregen voor kerst ben er super blij mee. Geluid is erg goed en zuiver.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Mooie koptelefoon, zeer tevreden

MDR-100ABN 24/07/2017

Heb de koptelefoon nu een aantal weken in gebruik en ben zeer tevreden. Geluidskwaliteit is goed voor muziek en films luisteren. Ik gebruik hem ook zakelijk om handenvrij te telefoneren en dat bevalt mij ook goed. Goede kwaliteit van spreken en horen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Rustig luisteren ondanks omgevingslawaai

MDR-100ABN 20/07/2017 door MarioSuper

Doordat omgevingslawaai voor een groot deel wordt weggefilterd, hoeft het volume niet hoger gezet te worden. Geluidskwaliteit is prima. Gebruiksduur zonder opladen is zeer goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Zit als gegoten

MDR-100ABN 18/07/2017 door drickx

De hoofdtelefoon zit heel comfortabel, zelfs op een kleiner hoofd. Daarnaast is hij ook gemakkelijk op te bergen. De noise cancelling werkt goed, voor zover ik deze al heb kunnen uittesten en de geluidskwaliteit is zeer degelijk. Prijs/kwaliteitsgewijs zeker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Voldoet volledig aan de vewachtingen

MDR-100ABN 18/07/2017 door marathon042

Het is een echt kwaliteitsproduct met veel functionaliteit. Blutooth, noise canceling werkt prima. Je kunt direct aan de slag. De bijgeleverde accessoires zijn ook van hoge kwaliteit. Je zult geen spijt krijgen van de aanschaf. Echt een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

zeer goed

MDR-100ABN 15/07/2017 door Frans A

geweldieg zeer goed.ik zal het iedereen aan raaden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed geluid

MDR-100ABN 08/07/2017

Geweldig geluid voor beats maken en afmixen zonder overlast te bezorgen aan anderen. enige nadeel: geen wireless en geen bekabeld met micverbinding met PS4 mogelijk. (Maar daar heb ik hem niet voor aangeschaft) en zal dan maar moeten gamen met waardeloze drebeats

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Geweldige batterij

MDR-100ABN 19/06/2017 door Pruitel

Ben er nu toch al een paar weken mee aan de slag en de batterij-duur verbaasd me enorm. Goede noise cancellation; moet het echter nog eens in een vliegtuig proberen. Ook met de toetsen werken op de hoofdtelefoon gaat uitstekend.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Heel goede noise canceling hoofdtelefoon

MDR-100ABN 11/03/2017 door de4haantjes

Dit is waar ik al een tijdje naar op zoek was tegen in verhouding met gelijksoortige apparaten redelijke prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg comfortabel en geeft een fantastische sound.

MDR-100ABN 15/02/2017 door Paytor

Een investering die zich zonder meer terugverdient.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top geluid

MDR-100ABN 04/02/2017 door Evli

Ik heb de koptelefoon gekocht om de geluidskwaliteit, die is geweldig! Het is super om ook zonder draad te kunnen luisteren. De noise cancelling is erg goed, maar in de praktijk voor mij alleen echt van belang in het vliegtuig en de auto. De koptelefoon zit heerlijk, ook niet onbelangrijk. In alles goede kwaliteit, met super geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Review: Sony - h.ear on Wireless NC

MDR-100ABN 24/01/2017 door Ercan

Ik heb de koptelefoon al een tijd in bezit en ik moet zeggen dat de koptelefoon uitstekend is. Helder geluid (goede NC), stevige bouwkwaliteit (voelt niet goedkoop aan) en een iets opgepompte bass, PLUSPUNTEN Bouwkwaliteit, Geluidskwaliteit, Subtiele noise cancelling. MINPUNTEN Prijs, knoppen lastig te vinden (vooral tijdens het eerste gebruik)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

geweldig top!

MDR-100ABN 24/01/2017 door fritser

uitstekend draagcomfort... prachtig geluid... onmiddelijk verbinding via bluethoot... uitstekende demping van het omgevingsgeluid...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koop

MDR-100ABN 06/01/2017 door RobV

Heel tevreden met het geluid, ook bij lage volumes. Noise cancelling is heel goed. Merk wel een duidelijk verschil in de geluidsweergave via bluetooth en aangesloten op met een snoer. Bluetooth compilatie is niet optimaal maar is niet aan de koptelefoon zelf te verwijten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Niet voor op de fiets

MDR-100ABN 03/07/2016

Ik ben ontevreden over de koptelefoon. Ik wilde deze ook op de fiets gebruiken, maar dat is niet mogelijk. Zoveel windruis dat de muziek onhoorbaar was, ook bij bijna windstil weer. Zowel met als zonder noice canceling. Dus op de bank, lopend en b.v. in het OV: perfect. Maar wil je hem ook op de fiets gebruiken, koop dan een andere.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

11

0

Geweldig geluid

MDR-100ABN 18/05/2016 door Hasenaar

Helemaal top, exact zoals ik had gedacht dat hij zou zijn. Snap alleen nog niet helemaal die omgevingsgeluidsdempende knop, maar dat komt nog wel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0