HOOFDBAND

Draadloze WH-XB910N-koptelefoon

WH-XB910N
Afbeelding van Draadloze WH-XB910N-koptelefoon

blueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

149,00 €

WH-XB910N: diagonaal aanzicht
WH-XB910N: vooraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht
WH-XB910N: achteraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht met opgevouwen koptelefoon
WH-XB910N in case met geopende klep
WH-XB910N: diagonaal aanzicht
WH-XB910N: vooraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht
WH-XB910N: achteraanzicht
WH-XB910N: zijaanzicht met opgevouwen koptelefoon
WH-XB910N in case met geopende klep
Laat je meevoeren door dreunende bastonen zoals in de club

Optimaal genieten van je favoriete muziek. Onze WH-XB910N-koptelefoon beschikt over uitzonderlijk basgeluid en verbeterde Noise Cancelling voor een overweldigend festival- en clubgevoel.

Bekijk de WH-XB910N-koptelefoon van alle kanten
Logo EXTRA BASS
EXTRA BASS™ voor indrukwekkend diep, krachtig geluid

De WH-XB910N-koptelefoon met Noise Cancelling versterkt alle basfrequenties voor een zeer krachtig basgeluid. Een speciaal baskanaal op de behuizing van de hoofdtelefoon en een verbeterde luchtdichtheid tussen de driverunits en de trommelvliezen zorgen voor een nauwkeurig, krachtig ritme dat elk nummer een nieuwe dimensie krijgt. Toch wordt er door de draadloze koptelefoon niet ingeleverd op de helderheid van stemmen, waardoor de algehele, rijke luisterervaring helemaal wordt afgemaakt. 

Noise Cancelling voor ultiem muziekgenot

De WH-XB910N beschikt over dubbele ruis-sensortechnologie om digitale Noise Cancelling naar een hoger niveau te tillen. Nu kun je je echt afsluiten voor de wereld om je heen om te genieten van je eigen feestje met alleen je eigen muziek.

Zwarte WH-XB910N-koptelefoon op een tafel naast een kop koffie en een smartphone
Kristalheldere gesprekken

De WH-XB910N biedt een ultraheldere gesprekskwaliteit dankzij Precise Voice Pickup Technology, waarmee twee geïntegreerde microfoons met geavanceerde audiosignaalverwerking worden gecombineerd.

Geef een boost aan je favoriete muziek

Wanneer een muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge frequenties verloren die de muziek detail en volheid geven. Onze Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze frequenties voor hoogwaardig geluid dat dichter bij de originele opname komt.

Logo DSEE

Illustratie die laat zien hoe je geluid kunt aanpassen met de EQ-functie in de Sony | Headphones Connect-app
Jouw geluid, precies naar wens

Stem het geluid af op jouw voorkeuren. Kies uit meerdere voorinstellingen om de kwaliteit aan te passen aan het genre waarnaar je luistert. Of maak je eigen voorinstellingen met de functie EQ Custom (Aangepaste EQ) in de Sony│Headphones Connect-app.

Natuurlijker omgevingsgeluid

Met de feedforward- en feedbackmicrofoons vangt de WH-XB910N nog meer omgevingsgeluid. Je geniet van een natuurlijke luisterervaring terwijl je contact houdt met je omgeving. Je kunt het omgevingsgeluid aanpassen met de Sony | Headphones Connect-app voor Noise Cancelling terwijl het belangrijkste hoorbaar blijft.

Close-up van de behuizing van de WH-XB910N-koptelefoon met knoppen
Close-up van de hoofdband en de rechterkant van de behuizing van de WH-XB910N-koptelefoon
Past het geluid automatisch aan aan wat je doet

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar je bent en wat je doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet je altijd van de beste luisterervaring.

Stadsplattegrond met locatiemarkeringen voor thuis, school en kantoor
Onthoudt je favoriete plaatsen

In de loop van de tijd onthoudt Adaptive Sound Control de plaatsen die je regelmatig bezoekt, zoals je kantoor, de sportschool of een favoriet café, en past deze functie het geluid aan de omgeving aan.

Pictogram batterijduur van 30 uur + 10 min./4,5 uur snel opladen
De hele dag luisteren, binnen enkele minuten opgeladen

Met tot maar liefst 30 uur aan batterijduur heb je zelfs genoeg vermogen voor meerdaagse trips en lange festivalweekenden. Heb je haast? Met slechts tien minuten snel opladen kun je tot maar liefst 4,5 uur extra luisteren met de optionele AC-adapter.

Bediening binnen handbereik

Je kunt eenvoudig van nummer veranderen, het volume aanpassen en bellen of gebeld worden door op het touch panel op de zijkant van je koptelefoon te tikken of vegen. Wil je snel naar stemmen of geluiden om je heen luisteren? Leg je hand op de behuizing om het muziekvolume direct te dempen en omgevingsgeluid te horen.

Bediening met je vingertoppen op de rechterunit van de WH-XB910N-koptelefoon
Logo's OK Google en Alexa
Compatibel met Google Assistant en Alexa

Geniet van entertainment, houd contact met vrienden, vind informatie, luister naar muziek en meldingen of stel herinneringen in. U kunt zelfs Alexa starten met: "Alexa".

Pictogram Fast Pair (Snel koppelen)
Snel je oordopjes vinden met Fast Pair

Met Fast Pair (Snel koppelen) kun je je koptelefoon eenvoudig koppelen met je Android™-apparaten. Met slechts één tik in een pop-upvenster kan de WH-XB910N snel en moeiteloos via Bluetooth® worden gekoppeld met je Android™-apparaten. Je kunt je koptelefoon bovendien eenvoudig terugvinden door deze te bellen of door de laatst bekende locatie ervan op je smartphone op te zoeken. Je krijgt zelfs een melding wanneer de batterij van je hoofdtelefoon bijna leeg is, zodat je weet wanneer je deze moet opladen.

Pictogram Swift Pair (Snel koppelen)
Snel verbinding met je pc met Swift Pair

Met Swift Pair (Snel koppelen) kun je snel en eenvoudig je WH-XB910N-koptelefoon koppelen met je Windows 10-computer via Bluetooth®. Op Windows 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd.

Man die achter een laptop aan een bureau zit en de WH-XB910N-koptelefoon draagt
Moeiteloos schakelen tussen apparaten

De WH-XB910N-koptelefoon kan met de multipoint-functie worden gekoppeld met twee Bluetooth®-apparaten tegelijk. Wanneer je wordt gebeld, herkent je koptelefoon op welk apparaat de oproep binnenkomt en wordt er automatisch met het juiste apparaat doorverbonden. Je kunt bovendien snel met je koptelefoon tussen de apparaten schakelen met slechts één keer tikken.

Zo comfortabel dat je vergeet dat je hem draagt.
Een perfecte pasvorm voor de ultieme muziekbeleving

Pas de schuifbalk aan voor je ideale pasvorm en geniet van urenlang comfortabel luisteren. Muziek blijft binnen en ruis blijft buiten voor een fantastische akoestische ervaring.

De hele dag muziek, de hele dag comfortabel 

Dankzij de zachte ovalen oorkussens van onze WH-XB910N-koptelefoon kun je eindeloos van je favoriete muziek, films en tv-programma's genieten. Het synthetische leer en urethaan zorgen samen met de optimale structuur en afmetingen van het oorkussen voor een uitstekend draagcomfort.

WH-XB910N-koptelefoon in het zwart, opgevouwen
Handig, opvouwbaar design

De oorschelpen draaien naar binnen, zodat ze precies in het compacte draagtasje passen.

WH-XB910N-koptelefoon in het zwart, in case met geopende klep
Draagtasje om gemakkelijk mee te nemen

Het meegeleverde draagtasje is duurzaam en heeft een kabel voor bekabeld luisteren.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Afbeelding van drie schalen met duurzame materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van de WH-XB910N bevat geen plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van onze producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

Laat je meevoeren door de dreunende bastonen voor een echte concertervaring met verbeterde Noise Cancelling en draadloze vrijheid. Met deze zeer comfortabele Bluetooth®-koptelefoon kun je de hele dag genieten van je muziek, terwijl je eenvoudig in contact blijft met je vrienden dankzij de multipoint-functie en kraakheldere gesprekskwaliteit.
  • EXTRA BASS™-geluid en digitale Noise Cancelling

  • DSEE™ herstelt geluid met hoge frequenties en verfijnde fade-outs die tijdens compressie verloren zijn gegaan

  • Luister de hele dag met een batterijlevensduur tot wel 30 uur

  • Eenvoudig handsfree bellen en voice assistant met wake word

  • Draadloze vrijheid met Bluetooth®-technologie en multipoint-functie

DRIVERUNIT
40 mm
INGANG(EN)
Stereoministekker
FREQUENTIERESPONS
7 Hz – 25.000 Hz (JEITA)
FREQUENTIERESPONS (BLUETOOTH®-COMMUNICATIE)
20 – 20.000 Hz (44,1k Hz sampling) 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
FREQUENTIERESPONS (TIJDENS GEBRUIK)
7 – 25.000 Hz
PASSIEVE WERKING
Ja
LENGTE SNOER
Ongeveer 1,2 m
DSEE
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers