Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio

Kenmerken

EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en u kunt genieten van het dynamische geluid.

Vorm uw eigen geluid met een 10-bands equalizer 

Stem het geluid af op uw persoonlijke voorkeur met de 10-bands grafische equalizer. Stel de schuifregelaar in om een uniek geluidslandschap te creëren of kies uit 10 vooraf ingestelde opties. De nieuwe karaokemodus verlaagt de stemfrequenties, zodat u lekker kunt meezingen in uw auto.

Digitale filters optimaliseren het geluid voor uw speakers

Speakers geven het beste geluid wanneer de juiste frequenties worden afgespeeld. De High Pass-filter stuurt hoge en middelhoge frequenties naar uw speakers met volledig bereik. De Low Pass-filter stuurt uitsluitend basfrequenties naar uw subwoofer. 

Sluit uw handheldapparaat aan via USB 

Sluit uw mp3-speler aan via de USB-poort aan de voorkant en speel nummers uit uw mobiele muziekbibliotheek af.

De geïntegreerde cd-speler biedt nog meer afspeelmogelijkheden

Kies een cd uit uw persoonlijke collectie en speel deze af.

Verlichting gesynchroniseerd met het geluid maakt elke reis leuker

Zie hoe de muziek tot leven komt met de dynamische verlichting die met het nummer meebeweegt.

Te combineren met speakers van Sony voor nog beter geluid

Wilt u uw systeem uitbreiden? De FB-speakers met volledig bereik van Sony zijn hier ideaal voor. Ze vullen het EXTRA BASS-circuit in de CDX-G3200UV perfect aan voor een rijk en krachtig geluid.

De bediening via het stuur kan worden geconfigureerd 

Gebruikt u liever de bediening op het stuur in plaats van de knoppen op de ontvanger? De speaker kan eenvoudig in compatibele voertuigen worden geïnstalleerd, omdat de bediening via het stuur kan worden geconfigureerd. 

Het verticaal uitgelijnde lcd-scherm is altijd gemakkelijk te lezen

Met een grotere beeldhoek en 5 keer zoveel contrast als bij conventionele schermen is het verticaal uitgelijnde scherm altijd gemakkelijk te lezen.

Met AOA 2.0 speelt u muziek via uw smartphoneapps af

De USB-aansluiting is compatibel met Android Open Accessory 2.0. Dat houdt in dat u alle muziek kunt afspelen die compatibel is met uw Android-smartphone en -apps. Sluit de telefoon aan op de USB-poort aan de voorkant en gebruik het scherm van uw telefoon om door afspeellijsten te bladeren.

Versterking van 4 x 55 W voor helder, krachtig geluid

De geïntegreerde versterker biedt 55 watt x 4 (bij max. 4 ohm) / 20 watt x 4 (RMS bij 4 ohm), en geeft u het volume dat u nodig hebt.

Luister naar hoogwaardige FLAC-bestanden

FLAC is een bestandsindeling waarbij het geluidssignaal wordt gecomprimeerd zonder dat de geluidskwaliteit achteruitgaat, wat wel gebeurt bij mp3. Sluit de telefoon aan op de USB-poort aan de voorkant en geniet van de geweldige geluidskwaliteit van FLAC-bestanden.

De gekleurde verlichting kan in 2 delen worden afgestemd op de kleuren van uw auto

Kies uit 35.000 verschillende tinten om het paneel en de schermverlichting de kleuren te geven die exact overeenkomen met de kleuren van uw auto.

Specificaties
Maak elke autorit leuker met deze cd-ontvanger met DAB-radio. EXTRABASS verbetert de beats van uw favoriete muziek en de Dynamic Colour Illuminator (2 zones) licht helder op in de kleuren van uw auto. U kunt zelfs muziek via uw telefoon streamen en het geluid op uw smaak afstemmen met een 10-bands grafische equalizer.
  • 4 x 55 W

  • Schakel EXTRA BASS in voor extra dynamisch basgeluid

  • Speel muziek af via een app op uw Android-telefoon of iPhone

  • Luister naar een breed aanbod van programma's met DAB-radio

  • De Dynamic Colour Illuminator (2 zones) kan worden afgestemd op de kleuren van uw auto

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu