Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
17

3.0 gebaseerd op 17 klantbeoordelingen

3
3
6
1
4
Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Eenvoudige installatie, fijne duidelijke bediening

HT-CT290 10/05/2017 door DaVerb (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik hield de soundbar al een tijdje op de website in de gaten. De eerste week (eind april) dat ze op voorraad waren ben ik naar de winkel gegaan om hem te bekijken. mooi strak design, niet te groot formaat en voor mij heel belangrijk, wandbevestiging. 3 inputmogelijkheden, USB, TV en Bluetooth. Van de USB aansluiting heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar bluetooth en dan Spotify afspelen werkt zoals je het verwacht. De TV is aangesloten via een optische kabel. Wij maken geen gebruik van een tv meubel en de soundbar moest echt op de wand te bevestigen zijn. De subwoofer die verbonden wordt via bluetooth is een uitkomst. De soundbar hangt aan een wand en de subwoofer ligt onder een hoektafel aan de andere kant van de kamer, ideaal. Bevestigen was een kwestie van 2 schroeven in de muur draaien en de soundbar daar overheen hangen. De bediening is eenvoudig en doeltreffend. Een kleine functionele afstandbediening. 1 groene aan/ uit knop. Input selectie, bediening om de usb aan te sturen. Volumeknop en een volumeknop voor de subwoofer. En dan nog een aantal opties om het geluid te optimaliseren. Voice, Night, Clear audio+ en movie/ music. Wij vinden het geluid prima en vult de ruimte. De subwoofer heeft een duidelijke bass. De enige aanmerking die ik heb op de soundbar is dat de optische kabel langs de onderkant via de zijkant naar de tv gaat en daardoor is het wegwerken van de kabel niet zo stijlvol te doen. Een draaddoorvoer door de soundbar naar de tv toe zou handiger zijn geweest. We zijn zeer tevreden over de aanschaf van deze soundbar.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

6

0

Meest handig (kritisch)
0

Matig geluidsniveau van de woofer

HT-CT290 04/07/2018 door HTCT290 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ca. 1 maand geleden deze soundbar gekocht maar ik vind het geluidsniveau van de woofer veel te laag. Het geluidsniveau van de woofer is apart in te stellen, echter nog ver onder de maat. Ik heb een verzoek ingediend om een software update te maken maar er is weinig kans dat deze er komt. Zonder een doeltrefffende update kan ik deze soundbar niet aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

17 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

geluid

HT-CT290 04/12/2021 door troop (Nederland)

zeer slecht geluid te veel hoge tonen en te weinig lage tonen subwoofer niet hoorbaar helaas dit ben ik niet gewend van sony jammer!!!

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
06/12/2021

Hallo Troop,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent met het geluid op jouw Sony apparaat.
Door middel van de onderstaande link kan je het geluidskwaliteit aanpassen op pagina 14.
https://bit.ly/3lDwFMx
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Fijne soundbar. Bijna naar wens.

HT-CT290 28/07/2020 door Damy88 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

we hebben de soundbar inmiddels zo'n 2 jaar. De enige minpunten die ik kan noemen zijn de audiovertraging en het stotterend geluid zo ongeveer 1x per uur wat waarschijnlijk met dolby digital te maken heeft. Als je dit uitzet is het ook weg namelijk. De audiovertreging blijft helaas. Alles al geprobeerd om dit op te lossen maar helaas. Kabels al vervangen, instellingen allemaal aangepast. Niets mag baten helaas. We gebruiken de soundbar in combinatie met de KD-55XE7096 tv van Sony. Mocht er nog een firmware update komen dan gaan we dit uiteraard nog proberen. Als het geluid gefixt is dan schiet de score nog wel wat omhoog. Verder schakelt de soundbar gewoon automatisch in als de tv aangaat. En is het gebruiksgemak hoog.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sub woofer die snel kapot gegaan is bij mij.

HT-CT290 12/02/2019 door Dhanwant (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb een nieuwe soundbar gekregen van mijn neef en ik heb het 6 maanden gebruikt en nu werkt mijn Subwoofer niet meer en ik heb het op online gezocht wat de problemen was en blijkbaar tis gewoon voor deze product dat hij snel kapot gaat . Een ziet na verhuis en andere dat hij plots uit valt.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

2

0

Reactie van Customer Service
18/02/2019

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat de subwoofer van de gekregen soundbar, niet meer correct lijkt te werken. Ik zou u willen adviseren contact op te nemen met onze klantenservice:
- 020 346 952 4
- customersupport.nl@eu.sony.com

Met vriendelijke groet,
Marlon

0

geweldig geluid

HT-CT290 15/01/2019  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Makkeljk aan te sluiten, heel mooi geluid dus prijs kwaliteit verhouding is meer dan prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid niet wat er uit zou moeten komen naar mijn

HT-CT290 15/12/2018 door Otoo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Was niet te vreden over heb hem terug gebracht en dat ging soepel.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima geluid voor deze prijsklasse

HT-CT290 06/12/2018 door YenZen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geluid is duidelijk en helder, sub is niet heel krachtig, maar gezien de prijs wel voldoende. Aangesloten met HDMI arc werkt het beste en heeft ook de beste geluidskwaliteit. Optisch aangesloten valt wat tegen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie uitstraling

HT-CT290 29/11/2018 door jos d l (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi artikel maar geluid valt me tegen erg kil. In de winkel hoor je dat niet omdat het omgevingsgeluid hoog is moet je de vollume hoger draaien en dan klinkt het mooi. Als je dan thuis komt en installeert dan valt het iets tegen . Heb het geluid bijgesteld maar is maar beperkt mogelijk en dat vind ik jammer we gebruiken hem meest als radio.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Matig geluidsniveau van de woofer

HT-CT290 04/07/2018 door HTCT290 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ca. 1 maand geleden deze soundbar gekocht maar ik vind het geluidsniveau van de woofer veel te laag. Het geluidsniveau van de woofer is apart in te stellen, echter nog ver onder de maat. Ik heb een verzoek ingediend om een software update te maken maar er is weinig kans dat deze er komt. Zonder een doeltrefffende update kan ik deze soundbar niet aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

0

Goed geweldig product

HT-CT290 15/06/2018 door Wim63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben er erg blij mee.+++++++++++++++++++++++++++

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoende

HT-CT290 10/05/2018 door Marco1973 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Product wat ze moet doen. Helaas iis de geluidskwaliteit tegenvallend als je viavdeze soundbar muziek afspeelt

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Na 2 maanden defect

HT-CT290 02/05/2018 door Hayabusam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze Soundbar gekocht echter is de bediening erg onoverzichtelijk. En na 2 maanden werkt de subwoofer niet meer deze is nu voor reparatie retour. Twijfel erg of ik de gerepareerde wel terug moet nemen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Simpele goede set, geen overdreven bas maar genoeg

HT-CT290 13/03/2018 door Varman (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

4 weken in huis en tevreden, in eerste instantie leek hij wat zwak maar later toch ruim voldoende

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Soundbar geen krachtig geluid

HT-CT290 01/03/2018 door 1952JvdB (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

soundbar was moeilijk in te stellen in combinatie met Samsung TV UE49MU7000LXXN. Vind ook het geluid niet bijzonder, had daar meer van verwacht.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Heel goeie geluidskwaliteit voor 'n zachte prijs

HT-CT290 14/01/2018 door JoAn7 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Synchronisatie blijft echter een probleem. Compact en stijlvol

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig

HT-CT290 19/12/2017 door Fietski (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Niet verwacht bij deze soundbar dat dese ook Bluetooth had

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

2

0

Prima soundbar

HT-CT290 15/11/2017 door Onra47 (Nederland)

Voldoet goed maar jammer dat er iets vertraging in het geluid zit wat voonamelijk bij spraak opvalt.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Eenvoudige installatie, fijne duidelijke bediening

HT-CT290 10/05/2017 door DaVerb (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik hield de soundbar al een tijdje op de website in de gaten. De eerste week (eind april) dat ze op voorraad waren ben ik naar de winkel gegaan om hem te bekijken. mooi strak design, niet te groot formaat en voor mij heel belangrijk, wandbevestiging. 3 inputmogelijkheden, USB, TV en Bluetooth. Van de USB aansluiting heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar bluetooth en dan Spotify afspelen werkt zoals je het verwacht. De TV is aangesloten via een optische kabel. Wij maken geen gebruik van een tv meubel en de soundbar moest echt op de wand te bevestigen zijn. De subwoofer die verbonden wordt via bluetooth is een uitkomst. De soundbar hangt aan een wand en de subwoofer ligt onder een hoektafel aan de andere kant van de kamer, ideaal. Bevestigen was een kwestie van 2 schroeven in de muur draaien en de soundbar daar overheen hangen. De bediening is eenvoudig en doeltreffend. Een kleine functionele afstandbediening. 1 groene aan/ uit knop. Input selectie, bediening om de usb aan te sturen. Volumeknop en een volumeknop voor de subwoofer. En dan nog een aantal opties om het geluid te optimaliseren. Voice, Night, Clear audio+ en movie/ music. Wij vinden het geluid prima en vult de ruimte. De subwoofer heeft een duidelijke bass. De enige aanmerking die ik heb op de soundbar is dat de optische kabel langs de onderkant via de zijkant naar de tv gaat en daardoor is het wegwerken van de kabel niet zo stijlvol te doen. Een draaddoorvoer door de soundbar naar de tv toe zou handiger zijn geweest. We zijn zeer tevreden over de aanschaf van deze soundbar.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

6

0