HOOFDTELEFOON

SP500 draadloze sport-oortelefoon

WI-SP500

Afbeelding van SP500 draadloze sport-oortelefoon

pinkyellowwhiteblack

90,00 €

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon
Afbeeldingen van SP500 draadloze sport-oortelefoon

Kenmerken

Ontworpen voor draadloos bewegen  

Trainen zonder draden die u tegenhouden. Door het lichte ontwerp draagt deze draadloze sport-hoofdtelefoon comfortabel, veilig en discreet, of u nu traint of onderweg bent. 

Luister naar uw omgeving met open drivers

Blijf bewust van uw omgeving tijdens het sporten. Met deze hoofdtelefoon kunt u omgevingsgeluid horen bij uw muziek, zodat u nog steeds kunt horen wat er om u heen gebeurt. Zeer geschikt voor outdoor-work-outs en duurlopen waar u alert moet blijven maar ook van uw muziek geniet.

Zweet- en spatwaterbestendig  

Ja tegen muziek, nee tegen zweet. Met een IPX4-beoordeling is de hoofdtelefoon bestendig tegen zweet of regen tijdens uw training. 

Goede pasvorm tijdens het sporten   

De oordopjes zijn ergonomisch ontworpen voor een veilige en comfortabele pasvorm, en hebben rubberen kuiltjes zodat ze goed in uw oor blijven zitten.

Eén knop, handsfree 

Met handsfree bellen kunt u uw telefoon gewoon laten zitten en met één druk op de knop oproepen beantwoorden dankzij een geïntegreerde microfoon. 

Tot 8 uur afspeeltijd 

Ga een paar keer naar de sportschool zonder dat u hoeft op te laden, dankzij maximaal 8 uur afspeeltijd met één oplaadbeurt.

NFC™- en BLUETOOTH®-verbinding

Stream moeiteloos met Bluetooth® en NFC One-touch listening. Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Specificaties
Maak sporten en work-outs leuker met uw favoriete muziek. De draadloze WI-SP500-sporthoofdtelefoon heeft open drivers die natuurlijk omgevingsgeluid toelaten. Met een lichte stijl en ergonomische rubberen grepen zodat de oordopjes goed blijven zitten.
  • Bevrijd van draden met Bluetooth® en NFC

  • Open type drivers laten omgevingsgeluid binnen voor veilige work-outs

  • Licht ontwerp dat goed blijft zitten

  • Spat- en zweetbestendig met een IPX4-classificatie

  • Tot 8 uur afspeeltijd

Driverunit
13,5 mm (dometype)
S-Master HX
nee
DSEE HX
nee
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20-20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Passieve werking
nee
NFC
ja

Inhoud van de verpakking

Micro-USB-kabel, Reserveoordopjes (S/M), Houder

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu