MDR-XB450AP EXTRA BASS™-HOOFDTELEFOON

Volledige specificaties en kenmerken

MDR-XB450AP

50,00 €

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
165 g (zonder snoer)

Algemene functies

Gesloten type
ja
Driverunit
30-mm dynamische driver - dometype
Dynamisch type
ja
Impedantie (ohm)
24 Ω bij 1 kHz
Frequentierespons
5-22.000 Hz
Gevoeligheid (dB/mW)
102 dB/mW
Type kabel
Y-type
Lengte van snoer
1,2 m
Stekker
L-vormige vergulde ministekker met vier geleiders
Draagstijl
Hoofdband, Op het oor

Microfoon

Richting van interne microfoon
Omnidirectioneel

Kleuropties

redbluewhiteblack

Inhoud van de verpakking

  • Gebruiksaanwijzingen
Placeholder

Kenmerken

Gecontroleerde beatrespons voor een strakke bas

Dankzij de beat-responstechnologie ontstaat een krachtige, lage basrespons, ideaal voor muziek met veel lage tonen. Een ventilatieopening zorgt voor maximale luchtstroom in het lage frequentiebereik waardoor het diafragma de basritmes zo nauwkeurig mogelijk kan weergeven.  

Afbeelding van MDR-XB450AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Het draaibare ontwerp maakt reizen gemakkelijk

Neem deze hoofdtelefoon overal mee naartoe. Door de draaibare oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon eenvoudige opbergen en handiger meenemen. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen zodat de hoofdtelefoon gemakkelijk in een koffer of tas past zonder dat deze te veel ruimte inneemt.    

Afbeelding van MDR-XB450AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

In-line afstandsbediening en microfoon voor handsfree bellen

Met bediening en een microfoon in het snoer van de hoofdtelefoon kunt u handsfree bellen met bepaalde smartphones terwijl u naar muziek luistert. U kunt heel gemakkelijk tussen nummers en gesprekken schakelen zonder dat u uw hoofdtelefoon hoeft af te zetten.

Aluminium band over de behuizing voor een pittige bas 

Deze hoofdtelefoon is gemaakt voor het soort bas dat u laat bewegen. De lichte maar stevige aluminium band boven op de behuizing onderdrukt ongewenste trillingen zodat de diepe, krachtige lage tonen behouden blijven. 

Afbeelding van MDR-XB450AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Zachte oorkussens voor optimaal comfort

Luister in volledig comfort. Deze hoofdtelefoons hebben een zelfstellende hoofdband en zachte oorschelpen die het hele oor bedekken. Geniet van langdurige comfort bij het luisteren naar uw favoriete albums.

Dynamische neodymium drivers zorgen voor een nauwkeurig geluid

De lichte dynamische neodymium driverunits van 30 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. Samen met een zeer gevoelig diafragma kunt u de hoofdtelefoon harder zetten en toch van een helder, nauwkeurig geluid over het hele spectrum blijven genieten.

Afbeelding van MDR-XB450AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Opvouwbare vormgeving met gesloten achterkant houdt het geluid vast

Het opvouwbare ontwerp met gesloten achterkant wikkelt zich rond het oor, wat de muziek binnen en alles wat afleidt buiten houdt. De akoestiek wordt teruggekaatst naar uw oren, zodat u zelfs de meest subtiele geluiden hoort. Ook kunt u beter meevoelen met de beat, omdat de bas van de muziek door het ontwerp met gesloten achterkant optimaal doorklinkt. 

Afbeelding van MDR-XB450AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Hoge gevoeligheid voor een luid en helder geluid

Deze hoofdtelefoon heeft een hoge gevoeligheid van 102 dB/mW en zet elektriciteit zeer doeltreffend om in akoestische signalen. Hierdoor hoort u meer geluid over het gehele audiospectrum (in vergelijking met minder gevoelige hoofdtelefoons) als u muziek uit dezelfde bron en bij hetzelfde volume beluistert.

Afbeelding van MDR-XB450AP EXTRA BASS™-hoofdtelefoon

Brede frequentierespons voor duidelijke hoge en lage tonen 

Het brede frequentiebereik van 5 Hz tot 22 kHz zorgt voor een diepe bas, rijke middentonen en heldere hoge tonen. U hoort de details in elk nummer en geniet nog meer van al uw muziek. 

SmartKey-app

Als u de SmartKey-app installeert vanuit de Google Play™ store, kunt u met de multifunctionele knop op uw smartphone tracks kiezen en het volume aanpassen.