Navigatie overslaan
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless
Afbeeldingen van h.ear in 2 Wireless

Kenmerken

Leverbaar in veel kleuren

De h.ear in 2 Wireless wordt geleverd in een reeks unieke kleuren. Kies degene die past bij uw stijl en manier van leven.

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Met NFC- (Near Field Communication) en BLUETOOTH®-technologie krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot uw muziek. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om te streamen. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

LDAC™: voor draadloze hi-res audio

LDAC™ ondersteunt verschillende overdrachtssnelheden afhankelijk van uw draadloze omgeving. Hiermee kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res, doordat gegevens worden verzonden op de maximale overdrachtssnelheid: 990 kbps (circa drie keer zoveel gegevens als bij conventionele Bluetooth®-audio). Met LDAC™ geniet u van een verbeterde draadloze luisterervaring en hoort u de muziek zoals de artiest die heeft bedoeld.

Verfijn uw geluid met de Sony | Headphones Connect-app

Met de Sony | Headphones Connect-app kunt u de muziek op uw smaak afstemmen door voorinstellingen te kiezen of de equalizer aan te passen. Bovendien kunt u een Surround Sound-voorinstelling kiezen voor een specifieke geluidsstijl: club, zaal, arena of buiten.

Al uw gecomprimeerde bestanden herstellen

De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden op naar bijna hi-res audiokwaliteit. DSEE HX™ herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan en geeft uw digitale muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid.

Luister langer met een batterijlevensduur tot wel 8 uur

Perfect voor onderweg of als u de hele dag van uw muziek wilt genieten. Als de batterij volledig is opgeladen, hebt u maximaal 8 uur aan muziek of spreektijd. U kunt zelfs blijven luisteren als de batterij leegraakt, door simpelweg de meegeleverde hoofdtelefoonkabel aan te sluiten.

Houd uw oortelefoons bij elkaar

Magneetjes in de oortelefoonkabels houden alles netjes bij elkaar en voorkomen dat de kabels verstrikt raken.

Dometype-drivers van 9 mm voor responsieve audio

De speciale drivers van 9 mm combineren een compact, licht ontwerp met hoge gevoeligheid en een groot frequentiebereik. Ze zijn ontwikkeld om hi-res audio te ondersteunen en zorgen ongeacht het muziekgenre voor krachtige lage tonen en heldere, evenwichtige hoge tonen. 

Nekband trilt bij inkomende oproepen

Uw nekband gaat trillen als u wordt gebeld, dus u mist niets meer.

De hele dag door comfortabel

Geleverd met oordopjes in vier maten voor de perfecte pasvorm.

Specificaties
Geniet van een meeslepende draadloze luisterervaring en eenvoudige bediening. Het intuïtieve ontwerp bevat een nekband en is verkrijgbaar in een reeks stijlvolle kleuren.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE HX™ schaalt gecomprimeerde muziek op naar een kwaliteit die in de buurt komt van geluid met hoge resolutie

  • Trilfunctie voor inkomende oproepen

  • Verfijn uw geluid met de Sony | Headphones Connect-app

  • Batterijlevensduur van 8 uur

Driverunit
9 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
Frequentierespons
5–40.000 Hz (JEITA)
Lengte van snoer
circa 1,0 m (39 3/8 inch)

Inhoud van de verpakking

Magnetische clip, Speciale hoofdtelefoonkabel, USB-kabel, Oordopjes

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu