Navigatie overslaan
Televisies

Led-tv's

Geniet van de verbluffende helderheid, levendige kleuren en energiezuinigheid van onze flatscreen-led-tv's. Bekijk het complete assortiment hieronder, en vind het perfecte model voor uw huis.

Een nieuw soort kijkervaring met een led-tv

Elke led-tv van Sony combineert vorm en functie voor een spannende kijkervaring. Met onze beste technologieën - zoals Motionflow XR, X-Reality PRO en ClearAudio+ - geniet u van helderdere beelden, een voller geluid en stijl in elke kamer.

3D-led-tv van Sony
Helder beeld met led-televisies van Sony

Laat elk detail schitteren

Led-technologie van Sony is meer dan een helder idee. Witte diodes achter het scherm van onze beste led-tv's belichten zelfs de kleinste details. Zie films en programma's in een ander licht, met een betere kwaliteit en meer spanning in elke scène.

Scherpere, vloeiendere, natuurlijkere beelden

Open uw ogen voor de geweldige beeldkwaliteit van onze led-tv's. Modellen met 4K-verwerking - 8 miljoen pixels aan detail - zijn ook close-up haarscherp. U ziet spetterende beelden op 3D-led-tv's en Motionflow XR geeft actiescènes onberispelijk weer.

Scherpe beelden op smart led-tv van Sony
Led-tv met helder geluid

Geluid dat u raakt

Onze beste led-tv's combineren verbluffende beeldkwaliteit met krachtig geluid. Hoge, midden- en lage tonen worden gebalanceerd door ClearAudio+. Subwoofers en Magnetic Fluid-speakers op sommige modellen bieden helderdere, vollere, diepere bastonen.

De kracht van het web op uw scherm

Tover uw huiskamer om tot een multimediacentrum met onze smart led-tv's: skype met vrienden, bekijk foto's van uw smartphone, surf op internet of verstuur tweets. Online inhoud streamen is ook eenvoudig. Geniet van scherpe, heldere beeldkwaliteit.

Inhoud delen met smart led-tv van Sony
Futuristische vormgeving van de beste led-tv van Sony

De vorm van kwaliteit

Innovatief ontwerp is kenmerkend voor onze led-tv's. De unieke wedge-vorm van bepaalde modellen bespaart ruimte en biedt meer speakercapaciteit en voller geluid. Laat u meeslepen door onze gebogen 3D-led-tv's voor een verbluffende kijkervaring.