1.379,00 €

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
20

4.6 gebaseerd op 20 klantbeoordelingen

13
6
0
1
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

20 klantbeoordelingen

0

Geweldig geluid, prachtige vormgeving

HT-A9 28/12/2023 door Frenky456 (Nederland)

Deze nu een maand in huis en wat een geweldig geluid! Ook voor muziek klinkt het echt geweldig. Deze HT-A9 vervangt een 10 jaar oude homecinema van Sony die ook niet slecht klonk maar net niet. Met alle aanbiedingen met Black Friday heel erg getwijfeld tussen een KEF LS50 wireless of deze set. Beide niet goedkoop maar ik luister meestal muziek en verwachte het surround kanaal niet te missen. Uiteindelijk toch voor de Sony gegaan en zeker geen spijt van. Muziek klinkt erg goed, ook met de Immersive Audio Enhancement aan maar dan moet je wel tussen alle speakers zitten anders krijg je een echo effect bij bepaalde nummers. Films klinken ook geweldig ik twijfel soms of het geluid nu uit de film/serie komt of dat het gewoon ergens van buiten komt. Ik heb ook de aparte subwoofer SA-SW5 erbij gekocht aangezien elke review die ik las de sub aanrade. Bij het installeren ging dat eerst zonder deze sub en de bas vanuit HT-A9 klonk bij de 360 demo ook niet slecht maar de sub geeft natuurlijk wel extra laag. Toch heb ik 2 punten die ik jammer vind. Waarom zo'n minimaal display op de verbindingsmodule!? Wat ook gaaf zou zijn geweest (naast een groter display) is om de titel te zien van het liedje dat je aan het afspelen bent. Daarnaast is mijn TV output veel zachter dan de muziek via Spotify. Er is wel een audio feature die alle audio hetzelfde volume geeft maar dat wil je niet aan hebben staan met muziek. Dus lijkt mij een simpele oplossing om per ingang te onthouden waar de volume op ingesteld was. Drop outs heb ik over gelezen en in het begin een keer gehad maar na een nieuwe kalibratie niet meer gehad. Kortom dure set maar wel super geluid en heel eenvoudig om in je kamer op te stellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid, laat van storingen alleen

HT-A9 20/10/2023 door MaartenJ (Nederland)

Goed geluid, maar continue opnieuw verbinden door denk ik 5gh WiFi dat het stoort. Jammer dat Sony dit niet kan verhelpen met een update

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

Reactie van Rabab @Sony Support NL
23/10/2023

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over de ht-a9.
We zullen je feedback over de storingen doorgeven aan onze hogere afdeling.
Wij willen je adviseren om de firmware van de ht-a9 te controleren via de volgende link.
https://cutt.ly/2wWDiczr
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

0

HT-A9 te veel uitval !!

HT-A9 29/09/2023 door Gertjan Huffels (Nederland)

De Sony HT-A9 aangeschaft icm de Sw-5 subwoofer. De eerste opstelling was gedaan om te gaan testen, en WoW, dat was direct een zeer positieve ervaring. Na een paar Atmos demo's en muziek was ik zeer tevreden met wat ik hoorde. Nadat ik de speaker op de locaties had geplaatst waar ze waren bedoeld, en die afstand was per speaker maar 1 tot 2,5 meter verder van de basis eenheid, begon ik ineens hele korte uitval momenten te hebben. Nadien ben ik een week bezig geweest om dat op te lossen tot aan al mijn draadloze apparatuur van de stroom af te halen inc. Modem, maar dat loste het probleem niet op. Ik heb toen besloten om de set terug te brengen en keurig mijn geld terug ontvangen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer support
02/10/2023

Hallo Gertjan Huffels,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat jammer om te horen dat je het toestel hebt teruggestuurd.
In de toekomst raden we je aan contact met ons op te nemen voordat je het apparaat terugstuurt.
We kunnen je misschien helpen het probleem op te lossen of in ieder geval te bepalen waar de fout vandaan komt.
Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, met behulp van de onderstaande link als u in de toekomst problemen ondervindt met onze producten.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Uitstekend geluid en vormgeving

HT-A9 15/09/2023 door Henk S (Nederland)

Begin dit jaar gekocht. Vooral gedaan vanwege de kat, die wist van de vorige geluidsboxen de speakers kapot krabben. Met deze installatie geen kans vanwege de stevige behuizing, dat is super. Het geluid van de HT-A9 is rijk, prima geluidsvolume en de kamerruimte is automatisch vast te stellen. Alle apparaten werken met Android en Apple.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Music and movies time

HT-A9 15/09/2023 door MINIERA (België)

Een geweldige ervaring en beleving om zowel concerten als filmen te bekijken en beluisteren

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid

HT-A9 04/09/2023 door HTC1953 (Nederland)

Nu drie weken in huis ben er echt heel bij mee geweldig geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

een aanwinst

HT-A9 30/05/2023  (Nederland)

ik was in bezit van een ander merk met draadloze satellieten. dat beviel goed dus ben ik voor de Sony HT-A9 gegaan en de sub woofer SA-SW5. uitermate tevreden !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Surround systeem met prachtige klank

HT-A9 27/01/2023 door fotocreaman (België)

Super systeem. Compact en relatief discreet. Klank vind ik persoonlijk zeer goed ook voor muziek. Enig probleem is dat 1 van de boxen regelmatig een signaal uitval heeft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Customer support
30/01/2023

Hallo fotocreaman,

Bedankt voor je beoordeling.
Wat fijn om te horen dat je er tevreden over bent.
We zullen je feedback doorgeven aan onze hogere afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Fraaie set voor de kritische soundbar gebruiker

HT-A9 18/01/2023 door KeHa (Nederland)

Oude soundbar was niet echt aan vervanging toe, maar door een aanprijzing van de Q990 van Samsung en de daarmee gepaard gaande Dolby Atmos ervaring, was mijn interesse gewekt voor een mogelijke opwaardering van mijn oude LG met Blu-ray speler. Dus de nodige reviews gelezen en natuurlijk op YouTube bekeken en dan passeert er natuurlijk ook vergelijkingsmateriaal. Zodoende kwam ook de HT-A9 onder mijn aandacht en al gauw lag mijn focus dan ook hierop en ik kwam eigenlijk niets anders dan lof tegen over dit systeem. Het ingebouwde optimalisatie systeem schijnt een nieuw of in ieder geval nog weinig toegepast iets te zijn, maar het werkt goed, makkelijk en ook nog vlot. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en ook meteen de subwoofer SA-SW5 aangeschaft, hoewel er redelijk bass in de speakers van de HT-A9 schijnt te zitten, heb ik toch gemeend deze extra uitgave te doen, daar ik een sub gewend was en toch ook wel hou van een volle zware bass. Op dit moment heb ik het nu drie weken in gebruik en ben er tot nu toe erg tevreden mee. Ik wil het maximale van het systeem zoveel mogelijk wil ervaren en dus de Dolby Atmos, maar dat is nog niet zoveel voorhanden. En zo lang zal het Immersive AE zijn best moeten doen om met de nodige elektronica het geluid waar nodig, opkrikken naar een hoger plan. Ook mijn vrouw is tevreden, hoewel ze eerst haar bedenkingen had, want de TV-kast was zonder soundbar wel opeens erg kaal. Op haar initiatief hebben we twee speaker stands gekocht voor de achterste speakers en de voorste hebben nog net een plekje aan de muur kunnen krijgen, daar onze 85 inch Sony het grootste deel van de wand opeist, maar noodzakelijk is dat natuurlijk niet, want het systeem geeft alle ruimte voor een grotendeels, willekeurige plaatsing van de speakers. Wij kunnen weer de nodige jaren vooruit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Eenvoudig plaatsen en instellen

HT-A9 17/01/2023 door Rkoprojects (Nederland)

Week in bezit. Eenvoudig installatie en plaatsing. Nadeel is de beperkte lengte van de spanningskabel

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact systeem, uitstekend geluid.

HT-A9 20/12/2022 door JhnJhn (Nederland)

Na even speuren op internet naar een draadloos en compact suround systeem kwam de HT-A9 naar voren. Speakerdraden is verleden tijd, wel een stopcontact aansluiting per speaker nodig. De speakers zien er mooi tijdloos uit, simpel op te hangen aan de muur en stellen zichzelf na aansluiten vanzelf in (wel even stroom van tv en speakers halen en alles tegelijk weer in het stopcontact). Geluid is fantastisch, zeker als je centraal tussen de speakers gaat zitten, o.a. de stemmen lijken gewoon uit de tv te komen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed werkend kwalitatief product

HT-A9 13/12/2022  (Nederland)

Ik heb hem nu 1 maand in bezit en ben erg tevreden over dit systeem in combinatie met de subwoofer sa-sw5. Ik wil mijn buren niet pesten dus heb losse standaarden gezocht om de speakers op te zetten om trillingen tegen te gaan. Het is even uitzoeken welke instellingen past bij je eigen voorkeur. Ik heb een lg g2 77 inch tv waardoor ik dus geen midden speaker heb. Ik mis de midden speaker niet maar als er een losse midden speaker zou uitkomen zou ik deze wel aanschaffen om de set compleet te maken. Aangezien een 2021 en 2022 high segment oled tv wel als midden speaker kunnen werken.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastisch geluis

HT-A9 27/11/2022 door anrodb (Nederland)

Gemakkelijk te installeren met een geweldig geluid. je beleeft films zoals in de bioscoop. ook films of series die worden gestreamd worden met een prachtig geluid weergegeven. Een subwoofer erbij maakt het wel helemaal af.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Genot van het geluid en nieuwe diepgang

HT-A9 22/11/2022 door ShunEXD (Nederland)

Ik heb de set gekocht als vervanging van een ouderwetse 5.1 speakerset. Kwaliteit van het geluid en vrijheid van plaatsing wordt als zeer prettig ervaren!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid!

HT-A9 05/09/2022 door Mario_K1964 (Nederland)

Top geluid uit 4 relatief kleine mooie draadloze speakers. De Vebos speakerstands en de SW5 sub woofer maken deze set echt compleet. Af en toe valt het geluid weg maar ik ben er nog niet achter waar dit aan ligt, ik denk zelf het bron signaal want de speakers hebben wel verbinding (groene lampje gaat niet uit). Gekocht in combinatie met Sony Bravia XR-85X95J.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

Reactie van Customer Support
08/09/2022

Hallo Mario_K1964,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je HT-A9.

Graag willen wij je adviseren om onderstaande link te raadplegen om te bekijken voor tips over hoe je je bluetooth en geluidsinstellingen en geluidsproblemen kan instellen.

https://bit.ly/3x407AY

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Tarik@Sony Support NL

0

HT-A9, de ultieme Atmos-beleving zonder gedoe

HT-A9 17/06/2022 door Lacobo (Nederland)

Sinds een paar weken heb ik deze set (samen met de SW3 subwoofer) hangen, en het geluid bij films is geweldig (Je gaat ATMOS echt beleven en waarderen). De beloofde virtuele speakers zijn 'echt' te horen. De virtuele center-speaker functioneert goed (ook meer dan redelijk bij 'gewoon' TV kijken), al zou ik Sony willen vragen om ook een losse center speaker uit te brengen met een S-Center aansluiting. Dan wel ook in een zwarte uitvoering, dat valt wat minder op boven- of onder de TV. De bijgekochte SW3 geeft de lage tonen een boost. Mooie set!

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

2

0

Positively surprised!

HT-A9 01/06/2022 door btdavallou (Nederland)

Good Quality, Perfect sound, Perfect for listening to music and watching films

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

1

0

verbluffend!!

HT-A9 31/05/2022 door havdp (België)

na een lange bestelprocedure (5maanden)heb ik hem nu eindelijk zelf in huis! HT-A9 en SWA 5 sub. installatie héél eenvoudig en daarna genieten. het geluid is kamervullend,ruimtelijk films (Netflix,Youtube) zijn fantastisch "normale" TV krijgen ook een extra dimensie Muziek, via welke app dan ook , is detailrijk, helder voldoet dus ook als "gewone" geluidsinstallatie. kan het iedereen aanraden !!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi geluid!

HT-A9 03/03/2022 door Vopeter (België)

Deze installatie heeft mooie geluidskwaliteiten, alle types surround worden ondersteund , Mooie strakke design. Enig minpuntje is de verbinding tussen de luidsprekers en de hub dat deze soms moeten terug gekalibreerd worden. Ook niet zoveel ingangen, 1 HDMI in en 1 x HDMI uit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
07/03/2022

Hallo Vopeter,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met de verbinding tussen de luidsprekers en de hub.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen de soundbar te updaten.
https://bit.ly/3CkHJoQ
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support BE

0

Spectaculair maar met gebreken

HT-A9 16/12/2021 door Rogierk (Nederland)

Als het werkt is het een geweldige ervaring maar helaas heb ik vaak last van dropouts en moet regelmatig het systeem opnieuw naar een geschikte WiFi verbinding laten zoeken.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

3

Reactie van Customer Support
20/12/2021

Hallo Rogierk,

Bedank voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw soundbar.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen de soundbar te updaten.
https://bit.ly/3qcEBWr
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL