MDR-Z1R

Superieur geluid, tastbare kwaliteit

Ga zitten, ontspan en ontdek de nieuwe standaard op audiogebied. Deze koptelefoon combineert de nieuwste technologie met geweldig vakmanschap, voor de ultieme luisterervaring.

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

Elke noot, elk detail.

Leg puur geluid vast met de HD-driver van 70 mm

Dankzij het nieuw ontwikkelde diafragma met een dome van magnesium en LCP-rand kan audio tot wel 120 kHz worden afgespeeld met een hoge resolutie. Het resultaat is een precies, ongeëvenaard helder geluid.

Puur geluid, zonder ruis

Resonantiebestendige behuizing die ongewenste geluiden tegenhoudt

Met een speciaal akoestisch filter wordt de luchtweerstand gecontroleerd en worden vibraties door driverbewegingen voorkomen. Op deze manier worden alleen de heldere frequenties doorgelaten. 

Nauwkeurig geluid, geniaal ontwerp
Een nieuwe standaard op het gebied van audio

De MDR-Z1R-koptelefoon is ontworpen voor een breder frequentiebereik, waardoor zeer lage en zeer hoge frequenties tot 120 kHz worden voortgebracht. Door het brede dynamisch bereik wordt elk minuscuul geluid gereproduceerd, en kunt u genieten van een krachtige en meeslepende luisterervaring.

Ontdek de MDR-Z1R

Kom meer te weten over de technologie en inspiratie die aan de basis liggen van de MDR-Z1R, onze meest hoogwaardige koptelefoon. 

Koop het volledige pakket

Haal alles uit uw MDR-Z1R-koptelefoon met de meegeleverde accessoires

harde hoes
Harde opberghoes

De koptelefoon en bijbehorende kabels worden geleverd in een stijlvolle opberghoes, met aparte vakjes en een luxe satijnen voering. 

gebalanceerd
Gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm dik

De nieuwe gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm dik scheidt het linker- en rechtergeluidssignaal. Dit minimaliseert het signaaloverdrachtsverlies en de lagere geluidskwaliteit die daar het gevolg van is. Het resultaat: vloeiendere hoge frequenties en superieur geluid.

OFC
Zuurstofvrij koper met zilvercoating

De MDR-Z1R heeft zuurstofvrije koperen kabels met zilvercoating die de weerstand en het signaaloverdrachtsverlies minimaliseren. Het resultaat is minder kwaliteitsverlies, fijnere details en vloeiendere hoge tonen. 

Vakkundig gemaakt in Japan 

Van producten van Sony uit Japan kunt u absolute kwaliteit en de beste prestaties verwachten. De MDR-Z1R-koptelefoon is hierop geen uitzondering. De producten worden met liefde gemaakt met alleen de beste onderdelen en productietechnieken, wat zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee u kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

Ervaar optimale geluidskwaliteit en hoogwaardig vakmanschap met de Signature Series-koptelefoon van Sony.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Gevoelige dome van magnesium en diafragma met LCP-rand voor helderheid

  • Resonantiebestendige behuizing

  • Kabels van zuurstofvrij koper met zilvercoating

  • Ergonomische oorkussens van schapenleer

Driverunit
70 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
Frequentierespons
4 - 120.000 Hz
Lengte van snoer
Koptelefoonkabel (ca. 3 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), koptelefoonkabel met gebalanceerde verbinding (ca. 1,2 m, OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker)

Inhoud van de verpakking

Adapter voor universele stekker (verguld), Koptelefoonkabel (ca. 3,0 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), Koptelefoonkabel met gebalanceerde verbinding (ca. 1,2 m, OFC-draden met zilveren coating, L-vormige vergulde gebalanceerde standaardstekker), Harde hoes

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers