Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
31

4.1 gebaseerd op 31 klantbeoordelingen

14
11
2
3
1
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Thuis genieten van ‘live music’

WH-H910N 19/11/2019 door Ferismyname (Nederland)

Sinds de ‘kennismaking’ met de h.ear on 3 (WH-H910N) koptelefoon van Sony is mijn kijk op het gebruik van koptelefoons sterk veranderd. Ik was gewend, tot nog toe, koptelefoons met mate te gebruiken (ik zal verderop uitleggen waarom). Ik gebruik deze fijne Sony koptelefoon nu sinds kort, maar inmiddels al weer zeer frequent. De Sony WH-H910N is qua geluidservaring een voorbeeld van hoe subliem techniek ook kan zijn. Iedere gewenste muziekstijl wordt ermee moeiteloos en weergaloos weergegeven en via de de twee oorschelpen is het mogelijk om ‘surround’ (Sony 360 Reality Audio) te beluisteren om daarmee de ervaring van ‘live’ zeer sterk te benaderen. Naar live muziek luisteren is een persoonlijke belevenis, waarbij je graag die muziek wilt horen die je het meeste en diepste raakt. Natuurlijk zou je het liefst er op uit willen gaan en uitsluitend live muziek ervaren. Kijken en luisteren blijft immer de ultieme belevenis. Deze Sony WH-H910N zorgt voor een krachtig alternatief voor het genieten van ‘live’ muziek thuis. Deze fraaie koptelefoon draagt heerlijk en kan zonder enige vermoeienis of hinder uren achtereen worden gedragen. De gebruiksduur van de batterij is ongelofelijk, 35 uur bij volledig opladen. Dus dagen achtereen te gebruiken zonder te hoeven opladen. Nooit een verrassing met de batterij, desnoods even 10 minuten tussendoor opladen levert weer 2,5 uur luisterplezier op. Proefondervindelijk. Sony heeft kans gezien om het stroomgebruik tot een minimum te beperken en heeft daarbij geen enkel compromis ten aanzien van de kwaliteit van het geluid gedaan. De bluetooth 5.0 (Bluetooth Low Energy) draagt daar tevens toe bij. Een zeer stabiele verbinding, ook als je erg ver van je bron vandaan loopt. Overigens bouwt de bluetooth verbinding zeer gemakkelijk op. Wil je een ander apparaat koppelen? (Zet bij voorkeur de bluetooth verbinding van het reeds gekoppelde apparaat eerst even uit) Zet daarna ook de koptelefoon uit en schakel daarna weer in maar houdt de knop wat langer vast tot je een melding van de koptelefoon te horen krijgt. Het koppelen gaat daarna probleemloos. Ik ben een voorstander van deze ‘over-ear’ koptelefoons. Het draagcomfort ervaar ik allereerst als een stuk prettiger dan koptelefoons die op of in het oor worden geplaatst. Verder schrikken de ‘on-ear’ en de ‘in-ear’ koptelefoons mij nogal af omdat het geluid gewoon te dicht bij het trommelvlies wordt geplaatst, wat schade kan veroorzaken aan het gehoororgaan. Geluidsapparatuur in het oor steken zou ik al helemaal willen afraden, het kan irritatie en beschadiging van de gehoorgang veroorzaken. Om die reden kies ik voor de ‘over-ear’ uitvoeringen. Dit maakt voor mij het kiezen van een koptelefoon tevens een stuk overzichtelijker. Deze ‘over-ear’ Sony koptelefoon zit ook nog eens heerlijk en dat nog steeds na urenlang dragen ervan. Laten we er niet omheen draaien. Het gebruik van headphones kent veiligheid-issues en om die reden zou ik sowieso het gebruik van de betere koptelefoons willen adviseren en het gebruik ervan enigszins spaarzaam en met de nodige aandacht aanbevelen. Dan blijft het immers mogelijk om uren achtereen en veilig naar muziek te luisteren. Deze Sony koptelefoon is prima geschikt om lang achtereen te gebruiken. Een groot voordeel van deze Sony WH-H910N is immers de perfecte noise cancelling. Groot voordeel ervan is dat je het geluidsvolume niet flink hoeft op te schroeven (slecht idee voor je oren) om allerlei omgevingsgeluiden te onderdrukken. Dat onderdrukken van hinderlijke geluiden doet de koptelefoon zelf al voor je. Dankzij het ingebouwde NC-systeem wordt geluid van buiten gefilterd en daarmee is een aangepast geluidsniveau voldoende om heerlijk en ongestoord van jouw favoriete muziek te kunnen genieten. Afhankelijk van de omstandigheden kun je NC natuurlijk ook uit zetten. Persoonlijk zijn voor mij de volgende aspecten van een draadloze koptelefoon het belangrijkst: geluidskwaliteit, draagcomfort en batterijduur. Geluidskwaliteit: Ik vind het geluid van deze koptelefoon weergaloos, zeer gedetailleerd en uiterst subtiel. Ik heb een breed spectrum aan muziekstijlen beluisterd, van klassiek tot hiphop en steeds opnieuw ben ik verrast door deze Sony koptelefoon. Uiteraard heb ik via de Sony headphone connect app de koptelefoon gefinetuned. Niet alleen de aanwezige equalizer helpt bij het instellen van mijn persoonlijke voorkeuren maar ook is er de mogelijkheid om zeer hoge kwaliteit muziek te beluisteren (persoonlijk in te stellen) via streamingdienst Tidal. Overigens is de geluidskwaliteit van Spotify HQ ook uitstekend en zeer geschikt voor deze Sony koptelefoon. Draagcomfort: Sony heeft sinds enige tijd een enorme slag gemaakt met het draagcomfort van koptelefoons. Daarmee passeert Sony haar concurrenten steeds vaker. Batterijduur: De batterij lijkt niet te stoppen te zijn. Ook na uren luisteren lees ik de batterijstand uit: nog steeds 100 % Kort samengevat: ik zou bij een volgende aankoop van een koptelefoon die van Sony zeer zeker weer kiezen! Kleine dingen waar Sony nog wat aan zou kunnen verbeteren: - De programmeerbare C-knop geeft nogal onduidelijk informatie. - NFC werkt perfect met Android telefoons. Koppelen met NFC via Iphone is waarschijnlijk niet eens mogelijk. Die informatie mis ik. - Het kost de gebruiker in het begin nogal wat moeite om het touchpad van de rechteroorschelp te bedienen. Vooral het volume ermee wijzigen is nogal lastig. Volume gaat in erg kleine stapjes waardoor je geneigd bent om het volume van je telefoon of ipod dan toch maar aan te passen. (Overigens is dit na enige oefening niet langer een probleem)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

9

0

Meest handig (kritisch)
0

Zeer slechte bluetooth

WH-H910N 11/11/2020 door DannyVH (België)

Goede koptelefoon wordt onbruikbaar door verschrikkelijke bluetooth op PC en audio-installatie. Mijn Bluetooth koptelefoon van een ander merk (voor de helft van de prijs), heeft wel een perfecte bluetooth-connectie. Ik heb urenlang geprobeerd via tips & trick, instellingen, ... de bluetooth op niveau te krijgen; maar zonder succes. Ik ga deze, ondanks goede geluidskwaliteit en goed anc toch retourneren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

31 klantbeoordelingen

0

Goed geluid. Oorkussens na twee jaar kapot :(

WH-H910N 14/03/2024  (Nederland)

Niks te klagen over geluid en connectivity. Wel over het feit dat na twee jaar (thuis-)gebruik ineens de oorkussens helemaal kapot zijn. Het ziet er niet uit en wordt alleen maar erger. Sony levert ze niet, biedt ze niet aan, of ik kan het niet vinden. Belachelijk, om om deze reden een headset eigenlijk te verliezen!

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Rabab @Sony Support NL
18/03/2024

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je een probleem ondervindt met de earpads van de WH-H910N
Graag willen wij je adviseren om het toestel aan te melden bij onze servicepartner ESR. Mochten de earpads beschikbaar zijn, dan kunnen wij dit voor u veranderen.

ESR

Faradayweg 6

3208 KS Spijkenisse
0181 640 607
http://www.esronline.nl/storing-melden/

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

0

Geluid goed, ruisonderdrukking redelijk

WH-H910N 25/06/2023 door ES61 (Nederland)

Koptelefoon enkele weken in gebruik en over het geheel genomen ben ik tevreden. De bass is door middel van de app sterk teruggeschroefd, was bij sommige soorten muziek, w.o. klassiek, ronduit irritant, maar dat is persoonlijk. Daat was wel even zoeken. Anders is het met de ruisonderdrukking. Op stiltemomenten geeft deze een soort draaggolf te horen. Dat had ik niet verwacht en kan irriteren. Onder aan de streep was dit niet iets waarom ik deze koptelefoon zou retourneren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

Reactie van Customer support
28/06/2023

Hallo ES61,

Bedankt voor je beoordeling. 
We zullen je feedback over de hoorbare golven doorgeven aan onze hogere afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp 

Rabab @Sony Support NL

0

Koptelefoon

WH-H910N 29/05/2023 door Wim80 (Nederland)

Ik heb nog nooit zo’n fijne koptelefoon gehad en ik heb er al verschillende versleten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Geweldig

WH-H910N 17/04/2023 door Jan Alfing (Nederland)

Ik ben zeer zeer tevreden. Zoals alles wat ik heb van Sony. Heb versterker, tv en wereldontvanger van Sony en nu dus ook Bluetooth koptelefoon

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Oké

WH-H910N 30/03/2022 door NJBl (Nederland)

Voldoet aan mijn verwachtingen, prima !!!!!!!!!!!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise cancelling is geweldig.

WH-H910N 22/09/2021 door Svenla (Nederland)

Bias: Ik heb hiervoor een Sennheiser koptelefoon gehad zonder noise-cancelling. Deze ging voor de garantieperiode kapot doordat de knoppen niet meer werkten. Ik de volledige aankoopprijs teruggekregen. Nu weet je mijn ervaringen, er waar ik het mee vergelijk. Deze koptelefoon heeft geweldige noise-cancelling, de Headphone app zorgt dat je zelf het niveau van de noise-cancelling aanpassen. Het is wel naar dat er een aparte stand is voor de wind, waardoor je de koptelefoon niet 1-2-3 op kan zetten voordat je gaat fietsen. Eerst moet je de app in, anders heb je een zeer naar geluid. De koptelefoon begint ook pijn te doen bij mijn oren als ik de hoogte verkeerd heb afgesteld. De touch controls werken zeer goed, al heb ik liever wel dat je het geluid makkelijker kan aanpassen, in plaats van één hele swipe voor één stap volume. Ik zou graag willen dat het verder naarboven gaat, als je je vinger op de touch-pad haalt, nadat je al geswiped hebt. Dit zou het makkelijker maken om grote aanpassingen in geluid te doen. Ik heb ook geen aanmerkingen op de microfoonkwaliteit gehad, al is het wel jammer dat je het niet draadloos kan gebruiken. Het zou geweldig zijn als de USB-C poort al het geluid zou kunnen dragen, dan heb je ook geen losse 3.5mm poort nodig. Het zou dan wel fijn zijn om een USB-C (M) naar 3.5mm (M) te hebben. De batterijduur is echt geweldig, je kan er volgens de doos 40u mee doen voordat het leeg is, en dat klopt. Dat is maar goed ook, want de levensduur van batterijen neemt af, elke keer als je oplaadt en leegt. Dit wil dus zeggen dat de koptelefoon na een paar jaar aardig wat minder lang meegaat. De batterij is niet te vervangen. Binnen 10 jaar is deze koptelefoon e-waste. De functie om via NFC te verbinden is ook aardig netjes, al hoef je daar maar één keer gebruik van te maken. Ik vind het persoonlijk ook heel erg leuk dat je de taal van de stem kan veranderen. Het zou nog beter zijn als je zelf de bestanden kan kiezen die gebruikt worden. Het grootste minpunt is dat de bluetooth-verbinding niet heel erg consistent is. Helaas weet ik niet als dit door mijn telefoon komt, of door de headphones.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koptelefoon

WH-H910N 12/08/2021 door Arie01 (Nederland)

Nu 2 dagen in gebruik, nog even aan wennen, app is niet zo handig in gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede Kwaliteit, Vreemde Kleuren

WH-H910N 17/06/2021 door Samuv (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De verpakking was Oranje met Grijsblauw... De koptelefoon zelf was zalmroze en babyblauw... Geweldige kwaliteit geluid, maar dus niet echt toegankelijke kleuren...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig design maar bluetooth hapert

WH-H910N 07/06/2021 door Lobke (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het design van deze koptelefoon is super, heel leuk dat er meerdere kleuren zijn. Wanneer de koptelefoon gekoppeld is aan de mobiel en tv is er geen probleem. Helaas doet hij het niet super op mijn pc, waar ik hem voor gekocht had. Hij hapert de hele tijd, zelfs na de aanschaf van een bluetooth adapter. Daarnaast is het geluid ook niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Vandaar dat ik de koptelefoon toch ga retourneren.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg goede headphone

WH-H910N 28/05/2021 door RobbieH (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb hem een poosje nu en gebruik het veel en met plezier. Hij zit goed, klinkt mooi en werkt snel zonder haperen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid is goed

WH-H910N 19/04/2021 door Tomgt (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geluid is goed ik heb even moeten wennen aan de schelpen op mijn oren

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie sound makkelijke bediening

WH-H910N 26/02/2021 door Nevsseddeh (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht, blij mee. Zitten prima, makkelijk te bedienen. Wel even zoeken naar de juiste bluetooth verbinding. Geluid fantastisch. Sluiten prima af. App nog niet geprobeerd.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zit goed, maar functies beperkt

WH-H910N 23/02/2021 door Jobvr2 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Comfort is goed. Als headsrt voor een android telefoon werkt hij perfect. Maar geluid met PC hapert vaak (meerdere computers) hij heeft geen multipoint waardoor je niet kan switchen tussen telefoon en computer en anders dan op het ene apparaat bleutooth aan te zetten en op het andere uit. Ook werkt hij niet goed met MSteams

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
25/02/2021

Hallo Jobvr2,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat jouw WH-H910N niet naar behoren functioneert. Wij willen je daarom graag vragen om de WH-H910N te updaten middels de onderstaande link.
http://bit.do/fN2oo
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Noice!

WH-H910N 03/02/2021 door CAwater (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben erg positief over deze koptelefoon. Vooraf vond ik het wel erg veel geld, maar ik merk aan veel dingen dat er echt aandacht aan de koptelefoon is besteed. Je krijgt echt het gevoel waar voor je geld te krijgen. Allereerst gaat de accu verschrikkelijk lang mee (vooralsnog, ik heb hem nog maar 1x hoeven op te laden in de afgelopen 3 weken), daar was ik echt verbaasd over! Dan heb je nog het gemak van het koppelen aan je telefoon en de personalisatie-mogelijkheden via de app. De Noise-canceling functie werkt beter dan op mijn oude koptelefoon. Ik dacht altijd dat echt al het geluid helemaal weg zou zijn, maar het wordt vooral sterk onderdrukt, zodat je nagenoeg niets noemenswaardigs meer door je muziek (of podcasts) heen hoort. Ideaal voor tijdens het thuiswerken (zeker in deze Corona-periode, waar ook de kinderen thuis school hebben). De bediening via de oorschelp is even wennen, maar werkt ook prima! De pasvorm ben ik ook erg over te spreken, mijn vorige koptelefoon begon eerder te irriteren bij mijn oren, hetgeen ik hierbij nagenoeg niet heb. Ook erg fijn dat je met een kabeltje kunt luisteren als je dat zou willen, hetgeen fijn is als je online iets aan het doen bent met andere mensen, aangezien zonder kabeltje vertraging in het geluid optreedt. Het bijgeleverde kabeltje vind ik wel wat aan de korte kant, maar dat is persoonlijk. Ik gebruik gewoon het kabeltje van mijn oude koptelefoon. Het enige nadeel dat ik heb ondervonden is dat je niemand naar je toe hoort lopen als je die koptelefoon op hebt en je bent aan het werk. Mijn vriendin en mijn dochter hebben me al meerdere keren flink de stuipen op het lijf gejaagd, zonder dat ze dat als doel hadden (nu doen ze dat inmiddels expres zoals je zult begrijpen!).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima hoofdtelefoon

WH-H910N 17/01/2021 door JanMoek (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Maandje in bezit en dik tevreden met geluid. Eerste ervaring met noise cancelling. Maar dat bevalt prima bediening is ff wennen omdat het symbool op het knopje slecht zichtbaar is. Maar dat is na een paar keer bekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede klank maar veel te delicaat (snel stuk)

WH-H910N 07/01/2021 door JonathanC (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De klant en en het zit comfort zijn zeer goed. Helaas laat de stevigheid van de hooftelefoon te wensen over. Na amper 6 maand gebruik is de plastiek op meerdere plaatsen rond de scharnieren gebarsten. Maw, niet aan te bevelen voor ietwat intensief gebruik zoals onderweg. Eerder voor thuisgebruik.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer slechte bluetooth

WH-H910N 11/11/2020 door DannyVH (België)

Goede koptelefoon wordt onbruikbaar door verschrikkelijke bluetooth op PC en audio-installatie. Mijn Bluetooth koptelefoon van een ander merk (voor de helft van de prijs), heeft wel een perfecte bluetooth-connectie. Ik heb urenlang geprobeerd via tips & trick, instellingen, ... de bluetooth op niveau te krijgen; maar zonder succes. Ik ga deze, ondanks goede geluidskwaliteit en goed anc toch retourneren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Customer Support
13/11/2020


Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend te horen dat u problemen ondervindt met uw
Graag wil ik je verzoeken om deze link http://bit.do/fK4wx (knip en plak in je browser) te volgen om verbinding te maken met je computer.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Fijne koptelefoon!

WH-H910N 09/08/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de koptelefoon nu twee weken in huis en ben er erg blij mee. Ik was al een tijd op zoek naar een goede koptelefoon en na wat tips uit mijn omgeving kwam ik op deze uit. De batterij gaat echt lang mee, ik gebruik hem regelmatig en heb hem nog niet op hoeven laden. De swipe functie op de koptelefoon om te pauzeren, volume of het nummer te veranderen vind ik een groot pluspunt. Erg makkelijk. Verder ben ik over het geluid ook heel tevreden. Met de app van Sony erbij kan je met de equalizer zelf van alles veranderen. Ik hou zelf van een flinke bass en die kan ik er met de equalizer zeker inzetten. De ambient sound en noice cancelling zijn ook prettig. Ik merk duidelijk verschil als ik bijvoorbeeld buiten zit. Alleen als ik op de fiets de ambient sound mode gebruik (waar het me nou juist zo handig voor leek) hoor ik voornamelijk windgeruis in plaats van de muziek. Maar geen ramp, met de normale stand hoor ik dat niet. Het draagcomfort is ook goed, ook met bril. Alleen bij langer dragen voel ik de hoofdband soms iets drukken boven op mijn hoofd. Maar even iets anders opzetten en het is weg. Conclusie: goede aankoop en ik kan de koptelefoon zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige koptelefoon

WH-H910N 20/07/2020 door Stephanie Van Rentergem (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze koptelefoon gekocht om te gebruiken met de A50 Walkman, ook van Sony. Ik ben zeer tevreden. De koptelefoon geeft perfect geluid, hij is licht en comfortabel, en hij is ook nog opvouwbaar. Ik heb de groene versie gekozen om bij de Walkman te passen en ik vind ze samen heel mooi. Aanrader. (Let wel: op de website wordt de kleur van de groene koptelefoon, net als die van de groene A50 Walkman, "horizon green" genoemd, maar op de doos van de koptelefoon staat "ash green". Het is dus niet precies dezelfde kleur! Passend, maar niet gelijk.)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige noise canceling

WH-H910N 06/07/2020 door joyceencoco (Nederland)

in de winkel vergeleken met een bose maar bij deze vond ik de noise cancelling beter (was voor mij het belangrijkste). Heb daarnaast tinnitus en toen ik de koptelefoon op deed was mijn altijd aanwezige ruis weg. Ik wist niet dat je daar zo van kan genieten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
10/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We vinden het erg fijn dat je tevreden bent met het toestel, we wensen je veel plezier ermee.

Sony Customer Service

Reactie van Customer Service
10/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We vinden het erg fijn dat je tevreden bent met het toestel, veel plezier ermee.

0

Fijne hoofdtelefoon met unieke eigenschappen

WH-H910N 01/07/2020 door Idm78 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Omdat ik zat te twijfelen tussen de nieuwe 910N en de oudere 1000XM3 heb ik beide koptelefoons aangeschaft. Sony heeft momenteel namelijk een "30-dagen proberen actie". Beide koptelefoons heb ik inmiddels uitvoerig getest en uiteindelijk heb ik de 910N naar Sony geretourneerd. De geluidskwaliteit van beide koptelefoons is erg goed. De 910N klinkt wat helderder en de 1000MX3 iets voller. De ruisonderdrukking van beide hoofdtelefoons werkt erg goed. Ik heb het idee dat de 1000MX3 een soort lichte ruis laat horen als de ruisonderdrukking is ingeschakeld. De 910N heeft hier in mindere mate last van. Beide hoofdtelefoons ondersteunen de belangrijkste protocollen waaronder het LDAC "hi-res" protocol van Sony. Dit werkt alleen in combinatie met (de meeste moderne) Android-telefoons. Apple en Microsoft (Windows 10) ondersteunen geen LDAC. Daarnaast zijn beide hoofdtelefoons met aanraakbewegingen te bedienen (volume, nummer voor- en achteruit, telefoongesprek aannemen, enz.) en hebben ze de beschikking over Quick Attention Mode. Beide opties zijn onderscheidend ten opzichte van hoofdtelefoons van andere merken en vind ik persoonlijk fijn werken. Uiteindelijk is het een persoonlijke keuze. Ik vind de 1000MX3 iets lekkerder zitten en het bellen gaat voor mij iets beter dan met de 910N. Bij de 910N hoor ik veel meer omgevingsgeluiden dan met de 1000MX3 inclusief mijn eigen stem en dit levert een soort irritante echo op. Volgens Sony is dit normaal en op deze manier ontworpen. De 910N heeft volgens mij meer microfoons aan de buitenkant van de hoofdtelefoon en ik heb het idee dat de ambient sound mode iets beter werkt dan bij de 1000MX3. Verdere overwegingen: De 910N maakt gebruik van Bluetooth 5 en de 1000MX3 van Bluetooth 4.2. In de praktijk merk je hier niet zoveel van. In combinatie met mij laptop heb ik wel gemerkt dat de verbinding naar de 910N een paar keer werd onderbroken. Met de 1000MX3 heb ik hier nog geen last van gehad. De accu van de 910N gaat iets langer mee dan van de 1000MX3. De 1000MX3 kun je kleiner "opvouwen" dan de 910N en bij de 1000MX3 wordt ook een mooie case meegeleverd en met de 910N alleen een zakje. De 910N ziet er wel iets slanker uit, maar als je ze naast elkaar houdt dan zijn ze vrijwel even groot. De 910N is in verschillende kleuren te verkrijgen en de 1000MX3 alleen in zwart en zilver. Al met al zou ik heel goed kunnen leven met de 910N, maar ik vind de 1000MX3 net iets fijner en vond de 1000MX3 de meerprijs waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Erg fijn

WH-H910N 30/06/2020 door RonaldHiemstra (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze koptelefoon is licht en draagt fijn. Hij klinkt heerlijk zuiver een de microfoon is prima voor thuiswerkers. Het nadeel is dat er slechts 1 Bluetooth bron tegelijk verbonden kan zijn. En bij een Skype call, wordt het omgevingsgeluid verstrekt. Dit kan best storend en vermoeiend zijn, maar hierdoor klinkt je eigen stem wel natuurlijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Windows 10 herkent bluetooth connectie niet

WH-H910N 16/06/2020 door dieterr (België)

Windows 10 herkent bluetooth connectie niet als hoofdtelefoon met microfoon. Één keer heb ik het wel werkend gekregen met de instructies van een site op internet (ik weet niet meer welke). Maar na een reboot van Windows werd het weer niet herkend als hoofdtelefoon. Ik had dit gekocht om als headset bij videoconferencing te gebruiken:ik moet nu nog altijd de microfoon van mijn laptop gebruiken omdat die van deze headset niet kan gebruikt worden! Op één van de sites was vooral deze info van belang: "re-pair your headphones. If it still appears as Unknown, wait a bit to see if will eventually load in. Bluetooth can be a bit finicky sometimes." Er zijn 2 manieren om bluetooth connectie toe te voegen: doe het zo: open Configuratiescherm> in Categorie weergave, klik op "Een apparaat toevoegen"

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende NC!

WH-H910N 02/06/2020 door T269 (België)

Een week geleden aangekocht en sinds dien nooit meer losgelaten; de NC is alles wat ik ervan verwachtte!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supertoestel...

WH-H910N 31/05/2020 door Will52 (België)

Heeft alles wat ik ervan verwacht ! Superieure klank en zeer goed bluetooth bereik.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product!

WH-H910N 08/04/2020 door Merlijne (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijn om te gebruiken. Noice cancelling werkt goed. De koptelefoon zit niet te strak. Het enige punt is dat hij voor mij met een klein hoofd iets te groot/los is op de kleinste stand maar het is wel te doen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima hoofdtelefoon

WH-H910N 23/02/2020 door laurens1 (Nederland)

Ik ben zeer tevreden over deze hoofdtelefoon de NC werkt prima. Getest tijdens mijn vlucht naar Curaçao, vol lof

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Stunning headphones!!!

WH-H910N 30/12/2019 door Jess__ (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Those are my first high-quality headphones, so I have no real comparison to others. However, I am have to say that I am absolutely loving these. They fit perfectly, and feel comfortable when wearing. The sound is very clear and adjustable for one's own preference through the app. Sometimes it takes a while when switching from my phone to my laptop or speaker via bluetooth, but that is only a small minus. Absolutely love the design and colors - I got the green one, which looks super hip.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design en comfort

WH-H910N 22/11/2019 door Wim Sikma (Nederland)

Ik heb deze wireless koptelefoon ruim een week kunnen uitproberen, het eerste wat me opvalt is het mooie design en daarnaast een fijne zachte blauwe kleur, helemaal mijn smaak. Ik zal beginnen met opladen en kom tot de conclusie dat de oplaad kabel wel heel kort is, gelukkig had ik zelf nog een prima kabel daarvoor. Hdt opladen gaat best snel en na een week heb ik de koptelefoon nog niet weer hoeven te opladen, dus duur accu/batterij is prima. De koptelefoon voelt fijn op je hoofd en is ook prima aan te passen, meteen geprobeerd om bv Spotify draadloos te luisteren via mijn smartphone en dat gaat vlekkeloos. De 360 analyse van het oor ging ook vlot en vrij gemakkelijk, jammer dat het 360 geluid alleen maar bij enkele muziek providers is te gebruiken. Geen ramp want het geluid is ook goed zonder de 360 sound, had graag gezien dat deze functie standaard was voor alle muziek apps als Spotify, youtube music etc. Mijn conclusie is dat het een prima koptelefoon is met een sterk Wi-Fi signaal dat niet steeds wegvalt, geluiden van buitenaf hoor je bijna niet door noice canceling. Ik ben erg tevreden over het gehele product en gebruikersgemak zoals de volume omhoog en omlaag door te vegen met je vinger, eveneens voor volgende en vorige track. De punten waarop het me tegenviel zijn dat de 360 sound niet voor alle apps is en het oplaadkabeltje wel erg kort is, zodat ik niet een stopcontact kon vinden om hem op te laden, maar dat is bijzaak want gelukkig had ikzelf een langere kabel beschikbaar. Al met al zeer tevreden over deze wireless headline WH-H91ON.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Superieure headphone

WH-H910N 21/11/2019 door Ton55 (Nederland)

Deze Sony WH-H910N headphone is niet zomaar een verbetering op de voorgaande modellen, waaronder mijn WH-1000XM2, die al zeer goed waren. Om te beginnen is de WH-H910N  bijna 40 gr. lichter wat bijdraagt aan het toch al uitstekende comfort van het vorige model. Daarnaast is deze in verschillende kleuren leverbaar. Mede dankzij de royale accu zit er voor 35 uur muziek in voordat deze weer opgeladen kan worden. Dankzij Sony's High Resolution audio is ook de geluidskwaliteit opgeschaald tot grote hoogte. Met o.a. Tidal streamingdienst kan men dan van deze superieure kwaliteit genieten. De geluidskwaliteit kan dan ook worden omschreven als superieur mede door de app waarmee naar believen de instellingen aangepast kunnen worden. Last but not least: De WH-H910N is voorzien van een USB-C aansluiting zodat een lader van de laatste generatie gebruikt kan worden wat erg handig is. Met deze verbeteringen is deze Sony WH-H910N mijn inziens leidend in dit segment Van High-end audio.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

2

1

0

Thuis genieten van ‘live music’

WH-H910N 19/11/2019 door Ferismyname (Nederland)

Sinds de ‘kennismaking’ met de h.ear on 3 (WH-H910N) koptelefoon van Sony is mijn kijk op het gebruik van koptelefoons sterk veranderd. Ik was gewend, tot nog toe, koptelefoons met mate te gebruiken (ik zal verderop uitleggen waarom). Ik gebruik deze fijne Sony koptelefoon nu sinds kort, maar inmiddels al weer zeer frequent. De Sony WH-H910N is qua geluidservaring een voorbeeld van hoe subliem techniek ook kan zijn. Iedere gewenste muziekstijl wordt ermee moeiteloos en weergaloos weergegeven en via de de twee oorschelpen is het mogelijk om ‘surround’ (Sony 360 Reality Audio) te beluisteren om daarmee de ervaring van ‘live’ zeer sterk te benaderen. Naar live muziek luisteren is een persoonlijke belevenis, waarbij je graag die muziek wilt horen die je het meeste en diepste raakt. Natuurlijk zou je het liefst er op uit willen gaan en uitsluitend live muziek ervaren. Kijken en luisteren blijft immer de ultieme belevenis. Deze Sony WH-H910N zorgt voor een krachtig alternatief voor het genieten van ‘live’ muziek thuis. Deze fraaie koptelefoon draagt heerlijk en kan zonder enige vermoeienis of hinder uren achtereen worden gedragen. De gebruiksduur van de batterij is ongelofelijk, 35 uur bij volledig opladen. Dus dagen achtereen te gebruiken zonder te hoeven opladen. Nooit een verrassing met de batterij, desnoods even 10 minuten tussendoor opladen levert weer 2,5 uur luisterplezier op. Proefondervindelijk. Sony heeft kans gezien om het stroomgebruik tot een minimum te beperken en heeft daarbij geen enkel compromis ten aanzien van de kwaliteit van het geluid gedaan. De bluetooth 5.0 (Bluetooth Low Energy) draagt daar tevens toe bij. Een zeer stabiele verbinding, ook als je erg ver van je bron vandaan loopt. Overigens bouwt de bluetooth verbinding zeer gemakkelijk op. Wil je een ander apparaat koppelen? (Zet bij voorkeur de bluetooth verbinding van het reeds gekoppelde apparaat eerst even uit) Zet daarna ook de koptelefoon uit en schakel daarna weer in maar houdt de knop wat langer vast tot je een melding van de koptelefoon te horen krijgt. Het koppelen gaat daarna probleemloos. Ik ben een voorstander van deze ‘over-ear’ koptelefoons. Het draagcomfort ervaar ik allereerst als een stuk prettiger dan koptelefoons die op of in het oor worden geplaatst. Verder schrikken de ‘on-ear’ en de ‘in-ear’ koptelefoons mij nogal af omdat het geluid gewoon te dicht bij het trommelvlies wordt geplaatst, wat schade kan veroorzaken aan het gehoororgaan. Geluidsapparatuur in het oor steken zou ik al helemaal willen afraden, het kan irritatie en beschadiging van de gehoorgang veroorzaken. Om die reden kies ik voor de ‘over-ear’ uitvoeringen. Dit maakt voor mij het kiezen van een koptelefoon tevens een stuk overzichtelijker. Deze ‘over-ear’ Sony koptelefoon zit ook nog eens heerlijk en dat nog steeds na urenlang dragen ervan. Laten we er niet omheen draaien. Het gebruik van headphones kent veiligheid-issues en om die reden zou ik sowieso het gebruik van de betere koptelefoons willen adviseren en het gebruik ervan enigszins spaarzaam en met de nodige aandacht aanbevelen. Dan blijft het immers mogelijk om uren achtereen en veilig naar muziek te luisteren. Deze Sony koptelefoon is prima geschikt om lang achtereen te gebruiken. Een groot voordeel van deze Sony WH-H910N is immers de perfecte noise cancelling. Groot voordeel ervan is dat je het geluidsvolume niet flink hoeft op te schroeven (slecht idee voor je oren) om allerlei omgevingsgeluiden te onderdrukken. Dat onderdrukken van hinderlijke geluiden doet de koptelefoon zelf al voor je. Dankzij het ingebouwde NC-systeem wordt geluid van buiten gefilterd en daarmee is een aangepast geluidsniveau voldoende om heerlijk en ongestoord van jouw favoriete muziek te kunnen genieten. Afhankelijk van de omstandigheden kun je NC natuurlijk ook uit zetten. Persoonlijk zijn voor mij de volgende aspecten van een draadloze koptelefoon het belangrijkst: geluidskwaliteit, draagcomfort en batterijduur. Geluidskwaliteit: Ik vind het geluid van deze koptelefoon weergaloos, zeer gedetailleerd en uiterst subtiel. Ik heb een breed spectrum aan muziekstijlen beluisterd, van klassiek tot hiphop en steeds opnieuw ben ik verrast door deze Sony koptelefoon. Uiteraard heb ik via de Sony headphone connect app de koptelefoon gefinetuned. Niet alleen de aanwezige equalizer helpt bij het instellen van mijn persoonlijke voorkeuren maar ook is er de mogelijkheid om zeer hoge kwaliteit muziek te beluisteren (persoonlijk in te stellen) via streamingdienst Tidal. Overigens is de geluidskwaliteit van Spotify HQ ook uitstekend en zeer geschikt voor deze Sony koptelefoon. Draagcomfort: Sony heeft sinds enige tijd een enorme slag gemaakt met het draagcomfort van koptelefoons. Daarmee passeert Sony haar concurrenten steeds vaker. Batterijduur: De batterij lijkt niet te stoppen te zijn. Ook na uren luisteren lees ik de batterijstand uit: nog steeds 100 % Kort samengevat: ik zou bij een volgende aankoop van een koptelefoon die van Sony zeer zeker weer kiezen! Kleine dingen waar Sony nog wat aan zou kunnen verbeteren: - De programmeerbare C-knop geeft nogal onduidelijk informatie. - NFC werkt perfect met Android telefoons. Koppelen met NFC via Iphone is waarschijnlijk niet eens mogelijk. Die informatie mis ik. - Het kost de gebruiker in het begin nogal wat moeite om het touchpad van de rechteroorschelp te bedienen. Vooral het volume ermee wijzigen is nogal lastig. Volume gaat in erg kleine stapjes waardoor je geneigd bent om het volume van je telefoon of ipod dan toch maar aan te passen. (Overigens is dit na enige oefening niet langer een probleem)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

9

0