130,00 €

(inclusief btw)
56

4.6 gebaseerd op 56 klantbeoordelingen

37
18
1
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

56 klantbeoordelingen

0

Goede hoofdtelefoon

MDR-XB650BT 29/04/2019 door Rogier1973

Ik gebruik deze hoofdtelefoon nu voor meer dan een half jaar. Geluid klinkt mooi en vol, goed als je van wat bas in je muziek houd. Batterij erg gaat lang mee, ik luister meestal op een bijna maximaal volume en toch hoef ik de koptelefoon echt niet vaak op te laden. Enigste minpuntje is, dat het een beetje grote koptelefoon is, maar ik gebruik hem toch alleen thuis en niet buitenhuis, dus dit is voor mezelf geen probleem.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel mooi

MDR-XB650BT 28/04/2019 door Mustapha2000

ik heb dit product vorige maand gekocht en ik ben er heel blij mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon!

MDR-XB650BT 20/03/2019 door TJP1980

Ik heb de koptelefoon nu 2 weken in mijn bezit en ben er erg blij mee! Ik heb ‘m nog niet 1 x opgeladen en gebruik ‘m dagelijks. De krachtige batterij is dus absoluut niet gelogen! Verder zit hij comfortabel en vind ik het geluid erg goed. De bluetooth werkt erg snel en is zeer stabiel.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

superb geluid

MDR-XB650BT 08/02/2019 door lexy45

Ik had eerst de mdr-zx33bt, die paste niet zo goed op mn hoofd :), deze is lekker passend en veel betere sound

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super goed geluid

MDR-XB650BT 26/01/2019 door margot t

mooi design en erg handig in gebruik via de bluetooth een goede verbinding

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Je hoort alles perfect

MDR-XB650BT 31/12/2018

Ik heb dit gekocht en het product past zich aan de muziek waardoor het nog beter is dan zonder koptelefoon

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg fijne headphone

MDR-XB650BT 20/12/2018 door Ripley08

Ik deze pas aangeschaft omdat mijn huidige iPad geen jack aansluiting heeft. Ik heb er ook geen seconde spijt van. Wat een heerlijk geluid, het draagcomfort is dik in orde en ook de batterij gaat lekker lang mee. Enige spijt? Ja, dat ik dit niet eerder gekocht heb. Aanrader.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Awesome

MDR-XB650BT 13/10/2018 door ScortMK4

Voor een koptelefoon van €63 ben ik aardig verrast,, door zowel het heldere geluid als de diepe bassen die de koptelefoon aankan. Deze kan zich aardig meten met koptelefoons van €300. Topaankoop!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect

MDR-XB650BT 06/10/2018 door Wesleyt

Zeer goede hoofdtelefoon werkt heel goed en werkt zo wel op de iPhone 7 plus en op de MacBook Air

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid

MDR-XB650BT 07/09/2018 door WeePee

Ik heb het product net gekocht en ben heel enthousiast over de geluidskwaliteit, echt top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een topperd!

MDR-XB650BT 12/08/2018 door nachtvlinder

Nu een maand in gebruik. Wat een gaaf en vol geluid! Mooie volle bas. Fraaie vormgeving. Bluetooth werkt makkelijk. Deze draadloze headphone raad ik je aan! Pasvorm: even wennen maar is al snel oké.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs kwaliteit fantastische koptelefoon

MDR-XB650BT 20/07/2018 door Lampi006464984646

Gebruik deze koptelefoon nu meer dan een jaar en kan bijna niet meer zonder. De audio kwaliteit is super, hij zit zeer goed voor geen "overear" te zijn - noise cancelling werkt zoals het hoort. Ik denk dat er weinig toestellen in deze prijsklasse die dit toestel zullen overtreffen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig goede artikelen

MDR-XB650BT 21/05/2018 door Willy24

Ik heb hem nu een jaar in huis en gebruik hem dagelijks. Kwaliteit van het geluid is super. Koppelt heel snel met alle laptops, mobiels en tablets.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima

MDR-XB650BT 15/03/2018 door femke97

prima kwaliteit kan wel tegen een stootje of een val

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super geluid

MDR-XB650BT 06/03/2018 door derogeem

Naast een prachtige voormgeving en kleur (rood in mijn geval) is het luisteren optimaal voor mijn voorkeur. Goede bas ondersteuning. Ook vind ik de pasvorm en gewicht prima

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede hoofdtelefoon. Goed geluid komt eruit

MDR-XB650BT 19/02/2018

Mooi design en goed geluid. Ook een mooie kleur rood

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

beoordeling van koptelefoon Sony draadloos

MDR-XB650BT 09/01/2018

heb dit in december 17 gekocht en ben er zeer tevreden mee. Zit goed op mijn hoofd, omsluit mijn oren goed en is gemakkelijk in gebruik.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik vind dez xb650bt geweldig

MDR-XB650BT 07/01/2018 door Jurmain b

Ik heb dit product een week geleden gehaald by media markt en het is een pracht van een ding geluid is super geweldig en ik raad iedereen aan om hem te halen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De beste

MDR-XB650BT 31/12/2017 door kock777

Ik heb het nu een maand en het geluid is zuiver wow heel erg goed geluid is belangrijk ik raad ieder om deze headfoon te kopen echt goed geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect

MDR-XB650BT 30/12/2017 door riky 1

Werkt zeer goed en klank is perfect en gemak voor te gebruiken

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

MDR-XB650BT 21/09/2017 door Wijtman01

Het geluid van de koptelefoon is geweldig maar een min puntje is dat de koptelefoon niet genoeg klemt zodat hij gemakkelijk van het hoofd valt. Is wel echt hinderlijk. Als de koptelefoon op is zijn de knopjes moeilijk te vinden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top product met goed prijs/kwaliteit

MDR-XB650BT 08/07/2017 door Marcel59

Snelle levering-duidelijke gebruiksaanwijzing in het Nederlands-goed geluid en geen last van omgevings geluiden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goede bass en mooi zuiver geluid

MDR-XB650BT 19/05/2017 door toine59

zeer mooie koptelefoon met bluetooth wat zeer snel verbind en goed werkt ,zeer goed geluid met diepe bassen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig medium

MDR-XB650BT 18/05/2017 door pietje 3

Heerlijk geen snoer meer. Je kunt er zomaar mee rondlopen. Het geluid van de lage tonen vind ik iets te magertjes. Ik maak er o.a. tijdens de afwas met plezier gebruik van.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima sound en batterijduur.

MDR-XB650BT 13/05/2017 door Robin1234

Ik heb dit product bij de Sony Experia XZ (KPN actie) mogen ontvangen en ben er zeer blij mee...!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een topper!

MDR-XB650BT 24/03/2017 door Chickonmission

Deze hoofdtelefoon nu twee weken in mijn bezit en zeer tevreden. Kwaliteit van het geluid is goed, fijn bass. Volume kan goed hard en de bluetooth-verbinding reikt heel ver. Ik ben enorm blij ermee. Het draagcomfort is hoog. Ik vraag me alleen af; als je een wat kleiner hoofd hebt, of de 'rek' van de band er op termijn niet uitgaat. Ik heb 'm nu op z'n kleinst staan namelijk. Tot slot een gaaf design en de batterij gaat heel erg lang mee. Voice-instructies zijn ook prettig. Ik heb er nog niet mee gebeld.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topprodukt

MDR-XB650BT 21/03/2017 door guyroma1731

Heb het nog maar enkele keren gebruikt, maar de geluiden zijn formidabel. Het gebruik is heel eenvoudig en de duur zonder op te laden gewoon superleuk!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super geluid

MDR-XB650BT 20/03/2017 door zebrano

zeer tevreden met het super geluid eerstr een philips deze 10 keer beter goede extra bas

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend apparaat

MDR-XB650BT 11/03/2017 door Jan vd K

Heb koptelefoon nu twee weken, ben onder de indruk van de geluidskwaliteit, apparaat is eenvoudig door BT te koppelen met mijn pc, telefoon, iPad.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

wat een geweldig geluid

MDR-XB650BT 04/03/2017 door diamondfan01

Inmiddels deze hoofdtelefoon ruim een week in bezit. Het geluid is fantastisch. Vooral de bastoon mag er zijn. Via bluetooth makkelijk te koppelen met mijn windowstelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

bluetooth Sony Headset

MDR-XB650BT 28/02/2017 door Gebruiker72

comfortabele hoofdtelefoon met goed geluid. Ook de telefoonfunctie werkt soepel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top keuze!

MDR-XB650BT 11/02/2017 door HenkH

Uitstekende geluidskwaliteit, ook bij klassieke muziek, prima Bluetooth ontvangs, pairing probleeemloos, comfortabel in gebruik en zeer lange batterijduur.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

zeer goed

MDR-XB650BT 05/02/2017 door trik

Goede geluidskwaliteit, ideaal is de volume beperking wat oor schade kan voorkomen, bassen komen er goed uit. Zeer licht in gebruik, goed aan te passen aan het hoofd wat afzakken beperkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Prima apparaat

MDR-XB650BT 31/01/2017 door Eukereuke

Gebruik hem voor luisterboeken. Ben tevreden over het resultaat

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Goede geluidskwaliteit

MDR-XB650BT 22/01/2017 door DeadChocoKiller

Ik heb deze koptelefoon gekocht omdat hij zo lekker zit en een goede geluidskwaliteit heeft. De batterij gaat ook heel erg lang mee! Wel vind ik het jammer dat hij heeft beschermhoes heeft en wanneer je een beetje te veel met je hoofd beweegt dat hij er bijna van af valt Vandaar de 4 sterren beoordeling!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

super

MDR-XB650BT 17/01/2017 door AleDat

werkt zoals het hoort, super geluid, makkelijk te koppelen aan telefoon en smartwatch.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig design

MDR-XB650BT 15/01/2017 door Huppelepup

Heb deze tien dagen in huis en ben er heel blij mee! Licht van gewicht, zachte kussens. Bediening aan/uit spraakgestuurd, handige volumeknop. Prima product, goede afwerking. Is zijn geld dubbel en dwars waard!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

heel goed produkt

MDR-XB650BT 09/01/2017 door Pi Hu

Ik ben heel tevreden over mijn draadloze koptelefoon van Sony

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima koptelefoon

MDR-XB650BT 08/01/2017 door Sjoekie

Is een prima koptelefoon. Zit goed en geluid is ook prima. Wat vele al schreven, het voelt wat fragiel aan, doch voldoende solide. Met win 10 plug en play.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige koptelefoon

MDR-XB650BT 06/01/2017 door Flyerofdragons

Sinds een paar dagen de koptelefoon aan het gebruiken, geweldig geluid, handig in gebruik, Bluetooth werkt zonder problemen, nog geen verlies van verbinding gehad. Een klein nadeel, het is niet beveiligd dus in principe kan iedereen koppelen aan de koptelefoon. Extra handigheidje, het houdt mijn oren warm ☺

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima kwaliteit voor een super prijs

MDR-XB650BT 02/01/2017 door klaaslemmer

Super tevreden,vooral de batterijduur is perfect en helder geluid

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend product

MDR-XB650BT 01/01/2017 door Charissa

Deze heb ik inmiddels twee weken in bezit. Ik gebruik de headset dagelijks voor muziek, workout spinning of om te telefoneren. De batterij is echt geweldig, deze heb ik nog steeds niet hoeven op te laden. Audio weergave is helder, heerlijke bass bij meerdere soorten muziek genres. Bluetooth verbinding tot stand brengen is zó gemakkelijk.. niet verwacht, en ook de afstand tussen mobiel en headset kan ik rustig twee verdiepingen lager zitten in het huis en heb nog zeer goede geluidskwaliteit voor bellen of muziek luisteren. Amazing. Al om al.. een uitstekend product voor het geld wat je er voor betaald!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig geluid.

MDR-XB650BT 17/12/2016 door Cor1967

Ik hen de koptelefoon nu 2 weken en nog geen seconde spijt. Zit heerlijk over de oren overal bereik en het belangrijkste voor mij het geluid. Heerlijke diepe bas en voir dit geld echt een aanrader! !!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Voldoet helemaal aan mijn verwachting

MDR-XB650BT 16/12/2016 door Sjirk

Deze draadloze hoofdtelefoon zit comfoortabel en het geluid vind ik perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed

MDR-XB650BT 10/12/2016 door riuldo

recente gekocht en zeer tevreden, zeker aanschaffen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet aan alle verwachtingen

MDR-XB650BT 10/12/2016

Mooie draadloze koptelefoon, perfect geluid en tegen een redelijke prijs. Simpel aan te sluiten op de iPhone, de iPad en de iMac.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een toppertje

MDR-XB650BT 05/12/2016 door Dikiedik

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Mooi geluid en zeer goede bas weergave. Min puntje vind ik dat , door zijn goede pas voorm, na een tijdje je oren behoorlijk warm worden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony Koptelfoon bluetooth

MDR-XB650BT 17/11/2016 door margarita

Ik ben zeer tevreden over dit produkt , mooi diep geluid, licht van gewicht , duidelijke gebruiks handleiding en bluetooth werkt uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder geluid

MDR-XB650BT 31/10/2016 door Daan kleut

Goede kwaliteit geluid en afwerking, nfc die Bluetooth op je telefoon aan zet en gelijk verbinden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede keuze

MDR-XB650BT 29/10/2016 door Paultje57

Drie weken in bezit en voldoet aan de verwachtingen. Goede pasvorm en goede extra bass

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig geluid

MDR-XB650BT 31/08/2016 door Eaglepal

Zeer goede kwaliteit en goed gebruiksgemak zeker aanbevelen aan vrienden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit verhouding

MDR-XB650BT 30/08/2016 door 503F13

+ mooie kleur + mooie geluidskwaliteit + duidelijke bediening + lange speelduur - stroeve Bluetooth omschakeling tussen apparaten: van telefoon naar pc en vice versa - geen "offline" kabel - glijdt snel weg

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een fijne dragende koptelefoon

MDR-XB650BT 22/08/2016

Mijn beoordeling over deze koptelefoon is zeer goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super fijne koptelefoon

MDR-XB650BT 17/08/2016

Ik vind het een super koptelefoon met een super geluid, helaas lukt het niet om de koptelefoon te verbinden met mijn macbook

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid

MDR-XB650BT 19/07/2016 door evanouhet

Ik heb deze hoofdtelefoon een paar weken geleden gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het geluid is goed en het zit goed op mijn hoofd. Door de knoppen op de rechter schelp, is het makkelijk te bedienen. Aangezien ik 'm gebruik met sporten, moet ik er wel rekening mee houden mijn hoofd niet teveel te bewegen, want dan verschuift het.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

MDR-XB650BT 06/07/2016 door Ruzanna

Ik heb hem iets meer dan een week en hij werkt geweldig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0