Afbeeldingen van 1AM2 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van 1AM2 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van 1AM2 hoofdtelefoon
Afbeeldingen van 1AM2 hoofdtelefoon

Kenmerken

Geniet van uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld met audio met hoge resolutie 

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door muziek sneller digitaal te branden dan met een CD, kunt u met hi-res audio dichter bij de originele studio-opname komen en van uw muziek genieten zoals de artiest het bedoeld heeft.

LCP-diafragma met aluminiumcoating voor meer precisie

Het liquid crystal polymeer-diafragma met aluminiumcoating biedt een consistenter en preciezer geluid over het gehele frequentiebereik dan een conventionele LCP-driver. Hoge frequenties die uniek zijn in hi-res audio profiteren vooral van de extra stevigheid, en de energie die verloren gaat tijdens de transmissie naar de behuizing van de hoofdtelefoon is meer uniform, wat zorgt voor een echte en authentieke prestatie. 

Brede frequentierespons voor een volledig geluidsbereik

Het brede frequentiebereik van 3 Hz tot 100 kHz is ontworpen voor een grote verscheidenheid aan muziekstijlen. Zo'n brede frequentierespons zorgt ervoor dat zelfs geavanceerde audio-indelingen, die een veel groter spectrum vereisen, nauwkeurig kunnen worden gereproduceerd zonder harde grenzen of frequentie roll-off, waardoor uw muziek levendiger en realistischer klinkt.

Rooster met patroon voor soepele ultrahoge tonen

Roosters helpen het precisie-hoofdtelefoondiafragma te beschermen en zijn speciaal ontworpen voor het doorgeven van ultrahoge frequenties zonder dat er 'kleur' aan het geluid wordt toegevoegd. Het roosterpatroon is gebaseerd op een Fibonacci-reeks om ervoor te zorgen dat geen enkele frequentie wordt versterkt of verlaagd. Het resultaat is een vloeiend, verfijnd geluid over het gehele frequentiebereik.

Hoofdtelefoonkabel met gebalanceerde verbinding meegeleverd

Een gebalanceerde verbindingskabel met een diameter van 4,4 mm scheidt de linker- en rechtergeluidssignalen volledig, in tegenstelling tot conventionele hoofdtelefoonkabels die een aardingsdraad delen. Dit minimaliseert het verlies van signaaloverdracht en de daaruit voortvloeiende lagere geluidskwaliteit, zodat u minder vervorming en interferentie hoort.

Zuurstofvrij koper met zilvercoating

De MDR-1AM2 heeft zuurstofvrije koperen kabels met zilvercoating die de weerstand en het signaaloverdrachtsverlies minimaliseren. Het resultaat is minder kwaliteitsverlies, fijnere details en vloeiendere hoge tonen.

Krachtige bas met Beat Response Control

Ingebouwde Beat Response Control verbetert het ritme en de overgangen van het basgeluid.

Drukverminderende oorkussens voor optimaal comfort

Zachte drukverminderende oorkussens van synthetisch leer vormen zich om uw oren voor een goede, comfortabele pasvorm. Soepele materialen en naadloze stiksels bieden comfort en duurzaamheid voor urenlang luisterplezier.

Opvouwbare vormgeving met gesloten achterkant houdt het geluid vast

Het opvouwbare ontwerp met gesloten achterkant wikkelt zich rond het oor, wat de muziek binnen en alles wat afleidt buiten houdt. Zorgvuldig vervaardigde akoestiek zorgt ervoor dat het geluid exclusief naar uw oren wordt gericht, zodat u zelfs de subtielste geluiden hoort. Ook kunt u beter meevoelen met de beat, omdat de bas van de muziek door het ontwerp met gesloten achterkant optimaal doorklinkt.

Superlicht ontwerp voor urenlang comfort

Het superlichte ontwerp van de MDR-1AM2 verlicht de druk op uw oren, zodat u urenlang comfortabel kunt luisteren. 

Het draaibare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. Dankzij een draaibaar ontwerp kunt u hem eenvoudig onderweg opbergen. De oorschelpen draaien plat zodat ze gemakkelijk in een rugzak of in de meegeleverde tas kunnen worden opgeborgen.

Specificaties
Met een geavanceerd akoestisch ontwerp en materialen legt deze hoofdtelefoon met hi-res audio de ware essentie van elk nummer, zodat u muziek hoort die dichter bij de originele studiomastertape ligt. Van dreunende bastonen tot de hoogste zangnoten blijft het geluid echt voor een authentieke luisterervaring.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Gevoelige liquid crystal polymeer-driver voor helderheid

  • Compatibel met smartphones dankzij inline bediening en microfoon

  • Krachtige bas met Beat Response Control

  • Draagbaarheid dankzij draaibare oorschelpen

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu