MDR-10RC-HOOFDTELEFOON

Productbeoordelingen

135,00 €

(inclusief btw)
18

4.6 gebaseerd op 18 klantbeoordelingen

10
8
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

18 klantbeoordelingen

0

Value for Money

MDR-10RC 27/09/2017

Hoewel de retail prijzen inmiddels weer wat stijgen biedt deze headphone nog altijd veel waarde voor relatief weinig geld. Het geluid is mooi gedetailleerd en evenwichtig bij lage en hogere volumes. Er ligt een beetje nadruk op het laag maar gelukkig is dat nog niet irritant zoals tegenwoordig bij veel modellen helaas in de mode is. Met de lage impedantie en twee verschillende kabeltjes is de 10RC zeer geschikt voor alle portable media inclusief smartphones. Daarvoor wordt een kabel met microfoon meegeleverd. De app werkt alleen met Sony Experia toestellen. De headphone is mooi afgewerkt met gebruik van goede materialen. Laat zich goed instellen en zit zelfs na urenlang gebruik prettig. Hoewel de 10RC geschikt is voor portable gebruik geldt dit niet voor hardlopen of fietsen. Daarvoor zit het iets te losjes en is het net iets te groot. Maar voor bus en trein en gewoon lopen kan het prima. De 10RC wordt geleverd in luxe verpakking met draagzakje. Ik ben er zeker voor wat ik ervoor betaalde blij mee. Voor dat geld had ik niets beters gevonden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

MDR-10RC 24/04/2016 door walviv

Ben er zeer tevreden mee, een aanrader voor iemand die van muziek houd

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lekker dingetje

MDR-10RC 10/02/2016 door rmharing

Deze fijne lichte koptelefoon heeft een lekkere bass. Sluit omgevingsgeluiden goed af. Is opvouwbaar en handig mee te nemen. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een interessante ervaring!

MDR-10RC 02/02/2016 door ajalalva

Ik heb dit vorige maand gekocht en hij tilt de music naar een nieuw niveau!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Weer comfortabel

MDR-10RC 20/01/2016

Het is zeer comfortabel en heeft een een goede geluidskwaliteit. De 2 kabels zijn ook zeer handig, zeker die met afstandsbediening. Ik fiets namelijk veel en zo kan ik makkelijker bellen en mijn muziek op pauze zetten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Geweldig geluid kwaliteit

MDR-10RC 29/12/2015 door Thulles

Ik heb deze laatst gekocht, omdat me andere koptelefoon gestolen was. Deze koptelefoon heeft geweldig geluid. Niet overdadige bas waardoor je tenminste ook de mid tonen kunt horen waardoor het een warmer en voller klinkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nooit verwacht

MDR-10RC 20/11/2015 door JDC13

De hoge en lage tonen zijn subliem. Heel scherp en zuiver. Natuurlijk is er altijd beter. Maar qua prijs en kwaliteit, als je van goed geluid houdt, is dit zeker een aanrader. Qua stevigheid kan er hier en daar wel iets verbeterd worden. Zeker voor een fabrikant als Sony kan dit best beter.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid voor een geweldige prijs.

MDR-10RC 05/11/2015 door Nils B

Zeer fijne hoofdtelefoon met een bescheiden formaat (in te stellen). Ik ben meer van de in-ear hoofdtelefoons, maar deze on ear kan mijn goedkeuring zeker wegdragen. Hij zit zeer comfortabel, zelfs na langere tijd. Op basis van de productfoto's was ik bang dat het een te groot en zwaar product was. Dit viel alleszins mee. Ondanks het geringe formaat is hij goed in te stellen op formaat, en hij is na het loshalen van de kabel in te vouwen en op te bergen in meegeleverd zakje. Het geluid is voor de prijs zeker subliem, zowel met lossless als compressed audio, Er zitten standaard 2 kabels meegeverd, een voor het luisteren en een voor telefoneren. Natuurlijk kan je de telefoonkabel zonder kwaliteitsverlies ook voor audio gebruiken. Het is een geweldige service van Sony echter. Al met al een top product!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top! Dat Hi rest sound

MDR-10RC 24/10/2015 door De Josz

Ik kreeg deze hoofdtelefoon bij mijn nieuwe Z5, maar dit is een top combinatie. Dat Hi Rest had ik nog niet eerder gehoord maar echt een aanrader, strakke bas en prima hoog. Qua laag is hij niet vergelijkbaar met mijn Denon D2000 maar goed daar zit qua geld ook een paar honderd euro tussen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima sound

MDR-10RC 22/10/2015 door Changmao

Fijn geluid, niet te veel bas wel ruim voldoende, hoge tonen een genot. Even wennen dat hij opvouwbaar is. Zit niet te hard op je oren en sluit wel goed af

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

MDR-10RC 18/10/2015

Ik heb deze koptelefoon bij mijn sony Z5 compact gekregen en had weinig verwachtingen hiervan. Eenmaal opgezet viel mij gelijk op hoe comfortabel deze koptelefoon zit en wat een helder geluid eruit komt. Ook is het handig dat je twee verschillende snoeren hebt, een voor de computer en een voor je telefoon met een microfoon/play knopje. Je kan hem ook super makkelijk meenemen doordat je hem in elkaar kan vouwen en vervolgens in het speciale opberghoesje te stoppen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtige details door Hi-Res

MDR-10RC 26/09/2015 door Bornie156

Ik vind het geweldige headphones, de details die men beleeft door de Hi-Res zijn prachtig, het ontwerp is mooi met alweer kleine details die het hem doen, hij is heel licht om te dragen, enkel vind ik persoonlijk dat de oorschelpen nog iets beter aan de oren moeten aansluiten(klemspanning aan de oren) om nog meer de beleving van de muziek of film te ervaren8

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluid

MDR-10RC 12/09/2015 door Odettevt

Ik kreeg hem bij mijn Xperia Z3+ en hij geeft een prima geluid. Ik vind het materiaal alleen bij warm weer niet prettig tegen mijn oren en als je veel in beweging bent zakt hij wat snel van je hoofd. Ik gebruik hem dus selectief.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige kenmerken en een mooie uiterlijk.

MDR-10RC 11/09/2015 door pegasos4all

Deze hoofdtelefoon heb ik sinds 3 maanden in mijn bezit, en ik moet zeggen een heel mooie klankbeeld zelfs bij hele zachte volume. Ook het geluid van de bijgeleverde microfoon voor de telefoon is erg goed. Qua degelijkheid de opbouw is erg goed, een stevige constructie. Ik zou deze hoofdtelefoon daarom ook aan andere mensen willen aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect

MDR-10RC 25/06/2015 door Hansmaarnietheus

perfect product. Ben vooral onder de indruk van hoeveel beter Itunes door deze hoofdtelefoon klinkt

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beter dan mijn Beats!

MDR-10RC 10/11/2014 door ajannie

Geluidskwaliteit is schrikbarend beter dan mijn vorige koptelefoon van Beats. Opvouwbaarheid maakt deze koptelefoon heel fijn om mee te nemen. De microfoon in de kabel werkt ook prima. Jammer dat er geen afstandsbediening in verwerkt zit voor muziek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig geluid,uitstekend zittend

MDR-10RC 27/08/2014 door joemar 107

Uitstekend product,mooi design,oogt goed, valt meteen positief op

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeker goed, maar niet perfect

MDR-10RC 06/06/2014

Heb deze hoofdtelefoon nu een paar maanden, en ben er blij mee. Isoleert goed, heldere diepe bas, goed volume en stevige materialen. Harde hoge pianotonen zijn echter erg scherp, dus een nadeel als je hem voor keyboard of piano wilt gebruiken. Voor MP3 super hoofdtelefoon!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0