KAARTLEZERS

CFexpress Type A-/SD-kaartlezer

MRW-G2
Productafbeelding

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Productafbeelding

Kenmerken

Geoptimaliseerd voor CFexpress Type A-kaarten van Sony

Haal alles uit de CFexpress Type A- en SD-geheugenkaarten van Sony met deze supersnelle kaartlezer. Het compacte design en de USB-connectiviteit bieden snelle overdracht en back-ups op iedere locatie.

Ondersteunt CFexpress Type A- en UHS-II/UHS-I SD-geheugenkaarten

Eén kaartlezer is alles wat je nodig hebt voor gegevensoverdracht van CFexpress-Type A-geheugenkaarten en SD-geheugenkaarten.

Snellere overdracht via USB Type-C®

Dankzij USB 3.2 Gen 2 ondersteunt de MRW-G2 het SuperSpeed transfer protocol met 10 Gbps via zowel USB Type-C®- (aanbevolen) als Type-A-aansluitingen. Voor beide typen aansluitingen worden hoogwaardige kabels meegeleverd, wat uitgebreide compatibiliteit tussen apparaten oplevert.

Gebruiksvriendelijk

De ingebouwde kaartsleuf is zo gevormd dat de kaart moeilijker per ongeluk wordt uitgeworpen, zodat je comfortabeler kunt werken. Ook is er een ledlampje ingebouwd dat brandt wanneer de kaart wordt ingevoerd en knippert tijdens gebruik.

Compact, eenvoudig mee te nemen, en ontworpen voor efficiëntere workflows

Dankzij het slanke en lichte ontwerp past de MRW-G2 in elke zak of tas, ideaal om onderweg te werken met bestanden met hoge resolutie. Er is slechts één kabelaansluiting nodig voor zowel gegevensoverdracht met hoge snelheid als stroomtoevoer.

Specificaties

Optimaliseert via een USB-interface de hoge prestaties van CFexpress Type A- en UHS-II/UHS-I SD-geheugenkaarten. Levert door USB 3.2 Gen 2 ondersteunde ultrasnelle gegevenssnelheden en is compact en eenvoudig mee te nemen, waardoor het zowel gemak als een drastisch verbeterde workflow biedt
  • SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)

  • Compatibel met Sony CFexpress Type A- en UHS-II/UHS-I SD-geheugenkaarten

  • Geleverd met hoogwaardige kabels voor zowel USB Type-C®- als Type-A-poorten

  • Ingebouwde sleuf om te voorkomen dat kaart per ongeluk wordt uitgeworpen, en LED-indicator

  • Ultracompact en licht

Interface
USB 3.2 Gen 2 x 1
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu