130

4.3 gebaseerd op 130 klantbeoordelingen

57
61
9
2
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldig geluid en comfort.

WH-CH700N 11/04/2019

Ik heb de hoofdtelefoon nu een week in gebruik en ben zeer tevreden. Comfortabel in het dragen en geweldige geluidskwaliteit. Noice cancellation is beperkt, maar dat wist ik al voordat ik de hoofdtelefoon kocht. Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend. Echt een aanrader als je op zoek bent naar goed geluid voor een nette prijs!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Redelijk geluid, irritante lampjes

WH-CH700N 18/01/2019 door Waarommoetikditinvullen

M'n eerste draadloze koptelefoon. Sluit goed aan, sluit geluid van buiten goed af. Maar irritante lampjes, blauw lampje met fel licht dat blijft knipperen om aan te geven dat bluetooth werkt. Nou, dat merk ik zo ook wel. In het donker of in het schemer is dat niet prettig, zeker niet voor mensen in de buurt. Is volgens mij niet uit te zetten. Kleine knopjes die je snel per ongeluk inschakelt, bijv. muziek begint weer van te voren te lopen. Kan aan mijn handen liggen, ik heb nog geen vergelijkingsmateriaal met andere koptelefoons.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

131 klantbeoordelingen

0

Mooie, comfortabele koptelefoon

WH-CH700N 13/08/2020 door KatG

Heel tevreden van de geluidskwaliteit, de koptelefoon zit goed en is heel mooi. De noise cancelling is oké, maar filtert niet alle geluid. Gemakkelijk te collecteren met toestellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel koptelefoon voor niet teveel geld

WH-CH700N 10/08/2020 door DenisevB

Ik was op zoek naar een upgrade in koptelefoon vanaf mijn veel te oude die inmiddels zwaar onder de maat was, en heb dat met deze gevonden. Ik heb eerst de Sony-WH-1000XM3 (veelal als beste getest) geprobeerd, maar vond die eigenlijk toch te duur. Met dat in ons achterhoofd, dit zijn mijn bevindingen: + Batterijduur schijnt een van de beste op de markt te zijn. Heb de koptelefoon inmiddels iets langer dan een week en gebruik 'm dagelijks meerdere uren, nog maar één keer opgeladen. + Koptelefoon is ook bij dagelijks langdurig gebruik comfortabel. Ik vind het persoonlijk heel prettig dat hij over-ear is, omdat mijn oren verder vrij gevoelig zijn en on-ear of oortjes niet goed aankunnen. + Ik ben geen kenner op gebied van geluid, maar in mijn oren klinkt hij zeer goed. Bovendien kun je het geluidsprofiel naar je voorkeuren aanpassen in de app. + Bijgeleverde audio jack heb ik zelf nog niet nodig gehad, maar als het moet kun je de koptelefoon ook niet-draadloos gebruiken. - Je kunt de schelpen niet dichtvouwen en er zit geen hoesje bij, wat veilig vervoer in een volle tas bemoeilijkt. - De noise cancelling is echt minimaal. Diepe constante geluiden worden ietsje zachter, maar verdwijnen niet volledig zoals bij de 1000XM3. Een groot deel van het geluid lijkt bijna helemaal niet merkbaar gedempt te worden. Dat is bij de 1000XM3 ontzettend veel beter. - Je kunt maar met één apparaat tegelijk verbinden, wat wisselen tussen telefoon en laptop irritant maakt (dat kan bij de 1000XM3 overigens ook niet, maar bij sommige andere koptelefoons wel). In het kort: Ik raad deze koptelefoon aan voor iedereen die bereid is om wat geld uit te geven aan goede muziek, die anders last heeft van kabeltjes. Bovendien is dit voor iemand die muziek wil luisteren maar oortjes te oncomfortabel vindt, en niet te vaak wil opladen. Ik raad deze koptelefoon NIET aan voor iemand die veel waarde hecht aan noise cancelling of die de koptelefoon veel wil gaan vervoeren, dan kun je beter doorsparen voor de Sony-1000XM3 of de Bose QuietComfort.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect product maar wel zuur van de aanbieding

WH-CH700N 27/07/2020 door Detechneut

Ik heb dit product 1 week voordat hij €40 euro afgeprijsd werd gekocht. Dat is best wel zuur natuurlijk. Al is het product echt top is dat wel echt heel jammer natuurlijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

WH-CH700N 25/07/2020 door Marjoleinded

Ik heb deze koptelefoon gekocht een paar weken geleden en heb er echt al van genoten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony koptelefoon

WH-CH700N 22/07/2020 door Sannie11

Ik heb hem gekocht om mij af te sluiten van geluid buitenaf. Het helpt alleen als ik het volume voluit heb staan

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwalitatieve headphone met zeer degelijk geluid!

WH-CH700N 21/07/2020 door XavierDM

Wat een verschil! Toegegeven, ik ben geen audiofiel en mijn vorige headphone was eentje van zeer matige en goedkope kwaliteit (mede de reden dat ik deze Sony heb gekocht) maar war een verschil! Echte topkwaliteit en het geluid klinkt zoveel zuiverder en kwalitatief. Ik heb ook de indruk dat ik meer tonen kan waarnemen. Niet super goedkoop maar als je kwaliteit wenst moet je ook wat geld durven uitgeven. Enige minpunt is de noise cancelling. Ik merk er niet veel van maar heb dit ook niet grondig getest gezien ik deze headset uitsluitend binnenshuis gebruik. Ik koop altijd over ear omdat on ear pijnlijk is voor mij. De schelpen zijn voldoende groot en zitten echt comfortabel. Kortom, zeker een aanrader als je geen super groot budget hebt maar toch kwaliteit wenst!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

redelijk goede koptelefoon met noise cancelling

WH-CH700N 12/07/2020 door Buffeltje

Ik vind het een redelijk goede hoofdtelefoon. Zoals bekend werkt de noise cancelling matig, maar daar had ik hem niet voor gekocht. Pasvorm is ook redelijk prettig, ik krijg na een paar uur toch wel zere oren, zonder bril kan ik het wat langer volhouden. Een nadeel vind ik dat je hem persé aan een telefoon of tablet moet koppelen om hem te updaten, want ik gebruik hem eigenlijk het meeste met mijn laptop. Batterijduur is natuurlijk perfect. Qua geluid had ik er iets meer bass in verwacht, de Hyper X van mijn zoon heeft dan toch iets meer bass en die is met snoer.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch

WH-CH700N 23/06/2020 door Delft01

Heb deze koptelefoon twee weken, lange gebruikstijd, keurige info batterij gebruik. Handige Sony app waar je veel kan instellen. Google assistent en Siri werkt uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideaal voor headphone for VOIP etc to mobile and P

WH-CH700N 19/06/2020

Werkt perfect als ik dit op PC gebruik en dan apparte koptelefoon voor mobile

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Muzikale belevenis

WH-CH700N 10/06/2020 door EASI

Een paar dagen in gebruik en zeer tevreden met het product. Warme oren van het langdurig luisteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs - kwaliteit zeker oké.

WH-CH700N 09/06/2020 door Lise_

Deze hoofdtelefoon werkt prima, maar de noise cancelling staat niet op punt. Daarnaast hebben we ook een kleine herstelling (binnen garantie) moeten laten uitvoeren.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waar voor zen geld

WH-CH700N 25/05/2020 door sisten69

ik vind hem super,perfecte connectie en het geluid is van zeer hoge kwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Draadloze Hoofdtelefoon

WH-CH700N 25/05/2020 door Vloon

Wekt perfect veel luister plezier en voldoet aan de richtlijnen zoals aangegeven in de bijsluiter

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet aan mijn verwachtingen

WH-CH700N 09/05/2020 door Willy Mustang

Had geen ervaring met hoofdtelefoons , was even wennen , maar na een uurtje was ik er aan gewend .

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemakkelijk te installeren

WH-CH700N 07/05/2020 door Joost4

goed geluid en aan te sluiten op verschillende apparaten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bevalt prima!

WH-CH700N 06/05/2020 door AvT1

Gebruik deze koptelefoon sinds een aantal weken. Heel fijn apparaat, ook de noicecancelling is erg fijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect around-the-ears noise cancelling headphone

WH-CH700N 03/05/2020 door lewafa

Perfectly fits around the ears. Noise cancellation is acceptable.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

High quality

WH-CH700N 01/05/2020 door Eric61

Goede geluidskwaliteit en prima draagcomfort, gebruik headset bijna 8 uur per dag

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

8.5

WH-CH700N 26/04/2020 door kreeg16

Ik ben zeer tevreden over de Sony-WH-CH700N (8.5). Hij valt heel goed om mijn oren heen. Hij geeft een goed gebalanceerd geluid. Hij drukt niet hardop je hoofd. Hierdoor kan je hem makkelijk voor meerdere uren ophouden maar is die wel minder geschikt om sporten en bewegen. De active noise cancelling wordt beter zodra het omgevingsgeluid harder is. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een tevreden eigenaar

WH-CH700N 26/04/2020 door Hendrik70

Voor wat betreft de noise cancelling moet je niet al te veel eisen stellen, maar voor de prijs een geweldige koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn voor op het hoofd en goed geluid.

WH-CH700N 26/04/2020 door MrKlungel

Nu 3weken in gebruik. Volume mag van mij wel iets harder. Goed, vol geluid. Bijbehorende software is gebruiksvriendelijk. Geluid settings kan je makkelijk aanpassen. Ik ben tevreden over deze hoofdtelefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed als eerste Bluetooth Headphones

WH-CH700N 24/04/2020 door Ekieb

Ik heb deze koptelefoon als eerste Bluetooth koptelefoon ooit gekocht, en ik ben er erg tevreden mee. De batterijduur en het geluidskwaliteit zijn erg goed, ook zit de koptelefoon erg comfortabel. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony maak hem nou ook compatibel met PS4

WH-CH700N 16/04/2020 door PS 4

Heel jammer dat hij niet via Bluetooth op de PS 4 werkt, echt zonde. Het is tenslotte Sony! Doe er wat aan! Verder prima hoofdtelefoon, zit goed, basis noise cancelling, werkt goed met android.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

goede aanwinst

WH-CH700N 10/04/2020 door Jasperseppe1

nu een maand in gebruik en zeer tevreden , volgens mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon goed

WH-CH700N 04/04/2020 door Timmer1952

Tevreden over de hoofdtelefoon. Zit comfortabel rond de oren. Goed geluid. Knoppen goed bereikbaar.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super Koptelefoon!

WH-CH700N 02/04/2020 door Kaj_Sony

2 maanden geleden gekocht, super blij mee super goed geluid. Noice canceling super chill om mee te leren!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect!!!!!!!!

WH-CH700N 30/03/2020 door artgamer2009

ik heb dit een tijdje en ik ben helemaal tevreden ermee jammer genoeg is de nc niet zo goed als ik verwacht hadmaar ik ben er helemaal tevreden mee! echt een aanrader voor 100 euro!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Comfortabel en degelijk

WH-CH700N 30/03/2020 door wwwima

Deze hoofdtelefoon zit heel comfortabel. Hij legt zeer makkelijk contact met mijn iPhone via bluetooth, maar helaas niet met mijn MacBook: ik heb al van alles geprobeerd, maar ik kan niet verbinden. Daarvoor kan ik wel de bijgeleverde kabel gebruiken. De batterij gaat niet zo lang mee: geregeld opladen dus.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

WH-CH700N 26/03/2020

Erg blij met deze hoofdtelefoon, zit prima/prettig en geweldig geluid. Prima prijs - kwaliteit verhouding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede hoofdtelefoon - triestige Sony-helpdesk

WH-CH700N 23/03/2020

Goede hoofdtelefoon. Om een of andere duistere reden linkt hij niet met de Fresh 'n rebel Flystream. Support die ik daarbij kreeg was ondermaats, Sony onwaardig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Zeer tevreden

WH-CH700N 19/03/2020 door Woepie

Ik heb deze hoofdtelefoon nu 2 weken in gebruik hoofdzakelijk op mijn iPad terwijl mijn partner tv kijkt en bij het sporten en ik ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed helder geluid.

WH-CH700N 18/03/2020 door Ferrarist070

Ik heb de hoofdtelefoon vorige week aangeschaft, omdat ik bij een DJ-gig mijn eigen hoofdtelefoon vergeten was. Normaal gebruik ik een Pioneer HDJ-X7 die eigenlijk in een hele andere prijsklasse ligt. De stevigheid van de Pioneer is niet te evenaren, maar de lichte Sony wint het op bruikbaarheid, draagbaarheid en vooral geluid! Ik heb er zelfs even over gedacht de Pioneer te verkopen, maar houdt hem toch als backup. De Sony kan ik overal gebruiken. Voor mijn werk, voor mijn DJ gigs en gewoon onderweg op reis. Voor de noise cancelling hoef je deze WH-CH700N niet te kopen, die is matig. Maar de veelzijdigheid van deze hoofdtelefoon is werkelijk niet te evenaren. Zeker niet voor deze prijs. Voor de DJ's; Hij kan zowel met koptelefoonkabel als via bluetooth worden aangesloten. Alleen is het bijgeleverde kabeltje dan wel wat kort, dus koop er een kabeltje van 2 meter bij. Wel is het jammer dat Sony er niet even een handig opbergtasje of etui bij gedaan heeft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony-WH-CH700N Draadloze Hoofdtelefoon met Wireles

WH-CH700N 10/03/2020 door Brederodes

Ik heel blij ben dat ik zweer bij Sony. Dit is vooral een must voor mensen die wat slecht of minder gaan horen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

WH-CH700N 01/03/2020 door Rinus vd velde

om dat hij goed uit de test kwam, en dat hij 35uur mee gaan

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne koptelefoon

WH-CH700N 01/03/2020 door A en R

Geluidsniveau zou hoger moet kunnen, nu soms te zacht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goeeed!

WH-CH700N 19/02/2020 door Joha57

De koptelefoon voor mijn verjaardag gekregen. Ben er heel blij mee. Geen draad meer! Makkelijk in gebruik en aan te melden aan je mobiel, tablet. Geluid is uitstekend. Fijn dat het over je oren zit en niet erop of erin. Heb alleen de telefoon functie niet geprobeerd, gebruik alleen voor film en muziek te beluisteren. Wat ik wel raar vind is dat de zwarte uitvoering duurder is dan de blauwe.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zit heerlijk

WH-CH700N 18/02/2020 door Eric1987

Met kerst gekregen en hij geeft heerlijk geluid. Sluit prima aan op mijn hoofd

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima evenwichtig geluid

WH-CH700N 14/02/2020 door MAC M

Ruime kap over oren. Makkelijke bediening. Mooi design.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super goed geluid fijne bas

WH-CH700N 10/02/2020 door willem1953

Best moeilijk om een koptelefoon te kopen maar deze sony is geweldig goed geluid en sluit goed af mooie vormgeving super blij mee

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruik

WH-CH700N 07/02/2020 door Thenic

Mijn tv is twee jaar oud en bevat geen bluetooth en daardoor kan ik mijn nieuwe hoofdtelefoon WH-CH700N(89€) niet gebruiken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Waar voor je geld.

WH-CH700N 23/01/2020 door Brell01

De Sone WH-CH700N heft een mooi design, zit lekker tegen je oren aan en past goed op je hoofd. Ik ben gegaan voor de blauwe kleur en die is in mijn ogen prachtig. Het geluid is voor een hoofdtelefoon voor niet al te veel geld uitstekend te noemen. Standaard geeft hij al een mooi geluid maar met de app kan je het geluid naar wens aanpassen wat hem nog mooier laat klinken. De ruisonderdrukking is niet de beste in zijn soort, kan ook niet voor deze prijs maar ach, hij doet het wel. Draadloos gaat ook prima, kortom je krijgt waar voor je geld.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede hoofdtelefoon

WH-CH700N 17/01/2020 door lolmop103

Ik heb deze hoofdtelefoon nu al een tijdje. Ik had het gekocht omdat ik graag ongestoord naar muziek wou luisteren overal: in mijn huis, de bus, de trein, ... De batterijduur vind ik zeer goed ik kan meestal tot 2-3 weken luisteren zonder hem op te laden. Ik raad dit product aan!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed cadeau

WH-CH700N 17/01/2020 door Bert M

Ben goed tevreden met de hoofdtelefoon gebruik hem daarom vaak

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid!

WH-CH700N 12/01/2020

De Sony WH-CH700N is de ideale koptelefoon: draadloos, zit extreem comfortabel, noise cancelling, snel opgeladen en lange batterijduur en uitstekende geluidskwaliteit wat mij betreft. Bovendien kan je via de app gebruik maken van een equalizer waardoor je het geluid volledig naar je eigen voorkeur aanpast (hogere bas, vocals, etc.). Er zijn ook 5 verschillende omgevingen die je kan selecteren, waaronder concert en outdoor stage, maar ik raad aan om daar af te blijven, aangezien het de muziek naar mijn mening helemaal verpest. Ten slotte beschikt deze koptelefoon ook nog over noise cancelling. Deze laat wat te wensen over en is dus niet super, maar wel gewoon oké. Je kan de koptelefoon bedienen via de knoppen op de koptelefoon zelf of via de app, wat je zelf het makkelijkst vind. Dit vind ik persoonlijk heel handig. Het design is niet het mooiste op de markt, maar het is ook zeker niet lelijk. Bovendien kan je voor die prijs niet klagen, want je krijgt veel voor je geld! Conclusie: de Sony WH-CH700N is een geweldige koptelefoon die ik aan iedereen zou aanbevelen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs kwalteit verhouding

WH-CH700N 11/01/2020 door RJD1

Doet wat je er van verwacht, prima geluid, alleen noice canceling valt enorm tegen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed geluid, comfortabel, nc is minder

WH-CH700N 11/01/2020 door Epape

Ik ben nu 2 weken in bezit van deze hoofdtelefoon. Het geluid en de app. Is helemaal ok. In de app. Mis ik wel de mogelijkheid om de geluiddruk links en rechts appart te kunnen instellen. Voorts is de nc matig. Windgeruis blijft erg aanwezig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noice cancelling top!

WH-CH700N 08/01/2020 door Kelly81

Prettig op je hoofd en rondom je oren. Zeker een aanbeveling.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

WH-CH700N 02/01/2020 door Coenjoh

Nu twee weken in gebruik als vervanger van verloren Sony koptelefoon, nog makkelijker installeren en via handige apps direct muziek met Spotify of ander streamingdienst

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prettige koptelefoon

WH-CH700N 29/12/2019 door Maarten64

Sinds een maand in bezit en zeer tevreden. Zit lekker op het hoofd, ook bij langer dragen. Goed geluid, vor

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemakkelijk gebruik!

WH-CH700N 27/12/2019 door jadiepie

Ik heb dit cadeau voor mijn kerst gekregen en gebruik hem vanaf nu dagelijks. Werkt heel goed en de noice cancelling optie is geweldig!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Noise cancelling is top

WH-CH700N 25/12/2019 door Voorbeeld1

Mijn oortjes zijn nu een teleurstelling als ik mn sony niet bij me heb.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden!

WH-CH700N 23/12/2019 door FiienDC

Ik heb deze hoofdtelefoon nu ongeveer 2 weken, al elke dag gebruikt en nog steeds zeer tevreden. Hij zit comfortabel op mijn hoofd (kleinste stand), geen pijn aan de oren zoals bij sommige on-ear headphones. Noice cancelling is misschien niet van topkwaliteit maar wanneer je hem eens uitschakelt merk je pas hoeveel storende geluiden hij toch filtert en dan ben je er plots toch wel best tevreden mee hoor. De batterijduur is geweldig, eindelijk eens een hoofdtelefoon die ik niet dagelijks moet opladen. Verder een mooie geluidskwaliteit, en ook handig dat je via de app nog een EQ hebt. Doorspoelen van muziek (door forward/backward knop te blijven vasthouden) doet hij wel niet. Ook al een telefoongesprek gehad en de microfoontjes deden het prima (ik bevond mij wel binnen).

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaat

WH-CH700N 17/12/2019 door Joke71

Eenvoudige bediening en prima geluid. (Hoor ik mijn man niet snurken in bed!)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koptelefoon

WH-CH700N 12/12/2019

Gekocht wegens goede reviews, en valt niet tegen! Zit prettig, goed geluid, handig dat hij via bluetooth en 3.5mm jack aangesloten kan worden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prettige solide koptelefoon

WH-CH700N 10/12/2019 door bernard15

Koppeling met de computer (win 10) lukt niet. Met telefoon prima.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig geluid!

WH-CH700N 29/11/2019 door Vwall007ST

Ik heb deze hoofdtelefoon nu al meer dan een jaar, deze hoofdtelefoon geeft geweldig geluid. Het switchen van nummers en gesprekken aannemen gaat ook erg makkelijk met de knoppen op de hoofdtelefoon. Je navigeert hier heel makkelijk mee. De Noise-cancelling werkt niet zo goed als bij een hoofdtelefoon van een prijsklasse die twee keer zo duur is, maar daarom dat die ook twee keer zo duur is. Ook is de hoofdband is van plastic met een laagje leer erom heen. Na 2 uur dit om te hebben begin je het plastic wel te voelen door het leer heen. Ik ga hier ook niet te voorzichtig mee om en hij is nog steeds niet stuk. Ik lig hier mee in bed en stop hem vaker in mijn rugzak als ik de deur uitga. Maar voor de prijs kwaliteit verhouding voor deze hoofdtelefoon geef ik deze een 8/10.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Good sound

WH-CH700N 24/11/2019 door herman1vdb

Good sound, bad noise counselling. Irritating voice keeps saying things like power off, and 'noise cancelling on', completely muting music or whatever your busy listening to... When you add stuff like this, Let me atleast turn this off in the app or somewhere.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede keuze geweest !

WH-CH700N 20/11/2019 door Bikerboy1968

Kan u dit zeggen tot op heden is de keuze goed geweest om deze hoofdtelefoon te kiezen. De verbinding is super snel en de geluidsweergave daar ben ik zeer over te spreken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ok prijs kwaliteit

WH-CH700N 14/11/2019

Goede hoofdtelefoon als je prijs / kwaliteit vergelijkt. Geluid kwaliteit is zeker goed genoeg voor mij. De noise canceling functie is niet geweldig. De bediening via de hoofdtelefoon is zeker handig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Indrukwekkende wireless functies

WH-CH700N 12/11/2019 door Batavia47

Ik heb deze draadloze hoofdtelefoon gekocht als vervanging van mijn Bose hoofdtelefoon die het na 5 jaren begaf. De wireless mogelijkheden en de nauwkeurigheid er van waren een verrassing; echt goed. De noise canceling functie is wat minder dan van mijn overleden Bose hoofdtelefoon. Echter alles meegenomen is het een kostefficiente aanschaf.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, draagt fijn

WH-CH700N 05/11/2019 door jacko52

Het geluid is prima. Als ik hem draag, krijg ik geen last van mijn oren. Alleen de meegeleverde kabel is aan de korte kant.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed zittend en comfortabel

WH-CH700N 30/10/2019 door Harm78

Vorige week gekocht en erg tevreden over. Gekocht bij Mediamarkt

0

0

0

Perfect geluid

WH-CH700N 29/10/2019 door Tweeberen

Een perfect apparaat zeker aan te bevelen en zeer goed werkend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig geluid

WH-CH700N 18/10/2019

ik dacht eerst nog: warm aan de oren. Viel gelukkig heel erg mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel goed

WH-CH700N 18/10/2019 door Karelb

Ik ben heel te vrede voor de doeleinde dat het toestel gekocht is

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede headset

WH-CH700N 01/10/2019 door sajon20

Ik heb dit vorige maand gekocht en de headset is goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit/prijsverhouding

WH-CH700N 26/09/2019 door frank06

Het toestel beantwoord volledig aan mijn verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Stelt niet teleur in de meeste opzichten

WH-CH700N 23/09/2019 door Bissieron

Deze hoofdtelefoon nu 4 maanden in gebruik en ben heel erg tevreden. Makkelijk in gebruik, past goed om de oren. Noise cancelling perfect. Licht van gewicht, mooi design. mogelijkheden zat om het gebruik te plezieren. Bluetooth werkt direkt en perfect.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi product, draagt comfortabel.

WH-CH700N 22/09/2019 door whizzardkid

Mooi geluid, ben er wel tevreden mee. Mooie uitstraling.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed geluid en noise cancelend werkt top

WH-CH700N 11/09/2019 door Leo204

Ongeveer maand in bezit en voldoet boven verwachting.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed!

WH-CH700N 07/09/2019

Voor zijn prijs is het een zeer goede hoofdtelefoon. Geluid goed, batterij goed, comfort goed en bediening gemakkelijk. Wel spijtig dat het Bluetooth 4.1 is en 4.2 of 5.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Hoofdtelefoon

WH-CH700N 28/08/2019

Heel tevreden over gemakkelijk te bedienen goede gebruiksaanwijzing

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0