HT-A7000

Ga voor een realistische 7.1.2-kanaals-ervaring

De HT-A7000 omringt je met authentiek 7.1.2-kanaals Surround Sound met omhoog gerichte speakers, gerichte tweeters opzij en een ingebouwde subwoofer. De optionele achterspeakers ondersteunen 360 Spatial Sound Mapping, waarmee je nog meer opgaat in de geluidservaring.

SOUNDBARS

360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2-kanaals Soundbar | HT-A7000

HT-A7000
Afbeelding van 360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 7.1.2-kanaals Soundbar | HT-A7000

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

1.399,00 €

Bekroond
360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je omgeving

Met optionele achterspeakers van Sony

Onze revolutionaire 360 Spatial Sound Mapping-technologie met de achterspeakers van Sony creëren meerdere phantom-speakers met enkel een Soundbar en achterspeaker. Met meerdere phantom-speakers om je heen, in een voor je kamer optimaal geluidsveld, beleef je een nieuwe geluidservaring. Ervaar de dramatiek van Dolby Atmos® en DTS:X®: hoor elke ademhaling, elke stap en ieder woord alsof je je in de film bevindt.

Ontdek 360 Spatial Sound met groot bereik

Met optionele achterspeakers van Sony

Een groot luistergebied vult je volledige woonkamer, zodat je familie en vrienden dezelfde geluidservaring beleven. Het luistergebied beperkt zich niet tot de voorkant van de tv, maar heeft een veel groter bereik.


Bekijk onze 360 Spatial Sound Mapping-video

Wil je een idee krijgen van 360 Spatial Sound van een Soundbar met optionele achterspeakers? Zet dan je koptelefoon op en laat je meeslepen.

Innovatieve technologieën voor een optimaal geluidsveld.
Diagram dat toont hoe de intelligente HT-A7000 de positie van elke speaker bepaalt en het geluid optimaliseert voor je ruimte
Geoptimaliseerd voor de speakerpositie

Het is niet nodig om de optionele speakers nauwkeurig te plaatsen. De Soundbar met ingebouwde microfoons doet alles zelf. Hij meet op intelligente wijze de positie van elke speaker en optimaliseert het geluid voor jouw kamer. Met de Soundbar geniet je met of zonder optionele speakers van een optimaal geluidsveld. Activeer de kalibratie tijdens de eerste installatie of via het startmenu.

Meld je nu aan om onze nieuwste updates en tijdelijke aanbiedingen te ontvangen. Klik op de onderstaande link zodat je niets mist.

Superieur Surround Sound van onze beste Soundbar

De HT-A7000 biedt 7.1.2 kanalen, twee omhooggerichte speakers voor geluid van bovenaf, twee gerichte tweeters en vijf front speakers voor rijker Surround Sound, plus een ingebouwde dubbele subwoofer voor een diepe bas. Met de Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround creëert de HT-A7000 virtueel Surround Sound dat van overal om je heen komt, zodat je optimaal van Dolby Atmos® en DTS:X® kunt genieten.

Afbeelding van de Vertical Surround Engine die geluid boven de luisteraar creëert voor een 3D audio-ervaring zonder plafondspeakers
Ervaar geluid van boven 

Dankzij de virtuele surround-technologie kan de Soundbar geluid positioneren in een verticale ruimte, zodat u 3D geluid kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Net als Dolby Atmos en DTS:X biedt Vertical Surround Engine ook in andere indelingen een realistischer, multidimensionaal geluid.

Afbeelding die toont hoe S-Force PRO Front Surround virtuele Surround Sound creëert met alleen de front speakers
Surround is eenvoudig 

Met gebruik van alleen front speakers reproduceert de unieke digitale technologie van Sony voor geluidsveldverwerking virtueel Surround Sound en komt er vanuit beide kanten geluid op je af. Je kunt genieten van rijke Surround Sound van bioscoopkwaliteit zonder al te veel apparatuur in je woonruimte.

Geavanceerde speakertechnologie

Ga zitten en geniet van geluid dat de hele kamer vult met twee omhooggerichte speakers voor geluid van bovenaf, twee gerichte tweeters en vijf front speakers voor rijker Surround Sound, plus een subwoofer voor een diepe bas. 

Vergelijking tussen een unieke, rechthoekige X-Balanced Speaker Unit en een conventionele speaker
X-Balanced Speaker Unit

De omhooggerichte speakers, ingebouwde subwoofer en front speaker hebben een X-Balanced Speaker Unit. De unieke rechthoekige vorm van deze speakers maximaliseert het oppervlakte van het diafragma voor een krachtigere bas. Hierdoor wordt bovendien de driverafwijking verlaagd terwijl de geluidsdruk gelijk blijft. Dit zorgt voor minder vervorming en heldere stemmen.

Ga helemaal op in superieure muziekkwaliteit

Geniet van muziek zoals de artiest het bedoeld heeft met hi-res audio voor kristalhelder en nauwkeurig geluid. Of ontdek een nieuwe manier om te luisteren met 360 Reality Audio, voor een meeslepende ervaring van een liveconcert of studiosessie. Met de HT-A7000 komt je muziek tot leven zoals nooit tevoren.  

Graphic toont realtime herstel van gecomprimeerde bestanden door middel van DSEE Extreme

A = Uitgebreide audiodynamiek (met strijkers en fluisterstiltes)
B = Herstelde hoge frequenties (realistische akoestische instrumenten en stemmen)

Al je gecomprimeerde bestanden worden in realtime hersteld

Door het gebruik van Edge-AI (kunstmatige intelligentie) en DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) worden gecomprimeerde digitale muziekbestanden in realtime opgeschaald. Instrumenten, genres en individuele elementen van elk nummer (zoals zang of intermezzo's) worden op dynamische wijze herkend en hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan, worden hersteld. Zo geniet je van een rijkere, completere luisterervaring.

Films en games lijken levensecht

Geniet van levendige scènes vol met levensechte kleuren en diepte. De kwaliteit van het originele beeld blijft volledig behouden als het door de HT-A7000 Soundbar wordt afgespeeld, dus je gaat helemaal op in de actie. Gamen is ook veel meeslepender dankzij ondersteuning van de nieuwste indelingen, zoals Variabele vernieuwingsfrequentie (VVF) en Automatische lage-latentiemodus (ALLM) in HDMI 2.1.

Afbeelding van een 8K HDR-logo, 4K 120-logo en Compatible with Dolby Vision-logo.
PlayStation®5-console en controller naast een BRAVIA XR™ TV met een scène uit Horizon Forbidden West
Geniet van een meeslepende game- en filmervaring

Geniet van een intense game- en filmervaring met geoptimaliseerde instellingen door Auto HDR Mapping van tinten en Automatische beeldmodus per genre, wanneer BRAVIA XR™-tv's en PlayStation®5  aan elkaar gekoppeld worden.

Geniet van een rijker, helderder geluid met een draadloze subwoofer en achterspeakers

Met een optionele draadloze subwoofer kan een ingebouwde dubbele subwoofer in de Soundbar voor de bastonen en stemmen zorgen terwijl de optionele draadloze subwoofer zich op de lage tonen richt. Voeg onze optionele draadloze achterspeakers toe voor een nog betere bioscoopervaring met geluid direct achter je.


Vooraanzicht van de SA-SW5 subwoofer
SA-SW5 subwoofer

300 W aan diepe, rijke bas uit een driver van 180 mm met een passieve radiator.

Vooraanzicht van de SA-SW3 subwoofer
SA-SW3 subwoofer

200 W aan geluid uit een compacte basreflex-subwoofer met een driver van 160 mm.

Vooraanzicht van twee SA-RS5 speakers
SA-RS5 achterspeakers

Een totaal van 180 W aan rijker Surround Sound met omhoog gerichte speakers.

Vooraanzicht van de achterspeakers van de SA-RS3S
SA-RS3S achterspeakers

Een totaal van 100 W aan rijker Surround Sound.

Het beste met tv's van Sony

In combinatie met een BRAVIA™-tv biedt de HT-A7000 je een meeslepende audiovisuele ervaring met ons beste beeld en geluid. Het is de perfecte Soundbar voor BRAVIA-tv's.

Diagram van geluid van middenspeaker van een tv en een Soundbar met BRAVIA Acoustic Center Sync
Nog meeslepender met BRAVIA Acoustic Center Sync

Als de Soundbar en tv zijn aangesloten op een BRAVIA-tv met Acoustic Center Sync, worden ze de middenspeaker van je Home Theatre-systeem. En als je de Soundbar met optionele draadloze speakers verbindt, wordt de tv-speaker het middenkanaal en is je Soundbar onderdeel van de 360 Spatial Sound Mapping-opstelling. Zo kan het geluid perfect overeenkomen met de beelden op het scherm voor een meeslepende ervaring.

Geluid perfect afgestemd op de actie

Met Acoustic Center Sync hoor je het geluid precies vanaf de plaats waar het personage staat. Het geluid is perfect afgestemd op de actie, waardoor je kijkervaring nog meeslepender wordt.

Een gezin op de bank kijkt tv met de HT-A7000 Soundbar op een marmeren kastje
Screenshot van film met Soundbar-instellingen in het menu met snelle instellingen van BRAVIA
Moeiteloze bediening met BRAVIA-tv's

Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface verschijnen de instellingen voor de Soundbar automatisch in het menu met snelle instellingen van BRAVIA, zodat je eenvoudig functies als geluidsveld en volume kunt bedienen.

HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast onder een BRAVIA met een verstelbare standaard
Positie van de Soundbar

Als je een BRAVIA-tv met een verstelbare standaard hebt, kun je de positie van de tv-standaard wijzigen zodat de HT-A7000 netjes en discreet onder de tv past.

Omnidirectioneel ontwerp

De HT-A7000 en de optionele speakers maken gebruik van een omnidirectioneel ontwerp. Het ontwerp van de HT-A7000 past perfect bij de optionele speakers. De speaker heeft elegante afgeronde hoeken en zorgt voor een breed geluidsveld. De combinatie van hoogwaardige materialen laat de speaker in elke interieurstijl tot zijn recht komen.

Geniet met de hele familie van muziek 

Krijg eenvoudig toegang tot populaire muziekdiensten zoals Spotify en stream al je favoriete albums en afspeellijsten met behulp van Chromecast of Apple AirPlay 2. Nodig je familie uit en organiseer een feestje.

Gezin dat muziek luistert in de woonkamer met een tv en HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast.
Bluetooth®-logo
Bluetooth®-verbinding

Stream muziek draadloos via Bluetooth®-technologie vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Wi-Fi®-logo
Streamen via Wi-Fi

Maak verbinding met internet via de ingebouwde Wi-Fi en stream muziek van apparaten in je thuisnetwerk.

Logo van Spotify Connect™
Spotify Connect™

Speel Spotify rechtstreeks via je speaker af door de Spotify Connect™-app op je apparaat als afstandsbediening te gebruiken.

Logo Chromecast ingebouwd
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Apple AirPlay-logo
Apple AirPlay 2

Deel muziek en meer van je favoriete Apple-apparaten naar je Soundbar. Alles met één enkele tik.

Met dit meeslepende geluid wil je niet anders meer

Een slim algoritme voegt geluid van bovenaf toe aan gewone Surround-soundtracks en zelfs aan stereogeluid. Hierdoor wordt alles waar je naar luistert omgezet in een meeslepende geluidservaring. Druk gewoon op de knop 'Immersive AE' (Meeslepende AE) op de afstandsbediening om het te activeren.

Gezin dat op de bank in de woonkamer tv kijkt met de HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast en meeslepende AE uitgeschakeld
Meeslepende AE uitgeschakeld
Gezin dat op de bank in de woonkamer tv kijkt met de HT-A7000 Soundbar op een marmeren kast en meeslepende AE ingeschakeld
Meeslepende AE ingeschakeld
Diagram waarop een persoon de HT-A7000 Soundbar bedient door te praten met Google Home
Voice control (Stembesturing)

De Soundbar is compatibel met apparaten met Google Assistent en Chromecast built-in, en met apparaten met Amazon Alexa. Voeg de HT-A7000 Soundbar toe aan je speakergroep via de Google Home-app. Met spraakopdrachten kun je muziek afspelen, het volume wijzigen of andere functies gebruiken.

In enkele seconden ingesteld 

Je kunt bijna direct na het uitpakken genieten van de HT-A7000. Stop gewoon de stekker in het stopcontact, sluit deze aan op je tv met behulp van de HDMI eARC-verbinding en schakel hem in. Met optische en analoge geluidsingangen, maar ook USB- en HDMI-poorten (eARC) en S-CENTER OUT voor compatibele BRAVIA-modellen, heb je alle aansluitingen die je nodig hebt om van een adembenemende Surround Sound-ervaring te genieten.

Specificaties en kenmerken

Ontdek een nieuwe wereld waarin je volledig opgaat met de HT-A7000. Met alleen de Soundbar word je al omringd door een authentiek 7.1.2-kanaals Surround Sound met S-Force PRO Front Surround en Vertical Surround Engine. Je kunt ook optionele achterspeakers toevoegen voor 360 Spatial Sound Mapping met meerdere phantom-speakers.
  • Ondersteunt 360 Spatial Sound Mapping met optionele achterspeakers

  • S-Force PRO Front Surround en Vertical Surround Engine voor multidimensioneel geluid

  • Omhoog gerichte speakers, gerichte tweeters, een ingebouwde dubbele subwoofer en vijf front speakers

  • Optimalisatie van geluidsveld voor eenvoudig instellen

  • Stream al je muziek met draadloze connectiviteit

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers