CFEXPRESS TYPE A-/SD-KAARTLEZER

Volledige specificaties en kenmerken

MRW-G2

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
Circa 55 mm (b) x 12 mm (h) x 95 mm (d)

Algemene functies

Interface
USB 3.2 Gen 2 x 1
Bedrijfstemperatuur
5~40℃ (niet-condenserend)

Inhoud van de verpakking

  • USB-kabel (USB Type C naar Type C, USB Type C naar Standard A), handleiding
Placeholder

Kenmerken

Geoptimaliseerd voor CFexpress Type A-kaarten van Sony

Haal alles uit de CFexpress Type A- en SD-geheugenkaarten van Sony met deze supersnelle kaartlezer. Het compacte design en de USB-connectiviteit bieden snelle overdracht en back-ups op iedere locatie.

Ondersteunt CFexpress Type A- en UHS-II/UHS-I SD-geheugenkaarten

Eén kaartlezer is alles wat je nodig hebt voor gegevensoverdracht van CFexpress-Type A-geheugenkaarten en SD-geheugenkaarten.

Snellere overdracht via USB Type-C®

Dankzij USB 3.2 Gen 2 ondersteunt de MRW-G2 het SuperSpeed transfer protocol met 10 Gbps via zowel USB Type-C®- (aanbevolen) als Type-A-aansluitingen. Voor beide typen aansluitingen worden hoogwaardige kabels meegeleverd, wat uitgebreide compatibiliteit tussen apparaten oplevert.

Gebruiksvriendelijk

De ingebouwde kaartsleuf is zo gevormd dat de kaart moeilijker per ongeluk wordt uitgeworpen, zodat je comfortabeler kunt werken. Ook is er een ledlampje ingebouwd dat brandt wanneer de kaart wordt ingevoerd en knippert tijdens gebruik.

Compact, eenvoudig mee te nemen, en ontworpen voor efficiëntere workflows

Dankzij het slanke en lichte ontwerp past de MRW-G2 in elke zak of tas, ideaal om onderweg te werken met bestanden met hoge resolutie. Er is slechts één kabelaansluiting nodig voor zowel gegevensoverdracht met hoge snelheid als stroomtoevoer.