Afbeeldingen van MDR-1A-koptelefoon
Afbeeldingen van MDR-1A-koptelefoon
Afbeeldingen van MDR-1A-koptelefoon
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Puur geluid voor muziekliefhebbers

Voel de kracht en precisie in uw favoriete nummers

Geef uw muziek de zuiverheid die hij verdient. Met een frequentiebereik tot 100 kHz geeft de MDR-1A-koptelefoon voor audio met hoge resolutie de essentie van elk nummer weer. Zo hoort u muziek die dichter bij de originele studio-opname ligt. Van dreunende bastonen tot de hoogste zangnoten blijft het geluid authentiek en accuraat.

40mm-driver
Comfortabel luisteren

Geniet van de fijne akoestiek uit een grote driver en oorschelpen die uw oren comfortabel omsluiten.

Ultrabreed frequentiebereik
Ultrabreed frequentiebereik

Hoor diepe lage tonen en euforische hoge tonen met een volledig geluidsbereik tot 100 kHz.

Hoge gevoeligheid van 105 dB/mW
Hoge gevoeligheid

Speel muziek luid en duidelijk af met een Home Theatre-systeem of draagbaar apparaat met een hoge gevoeligheid van 105 dB/mW.

Passie voor geluid

Elke subtiele klank, nauwkeurig weergegeven

Stem af op helder, gebalanceerd geluid dat de originele opname trouw blijft, hoe hoog u het volume ook zet. De HD-driver van 40 mm met een licht maar stevig aluminium-gecoat LCP-diafragma zorgt voor een homogener en nauwkeurig gereproduceerd geluid over het hele frequentiebereik dan een conventionele LCP-driver.

Wat is audio met hoge resolutie?

Audio met hoge resolutie verwijst naar een reeks digitale processen waarbij de codering en het afspelen van muziek met hogere samplesnelheden plaatsvindt dan bij cd's.

Opname met hoge frequentie
Opname met een hogere frequentie dan cd

Opname van audio met hoge resolutie vindt doorgaans plaats met 96 kHz/24 bits of zelfs 192 kHz/24 bits, veel hoger dan cd.

een groot frequentiebereik
Hoor realistischer geluid dat meer emoties opwekt

Cd's en mp3's bereiken rond 20 kHz hun top, maar audio met hoge resolutie frequenties ondersteunt frequenties boven 24 kHz (dit model gaat tot 100 kHz) en een groter dynamisch bereik.

Geniet van muziek zoals die is bedoeld

Ontdek de overweldigende ervaring en zuiverheid van hi-res audio. Bij HDtracks kunt u gratis hi-res audiobestanden proberen.

Houd de muziek binnen

Het opvouwbare ontwerp met ergonomische 3D-oorkussens sluit de muziek in en houdt ander geluid buiten. De akoestiek kaatst terug naar uw oren om u het subtielste geluid te bieden.

Makkelijk opvouwbaar
Koptelefoonkabel met gebalanceerde verbinding
Gebalanceerde audio

Met de meegeleverde koptelefoonkabel met gebalanceerde verbinding in de MDR-1ABP, bestaande uit vier koperdraden met een zilvercoating, hoort u helder, precies geluid met audioproducten die gebalanceerde verbindingen ondersteunen.

Luxe vormgeving en uitstraling

Maak een stijlstatement

Deze iconische koptelefoon ziet er net zo goed uit als hij aanvoelt, met een strakke metalen hoofdband die perfect bij de zachte, zwartleren oorkussens past.

Puur comfort

Hoor meer van uw muziek dankzij een goed omsluitend design met dichte achterkant dat goed over uw oren past. Comfortabel om urenlang te dragen, zodat u langer kunt luisteren.

Goed aansluitend ontwerp met dichte achterkant
Drukverminderende oorkussens

De MDR-1A koptelefoon met microfoon heeft een omsluitend ontwerp & zacht lederen oorkussens. Ultiem luisterplezier met zeer comfortabele koptelefoon

Goed aansluitend ontwerp met dichte achterkant
Naadloos gestikt

De soepele materialen en naadloze stiksels zorgen voor buitengewoon comfort en grote duurzaamheid.

Pakken en gaan

Neem uw muziek overal mee naartoe. Dankzij de verstelbare metalen hoofdband en de zwenkbare, draaibare oorschelpen kunt u de koptelefoon gemakkelijk opbergen in een koffer of tas.

Afstandsbediening en microfoon in het snoer
Bediening zonder handen

Met afstandsbediening en microfoon in het snoer kunt u handsfree bellen met uw Android-smartphone of iPhone.

SmartKey-app
Alles onder controle

Beluister en personaliseer uw muziek. Bel zoals u dat wilt. Met de SmartKey-app van Sony kunt u de belangrijkste functies van uw koptelefoon bedienen.

Specificaties en kenmerken

Geef uw muziek de zuiverheid die hij verdient. Met een frequentiebereik tot 100 kHz geeft de MDR-1A-koptelefoon voor audio met hoge resolutie de essentie van elk nummer weer. Zo hoort u muziek die dichter bij de originele studio-opname ligt. Van dreunende bastonen tot de hoogste zangnoten blijft het geluid authentiek en accuraat.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Gevoelige liquid crystal polymeer-driver voor helderheid

  • Smartphone-compatibel met inline afstandsbediening en microfoon

  • Gecontroleerde beatrespons vermindert vervorming door zware bas

  • Eenvoudig mee te nemen dankzij draaibare oorschelpen

Driverunit
40-mm dynamische driver, dometype
Frequentierespons
3-100.000 Hz
Lengte van snoer
1,2 m

Inhoud van de verpakking

Garantiekaart, Gebruiksaanwijzingen, Draagtas:, Koptelefoonsnoer (1,2 m), Koptelefoonsnoer met inline bediening en microfoon (1,2 m)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers