380,00 €

(inclusief btw)
221

4.6 gebaseerd op 221 klantbeoordelingen

164
44
6
2
5
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Geweldig product!

WH-1000XM3 04/06/2019 door JP61

Had de keuze uit 3 merken. Bose, Sennheizer en de XM3. Heb er enkele dagen voor uitgetrokken om te testen. En voor mij kwam de XM3 als beste uit de bus. Zowel het "geluid" als draagcomfort is gewoonweg fantastisch. Ben er zéér tevreden mee en kan dit product zeer zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Storende achtergrondruis in noise cancelling mode

WH-1000XM3 29/06/2019 door tjex

De geluidskwaliteit van deze hoofdtelefoon is erg goed. Echter, wat enorm tegenvalt is dat er continu achtergrondruis te horen is als het geluidsniveau van de bron laag is, bijv. bij een stille passage in muziek, als het volume laag staat, of als je muziek pauzeert. De achtergrondruis is vooral te horen in de "Noise cancelling" mode. In de "Ambient Sound" mode is de achtergrondruis lager van toon, en minder storend (dit klinkt als het geruis van de zee op de achtergrond). In een stille omgeving wil je niet dat een hoofdtelefoon achtergrondruis introduceert, zeker niet in de "Noise cancelling" mode. Als je het muziekvolume op de minimale stand zet, dan blijf je bovendien de muziek heel zachtjes horen (mits je de muziek niet pauzeert natuurlijk). Alleen als je de hoofdtelefoon bekabeld aansluit, is "stil" ook echt stil. Dit probleem vind ik minder ernstig dan eerdergenoemde achtergrond. Kortom: waarschijnlijk een prima hoofdtelefoon in rumoerige omgevingen (buiten bijvoorbeeld), maar niet in een rustige omgeving (met een laag geluidsvolume). Dan werkt de noise cancellation averechts.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

229 klantbeoordelingen

0

Prima kwaliteit!

WH-1000XM3 17/09/2019 door RC6826

Inmiddels twee weken in het bezit van deze headset. Geen moment spijt van gehad: prima geluid en noise-onderdrukking werkt heel goed. Wel even wennen aan de bediening met de rechterzijde van de headset, maar da’s al bijna onder de knie!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

WH-1000XM3 17/09/2019 door fdrent

Prijzig, maar topkwaliteit. Veel instelmogelijkheden. Supersnelle koppeling via bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme geluidservaring

WH-1000XM3 17/09/2019 door Willy23

Sinds een paar weken in het bezit. Noice-cancelling werkt verbluffend goed. Verder houdt de batterij het verrassend lang uit. Kortom: zeer tevreden over dit product en een absolute aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise cancelling.......HEH wat ik hoor je niet ;)

WH-1000XM3 16/09/2019 door Kok66

Mocht hem gratis ontvangen bij me nieuwe telefoon de Sony Experia 1 ... Nou kan je zeggen dat ie echt goed is ; super noise cancelling want je hoort nix meer om je heen - hele goede geluidkwaliteit - zit prima - super makkelijk in gebruik door de bedingen op de oorschelpen ... mooi hoesje erbij ... ja een echte aanrader ...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Echt super noice canceling!

WH-1000XM3 16/09/2019 door Stief04

Dit is pure rust! Ook de batterijduur is super! Zeker een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluidskwaliteit voor onderweg

WH-1000XM3 16/09/2019 door Christiaen

Ik heb deze headset gelijk grondig kunnen testen bij de dag van aankoop. Voor een vlucht van 2u terug naar huis, heb ik gemerkt dat het geluid van de motoren en van de passagiers grondig werd gefilterd. Ideaal voor onderweg en voor de verplaatsingen met openbaar vervoer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top product

WH-1000XM3 16/09/2019 door Sony1958

Prima koptelefoon. Zit comfortabel. Wie van diep laag houdt is dit de beste optie. Genoeg opties om het geluid helemaal naar je wens in te stellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon ideaal

WH-1000XM3 15/09/2019 door Caypen

Alles is echt top! Ik had daarvoor die van JBL en deze is veel beter, maar de bass kon wat hoger zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch!

WH-1000XM3 14/09/2019 door Jolly58

Ik kocht het voor een lange vlucht maarge ruik het veel vaker!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had ik eerder moeten kopen

WH-1000XM3 13/09/2019 door nospam

Twijfelde vanwege de prijs maar je kunt maar één keer de beste kopen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne koptelefoon met goede noise cancelling

WH-1000XM3 13/09/2019 door LiekeMundy

Ik heb deze koptelefoon nu een paar weken en ben er erg blij mee. Goed geluid, goede noise cancelling, al is die niet 100%. Vooral menselijke stemmen worden gedempt ipv volledig weggefilterd. Verder zit hij prettig en gaat de batterij lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Buitengewoon perfect

WH-1000XM3 12/09/2019 door RubyRubs

Was verkocht door iemand die hem mij de hoofdtelefoon liet testen. Ik moest hem ook hebben!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet volledig aan verwachting

WH-1000XM3 12/09/2019 door Heuveltje

Ik heb deze koptelefoon nu enkele weken en gebruik deze nagenoeg dagelijks enkele uren op mijn werk om in ons overvolle rumoerige kantoor toch voldoende gefocust mijn werk te kunnen doen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid, minder voor bellen

WH-1000XM3 12/09/2019 door Mayra456

Ik heb deze koptelefoon nu een paar maanden en het geluid en noise cancelling is fantastisch! Ook het draagcomfort is heel goed. Het enige nadeel is de kwaliteit van telefoongesprekken / de microfoon. De eerste die ik had gekocht heb ik teruggestuurd aangezien mensen mij niet of heel ver weg hoorden, blijkbaar een meer voorkomend probleem. Onlangs een nieuwe gekregen die het een stuk beter doet, maar bellen op de fiets of in de wind blijft lastig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed, maar gemiddelde muziekkwaliteit

WH-1000XM3 11/09/2019

Volgens de reviews uitstekende geluidskwaliteit, maar komende van Bose QC 35 vind ik de Sony gewoon goed, maar niet duidelijk beter. Hij is wat minder in de heldere tonen ook...maar wel betere ruimtelijke spreiding van het stereo.Ook Is het draagcomfort voor mijn oren iets minder dan de QC 35. Wel heel goede ruisonderdrukkking in het vliegtuig en meer mogelijkheden op dat vlak dan Bose QC 35.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM3 10/09/2019 door Nathalie79

Dit aangekocht na wat zoekwerk ivm goede noice cancelling en dit blijkt een perfecte aankoop te zijn!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch product

WH-1000XM3 10/09/2019 door BCA1984

Schitterend product, geweldig geluid, ANC werkt fantastisch. Enige nadeel is dat de opbergdoos wat ingewikkeld is, verder niets op aan te merken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

noise cancelling

WH-1000XM3 09/09/2019 door pitosway

Dit product veranderd een hoop in mijn leven door de eigenschappen van het product heeft deze kwaliteit en door google asisstent nog beter werkt qua aanpassingen aan omgevingsgeluiden. ik ben heel tevreden met dit product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gebruik om andere geluiden niet te horen

WH-1000XM3 07/09/2019 door Manouk

Met sporten wordt hij erg nat. Ook als het een beetje warm is gaat het zweten. Geluid is goed. Had meer verwacht van de noise canceling maar kan niet beter voor dit geld. Kan geen geluiden verdragen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Noise cancelling werkt zeer goed

WH-1000XM3 04/09/2019 door Pakobaits

Zeer goed geluid en noise cancelling vormgeving is ook dik in orde

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig voor onderweg

WH-1000XM3 03/09/2019 door Liilee

ik heb deze koptelefoon specifiek gekocht voor rust in de trein en in klass en het is daar perfect voor

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Duur, maar wel heel erg goed

WH-1000XM3 03/09/2019 door JC15

Goede kwaliteit en de hoofdtelefoon doet wat je verwacht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed product

WH-1000XM3 02/09/2019 door Luisteraar Sony

Verbluffende prestaties. Vooral de noisecanseling.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein minpunt

WH-1000XM3 01/09/2019 door Loockoo

Geluidskwaliteit: uitstekend Noice cancellation: uitstekend Betrouwbaarheid van kwaliteit van koptelefoon is wat minder, want volgens mij heeft de noice cancelling ineens een hele zachte ruis en dat was niet direct na aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder

WH-1000XM3 01/09/2019

Het instellen redelijk makkelijk was. Dus goed voor iedereen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super!

WH-1000XM3 31/08/2019 door Juno123

Ik heb deze koptelefoon een maand geleden gekocht en het is het geld zeker waard. Hij zit fijn, muziek klinkt prima en het is super dat de NC stand ook werkt zonder muziek. De accu werkt echt super lang. Ben super blij met deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Keigoede hoofdtelefoon

WH-1000XM3 30/08/2019 door caverunner

Ik heb de hoofdtelefoon een aantal weken gebruikt, de klank is zuiver, de noise cancelling heel goed en de bediening ook. Ik kan hem dus aan iedereen aanbevelen die er genoeg geld voor over heeft maar ik heb hem teruggestuurd omdat ik er te warme oren van krijg na meer dan 20 minuten gebruik, vermoedelijk is dat persoonlijk. Daarom ben ik meer voorstander van in-ears.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige koptelefoon, beetjeontgoocheld in de NC

WH-1000XM3 30/08/2019 door Fille

Ik heb deze nu een tweetal weken en ik gebruik hem dagelijks op de trein. De kwaliteit van het geluid is héél goed. Over de noice canceling ben ik over het algemeen tevreden maar ik had er na alle lovende recencies toch nòg iets meer van verwacht. Het geluid van de trein wordt volledig gedempt maar ik vind dat de stemmen er toch nog teveel doorkomen. Ik had hiervoor een Bose Quiet comfort 15 van 5 jaar oud en alhoewel de NC van de Sony toch wel beter is, vind ik het verschil niet zo gigantisch. Ik had voor een prijs van 295 euro toch nog net dat tikkeltje meer verwacht. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden over mijn aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

WH-1000XM3 29/08/2019 door IngridE

Ik heb in het verleden wel vaker een koptelefoon gehad, maar stoorde mij altijd aan de omgevingsgeluiden. De koptelefoon laat geen omgevingsgeluid door. Ik heb nog nooit zo genoten van muziek als nu! Als iemand wat wil zeggen kun je even je rechter hand op de koptelefoon leggen om de ander te verstaan. Dus je hoeft hem niet helemaal af te doen of de muziek helemaal af te zetten. En als laatste kun je ook een telefoongesprek voeren met deze koptelefoon. Kortom, ik ben helemaal tevreden :-D

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelooflijk!

WH-1000XM3 28/08/2019 door Lupukski

Hoe snel een koptelefoon kan verbeteren daar ben ik echt van omver geblazen. Vooral de noice cancelling die ik gebruikte in een 7u durende treinrit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid!

WH-1000XM3 28/08/2019 door Peatssony

Fijne koptelefoon. Super goed geluid. Gemakkelijke functies

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke hoofdtelefoon

WH-1000XM3 27/08/2019 door Weerwolf

Ik heb vorige maand deze hoofdtelefoon aangeschaft voor onderweg en thuis. Prima geluid makkelijk te bedienen en een noise cancelling die het super goed doet. Wel prijzig maar de aanschaf waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend product

WH-1000XM3 26/08/2019

Geweldig geluid en noise cancelling feature. Mijn beste headphones zonder twijfel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goeie Noise Cancelling en lange batterijduur!

WH-1000XM3 26/08/2019 door mantiarix

Doet wat het beloofd, niets op aan te merken. Enkel jammer dat deze Sony headphones geen Bluetooth-ondersteuning bieden met een Sony PlayStation...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastic sound with noise canceling

WH-1000XM3 25/08/2019 door ifennema

I have used the headphone in planes, airports, at the office as well as at home. And my experience is great consistently: great sound, and super noise canceling, bundled with long battery life. With the app, I can tune ambient noise to my liking, and the touch pad allows me to adjust volume and move through the tracks without having to fiddle with small buttons. The headphones looks and feels quality, as does the case. I'm hooked!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good but not the app is not iPad friendly

WH-1000XM3 25/08/2019 door Sonyjan

The headphone gives good sound but the app is not iPad friendly. The headphone do not respond to the timeout setting specified on the app. They stay on until the battery is fully discharged. The headphones are always empty when you need them.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Even de wereld uitzetten en genieten van muziek

WH-1000XM3 24/08/2019 door Linda_T_uit_R

Ik heb deze hoofdtelefoon 3 weken geleden gekocht. Ik wilde er een die de mogelijkheid had om de wereld 'uit' te zetten, eentje met een perfect geluid en uitstekende pasvorm. Deze doet en is precies dat wat ik ervan verwachtte, het is een genot om naar muziek te luisteren of films te kijken. En met de NC mogelijkheid kan je je even helemaal afsluiten voor andere geluiden. Ik vond 'm wel wat prijzig, maar nu na een paar weken weet ik dat de WH-1000XM3 het geld meer dan waard is. Ik kan deze koptelefoon alleen maar aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lastige koppeling als je meerdere bronnen gebruikt

WH-1000XM3 24/08/2019 door Royal Joop

Een geweldige NC maar als je de verbinding met je telefoon wilt gebruiken met je tablet of audio apparaat dan is het opnieuw koppelen/pairen een noodzaak (om eerst te ontkoppelen) dat heet Apple met zijn beats serie beter voor elkaar. Draag comfort is goed en het geluid ook

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Heerlijk

WH-1000XM3 23/08/2019 door JvRaan

Nu zo’n 2 weken in mijn bezig. Heerlijk geluid. Heerlijke pasvorm. Het is een echte aanrader. Ik heb Google assistant gekoppeld. Die verteld mij wanneer er berichten zijn. Dat kan handig zijn. Maar voor het ultieme genot hoor ik liever de muziek met noise canceling. Dat is en maakt mij de keuze voor deze hoofdtelefoon helemaal waar. Echt stilte om je muziek goed te beleven. Heerlijk!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

High-end hoofdtelefoon

WH-1000XM3 22/08/2019 door Poehee77

Deze hoofdtelefoon voldoet aan high-end performance. Zit zeer comfortabel en maakt dat je wilt blijven luisteren. Bas, hoge, lage en middentonen in balans

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect geluid

WH-1000XM3 20/08/2019 door Mieke5959

Deze hoofdtelefoon doet wat hij belooft. De klank is perfect, mooi meegenomen is dat die aanpasbaar is via de app. De noise cancelling werkt eveneens uitstekend. De installatie via de app heb ik zonder problemen kunnen doen. De bediening ,via de rechteroorschelp, is ook heel eenvoudig Je kan uren aaneen luisteren, de hoofdtelefoon past perfect op het hoofd en is heel licht om dragen. De afwerking rond de oren sluit eveneens goed aan. Extra pluspunt is de Hard case die er bijgeleverd wordt, zo kan je de hoofdtelefoon veilig en compact opbergen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

GEWELDIG

WH-1000XM3 10/08/2019 door rspag

IK BEN ZEER TEVREDEN MET DIT PRODUCT EN RAAD HET AAN IEDEREEN AAN

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

geweldige ervaring puur genot

WH-1000XM3 09/08/2019 door sonyb1990

heb lang voor deze hoofdtelefoon moeten sparen maar was het wachten meer dan waard puur genot ook de noicecanceling is een zalig extraatje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede gebruik mogelijkheden

WH-1000XM3 09/08/2019 door Apakanaike

Ik ben zeer te spreken over de gebruiksmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische noise cancelling en geluid

WH-1000XM3 05/08/2019 door LM66

Vorige week deze headset gekocht, heel erg blij mee! Bediening erg eenvoudig, topkwaliteit. Merk wel op kantoor dat een muziekje erbij wel nodig is om alle omgevingsgeluiden geheel uit te filteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wow hoofdtelefoon

WH-1000XM3 04/08/2019 door Johannekes

Gebruik hem nog niet.zo lang maar werkt uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een rust en wat een geluid!

WH-1000XM3 31/07/2019 door gebrnaam

Kan eindelijk rustig werken ( door de noise cancelling) in een bibliotheek die in een jeugdhonk is veranderd! Mbv een Avantree audikast (blue tooth) op de tv kan ik nu draadloos tv kijken zonder dat de buren het horen en zonder dat ik gestoord wordt door harde geluiden van de buren. Het geluid van de tv is nu super; de muziek klinkt nu prachtig. Veel, veel beter dan zonder koptelefoon! Ik weet alleen nog niet hoe een constante noisecancelling werkt als je de koptelefoon alleen maar daarvoor gebruikt, dus zonder muziek, tv etc. Hij schakelt nl na ca 5 min automatisch uit en dan moet je hem weer aanzetten. Misschien kan ik het in de handleiding vinden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top headphones

WH-1000XM3 31/07/2019 door Skippy38

Doet wat het belooft te doen. En de sound is geweldig. Niet de goedkoopste headphones, maar je krijgt waar voor je geld. Kortom, TOP product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste NC koptelefoon die er is

WH-1000XM3 28/07/2019 door Jp93s

Ik heb de koptelefoon al 10 maanden. Super goed product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer fijn product

WH-1000XM3 26/07/2019 door Jackie272727

Heel goed geluid. Noise canceling is een fantastische ervaring.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend geluid

WH-1000XM3 26/07/2019 door Bradford88

Helemaal tevreden, eindelijk kan ik goed muziek luisteren in het vliegtuig en de trein.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede muziekkwaliteit en noise canceling

WH-1000XM3 26/07/2019 door RobB2

De hoofdtelefoon is het geld zeker waard, goede muziekkwaliteit met bass. De noise cancelling werkt goed, keerzijde van de goede isolatie is dat de hoofdtelefoon bij sporten snel warm aanvoelt. Als Sony het meldingsgeluid bij overschakelen van adaptieve noise cancelling zou kunnen uitschakelen (vooral bij sporten irritant), zou ik vijf sterren geven.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Supercomfortabel en scheelt een boel DB :)

WH-1000XM3 24/07/2019 door 1sabel

+ koptelefoon is zeer comfortabel tijdens het dragen + filtert daadwerkelijk veel geluid weg en is ook evt adaptief aan omgeving - de 'kalibratiebiepjes' zijn nogal luid en helaas niet zachter in te stellen - van mij mag stemgeluid nog wel meer uitgefilterd worden, zeker in het OV of drukke werkomgeving zou dat fijne feature zijn! - is behoorlijk prijzig! Voor 299,- mag je ook echt wel wat verwachten!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi design en goed geluid.

WH-1000XM3 23/07/2019 door Paranam

Heb de Sony WH-1000XM3 koptelefoon gekregen via de Xperia actie. Ben er zeer tevreden mee, hij is wel groot maar zit toch lekker comfortabel. Geluid is echt heel goed en via de Sony App kun je diverse geluidsinstellingen toepassen. De rechter schelp kun je de koptelefoon bedienen dmv swipe bewegingen naar boven/beneden geluidsniveau en links/rechts track selectie enz. Enig dingetje is wel wanneer je het geluid harder/zachter zet het een tijdje duurt voordat hij reageert. Voor de rest is het een mooie en goede koptelefoon en ik raad hem zeker aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk die rust

WH-1000XM3 19/07/2019 door Matigheden

Zodra ik mijn koptelefoon op doe is het gelijk stil om mij heen. Het geluid is heel helder en alle functies werken perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De beste

WH-1000XM3 17/07/2019 door klukje

Ik heb hem helaas terug moeten sturen. Helaas want hij deed het geweldig op mijn Iphone. Via mijn Imac kwam er een vervormd geluid uit. Dat zal wel aan mijn computer liggen dus ik baal enorm. Andere bluetooth speakers spelen wel goed. De bijbehorende sony headphones app. (functionaliteit) is blijkbaar niet beschikbaar op desktop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige headset

WH-1000XM3 17/07/2019 door wdk75

Vorige maand deze headset gekocht. Was aan het twijfelen tussen de Bose quietcomfort 35 ii en de Sony en heb uiteindelijk voor de Sony gekozen. Heb nog geen spijt gehad. Het geluid is vol en klinkt mooi met ook een goede basweergave. De headset is niet te zwaar en draagt comfortabel. Maar waar deze headset vooral in uitblinkt is de actieve noise cancelling. Die werkt fantastisch en is overigens middels een knopje aan de zijkant gemakkelijk te bedienen. Ook de aanraakgevoelige toetsen aan de rechterkant, om o.a. het volume te regelen, of een nummer over te slaan werkt geweldig. Het is even wennen maar daarna is het goed te gebruiken. De app die je dient te installeren voorziet de gebruiker in een hoop nuttige instellingen, veel meer dan de standaard app van Bose. De oorschelpen worden overigens wel behoorlijk warm na verloop van tijd, dus om ermee te gaan sporten lijkt mij geen optie. Maar al met al is het een aanrader :)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede performance

WH-1000XM3 17/07/2019 door Jan_vdl

Superperformance, prima draagcomfort. Enige minpunt: telefoon over de hoofdtelefoon lukt niet meer na eerder wel te hebben gewerkt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eindelijk een hoofdtelefoon die doet wat ik wil!

WH-1000XM3 17/07/2019 door Ruud van U

Ik heb een poos gezocht naar een hoofdtelefoon die zowel het buitengeluid buiten laat en een geluid weergeeft dat geen decibellen te veel afgeeft waardoor je oren blijvende schade oplopen. Het geluid van deze hoofdtelefoon is geweldig. Voor diverse soorten muziek. Makkelijk te bedienen , geen geknoei met draden en heel goed te gebruiken op lange vluchten naar zakelijke of vakantiebestemmingen,

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

... verlost van herrie in en buiten woning!

WH-1000XM3 16/07/2019 door sonyrecensiekoptelefoon

Erg blij, met deze koptelefoon. Aangeschaft voor gebruik met en zonder muziek. Noisecancelling ... een zegen, met oog op de bij tijden grenzeloze geluidsoverlast aan alle kanten in en rond m'n appartementcomplex/woning. Ik heb nu een alternatief: ik zet de Sony op m'n hoofd en zet NC aan. By the way: de blaffende hond van de buren drong gisteren door de noiscancelling heen. Dat was voor 't eerst dat -bij gebruik NC- een omgevingsgeluid toch tot me doordrong.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Must have!!!!

WH-1000XM3 16/07/2019 door Bruinier

Vorige maand gekocht en bijne elke avond in gebruik. Een heerlijke beleving!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Had hem eerder moeten kopen!

WH-1000XM3 16/07/2019 door Femke81

Ik woon in het centrum en omgevingsgeluid is vaak erg luid. Ik merk nu pas door deze koptelefoon hoeveel onrust dat geeft en Hoe fijn het is om je hier van te kunnen afsluiten wanneer jij dat wilt. Ik had de koptelefoon al een lange tijd willen kopen, maar omdat het toch een flinke uitgave is, twijfelde ik soms nog. Super blij met dus met de waanzinnige noice cancellation en het geluid is werkelijk fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een rust.......

WH-1000XM3 15/07/2019 door rnoppert

Op aanraden gekocht voor de vele vliegreizen die ik maak, maar wat heb ik spijt dat ik deze niet eerder gekocht heb. Geweldig geluid, en een heerlijke rust om me heen! Geen omgevingsguiden......

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwalitatief superieur!

WH-1000XM3 14/07/2019 door Sony en Ik

Zeer goede Noise Cancelling, ideaal om storende achtergrondgeluiden volledig te laten vervagen. Comfortabel om langdurig te gebruiken. Minpuntje: de bijgevoegde handleiding is niet erg duidelijk en deels moeilijk te begrijpen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Precies zoals beloofd

WH-1000XM3 14/07/2019 door Bart6702

Sinds enkele dagen de wh-1000xm3 en in een woord TOP

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtige koptelefoon zit heerlijk

WH-1000XM3 14/07/2019 door inkie

prachtige koptelefoon zit heel fijn sluit goed af door noise cancelation

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijzonder mooi geluid en noicecanceling

WH-1000XM3 11/07/2019 door Bram46

Deze maand gekocht, ik ben uitermate tevreden over dit product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede Noise Cancelling hoofdtelefoon

WH-1000XM3 09/07/2019 door Superbakie

Zeer tevreden met deze hoofdtelefoon Noise Cancelling werkt perfect Geluid is ook van hoge kwaliteit, maar kan verbeterd worden (diepere bassen) Bouw kwaliteit kan beter, volledig uit plastic vervaardigd (voelt goedkoop aan) Design is zeer goed uitgewerkt. Snelladen is ook 10/10 USB-C is ook een pluspunt! Gestures op de zijkant zijn goed Bel kwaliteit kan beter. Bluetooth zeer snel verbonden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bedieningspaneel op rechter oordeelde

WH-1000XM3 05/07/2019 door Matthijs33

Gekregen bij een Sony Xperia 1, en ik ben er super blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer van het bellen. Verder top

WH-1000XM3 03/07/2019

Nu een maand in huis en gebruik hem iedere dag een paar uur op kantoor om geconcentreerd te kunnen werken. Enige minpunt is bellen met de headset. Doordat deze zo goed afsluit hoor ik mijn eigen stem heel vreemd alsof ik met mijn hoofd onder water zit. Vind ik persoonlijk erg onprettig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geluid en pasvorm perfect

WH-1000XM3 02/07/2019 door Gidion1986

Ik heb deze headset inmiddels een maand in bezit en ben er zeer tevreden over. De headset past zich perfect aan de omgevingsgeluiden aan. Op de openbare weg was ik bang niets te kunnen horen, maar dat past zich zo snel aan dat je alles om je heen blijft horen. In de trein heb ik geen stiltecoupé meer nodig, de headset past zich daar ook perfect weer aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi designende hoofdtelefoon

WH-1000XM3 02/07/2019 door GvdB

Nog niet zo lang geleden gekocht maar heeft inderdaad een prachtig geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0