WH-1000XM4 

ALLEEN MUZIEK.
NIETS ANDERS.

Met de WH-1000XM4-koptelefoon bent u één met uw muziek. U geniet van zuiver geluid met minder ruis dankzij intelligente technologie die geluiden uit uw omgeving oppikt en uw ervaring automatisch aanpast.

HOOFDBAND

WH-1000XM4-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling

WH-1000XM4
Afbeelding van WH-1000XM4-koptelefoon met Wireless Noise Cancelling

bluewhiteplatinumsilverblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

Verkrijgbaar vanaf

236,00 €

Eén met je muziek

Ontdek hoe de WH-1000XM4-koptelefoon onze meest geavanceerde Noise Cancelling combineert met uitzonderlijke geluidskwaliteit en diverse slimme functies voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Bekijk de WH-1000XM4 oordopjes aan alle kanten
Belangrijkste functies
Koptelefoon met Noise Cancelling in de trein
Geavanceerde Noise Cancellation
Hoogwaardig geluid op een perron
Hoogwaardig geluid
koptelefoon met intelligente technologie in een restaurant
Technologie om slim te luisteren
Geavanceerde Noise Cancellation

Of je nu een lange vlucht maakt of in een café zit, de WH-1000XM4-koptelefoon biedt geavanceerde Noise Cancelling-prestaties en houdt nog meer geluiden van hoge en gemiddelde frequentie tegen.

De technologie die het mogelijk maakt

De dubbele ruis-sensortechnologie met twee microfoons op elk oordeel detecteert omgevingsgeluid en geeft de gegevens door aan de QN1-processor voor HD Noise Cancelling. Met behulp van een nieuw algoritme past de QN1-processor voor HD Noise Cancelling de instellingen in realtime aan omgevingsgeluid aan. Samen met een nieuwe Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) wordt de koptelefoon 700 keer per seconde afgestemd op muziek, geluidssignalen en akoestische kenmerken tussen de driver unit en je oren.

QN1-processorchip voor HD Noise Cancelling
Digitale ruisonderdrukking optimaliseren

Om de Noise Cancelling-prestaties van de WH-1000XM4 te optimaliseren, zijn er twee technologieën gebruikt: Personal Noise Cancelling Optimiser, speciaal voor jou ontworpen, en Atmospheric Pressure Optimising, speciaal ontworpen voor vliegreizen.

Omgevingsgeluidbediening

Wijzig de instellingen voor omgevingsgeluid in de Sony | Headphones Connect-app om omgevingsgeluid te dempen terwijl je onderweg bent, maar belangrijke geluiden toch door te laten, zoals omroepberichten in het openbaar vervoer.

Wh-1000xm4-koptelefoon close-up van linker oorschelp
Draadloos met hoogwaardig geluid

Met LDAC worden er circa drie keer meer gegevens overgedragen (max. snelheid: 990 kbps) dan bij conventionele BLUETOOTH®-audio. Zo kun je genieten van hi-res audiocontent met een geluidskwaliteit die de kwaliteit van een kabelverbinding zo dicht mogelijk benadert.

Weergave van onderdelen in de WH-1000Xm4-koptelefoon
Geluid waar je in gelooft

Een ingebouwde analoge versterker in de QN1 HD Noise Cancelling-processor levert een ongekende signaal/ruis-verhouding voor lage vervorming en een uitstekende geluidskwaliteit voor draagbare apparaten. Dankzij de krachtige drivers van 40 mm met diafragma's van Liquid Crystal Polymer (LCP) kan de koptelefoon zware beats en een volledig frequentiebereik tot 40 kHz leveren.

Al je gecomprimeerde bestanden worden in realtime hersteld

Met Edge AI (kunstmatige intelligentie) schaalt DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) gecomprimeerde muziek in realtime op. Het herkent instrumenten, genres en individuele elementen (zoals zang of intermezzo's) op dynamische wijze en herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan. Zo geniet je van een rijkere, completere luisterervaring.

Logo van DSEE Extreme
Slimme technologie om je luisterervaring te optimaliseren

De WH-1000XM4-koptelefoon maakt gebruik van verschillende slimme technologieën voor een naadloze, handsfree luisterervaring. Zeg bijvoorbeeld iets om je muziek automatisch te pauzeren met Speak-to-Chat, of geniet van dynamisch afspelen dankzij de nabijheidssensor en twee versnellingssensoren die detecteren of je je koptelefoon op hebt.

Zeg iets om een gesprek te kunnen horen

Zodra je iets zegt onderbreekt de Speak-to-Chat-functie automatisch de muziek en wordt omgevingsgeluid doorgelaten zodat je een gesprek kunt voeren — handig als je je koptelefoon op wilt houden of je je handen vol hebt. Deze slimme functie is gebaseerd op Precisie Voice Pickup-technologie en gebruikt vijf microfoons en speciale verwerking van audiosignalen om je stem te herkennen en hierop te reageren. Als het gesprek voorbij is, wordt je muziek automatisch hervat.

Adaptive Sound Control kan het geluid automatisch aanpassen aan wat je doet

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar je bent en wat je doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet je altijd van de beste luisterervaring.

Koptelefoon WH-1000XM4 gebruikt in de bus
Reizen

Luister naar je favoriete nummers zonder achtergrondgeluiden, waardoor je ongestoord van je reis kunt genieten.

Koptelefoon WH-1000XM4 gebruikt op straat
Lopend

Blijf bewust van wat er om je heen gebeurt terwijl je naar muziek luistert, of je nu op straat of op kantoor bent.

Koptelefoon WH-1000XM4 tijdens het wachten op het perron
Terwijl je wacht

Hoor belangrijke mededelingen tijdens het wachten, zonder last te hebben van andere achtergrondgeluiden.

Onthoudt je favoriete plaatsen

In de loop van de tijd onthoudt de adaptieve geluidsregeling de plaatsen die jeu regelmatig bezoekt, zoals je werkplek, de sportschool of een favoriet café, en past het apparaat het geluid aan de omgeving aan.

Kaart
Een koptelefoon die op jou reageert

De nabijheidssensor en twee versnellingssensoren in je koptelefoon detecteren of je hem op hebt en reageren daarop om te besparen op batterijvermogen.

Koptelefoon WH-1000XM4 om de hals in een café
De muziek pauzeren

Afspelen van muziek wordt automatisch gepauzeerd als je je koptelefoon afzet.

Koptelefoon WH-1000XM4 gedragen in een café
Afspelen hervatten

Zet de koptelefoon weer op en het afspelen wordt automatisch hervat.

Snelle aandacht in een café
Snelle aandacht

Moet je snel naar geluiden of stemmen om je heen kunnen luisteren? Houd je hand dan over de behuizing om het muziekvolume te dempen en omgevingsgeluid door te laten.

Hoog draagcomfort, de hele dag lang

De WH-1000XM4 is een combinatie van stijl en comfort. De superzachte, drukverminderende oorkussens van urethaanschuim verdelen de druk gelijkmatig en vergroten het contact van de oorkussens voor een goede pasvorm. En dankzij het lichte design voel je bijna niet dat je hem op hebt.

Lange batterijduur en snel opladen

Dankzij de enorme batterijduur van 30 uur heb je genoeg stroom voor zelfs lange reizen. Als je snel wilt laden, kun je met de optionele netadapter in slechts 10 minuten 5 uur batterijduur laden.

Eenvoudige bediening

Van het bedienen van je muziek tot het activeren van een spraakassistent of handsfree bellen — alles is even eenvoudig met de WH-1000XM4.

WH-1000XM4 met spraakassistent
Word slimmer met spraakondersteuning

Het comfort van handsfree ondersteuning. Zeg "OK Google" of "Alexa" om je voice assistant te activeren. Geniet van entertainment, blijf in contact, vind informatie, beluister muziek en meldingen, en stel herinneringen in. Bestuur zelfs functies van je koptelefoon, zoals Noise Cancellation, met je stem.

WH-1000XM4 met de functie handsfree bellen
Duidelijker handsfree bellen 

Bel handsfree en houd je handen vrij. Je hoeft je telefoon niet te pakken, maar slechts te dubbeltikken. Dankzij de Precise Voice Pickup-technologie, die vijf ingebouwde microfoons combineert met het verwerken van audiosignalen, klinkt je stemgeluid met de WH-1000XM4 veel helderder voor de persoon met wie je belt. 

WH-1000XM4 bediend met je vingertoppen
Bediening binnen handbereik

Kies een ander nummer, zet het volume hoger of lager, plaats oproepen en neem oproepen op door te tikken en vegen op het aanraakscherm.

Sony | Headphones Connect-app

De Sony | Headphones Connect-app geeft je de mogelijkheid om met Ambient Sound Control het volume van achtergrondgeluiden in te stellen en om alleen stemmen te horen. Tegelijkertijd kun je met de equalizer passende geluidsniveaus instellen voor je muziek.

Headphones Connect-logo
Multipoint-verbinding

De WH-1000XM4-koptelefoon kan heel eenvoudig worden gekoppeld met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd. Als er een oproep binnenkomt, herkent de koptelefoon het apparaat en maakt hij automatisch verbinding. Zo kun je snel en soepel met één druk op de knop wisselen tussen apparaten.

Man in een restaurant draagt de WH-1000XM4
Fast Pair-logo

De WH-1000XM4 ondersteunt de functie Fast Pair van Google, waarmee je kunt achterhalen waar je WH-1000XM4 is door naar het toongeluid te luisteren of door de laatst bekende locatie te controleren met de Google-app Vind mijn apparaat.

WH-1000XM4 opgevouwen
Draaibaar, opvouwbaar design

De oorschelpen draaien naar binnen, zodat ze precies in het compacte draagtasje passen.

WH-1000XM4 in draagtas met kabel
Draagtas met kabel

Het meegeleverde draagtasje is duurzaam en heeft een kabel voor bekabeld luisteren.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Een persoonlijke bioscoopervaring

Met de BRAVIA XR™ en de draadloze WLA-NS7-zender

Geniet van een meeslepende Dolby Atmos®-ervaring en 360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je oren met BRAVIA XR en deze koptelefoon dankzij de draadloze WLA-NS7-zender.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

De WH-1000XM4-koptelefoon is intelligent en intuïtief. Hij is ontworpen met onze geavanceerde en verbeterde Noise Cancellation, buitengewone geluidskwaliteit en een slimme luisterfunctie die zich aanpast aan je activiteit en locatie.
  • QN1-processor voor HD Noise Cancelling, Bluetooth Audio SoC en een dubbele ruissensor zorgen ervoor dat je zonder afleiding kunt luisteren

  • Persoonlijke optimiser voor Noise Cancelling en atmosferische druk

  • Hoogwaardige audio met DSEE Extreme™ en LDAC

  • Adaptieve geluidsbediening past de instellingen voor omgevingsgeluid automatisch aan, zodat het aansluit op je locatie en activiteit

  • Draadloze vrijheid met BLUETOOTH®-technologie

DRIVERUNIT
40 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
DSEE Extreme
Ja
FREQUENTIERESPONS
4 - 40.000 Hz
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
FREQUENTIERESPONS (TIJDENS GEBRUIK)
4 - 40.000 Hz
PASSIEVE WERKING
Ja
NFC
Ja
LENGTE SNOER
Koptelefoonkabel (ca. 1,2 m, OFC-draden, vergulde stereoministekker)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers