70,00 €

(inclusief BTW)
37

3.7 gebaseerd op 37 klantbeoordelingen

6
19
9
1
2
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Fijne hoofdtelefoon

MDR-RF811RK 12/10/2015 door Stratocaster

Na vele jaren weer een hoofdtelefoon aangeschaft voor die momenten dat je huisgenoten bijvoorbeeld TV willen kijken en jij graag naar je muziek luistert. Het draadloze systeem is daarbij heel handig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Analoog, dus geen vertraging

MDR-RF811RK 08/04/2018 door 1stRoger

Sony MDRRF811RK Ik was op zoek naar een analoge, draadloze hoofdtelefoon. Die wilde ik hebben voor een organist die het koor onder de luifel waar het orgel op staat zo direct mogelijk wilde horen om tempo verschillen uit te sluiten. Vandaar dat de hoofdtelefoon draadloos moest zijn en geen vertraging mocht hebben. Vandaar mijn keuze voor deze analoge hoofdtelefoon. Geluidskwaliteit: de hoofdtelefoon geeft een neutraal geluidsbeeld, maar geeft muziek wel een meeslepend weer. Dat viel me niet tegen. Directheid: ik kon deze hoofdtelefoon niet betrappen op vertraging. Het was heel moeilijk om direct geluid en het geluid uit de hoofdtelefoon van elkaar te onderscheiden. In dit opzicht voldeed de MDRRF811RK volledig aan mijn wensen. Draagcomfort: De hoofdtelefoon is licht. Hij knelt niet en zit voldoende stevig voor het gebruik waarvoor hij is bedoeld. Lang achter elkaar dragen is geen enkel probleem. Ruis: Ïn de verschillende reviews wordt gesproken over ruis. En dat is niet ten onrechte. De hoofdtelefoon ruist. Zeker als je het volume op de hoofdtelefoon openschroeft. Het verdient de voorkeur het geluid op de bron, waar het zendstation op is aan gesloten, op te voeren. Maar… Compressie: … als het geluidsniveau van de bron te ver wordt opengedraaid, dan treedt er compressie op. De basedrum kan dan andere geluiden wegdrukken. Dat geeft een pompend effect. Het is dus de kunst het midden te vinden tussen ruis en compressie. Demping: Deze hoofdtelefoon is gebouwd volgend het “over ear-principe”. Als je daarmee ook verwacht dat het omgevingsgeluid gedempt zou worden kom je bedrogen uit. Dat is bij dit product zeker niet het geval. Dit komt naar mijn mening de geluidsbeleving wel ten goede. Het geluid kan door de open bouw ook makkelijk ontsnappen waardoor andere mensen in je omgeving de muziek kunnen mee beleven. Bereik: Daarmee zijn mijn ervaringen verschillend. 4 meter met 2 muren tussen zendstation en hoofdtelefoon kan al te veel zijn. Maar in het scenario zoals in de eerste alinea is beschreven werkte het geheel perfect. Accuduur: De hoofdtelefoon wordt geleverd met een “siamesed” accublock. Deze accu is volgens de verpakking goed voor 19 uur muziek. Hoewel ik niet verwacht dat bij luide muziek die 19 uur wordt gehaald, heb ik totaal geen problemen ondervonden met de speelduur. Maar ik heb hem dan ook niet langer dan 4 à 5 uur achtereen gebruikt. Maar door de vormgeving van de accu is het ook mogelijk om 2 AAA batterijen te gebruiken. Dat levert een nog langere speelduur op. Degelijkheid: De hoofdtelefoon is vrijwel volledig uit redelijk elastisch kunststof. Ook is het een licht geheel. De kans op schade f breuk lijkt me bij vallen nihil. De eerste keer openen van het batterijvakje, om de accu te plaatsen, kostte me erg veel moeite. Pas toen ik een tweede persoon erbij haalde om tegelijkertijd de drukken en te draaien op het deksel van de betreffende oorschelp, lukte het openen. Daarna ging het wel soepel. Samenvattend: voor mijn toepassing, waar ruis niet echt een item is zou ik 4 sterren geven. Maar voor een toepassing zoals bedoeld door de producent, in een rustige omgeving thuis om muziek te luisteren of TV te kijken, is het geheel minder perfect en lijkt mij 3 sterren een betere waardering.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

37 klantbeoordelingen

0

Gebruiksgemak

MDR-RF811RK 05/05/2019 door Freddy en martine

Over 3 weken gekocht en tevreden mee.wel nog extra kabeltje moet bijkopen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kenmerken

MDR-RF811RK 25/03/2019 door Willem41

Een goed product voor een redelijke prijs, waarvan ik denk, veel plezier hieraan te hebben

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruik

MDR-RF811RK 05/03/2019 door htbav

Ik ben er wel tevreden mee, kan ik lekker ongestoord films kijken op mijn laptop.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zit goed op het hoofd

MDR-RF811RK 19/02/2019 door wildpark79

Ik ben er tevreden mee, een nadeel vind ik, als er gesprekken zijn en er is muziek bij ,over stemd de gesprekken, dat is niet altijd even fijn, is niet te regelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prettig in het gebruik

MDR-RF811RK 10/01/2019

product ziet er goed, degelijk en comfortabel uit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GELUID ZEER GOED

MDR-RF811RK 07/01/2019 door MARC 040763

UITSTEKENDE KOPTELEFOON. GEEN GERUIS EN GOEDE KWALITEIT

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemakkelijk, neutraal

MDR-RF811RK 26/12/2018 door Sonybb1961

gemakkelijk in gebruik, goede kwaliteit, eenvoudige installatie

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

MDR-RF811RK 03/12/2018 door ptoo

Indien er een ander type draadloze koptelefoon gebruikt wordt gaat het niet goed, geluid wordt ernstig verstoord

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prijs/kwaliteit verhouding

MDR-RF811RK 12/11/2018

Onlangs gekocht en voldoet aan de verwachting.Goed geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Analoog, dus geen vertraging

MDR-RF811RK 08/04/2018 door 1stRoger

Sony MDRRF811RK Ik was op zoek naar een analoge, draadloze hoofdtelefoon. Die wilde ik hebben voor een organist die het koor onder de luifel waar het orgel op staat zo direct mogelijk wilde horen om tempo verschillen uit te sluiten. Vandaar dat de hoofdtelefoon draadloos moest zijn en geen vertraging mocht hebben. Vandaar mijn keuze voor deze analoge hoofdtelefoon. Geluidskwaliteit: de hoofdtelefoon geeft een neutraal geluidsbeeld, maar geeft muziek wel een meeslepend weer. Dat viel me niet tegen. Directheid: ik kon deze hoofdtelefoon niet betrappen op vertraging. Het was heel moeilijk om direct geluid en het geluid uit de hoofdtelefoon van elkaar te onderscheiden. In dit opzicht voldeed de MDRRF811RK volledig aan mijn wensen. Draagcomfort: De hoofdtelefoon is licht. Hij knelt niet en zit voldoende stevig voor het gebruik waarvoor hij is bedoeld. Lang achter elkaar dragen is geen enkel probleem. Ruis: Ïn de verschillende reviews wordt gesproken over ruis. En dat is niet ten onrechte. De hoofdtelefoon ruist. Zeker als je het volume op de hoofdtelefoon openschroeft. Het verdient de voorkeur het geluid op de bron, waar het zendstation op is aan gesloten, op te voeren. Maar… Compressie: … als het geluidsniveau van de bron te ver wordt opengedraaid, dan treedt er compressie op. De basedrum kan dan andere geluiden wegdrukken. Dat geeft een pompend effect. Het is dus de kunst het midden te vinden tussen ruis en compressie. Demping: Deze hoofdtelefoon is gebouwd volgend het “over ear-principe”. Als je daarmee ook verwacht dat het omgevingsgeluid gedempt zou worden kom je bedrogen uit. Dat is bij dit product zeker niet het geval. Dit komt naar mijn mening de geluidsbeleving wel ten goede. Het geluid kan door de open bouw ook makkelijk ontsnappen waardoor andere mensen in je omgeving de muziek kunnen mee beleven. Bereik: Daarmee zijn mijn ervaringen verschillend. 4 meter met 2 muren tussen zendstation en hoofdtelefoon kan al te veel zijn. Maar in het scenario zoals in de eerste alinea is beschreven werkte het geheel perfect. Accuduur: De hoofdtelefoon wordt geleverd met een “siamesed” accublock. Deze accu is volgens de verpakking goed voor 19 uur muziek. Hoewel ik niet verwacht dat bij luide muziek die 19 uur wordt gehaald, heb ik totaal geen problemen ondervonden met de speelduur. Maar ik heb hem dan ook niet langer dan 4 à 5 uur achtereen gebruikt. Maar door de vormgeving van de accu is het ook mogelijk om 2 AAA batterijen te gebruiken. Dat levert een nog langere speelduur op. Degelijkheid: De hoofdtelefoon is vrijwel volledig uit redelijk elastisch kunststof. Ook is het een licht geheel. De kans op schade f breuk lijkt me bij vallen nihil. De eerste keer openen van het batterijvakje, om de accu te plaatsen, kostte me erg veel moeite. Pas toen ik een tweede persoon erbij haalde om tegelijkertijd de drukken en te draaien op het deksel van de betreffende oorschelp, lukte het openen. Daarna ging het wel soepel. Samenvattend: voor mijn toepassing, waar ruis niet echt een item is zou ik 4 sterren geven. Maar voor een toepassing zoals bedoeld door de producent, in een rustige omgeving thuis om muziek te luisteren of TV te kijken, is het geheel minder perfect en lijkt mij 3 sterren een betere waardering.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede middelklasser headphone

MDR-RF811RK 24/03/2018 door Waarvan

Aardige hoofdtelefoon. Het plaatsen van de (oplaadbare) batterijen is lastig. Het openen van het compartiment lukte mij niet. Doordat ik te droge handen heb kon ik het mooie, gladde deksel niet draaien. Iemand met vochtiger handen heeft er geen moeite mee. De rest van het installeren en de geluidskwaliteit is goed.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Tevredenstellend

MDR-RF811RK 07/01/2018 door bobby65

Na verschillende weken op hulp te hebben moeten wachten heb ik de taak in eigen hand genomen. Resultaat: hij zit aangesloten! Echter ... er resteert een hinderlijke ruis op de achtergrond, die ik ondanks aanwijzingen op gebruiksaanwijzing niet kan verhelpen.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

praktisch en eenvoudig !

MDR-RF811RK 07/01/2018 door johnny 49

vind het systeem van de batterijenzeer goed . een nadeel : je kunt ze niet apart opladen maar wel het voordeel dat het zeer eenvoudig is !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Luisteren waar je ook zit of loopt !

MDR-RF811RK 24/11/2017 door Oudekerkborne

Drie weken geleden gekocht. Heeft niet het gebruikers gemak van de vorige Sony die ik ca. 10 jaar heb gebruikt. Bij het opladen (met kort kabeltje) en ook als je het niet gebruikt moet je het ergens neerleggen. Een houder (zoals mijn vorige type) zou veel idealer zijn. Twijfel nog of ik van de 30 dagen inruil gebruik zal maken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Te veel Ruis!

MDR-RF811RK 23/11/2017

Ik heb deze een tijd geleden gekocht, ik heb altijd gelezen dat het een beetje ruis heeft, maar de ruis was zoveel dat ik het teruggestuurd heb ter reparatie. Na een paar weken(plus minus 4) niks gehoord te hebben, heb ik gebeld en gemaild. De volgende dag werd ik gebeld dat ze ernaar zouden gaan kijken en een week later kreeg ik deze terug zonder uitleg niks. Dus mijn conclusie: - Ze hebben er niet naar gekeken en zomaar teruggestuurd, of - Het product is zo slecht dat er echt niet mee te werken valt.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige geluidskwaliteit, zowel muziek als spraa

MDR-RF811RK 21/04/2017 door 1356ba

Uitermate tevreden in vergelijking met een eerder infra-rood systeem aangeschaft via een gehoorapparatenwinkel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zit goed, prima geluid, maar wel veel bijgeluiden

MDR-RF811RK 20/03/2017 door marcel151169

Ik heb deze headset gekocht om lekker draadloos om mn synt te kunnen spelen. Er zijn veel pluspunten, maar ik ben niet heel erg te vreden. De draadloze zender / ontvanger van deze head set heeft heel erg veel last van storingen van het signaal. Er zijn steeds piepen, ruisjes fluitjes en andere onverklaarbare geluiden te horen. Het geluid daarentegen is prima

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima

MDR-RF811RK 13/03/2017 door Tries

Vorige maand kado gekregen van m'n zoon. Lekker draadloos genieten !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super comfortabel

MDR-RF811RK 28/08/2016 door Yvonne55

Ben meer dan blij met de aanschaf van nu " Mijn Sony Easy To wear" hoofdtelefoon. Sorry maar het gemak en comfort dat je het gewoon vergeet af te zetten tijdens je toiletbezoek :) :)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen

MDR-RF811RK 25/12/2015 door Remcovd

Ik vind de kwaliteit van dit Sony product erg tegenvallen. Na bijna alles van Sony gehad te hebben, van telefoons, PlayStations en tv's. Valt de kwaliteit van dit product erg tegen. Niet Sony waardig. Het geluid kan mooier, het geluid uit bijvoorbeeld de oordopjes die je bij je telefoons geleverd krijgt is veel beter. Ook is er een continu een ruis te horen. Dit zal waarschijnlijk de draadloze verbinding zijn. Over het algemeen jammer. Had er meer van verwacht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

handig en niet te duur

MDR-RF811RK 25/12/2015 door cisca46w

probleemloos kan kijken zonder mijn vrouw te storen (twee t.v.'s in een kamer

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het is een fantastisch geluid

MDR-RF811RK 19/12/2015 door Sabie

Ik heb dit product 3 weken geleden gekocht, maar had problemen met de aansluiting op de TV. Een expert erbij gehaald en nu is het geweldig, zeker ook door de oplaadbare batterij die erin zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Werkt goed

MDR-RF811RK 06/12/2015 door Jan1962b

Goed geluid, werkt prima helaas wel ruis als bij geluid.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan de eisen die ik gesteld had.

MDR-RF811RK 27/11/2015 door petje47

Goed alleen te groot kan ook met oordopje´s .Voldoet aan de eisen die ik gesteld had.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne hoofdtelefoon

MDR-RF811RK 12/10/2015 door Stratocaster

Na vele jaren weer een hoofdtelefoon aangeschaft voor die momenten dat je huisgenoten bijvoorbeeld TV willen kijken en jij graag naar je muziek luistert. Het draadloze systeem is daarbij heel handig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Goede aankoop

MDR-RF811RK 22/09/2015 door Gkt1

14 dagen in gebruik zeer goed van kwaliteit en service

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

probleemloos gebruik.

MDR-RF811RK 01/07/2015 door Hans01

Ik heb deze draadloze hoofdtelefoon vorige maand gekocht, omdat ik het gehannes met kabels zat was. Wat een gemak.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

sony hoofdtelefoon

MDR-RF811RK 08/06/2015 door weet da nie

gemakkelijk, ideaal om tv te kijken als je partner al in bed ligt, je kan alles horen, zonder een ander te storen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijk

MDR-RF811RK 02/06/2015 door niet gekend

Een zeer goede geluidskwaliteit, een mooie prijs, en wat een gebruiksgemak... Knopje aan... en opzetten zonder hindernissen Voordeel: zeer zacht om dragen, draadloos, kan ook met aa batterijen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zonder snoeren geweldig!!

MDR-RF811RK 03/05/2015 door Corsnor

Zeer gemakkelijke instalatie en zorgeloos gebruik. Goede weergave.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

werkt goed

MDR-RF811RK 02/04/2015 door johan 48

De hoofdtelefoon werkt goed en zonder dat je over draden struikelt!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

voldoet geheel aan mijn verwachtingen

MDR-RF811RK 19/01/2015 door theofiel

ik ben door ongeval hardhorig, maar kan nu heel goed gesprekken op tv volgen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed produkt

MDR-RF811RK 12/01/2015 door ed en mag

het product is perfect dank u Sony voor de goede service

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima hoofdtelefoon

MDR-RF811RK 07/12/2014 door rikske6122

goede hoofdtelefoon , fantastisch geluid , zit na een tijdje niet comfortabel , zet geluid van tv wat luider en hoofdtelefoon wat minder anders valt het geluid weg na 4 minuten .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prijs kwaliteit verhouding

MDR-RF811RK 03/12/2014 door MaartenM

Deze draadloze hoofdtelefoon is niet de duurste en dat merk je ook. Je hoort veel ruis en het geluid is niet optimaal. Hij zit wel fijn op het hoofd en de oren. Prima voor bij het stofzuigen, maar niet om lang muziek naar te luisteren.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed concept voor een goede prijs

MDR-RF811RK 06/10/2014 door Switzs

Ik kreeg dit product aangeraden, en ben er best tevreden mee. De koptelefoon zit fijn, en je kan je koptelefoon vrijwel overal in huis ophouden zonder extra storing. Mijn grootste probleem met de koptelefoon is echter dat ik altijd wel een kleine ruis kan horen. Daarnaast pikt mijn koptelefoon signalen van de tv op als hij geen geluid ontvangt van mijn computer. In mijn ogen wegen de voordelen zwaarder mee dan dit nadeel, hoewel het nadeel zeker niet over het hoofd kan worden gezien. Ik vond dat de koptelefoon een schappelijke prijs had, wat voor mij ook een rol speelde in mijn beslissing.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

matig

MDR-RF811RK 02/06/2014 door Essam633

IK heb dit twee weken geleden gekocht maar hij voldoet niet aan verwachting van sony

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0