380,00 €

(inclusief btw)
17

4.5 gebaseerd op 17 klantbeoordelingen

9
8
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

17 klantbeoordelingen

0

Fijne koptelefoon

MDR-1ABT 24/03/2017 door Staf

mooie koptelefoon met goede geluidskwaliteit. zachte oorkussens en hoofdband

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Beste wireless hoofdtelefoon

MDR-1ABT 10/10/2016 door cotopandora

De Sony MDR-1ABT is ongetwijfeld de beste draadloze Bluetooth hoofdtelefoon die ik heb (als ik vergelijk met zowel de wired als wireless headphones). De wireless specificaties zijn bij de beste die je op de markt kan vinden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk zo zonder snoer!

MDR-1ABT 05/09/2016 door kim28

Prima geluid, mooie aansluiting op de oren, lekker zacht pascomfort.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer fijne koptelefoon

MDR-1ABT 10/07/2016

ik heb hem nu een paar weken in gebruik en ik moet zeggen dat de koptelefoon mij zeer goed bevalt, de bediening op de rechter oorschelp moet je wel even aan wennen maar na een tijdje gaat dat ook goed.de accu duur valt mij nog het meeste op die is echt goed hij staat nu nog op 70% en ik heb hem nog niet op hoeven te laden. Het draagcomfort is zeer goed dat gaf bij mij de doorslag om hem te kopen, al moet je wel op de reviews af gaan maar het is echt zo,als ik met de hond ga wandelen heb ik hem minimaal een uur op en zit na dat uur nog net zo fijn. Het geluid is ook zeer goed met niet te veel bas maar net genoeg dus als je een koptelefoon zoekt is dit een zeer goede keuze.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

MDR-1ABT 12/06/2016

Paar weken terug gekocht, zeer tevreden van de hoofdtelefoon. Geluidskwaliteit is dag en nacht verschil met mijn vorige.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima hoofdtelefoon

MDR-1ABT 28/05/2016 door verplicht veld Ultrasone

Samen met de Sony walkman NWZ-15 een prima combinatie.(FLAC) NFC werkt goed. De bediening voor volume ed moet je even leren, maar uiteindelijk gaat dit ook goed. Hij zit lekker en zacht om de oren en ook de hoofdband zit goed. Dan het geluid. Ik zal niet zeggen dat dit het beste geluid is, maar als freak, ben ik zeer tevreden, zeker voor deze prijs. Geen vervelende bassen, maar een fraai, strak geluid. Uiteraard is er via de walkman van alles te regelen, maar ik hou het geluid zonder poespas. Ook de BT werkt goed en stoort niet en koppelt makkelijk met mijn andere apparaten. Conclusie: een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige sound !

MDR-1ABT 06/04/2016 door skuggiskuld1

Na 1 maand in gebruik ben ik uiterst tevreden met mijn aankoop. Een klein negatief puntje is het slecht reageren wanneer je met je vinger over de oorschelp beweegt om het geluid stiller of harder te zetten . Het is vervelend dat dit niet altijd reageert. Maar het geluid en zitcomfort is uitstekend en dat is het belangrijkste voor mij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend product

MDR-1ABT 26/03/2016 door Pvdb

Gebruiksvriendelijk Geweldig geluid Gemakkelijke bediening Wel prijzig, maar uitstekende kwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

WIRELESS

MDR-1ABT 10/02/2016 door jothoma9141

De MDR-1A BT zit perfect,het model is mooi afgewerkt en geeft perfect geluid. Een tegenvaller is echter dat het "WIRELESS met Bluetooth" wel werkt met een smart gsm maar niet gekoppeld kan worden met een smart tv of Home Theatre System met Bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top Bluetooth hoofdtelefoon

MDR-1ABT 31/01/2016 door Karel 1

Top Bluetooth koptelefoon, na veel wikken en wegen tussen diverse koptelefoons voor de MDR-1ABT gekozen en heb daar geen spijt van. Draagcomfort en geluid is perfect en de gebruiksduur op 1 batterijlading is minimaal 20 uur maar kan ook meer zijn want ik vind het moeilijk te timen hoe lang ik hem gebruik. Duurzaamheid kan ik na 1 mnd gebruik geen oordeel over geven maar het ziet er mooi en degelijk uit. Ik had alleen bij TV gebruik eerst wel last van Lipsinck maar dat ligt niet aan de 1ABT maar aan de gebruikte Bluetooth transmitter, Het is de combinatie die het succes maakt. Na de 3e Bluetooth transmitter met APTX (merk Konig) is het prima TV kijken. met deze combinatie kan ik het volume van de koptelefoon ook echt hard zetten wat bij die andere 2 transmitters niet kon. Resumé perfecte combinatie !!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid uitstekend

MDR-1ABT 24/01/2016 door Massamino

Het geluid en mogelijkheden zijn zeer goed. Hij is niet te gebruiken met de PS4, omdat er geen 4polige draad bij zit en werkt niet via de PS4 Bluetooth. Ook niet met externe dongle (die op andere toestellen vlekkeloos werkt). Dit was niet het hoofddoel, maar daarvoor een 2de hoofdtelefoon aan te schaffen...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige Koptelefoon

MDR-1ABT 14/01/2016 door OriginalLuciano

Deze koptelefoon is de beste die ik ooit heb gehad, en het draadloze geluid is haarzuiver en de bass is ook super. Echt een Aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Prima hoofdtelefoon

MDR-1ABT 28/12/2015 door Vieken

Goed draagcomfort, goed geluid. Soms werkt de nfc verbinding niet direct maar ik moet dit nog gewoon worden denk ik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super geluid

MDR-1ABT 23/12/2015 door niconed81

Mooie koptelefoon en met snoer een geweldig geluid, schalen zitten perfect over de oren. Bastonen komen heel goed door en draagcomfort is goed, merk bijna niet dat ze op je oren zitten. Ik heb nu vaker de koptelefoon vaker op omdat het geluid wat eruit komt zo goed is. Bellen met of zonder snoer is geen probleem, goed verstaanbaar voor de andere beller.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Fijne hoofdtelefoon

MDR-1ABT 18/11/2015 door gitarist

Drie weken geleden deze hoofdtelefoon gekocht. Bevalt tot nu toe prima. Ik koppel met mijn macbook pro, dat gaat feilloos. Geluid is prima en bereik over de hele verdieping van ons huis.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooi ontwerp en zeer goed geluid

MDR-1ABT 03/10/2015 door Flierefluiter

Zeer tevreden. De hoofdtelefoon zit lekker, is mooi ontworpen en geeft een te gek geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Bruine model is prachtig. Wireless is top.

MDR-1ABT 17/06/2015 door Grasshopper

Bluetooth is top! Luidsterkte niet heel hard. Bruin met zilver is retro cool.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0