Navigatie overslaan

Onthuld op de IFA 2016

Op Europa's grootste technologiebeurs laten we onze nieuwste producten zien die de manier waarop u kijkt, luistert en speelt volledig zullen veranderen.

#SonyIFA

Kijk, deel en ontdek 

Deel uw mening over onze geweldige nieuwe producten en gebruik #SonyIFA op sociale media.

Leg alles scherp vast

De geavanceerde smartphonecamera legt bewegingen en kleuren nauwkeurig vast. Met de nieuwe Xperia™ XZ ziet het leven er op de foto net zo mooi uit als in het echt.

ZD9 4K HDR-tv: de nieuwe standaard voor scherpte

Ontdek prachtig gedetailleerde beelden dankzij de magie van 4K HDR. Nieuwe ZD9-televisies produceren superieure, levensechte beelden met de nieuwe 4K HDR Processor X1™ Extreme en de innovatieve Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: Ongekende ruisonderdrukking

Dankzij de toonaangevende ruisonderdrukking kunt u uw omgeving met één beweging buitensluiten. De nieuwe draadloze hoofdtelefoon MDR-1000X met SENSE ENGINE is de nieuwe norm voor ruisonderdrukking; gemaakt voor u en de wereld om u heen.

MDR-1000X: hoofdtelefoon met ruisonderdrukking AAN
MDR-1000X: hoofdtelefoon met ruisonderdrukking UIT
Zet ruisonderdrukking AAN
Zet ruisonderdrukking UIT

Signature Series 

One Signature Sound

Een stap verder in ervaring met hoge resolutie: van geluid dat u kunt horen naar geluid dat u kunt voelen.

NW-WM1Z Walkman®

NW-WM1Z Walkman®

Hoor elk detail met onze beste Walkman®, waarin geavanceerde geluidstechnologie en hoogwaardige materialen samenkomen.

MDR-Z1R-hoofdtelefoon

MDR-Z1R-hoofdtelefoon

Deze hoofdtelefoon is in Japan gemaakt en heeft een breed frequentiebereik en dynamisch bereik voor een ongekende luisterervaring.

TA-ZH1ES-versterker

TA-ZH1ES-versterker

Ga een stap verder met deze hoogwaardige versterker, waarin de beste digitale en analoge geluidstechnologie is verwerkt.

GTK-XB5 met EXTRA BASS

Feesten wanneer u wilt met de GTK-XB5

Breng de nacht tot leven met dat dreunende clubgeluid en strobe-lichteffecten. Dit krachtige systeem met één box heeft EXTRA BASS voor een denderende feestervaring.

FDR-X3000R: minder trilling, zelfs op 4K.

Zet de actie om in uiterst realistische films. De FDR-X3000R Action Cam maakt opnamen in 4K en heeft nu Balanced Optical SteadyShot™ (B.O.SS) voor prachtig heldere, stabiele POV-films zoals nooit tevoren.

Frisse ideeën, nieuwe concepten

Sony bouwt aan de toekomst. Alles wordt slimmer, persoonlijker en verbonden. Het wordt allemaal ontworpen zodat u al uw favoriete dingen kunt gebruiken en delen, creatiever kunt leven en slimmer kunt werken.

Beleef de game echt met PlayStation®VR

Dompel uzelf onder in nieuwe virtual reality-gamewerelden met PlayStation®VR. Uw natuurlijke instinct wordt losgelaten in een adembenemend avontuur vol actie dankzij het gezichtsvermogen van 360°, echte 3D-audio en nauwkeurige tracking.