ONTVANGERS EN SPELERS VOOR IN DE AUTO

Cd-ontvanger met draadloze BLUETOOTH®-technologie

MEX-XB100BT

Afbeelding van Cd-ontvanger met draadloze BLUETOOTH®-technologie

230,00 €

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met draadloze BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Cd-ontvanger met draadloze BLUETOOTH®-technologie

4x 100 W vermogen onderweg

Met een verbluffend vermogen dat niet zou misstaan bij een externe versterker, zorgt de MEX-XB100BT-ontvanger voor in de auto dat u tijdens het rijden elke beat en baslijn voelt. Levendige led-lampjes knipperen mee op de maat en geven wat kleur aan ieder nummer, terwijl nieuwe stembedieningsopties zorgen dat u veilig en geconcentreerd achter het stuur zit.

Media Object

Bekijk de video

digitale versterker van 4x 100 W

Vier-kanaals digitale versterker

De digitale versterker van 4x 100 W geeft u een vermogen dat vergelijkbaar is met dat van een externe versterker.

SongPal

SongPal

Uw hele muziekbibliotheek binnen handbereik. Met SongPal vindt u het juiste nummer, ontdekt u apps en bepaalt u het volume—allemaal met uw stem.

NFC

Maak verbinding

Speel uw favoriete nummers van geselecteerde smartphones af via de MEX-XB100BT. Gebruik gewoon One-touch listening via NFC om muziek rechtstreeks via Bluetooth® te streamen.

Krachtig geluid

De zeer efficiënte klasse-D-versterker in de ontvanger geeft de MEX-XB100BT een geweldig uitgangsvermogen van 4x 100 W met een compacte behuizing. De versterker beperkt ook de elektromagnetische interferentie die bij hogere volumes voor ruis kan zorgen, waardoor u bij ieder volume zorgeloos van een betere geluidskwaliteit geniet.

4x 100 W uitgangsvermogen
Geoptimaliseerde structuur van de circuits

Geoptimaliseerd voor perfectie

Van de keuze van onderdelen tot de structuur van de circuits, de MEX-XB100BT is geperfectioneerd voor de geruisloze en zeer efficiënte overdracht van elektriciteit.

Voedingsblok geplaatst voor minder verlies van vermogen

Uitgekiende positie van het voedingsblok

Doordat het voedingsblok dicht bij de ingangsaansluiting en de digitale versterker is geplaatst, gaat er minder vermogen verloren, terwijl de elektrolytische condensatorblokken voor een nauwkeurige, gevoelige bas zorgen.

Groter koelrooster voor betere ventilatie

Verbeterde ventilatie

Een extra groot koelrooster, ongeveer 30% zwaarder dan conventionele modellen en met een optimaal ontworpen vinstructuur, zorgt voor efficiëntere warmteventilatie.

Mega Bass

Voel hoe het ritme dreunt

Activeer Mega Bass met één simpele klik

Activeer Mega Bass met één druk op de knop voor sterkere lage tonen. De verlichting knippert mee. Mega Bass vermindert de vervorming op alle volumeniveaus doordat de frequentie automatisch wordt aangepast en hun optimale posities worden versterkt.

Sneller verbinden

Ontdek meer manieren om snel verbinding te maken, dankzij de automatische verbinding van Bluetooth® en One-touch listening via NFC.

NFC

NFC One-touch

Dankzij de ingebouwde NFC-technologie kunt u met één aanraking geselecteerde apparaten met NFC aansluiten.

Automatisch verbinden met Bluetooth®

Automatisch verbinden met Bluetooth®

Koppel uw iPod of iPhone automatisch via Bluetooth®. Gewoon even uw apparaat aansluiten op de USB-poort, Bluetooth® aanzetten en klaar.

SongPal

Al uw muziek bij elkaar

Met Songpal gebruikt u uw stem om uw muziekbibliotheek en standaardfuncties van uw ontvanger te bedienen; u vindt het juiste nummer met List Browse en ontdekt video-apps en navigatieservices. De onlangs toegevoegde functie Auto Read Out houdt u op de hoogte, zonder dat u uw reis hoeft te onderbreken.

Uw assistent voor in de auto

Met Siri Eyes Free kunt u met uw iPhone gesprekken, sms'jes, muziek en meldingen van sociale media beheren en toch altijd uw ogen op de weg gericht houden. U geeft Siri opdracht om handsfree te bellen, een sms te schrijven of muziek af te spelen. Zo kunt u veilig multitasken.

Siri Eyes Free

Geluid zoals u het niet eerder hoorde

Driedimensionaal autovullend geluid

Waar u ook naar luistert, de geavanceerde Sound Engine biedt heldere, krachtige akoestiek zodat u alles hoort zoals het was bedoeld. Met digitale signaalverwerking past u het geluid naar wens aan en creëert u de perfecte audio-ervaring in de auto.

Muziek die met u meebeweegt

Kies precies waar u het ideale geluid wilt horen. Listening Position past het signaal automatisch aan naar de stoel links- of rechtsvoor, beide stoelen voorin of in de hele auto. Zo hoort u altijd een optimaal geluid, waar u en uw passagiers ook zitten.

Digitale equalizer

10-bands digitale equalizer

Creëer de perfecte audio-uitvoer voor diverse muziekstijlen met tien speciale voorkeuze-instellingen.

Low Pass- en High Pass-filters

Low Pass- en High Pass-filters

Door het audiobereik te scheiden, zorgen deze filters voor krachtige bastonen, zuivere middentonen en kristalheldere hoge tonen voor een nauwkeurige sound stage.

Geef kleur aan uw dashboard

Ervaar tot wel 35.000 verschillende kleurvariaties die op het ritme bewegen, met de nieuwe Dynamic Colour Illuminator. U kunt ook uw eigen led-verlichting met twee rijen maken voor de juiste sfeer voor uw feest.

USB afspelen

Meer muziek onderweg

Sluit een mp3-speler of een ander USB-apparaat aan en geniet onderweg van al uw favoriete nummers.

Laat de bas maar knallen

De XB-speakerserie van Sony met volledig bereik en extra bas is de ideale partner voor onze MEX-ontvanger. Alle 3-weg, coaxiale speakers zorgen dankzij het krachtige uitgangsvermogen via een gelaagde MRC-woofer voor een warme, nauwkeurige bas zonder vervorming.

Bijpassende basspeakers
Specificaties en kenmerken
Met een verbluffend uitgangsvermogen van maar liefst 4 x 100 W (hetzelfde als een externe versterker) voelt u elke beat en baslijn. Levendige kleurverlichting die synchroon loopt met de beat maakt ieder nummer nog bijzonderder en dankzij nieuwe spraakbesturingsfuncties blijft u veilig en scherp achter het stuur.
  • Vul uw auto met prachtig geluid met 4 x 100 W uitgangsvermogen

  • Gebruik spraakbesturing via SongPal en Siri Eyes Free

  • Artboard 1

    Stream muziek en bel handsfree met Bluetooth®

  • Ervaar betere geluidskwaliteit met de geavanceerde Sound Engine

  • Sluit een mp3-apparaat aan op de USB-poort

Uitgangsvermogen (4 ohm, 1 kHz,16 V)
100 W
Pre-out
x 3
Sub-uitgang
ja
Aux-In
Ja (voorzijde)
USB
Ja (voorzijde)

Inhoud van de verpakking

ISO-aansluiting, Sierring (zwart)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers