Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio en draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio en draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio en draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio en draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met DAB-radio en draadloze BLUETOOTH®-technologie
Geniet van meer muziek, bedien meer geluid

Enkel-DIN cd-ontvanger met Dual Bluetooth®-connectiviteit en DAB+-radio

De MEX-N6002BD biedt geweldige manieren om onderweg van muziek te genieten. Dankzij Dual Bluetooth®-connectiviteit kunt u eenvoudig verbinding maken met uw mobiele muziekbibliotheek en een tweede telefoon aansluiten om handsfree te bellen. Luister naar hoogwaardige radio met DAB+ en verfijn uw geluid met de Dynamic Stage Organiser en tijdcorrectie.

Bluetooth®- en NFC-technologie-icoon
Tik om draadloos verbinding te maken

Dankzij de NFC-technologie kunt u uw telefoon direct via Bluetooth® verbinden. U hoeft alleen maar op de volumeknop van de ontvanger te tikken.

Spraakbedieningsicoon
Bediening met uw stem

Gebruik spraakopdrachten om routebeschrijvingen te krijgen, muziek af te spelen en te communiceren met contactpersonen wanneer u bent verbonden met uw smartphone.

DAB+-icoon
Geniet van DAB+-radio

Luister naar de nieuwe generatie digitale radiostations met een helderder en zuiverder geluid.

Verbind twee smartphones tegelijk dankzij Dual Bluetooth®

Koppel uw eerste telefoon voor volledige toegang tot uw navigatie, muziek en communicatiefuncties. Koppel dan een tweede telefoon om handsfree te bellen.

Siri-icoon
De weg op met Siri

Verbind uw iOS-apparaat via Siri Eyes Free om de muziek op het apparaat te bedienen, gebruik te maken van navigatie, toegang te krijgen tot uw berichten en meer.

SongPal-icoon
Alles onder controle met SongPal

Hebt u een Android-telefoon? Gebruik SongPal om muziek te reguleren, berichten te lezen en apps te beheren met spraakbesturing.

Bedienen via spraak

Maak gebruik van handige functies op uw smartphone terwijl u uw ogen op de weg houdt. Dankzij spraakbesturing kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, routebeschrijvingen krijgen, en met anderen communiceren.

Uitstekend geluid op elke reis

 Geniet tijdens iedere reis van duidelijke, krachtige audio met het rijke geluid van de Dynamic Reality-versterker 2. Met de intelligente audioverwerking kunt u de instellingen aanpassen aan de sfeer in uw auto. 

Intelligente tijdcorrectie voor natuurlijke audio

Waar u ook zit in de auto, u zit niet even dicht bij elke speaker en dat heeft invloed op hoe de muziek klinkt. Intelligente tijdcorrectie kalibreert het signaal, zodat u midden in het geluidsveld zit en het geluid natuurlijker klinkt.

Kies uw kleuren

Kies uit 35.000 kleuren om de verlichting (twee zones) perfect op het interieur van uw auto aan te passen. Als de muziek begint te spelen, knipperen de led-lampjes op de maat van de muziek mee.

DAB+-icoon
DAB+-radio

Luister naar DAB+-radio voor nog meer keuze en betere geluidskwaliteit. De ontvanger ontvangt ook uw oude DAB-favorieten.

FLAC-icoon
Speel FLAC-bestanden af

 Met FLAC-compatibiliteit kunt audiobestanden zonder kwaliteitsverlies beluisteren, zodat u van elk detail van uw muziek kunt genieten. 

LCD High Contrast-icoon
Het lcd-scherm is eenvoudig af te lezen dankzij het hoge contrast 

Met een vijf keer zo hoog contrast als conventionele schermen en een geoptimaliseerde beeldhoek is dit scherm altijd eenvoudig af te lezen.

Specificaties en kenmerken

Ga de weg op met de MEX-N6002BD voor meer muziek en meer controle dan ooit. Dankzij de Dual Bluetooth®-functie kunt u draadloos verbinding maken met twee smartphones. De tweede wordt alleen gebruikt voor handsfree bellen. Compatibiliteit met DAB+ betekent dat u naar de nieuwste digitale radiostations kunt luisteren met geluid van hoge kwaliteit.
  • Dankzij Dual Bluetooth®-technologie kunt u tegelijkertijd verbinding maken met twee smartphones

  • Spraakbesturing met Siri Eyes Free en Android

  • De Dynamic Reality-versterker 2 voor helder geluid bij elk volume

  • Creëer virtuele speakers op uw dashboard met Dynamic Stage Organiser

  • Met certificering voor het 'digital radio'-vinkje

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers