380,00 €

(inclusief BTW)
143

4.7 gebaseerd op 143 klantbeoordelingen

113
23
2
2
3
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

144 klantbeoordelingen

0

Kwaliteit van het geluid

WH-1000XM3 23/06/2019 door Arnoldus

Zeer fijne hoofdtelefoon, geeft geen vervelende drukplekken. Hierdoor luister je met plezier naar muziek van een zeer goede kwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede hoofdtelefoon

WH-1000XM3 22/06/2019 door Mz63

Ik heb deze nu 3 weken geleden gekocht en prima hoofdtelefoon

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig geluid, maar zit vrij strak

WH-1000XM3 20/06/2019 door Delixl

Heb deze 3 weken geleden gekocht. Werd in begin misselijk. Geluid en noise cancelling is fantastisch. Deze zit wel vrij strak wat met een bril op na een tijdje wat irriteert.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer aangenaam

WH-1000XM3 17/06/2019

Ik heb deze hoofdtelefoon ongeveer een maand geleden gekocht. Het is voor mij de eerste keer dat ik een noise canceling apparaat heb. Het is geweldig voor onderweg op de bus en de tram. Ze hindert de veiligheid bij het stappen langs de weg vrijwel niet door het automatisch aanpassen van de gevoeligheid voor omgevingsgeluid. Op het werk is het ook fijn om in alle rust te kunnen werken (Bureaujobs), soms zelfs zonder muziek. Het enige wat ik er op kan aanmerken, is dat het nogal warm kan zijn aan de oren wanneer het mooi weer is buiten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Headset dat perfect klinkt

WH-1000XM3 13/06/2019 door 1982

Deze headset heb ik gekocht op aanraden van de vele reviews op internet en vrienden/collega’s. Ik was direct enthousiast over de noise cancellation. Ook het draagcomfort en het uiterlijk hielpen me bij het kiezen voor juist dit product. Kanttekeningen zijn de app (iPhone) en het wisselen van apparaat dmv Bluetooth. Ik had dit intuitiever verwacht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig

WH-1000XM3 11/06/2019

Ik gebruik hem nog niet zo heel lang maar tot nu toe werken alle knopjes en de geluidskwaliteit is extreem goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel effectief

WH-1000XM3 11/06/2019 door JaneNow

Ik heb hem nu een maand of vier in huis en hij werkt verbazend goed. Rustig een boek lezen terwijl de buren verbouwen, op het balkon zitten zonder hard verkeer en geschreeuw te horen. Ik hoor helemaal niets of het klinkt aangenaam zacht. Ik heb een iPhone 4 en al krijg ik een melding dat het niet compatibel is, werkt muziek toch via Bluetooth en volume en volgende nummer instellen door aan koptelefoon te vegen werkt ook. Helaas heb ik oude tv's zonder bluetooth, maar dan gebruik ik een verlengkabel vanaf de hoofdtelefoonuitgang van de tv. Heb hem nooit meer dan twee, drie uur achter elkaar op, want je oren zitten zo stevig ingepakt dat je daar na een tijdje genoeg van hebt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke headphone

WH-1000XM3 11/06/2019 door Snoordman

Ik heb nu 2 weken mijn ANC headphones van Sony en man wat een heerlijke headphone! Lekker afsluiten voor de omgeving en muziek luisteren.... Aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

WH-1000XM3 09/06/2019 door jbond007

Heb deze koptelefoon een tijdje geleden aangeschaft, omdat ik helemaal klaar was met de drukte om mij heen (gillende/huilende kinderen, drukke treincoupé. Een nadeel is het zeer korte USB c kabeltje om hem opteladen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een rust in het vliegtuig

WH-1000XM3 09/06/2019 door koelkik

Nu een paar maal in het vliegtuig gebruikt. Heerlijke cocon van rust! Gewoon vervelend om hem weer af te zetten. Dan merk je pas hoeveel lawaai er normaal is en wat een rust de koptelefoon geeft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fabulous

WH-1000XM3 08/06/2019 door 19vdlaan90

Twee weken in bezit. Fantastisch. Hoor nagenoeg geen geluiden van buiten de hoofdtelefoon. Absoluut een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige koptelefoon!

WH-1000XM3 07/06/2019 door Davidmusic

Dit is zonder twijfel de beste draadloze koptelefoon met Noise Canceling op de markt! Prachtig geluid, lange batterijduur en een uitmuntende noise canceling, na deze koptelefoon wil je niets anders meer!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig diepe klanken

WH-1000XM3 06/06/2019 door Ninotatta

ik ben al jaren sony fan, hiervoor had ik ook een headset van sony, (mdr-zx750bn dacht ik,) ik had verwacht dat het geluid niet veel zou schelen aangezien het al een super headset was. na enkele dagen gebruik was ik zwaar onder de indruk van het geluid! tot mijn verbazing hoorde ik dat er nog een app voor de headset beschikbaar was, op dat moment werd ik verliefd op de headset. alles is te regelen via de app. de noice canceling is aanpasbaar en voor verschillende omstandigheden. equilizer, totaal aanpasbaar en verschillende presets. aqaustiek was te verranderen, staat gewoon op standaard, dit vind ik het mooist. de noice canceling.. door de nc kan je je muziek zacht beluisteren op rumoerige plekken. dit is heerlijk! wat me wel opviel is, hou lawaaierig de wereld kan zijn zonder mn fijne koptelefoon prachtig en perfect geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super fijne headphones

WH-1000XM3 05/06/2019 door Louise123

Mijn keuze viel op deze Sony headphones ivm comfort en geluidskwaliteit. Geen enkele andere koptelefoon voelt zo comfortabel als deze en de geluidskwaliteit en noise canceling zijn echt super. Ook de bediening is super makkelijk en heel fijn dat er een stevige opberghoes bij zit en de aansluiting usb-C is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het is de investering echt waard!!

WH-1000XM3 05/06/2019

Ben echt onwijs blij met deze hoofdtelefoon. Het is de investering meer dan waard! De noice cancelling werkt echt beter dan andere hoofdtelefoons, de pasvorm is super - ook als je een klein hoofd hebt zoals ik, en de technische snufjes zijn echt tof, vooral de mogelijkheid om je omgeving te horen terwijl noice cancelling aan staat zonder je hoofdtelefoon af te zetten! Daarnaast klinkt muziek ook goed. Ik raad het product echt zeker aan en dat doe ik niet zo snel! :)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed product!

WH-1000XM3 04/06/2019 door Jelo1996

Een aantal weken geleden heb ik deze koptelefoon gekocht. De noisecancelling werkt erg goed. Verder zit deze koptelefoon fijn op mijn hoofd en is het geluid van goede kwaliteit. Met behulp van de app is dit tevens nog verder te fine-tunen. Kortom, ik ben zeer tevreden met dit product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig product!

WH-1000XM3 04/06/2019 door JP61

Had de keuze uit 3 merken. Bose, Sennheizer en de XM3. Heb er enkele dagen voor uitgetrokken om te testen. En voor mij kwam de XM3 als beste uit de bus. Zowel het "geluid" als draagcomfort is gewoonweg fantastisch. Ben er zéér tevreden mee en kan dit product zeer zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Top product

WH-1000XM3 02/06/2019 door Stereo2019

Ik heb pas deze Sony koptelefoon gekocht. Ik vind het top. De opties voor noice canceling en om dit uit te zetten zijn heel fijn. Ook dat je bedraad kunt luisteren zodat je niet steeds met Bluetooth op je hoofd zit. Zit comfortabel en de touchbediening op rechter oorschelp is makkelijk. Meest belangrijke; geluid is super.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed maar niet perfect.

WH-1000XM3 01/06/2019 door Maartens

Goede noise canceling hoofdtelefoon met mooi design en gebruiksgemak. Wel jammer dat je hem niet via bluetooth kan koppelen met je Playstation 4.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer fraai geluid. Noice-canceling werkt voortreff

WH-1000XM3 31/05/2019 door Rumbo

Heb deze hoofdtelefoon nu zo'n twee weken en ben zeer tevredeb over het geluid, draagcomfort en de noice-canceling. Het enige minpunt vind ik het veel te korte snoertje om bekabeld te kunnen luisteren. Ook het oplaadsnoertje had wel een stukje langer mogen zijn. Nu moet je een verlengkabeltje gebruiken of een heel ander snoer met dezelfde aansluitplug.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super koptelefoon !

WH-1000XM3 30/05/2019 door Henri57

Zeer goede koptelefoon, nog niet zo veel gebruikt maar tot nu toe echt Een goed ding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi, goed geluid en zit heerlijk

WH-1000XM3 29/05/2019 door Nathaliedje

Na lang wikken en wegen voor deze Sony gekozen en ondanks de wat hogere prijs erg tevreden. Geluid is goed, bediening is top, zit erg comfortabel en is nog mooi ook. Zeker het geld meer dan waard. Opbergcase ook goed, koptelefoon is zo goed beschermd tijdens de reis (als je m niet op hebt dan ....)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koptekefoon

WH-1000XM3 28/05/2019 door Benpoets

Onderdrukt ruis zeer goed met goede geluidskwaliteit. Kan opgeladen worden via adapter, dus geschikt voor op reis.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top koptelefoon

WH-1000XM3 28/05/2019 door edje33

heb dit product net gekocht en naar alles ingesteld en nu al lekker aan het luisteren en een woord WAANZINIG !!!!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid goede noise cancelling

WH-1000XM3 28/05/2019 door Montyteije

Afgelopen maand gekocht en bevalt uitstekend. Veelal gebruikt in de trein en kan zo rustig m’n werk doen. Ook voor op werk en thuis ideaal!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid en geweldige NC

WH-1000XM3 27/05/2019 door JurgenSp

Een geweldige hoofdtelefoon! Een super geluid, helder, mooie strakke bass. De noice cancelling werkt echt geweldig!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top hoofdtelefoon

WH-1000XM3 27/05/2019 door Ron2602

Drie weken in mijn bezit, voldoet aan alle verwachtingen. Nog geen enkel minpunt tegengekomen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect voor HSP's!

WH-1000XM3 26/05/2019 door Glimlachske

Deze hoofdtelefoon werd genoemd op een website ivm Hoogsensitiviteit omwille van de mogelijkheid tot Noise Canceling. De reviews bleken ook elders uitstekend te zijn, dus ik heb niet getwijfeld en heb gelukkig nog een (laatste!) exemplaar kunnen kopen! Ik vind deze hoofdtelefoon echt zo fantastisch als overal wordt beweerd - wat een zalige stilte! - en ben er dan ook uiterst tevreden mee...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geld dubbel en dwars waard!

WH-1000XM3 26/05/2019 door Bas100

Na een paar jaar twijfelen toch overstag gegaan om een dure koptelefoon aan te schaffen, had ik dit maar jaren eerder gedaan de koptelefoon is iedere euro waard! Geweldige gebruiksduur en wat is de noise cancalling toch fijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend product

WH-1000XM3 26/05/2019 door door

Gekocht voor ziekenhuisopname heeft prima gewerkt.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitstekende audio, NC, bediening en accuduur

WH-1000XM3 26/05/2019 door Joop43

Als gevolg van een meningitis heb ik een gehoor beperking. Zocht dus een voor mij geschikte headset. Kwam bij Sony WH-1000XM3 uit. Audio is uitstekend en via app instelbaar. De NC werkt uitstekend en de bediening via de rechteroor speaker is na even wennen ook zeer eenvoudig. Ik heb veel gemak van de Google assistent bediening en mogelijkheden via de linker oor speaker NC button. Bluetooth koppeling verloopt met al mijn bluetooth apparatuur probleemloos. De accu speeltijd is ook een sterk punt en is langer als bij andere headset die ik heb.(geprobeerd heb) Conclusie: Een uitstekende headset die wel wat kost maar als je wat geduld hebt aanzienlijk goedkoper te koop is.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer effectieve `Noisecancelling !!

WH-1000XM3 24/05/2019 door Jmac1

Apparaat tot nu toe (slechts)2 weken in gebruik .In kantooromgeving en sportschool ingezet. Voor aanschaf vergeleken met een aantal andere merken . Ook afwerking en geluids kwaliteit beoordeel ik als zeer goed.levensduur/betrouwbaarheid kan ik in zo'n korte gebruiks periode nog niet beoordelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wauw

WH-1000XM3 22/05/2019 door Sanny1978

Ik heb deze hoofdtelefoon vorige maand aangeschaft. Wat een geweldig ding. De Noise Cancelling is een verademing. Dat werkt super. Enorm blij mee. Wel een beetje warm aan de oren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Evenwichtig geluid, aangenaam draagcomfort

WH-1000XM3 20/05/2019 door Wouter1234

Ik heb de hoofdtelefoon 3 weken geleden gekocht en ben er zeer tevreden over. Je kan deze hoofdtelefoon lange tijd dragen zonder enige hinder (ook voor brildragers), het geluid is transparant en evenwichtig. De equilizer settings kan je personaliseren via de app, maar ik hou niet van te veel bas-weergave dus heb ik ze standaard gelaten. De noise cancelling werkt zo goed als je kan verwachten. Het is geen volledige stilte maar het omgevingsgeluid wordt wel aanzienlijk verminderd. De prijs is eigenlijk het grootste nadeel, het is een dure hoofdtelefoon. Ik heb 'm gevonden net onder de € 300 wat voordeliger is dan op veel andere plaatsen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wow!

WH-1000XM3 19/05/2019 door Nappert

Wat een geweldig product! De ANC is haast verbijsterend te noemen, bijna al het omgevingsgeluid is verdwenen. Zonder te overdrijven: m'n leven is er ronduit op vooruit gegaan! Zijn er nadelen? Ja, als ik heel eerlijk ben wel, twee om precies te zijn: Zoals bij elke hoofdtelefoon krijg je warme oren. En de app had wat mij betreft iets duidelijker gekund. Maar geloof me, deze "nadelen" noem ik alleen om volledig te zijn, want wat een fantastisch apparaat!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect!

WH-1000XM3 19/05/2019 door Nemonia

Noice-cancelling, geluidskwaliteit, blue-tooth verbinding, regeling van volume en volgend nummer: alles uitstekend voor een scherpe prijs/kwaliteit!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top noise-canceling en gebruiksduur batterij !

WH-1000XM3 18/05/2019 door JempiS

Heb deze gekocht omdat er goede reviews circuleren over dit product. Vooral de noice-canceling en de lange gebruiksduur vd batterij vallen mij heel goed mee. Ik wandel veel en lange uren en heb geen nadelen ondervonden, behalve na 4 à 5 uur gebruik dat mijn oren wat opwarmen. Even afnemen en de oren wat masseren en terug klaar voor meerdere uren. Super app voor het product!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top koptelefoon

WH-1000XM3 17/05/2019 door Drdark

Nu 2 weken binnen en het ding werkt als een trein. ANC is top en geluidskwaliteit heel goed. Hij zit lekker en gaat makkelijk terug in het doosje. Kortom top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima koptelefoon

WH-1000XM3 14/05/2019 door HGH1

Heel goede bluetooth headset. Kan het iedereen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super noicecanceling headphone!

WH-1000XM3 14/05/2019 door yvonnez

Nu 1 week intensief in gebruik, het voldoet aan al mijn wensen. Voor luisterboek, muziek, ideaal. Je kunt de NC naar eigen behoefte instellen, maar ook automatisch laten inregelen. Dit is ideaal, omdat ik last heb van oorsuizen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon

WH-1000XM3 13/05/2019 door ddo52

Ik heb hem nu twee weken in huis en voldoet aan de verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sublieme Noise Canceling en geluidskwaliteit

WH-1000XM3 11/05/2019 door dcamerik

Fijn draagcomfort, lange batterijduur en een geweldige geluidskwaliteit. Noice-cancelling is super, je waant je in een oase van rust als je de Noice-canceling activeert.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Boven verwachting

WH-1000XM3 10/05/2019 door Knarfme

Vooral gekocht voor de noise cancelling en die werkt perfect. Draagcomfort is ook na langere tijd prima. Koop je hen voor de geluidskwaliteit dan zul je ook niet teleurgesteld worden. Handig mee te nemen doordat hij plat opgevouwen kan worden in de bijbehorende case.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super hoofdtelefoon

WH-1000XM3 10/05/2019

Vanwege mijn werk moet/mag ik vaker vliegen en dus ook een paar uur constant naar vliegtuigmotor geluid luisteren. Vandaar op zoek gegaan naar de beste ANC hoofdtelefoon. Na het passen van verschillende modellen de Sony gekozen. Zat het beste en gaf mooi geluid.Nu een maand in gebruik en kan alleen tot de conclusie komen dat ik hem veel eerder had moeten kopen. Zowel in kantooromgeving met flex plekken als voor in het vliegtuig ideaal. Je kunt zelf de mate van ANC instellen, waardoor je bijvoorbeeld op kantoor niet geheel in een cocon aan het werk bent. Je kunt het zo instellen dat je een muziekje kunt luisteren en de collega's om je heen prima kan verstaan (zonder je hoofdtelefoon af te zetten. Indien nodig kun je jezelf wel helemaal afzonderen en je volledig op een taak concentreren. Enige nadeel dat het bellen via Skype of Teams "wennen" is, je hoort jezelf anders (ver weg) of slecht is door omgevingsgeluid. Misschien dat dit op te lossen is door een externe microfoon aan te sluiten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke headset

WH-1000XM3 09/05/2019 door Sharaghnu

Heel goede noise cancelling, het filtert letterlijk de "ruis" van het leven. Stemmen filtert hij niet en muziek uit de omgeving ook niet, maar die hoor je allebei totaal niet meer als je je eigen muziek ook aan hebt staan. Wel hoor je nog de ruis van de wind als het aardig waait en je op de fiets zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beleving van de muziek.

WH-1000XM3 07/05/2019 door Groeb01

Geweldige muziekbeleving door magistraal geluid met deze koptelefoon!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend,geweldige kwaliteit

WH-1000XM3 07/05/2019 door poelepandje

Ondanks het feit dat ik tinnites heb.Maskeerd de hoofd telefoon het probleem geweldig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supergoede koptelefoon

WH-1000XM3 03/05/2019 door wooterscooter

Goed geluid, toffe functies. NC werkt echt geniaal.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super fijn ding!!!

WH-1000XM3 29/04/2019 door willem1964

hij zit heerlijk op je hoofd. alle omgevingslawaai is weg, je hoort dus alleen de muziek die je echt wilt horen. Daar komt bij dat ik bij klassieke concerten nu dingen hoor die mij eerst niet opvielen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet aan te sluiten op andere Sony apparaten

WH-1000XM3 26/04/2019 door Nvtt

Goede kwaliteit jammer dat de koptelefoon niet te gebruiken is op andere redelijk recente Sony apparatuur. 2 jaar geleden een 75 inch tv voor 5000 euro gekocht en deze koptelefoon werkt er niet op, eveneens niet op de PlayStation 4 pro, waarvoor ik het gekocht had.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

stilte!

WH-1000XM3 25/04/2019 door ander71

Ik heb dit vorige m,aand gekocht en ik denk dat ik deze koptelefoon maar ophoud

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Superding met 1 minder puntje

WH-1000XM3 24/04/2019 door Probaco

Heb m nu een paar weken veelvuldig in gebruik. Alleen maar lof. Geluid is goed, noise cancelling is goed. Soms te goed als er iemand onderaan de trap naar je aan het gillen is... App werkt simpel maar goed. Enige nadeel is dat je hem steeds voor andere aparaten moet aanmelden. Met de NFC link is het een koud kunstje maar het is even wat handelingen om m van je telefoon aan de tablet te hangen. Maar zou m niet hierom laten liggen. Nogmaals... superding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg mooi laag

WH-1000XM3 23/04/2019 door Har23

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een B&W PX aan te schaffen. Echter na een uitvoerige vergelijking, bleek de Sony een veel natuurlijke laag/bas te geven. Dus voor liefhebbers van house muziek zeker even luisteren naar de Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid en comfortabel

WH-1000XM3 21/04/2019 door Dennis164

Zeer tevreden mee. Goed geluid en mooie bas. Noice canceling werkt geweldig. Had een iets meer premium uiterlijk mogen hebben, vooral voor deze prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooie en kwalitatief uitstekend geluid

WH-1000XM3 21/04/2019 door Bob BGTbeheerder

Mooi afgewerkte en uitstekend geluid uit deze koptelefoon, kan de koptelefoon opzetten ermee naar zolder lopen en de telefoon gewoon beneden laten liggen, zeer groot bereik dus, heerlijk geluid zonder dat je van buiten geluiden hoort.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende hoofdtelefoon

WH-1000XM3 20/04/2019 door Meetje1950

Ik heb hem een maand en ben er zeer tevreden over. UItstekende geluidskwaliteit en makkelijk aan te passen door schuiven over de Re koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijk in gebruik

WH-1000XM3 16/04/2019 door Dani1234

Vorige week op Schiphol gekocht voor een lange vlucht. Product bevalt erg goed en mijn vriend gaat nu zijn Bose inruilen voor een Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische koptelefoon

WH-1000XM3 13/04/2019 door Ettetooth

Schelpen passen goed over het oor. Noise cancelling werkt formidabel. Simpele bediening middels swipen over de rechter oorschelp. lange batterijduur. Goed draagcomfort, licht in gewicht. Maar bovenal helder, diep geluid. En met de Sony Headphones Connect App kunt u nog meer instellingen regelen. Een geduchte concurrent van Bose. 1 minder puntje: bij lang dragen voelt plastic afsluitrand zweterig aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect voor luidruchtige omgevingen

WH-1000XM3 13/04/2019 door Merel

De NC werkt zeer goed, op kantoor waar er erg veel lawaai is kan ik mij optimaal concentreren. De kwaliteit van de muziek is zeer goed en ik kan mij goed afsluiten van de omgeving en opgaan in mijn werkzaamheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Vijf sterren

WH-1000XM3 13/04/2019 door Deetje

De beste hoofdtelefoon met noise-canceling die er bestaat, heb deze zonder probleem bluetooth kunnen koppelen aan t.v. zonder dat er geluidsvertraging is. (heb lang getwijfeld tussen de Bose QuietComfort 35 en de Sony WH-1000XM3, gelukkig kon ik ze beiden in de winkel uittesten en de Sony WH-1000XM3 was op alle gebied de beste)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed geluid en NC

WH-1000XM3 13/04/2019 door Marcelmu

Comfortabele en goed klinkende koptelefoon. Met app goed naar eigen smaak in te stellen. NC werking vergelijkbaar met Bose modellen. Klinkt iets opener en ontspannender dan de Bose en is iets compacter op te bergen. Zeer geslaagde vormgeving.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In buitenaardse audiobeleving

WH-1000XM3 12/04/2019 door Niels0005

De noisecancelling is de voornaamste reden waarom ik dit product heb gekocht. Zodra ik de koptelefoon opzet heb ik het idee dat ik mij niet meer op deze wereld bevind, waanzinnig! Geen smakkende collega's meer, geen overlast van bouwwerkzaamheden op de hogere etages van mijn appartement en 100% focus op mijn scriptie zonder afleiding. Kortom, een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alleen op de wereld:-)

WH-1000XM3 12/04/2019

Intussen enkele malen gebruikt en volgens mijn vrouw reageer ik nu helemaal niet meer! Just me, my Sony, my music. Top!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige koptelefoon!

WH-1000XM3 12/04/2019 door 471940wjfu

Na veel reviews gelezen te hebben en na twijfel tussen deze en een ander merk koptelefoon, toch deze aangeschaft. Hij bevalt me nog beter dan dat ik verwacht had! De equalizer via de app maakt het allemaal nog mooier dan het al is, omdat je het naar smaak kan aanpassen. Daarbij is de Noise Cancelling ontzettend sterk en kan ik geen dag meer zonder deze koptelefoon. In 1 woord fantastisch!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste noise canceling van dit moment

WH-1000XM3 12/04/2019 door FerdyK

Heb deze een maand in gebruik en alle positieve reviews kloppen. Ben er erg tevreden mee. Alleen jammer voor geen multiple apparaten tegelijk te koppelen en geen bluetooth 5.0. Mijn oren worden warm na een aantal uurtjes, dat heeft de bose qc 35 weer niet. Maar toch gekozen voor deze omdat het geluidskwaliteit gewoonweg beter is dan de bose. Dus geen 5 sterren door die 2 negatieve puntjes.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid - bluetooth management matig

WH-1000XM3 11/04/2019 door fobar

Ik heb de koptelefoon nu een paar weken, en koppel de koptelefoon zowel aan mijn telefoon, ipod en laptop. Geluid, en verschillende functies werken goed, en de noise canceling is geweldig. Echter het wisselen van apparaten is zeer matig. Sony zou er goed aan doen om dit veel gemakkelijker te maken.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

AANRADER

WH-1000XM3 11/04/2019 door Gerard v

Vriend van mij had er een aangeschaft. Was er meteen weg van. Zit heerlijk licht rond je oren. Noise cancelling perfect. Handig dat je zowel nummers als geluid via oorschelp kan regelen. Bij telefoon gaat muziek direct weg.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Life saver in kantoortuin

WH-1000XM3 08/04/2019 door LaurensR

Heb deze headphone gekocht omdat de mensen in onze kantoortiuin nogal luidruchtig zijn. Luidkeels telefoneren, met hele groepen aan een buro overleggen. U kent het wel. De noice cancelling vangt deze overlast voor zeker 90 procent weg. Resultaat, veel minder vermoeid aan het eind van de de dag, en een stuk geconcentreerder gewerkt. Daarnaast is de geluidskwaliteit bij afspelen van muziek ver boven verwachting. Met de app (alleen op apple en android) kun je je headset vrij gedetailleerd afstellen. Bassen komen goed door, hoge tonen ook prima. In de trein heb je het gevoel dat je in een vacuüm zit. Hoe stil het is merk je pas als je hem afzet. Zat je écht altijd in die kakafonie? Ja dus. Mooie optie is dat je je headset zo kunt in kunt stellen dat je toch de omroepberichten hoort. Ben benieuwd hoe hij zich straks in het vliegtuig houdt, maar hou het niet voor onmogelijk dat ik voor het eerst in mijn leven een paar uur kan slapen tijdens een vlucht. Kortom, ondanks de niet misselijke prijs, zeer in mijn sas met deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mijn eigen stilecoupe

WH-1000XM3 05/04/2019 door RutgerW

Heerlijke koptelefoon. Stil, eenvoudig en zuiver. Muziek klinkt goed, spraak nog beter.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid met indrukwekkende ANC!

WH-1000XM3 03/04/2019 door LeonRoy

Ik heb dit product gekocht om goed geluid te hebben waar ik ook ben: onderweg, in het vliegtuig, trein, bus of gewoon thuis. En goed geluid leveren doet hij zeker! De bas is lekker maar niet te overheersend. Hoge tonen blijven heerlijk helder. Een absolute aanrader voor EDM en metal. Dat betekent overigens niet dat alle subtiliteit verdwenen is. Zet eens Pavarotti of Nils Frahm op en je hoort meteen wat ik bedoel. De active noise cancelling maakt de beleving in alle opzichten beter. je kunt hem rustig gebruiken zonder muziek (ik woon in een gehorige flat en wil soms gewoon wat stilte). De noise cancelling werkt overigens het beste bij meer monotone geluiden (trein, bus, stofzuiger, wasmachine, drogers, drilboren, achtergrondrumoer, vliegtuigen, etc.). Je kan heerlijk in je bubbel kruipen. De bluetooth connectie met mijn smartphone werkt zonder haperingen. De bijgeleverde kabel zou je dus niet nodig hoeven hebben. Het draagcomfort is subliem. Ik kan hem rustig uren achter elkaar dragen zonder last van branderige oren te krijgen. Het touchpad op de rechterspeaker werkt bij mij niet altijd lekker. Volume aanpassen en nummers skippen zijn geen probleem. Maar het pauzeren/weer aanzetten gaat vaak mis. Al met al is dit product boven verwachting. Hij is niet goedkoop maar de kwaliteit rechtvaardigt de prijs. Ga bij twijfel maar eens proefluisteren en vergelijken in een hifi-zaak. Concurrenten die een betere geluidskwaliteit leveren zijn zeker niet goedkoper.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super!

WH-1000XM3 31/03/2019 door Wendymc

Een paar weken geleden gekocht, vanwege de speciale specificaties. Het draagcomfort is precies zoals beschreven, voel me niet afgesloten van de buitenwereld, maar toch voldoende om te kunnen genieten van muziek en de rust die deze koptelefoon brengt. Erg fijn als je gevoelig bent voor geluiden. Ondanks de prijs geen moment spijt gehad van deze aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top hoofdtelefoon

WH-1000XM3 30/03/2019 door Thierry0801

Een van de beste draadloze, noise cancelling headphones die ik heb gebruikt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0