HT-G700

Prachtige Surround Sound en kristalheldere stemmen

Deze 3.1ch Dolby Atmos® / DTS:X™ Soundbar combineert krachtig, meeslepend geluid met kristalheldere stemmen. Je kunt dus helemaal in je favoriete tv-series en films opgaan.

SOUNDBARS

3.1-kanaals Dolby Atmos® / DTS:X™ Soundbar | HT-G700

HT-G700
Vooraanzicht HT-G700 Soundbar en draadloze subwoofer

450,00 €

(inclusief btw)
Het geluid komt van alle kanten dankzij tot wel 7.1.2-kanaals Surround Sound

Met de Vertical Surround Engine, onze geavanceerde Surround-technologie, geniet u van de nieuwste audio-indelingen voor bioscopen, zoals Dolby Atmos® / DTS:X™, uit een dunne unit. De drie front speakers geven samen met Sony's signaalverwerking 'verticale' audio weer. Zo creëren we virtuele Surround Sound die van overal om u heen lijkt te komen.

Illustratie van verticaal geluid
Ervaar geluid van boven 

Dankzij de virtuele surround-technologie kan de Soundbar geluid positioneren in een verticale ruimte, zodat u 3D geluid kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. Net als Dolby Atmos en DTS:X biedt Vertical Surround Engine ook in andere indelingen een realistischer, multidimensionaal geluid.

Illustratie van Surround Sound
Surround is eenvoudig

Met gebruik van alleen front speakers reproduceert Sony's unieke digitale technologie voor geluidsveldverwerking virtueel surround sound en komt er vanuit beide kanten geluid op u af. Het is niet nodig achterspeakers te plaatsen, dus u kunt genieten van rijke surround sound van bioscoopkwaliteit zonder al teveel apparatuur in uw woonruimte.

Geef elke film de volledige 7.1.2-bioscoopervaring

In een moderne bioscoop hangen overal om u heen speakers die allemaal nauwkeurig afgestemd geluid produceren om een ongelofelijke Surround Sound-ervaring te creëren. Druk op de knop voor Meeslepende AE (Audio Enhancement) en de HT-G700 schaalt het stereogeluid op naar 7.1.2-kanaals Surround Sound. Met Surround Sound geniet u van al uw tv-content.

Middenspeaker voor duidelijke dialogen

Dankzij de speciale middenspeaker hoort u iedere stem duidelijk, of u nou luistert naar pijlsnelle dialogen in uw favoriete tv-programma of naar spannend gefluister in een Hollywoodfilm. De speaker is ook geweldig voor muziek: u geniet van een rijke, gedetailleerde luisterervaring.

Vol en krachtig basgeluid

De krachtige draadloze subwoofer zorgt voor een dieper, voller basgeluid. Dankzij de eenvoudige draadloze aansluiting kunt u de subwoofer neerzetten waar u maar wilt.

Kies de perfecte instelling

Voor ieder geluid is er een knop. Kies de modus die het beste past bij wat u op dat moment kijkt of luistert. U kunt kiezen tussen de Auto Sound- (automatisch geluid), Standard Surround- (standaard surround), Bioscoop-, Muziek-, Nacht- en Stemmodus en het volume van uw subwoofer bedienen om het geluid op uw kijkervaring af te stemmen.

Home Theatre-modus
Home Theatre-modus

U voelt en hoort de actie om u heen, omdat het geluid zich tot achter u verplaatst en u midden in de film plaatst.

Muziekmodus
Muziekmodus

Luister naar de levendigheid en diepte van uw favoriete muziek tot in de fijnste details.

Stemmodus
Stemmodus

Met deze modus worden de geluidsinstellingen afgestemd op spraak, zodat geen woord u ontgaat — of u nu naar het ochtendnieuws of een seizoensfinale kijkt.

Nachtmodus
Nachtmodus

's Nachts een film kijken? Met deze functie hoort u zelfs met een zacht volume alles toch kraakhelder dankzij de geoptimaliseerde geluidsbalans.

Handige aansluitingen

Koppel een compatibele tv of compatibel apparaat draadloos met Bluetooth®-technologie of gebruik de HDMI eARC/ARC-ingang of de optisch digitale ingang voor geluid over de hele bandbreedte.

Bluetooth®-logo
Stream met Bluetooth®-technologie

Stream muziek draadloos met Bluetooth®-technologie.

Gezin in de woonkamer met de HT-G700
Haal alles uit uw kijkervaring

Een film kijken. Een serie bingen. Muziek luisteren. Uw favoriete team toejuichen. Wat uw gezin ook samen doet, een Soundbar van Sony maakt alles nog leuker. Maak de tijd samen nog meeslepender en plezieriger.

Specificaties en kenmerken

Ga helemaal op in tv-programma's of films met krachtig en dynamisch Surround Sound. Deze Dolby Atmos®-Soundbar is zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk en is zelfs uitgerust met een speciale middenspeaker voor duidelijkere stemmen.
  • 3.1-kanaals Dolby Atmos/DTS:X en Vertical Surround Engine

  • Meeslepende AE waarmee audio wordt opgeschaald tot bijna 7.1.2-kanaals geluid

  • Middenspeaker voor duidelijkere stemmen

  • Draadloze subwoofer voor krachtig basgeluid

  • Geluidsmodi voor verbeterde films en muziek

Uitgangsvermogen (totaal)
400 W
Versterkerkanalen
3.1-kanaals
FORMAAT HOOFDUNIT — ALLEEN BEHUIZING (B X H X D) 
980 x 64 x 108 mm
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers