33

4.2 gebaseerd op 33 klantbeoordelingen

17
11
2
2
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldige geluidservaring

HT-ST5000 14/07/2017 door Floydiana

Ik was op zoek naar een soundbar om de huidige receiver met speakers te gaan vervangen (te groot in ons interieur). Omdat er bepaalde eisen aan waren, zoals HDMI in- en uitgangen, Dolby Atmos en Wi-Fi, kwam ik uit op deze soundbar. Het is even de juiste settings vinden om voor elke situatie de juiste klank te vinden, maar dat is in een aantal dagen voor elkaar. Actie films overspoelen je met het Dolby Atmos en 3D surround. Muziek (rock, metal) komen goed door met de optie muziek. Kortom, een super fijne soundbar.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0

Meest handig (kritisch)
0

Mist achterspeakers

HT-ST5000 18/11/2018 door snippio

Dit apparaat biedt geen ondersteuning voor achter-speakers, die toch echt nodig zijn voor een surround ervaring. Goedkopere modellen ondersteunen dit wel.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

33 klantbeoordelingen

0

via reviews gekocht

HT-ST5000 16/12/2019 door rene62

wist al dat dit een mooi product was ,zowel afwerking en sony surround expertise dit weet ik al 30 jaar zij maken meen ik ook zelf hun surround decoding chips, dus lopen zij tov concurrenten jaren voor

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

na 1 h schril geluid en/of geruis

HT-ST5000 29/11/2019 door mivadebu2

Ben er absoluut niet tevreden over . Geschuifel en geruis is niet de bedoeling. Spijtig dat een onregelmatig verschijnsel is maar heb het opgenomen.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid mist de rear geluid optie speaker

HT-ST5000 20/11/2019 door Henkh75

Volgens Sony Nederland werkt de rear speaker wel op deze soundbar na de nieuwe firmware update eindigend op 444 Ik heb deze nu besteld en wacht af of het zo is Zou de oplossing zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Geweldige soundbar!

HT-ST5000 30/08/2019 door Kevin0599

Hij klinkt goed, ben er erg blij mee de dolby atmos effecten nog niet getest maar alles klinkt verder goed!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

fantastisch geluid

HT-ST5000 13/05/2019 door Viviane12

zeer blij met dit product mooi geluid en ziet er ook mooi uit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi systeem en een strakke uitstraling.

HT-ST5000 14/04/2019 door Arie88

Ik heb het product nu een maand of 2 en ben er erg tevreden mee. De dolby atmos werkt nog niet helemaal zoals ik zou willen een uitbreiding van 2 achter speakers zou perfect zijn. Ideaal is wel de spotify functie zodat je via het zelfde netwerk gewoon je soundbar aanzet en spotify kan luisteren. mooi zuiver geluid.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Uitstekende soundbar

HT-ST5000 28/02/2019

Na twee weken in bezit te zijn van deze soundbar kan ik niets anders dan concluderen dat dit een uitstekende soundbar is. Vooral (hoge kwaliteit) muziek klinkt erg goed en ook bij het afspelen van films klinkt het geluid ruimtelijk. De subwoofer is enorm krachtig en stand 5 van 10 is wat mij betreft dan ook ruim voldoende. Belangrijk is wel om vanuit het menu de afstanden tussen het systeem en het plafond/zitgedeelte goed in te richten, daarmee verbeter je het surround effect. Verwacht niet dat geluiden ook echt van achteren komen, voor dat effect zijn fysieke achterspeakers nog steeds de beste oplossing. De soundbar heeft ruim voldoende aansluitingen en ondersteunt alle recente 4K/HDR formaten. Vergeet in dat geval niet om per HDMI poort de verbeterde indeling aan te zetten. Ook de IR-Repeater functie is erg handig als de soundbar voor de TV staat en dus de afstandsbedieningssensor van de TV blokkeert. De achterkant van de soundbar geeft dan het signaal door aan de TV. Voor een Home Cinema ervaring zonder een wirwar van kabeltjes is dit systeem een uitstekende oplossing. Ik ben er blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Wat een geluid!!!

HT-ST5000 17/02/2019 door Danny69

De soundbar 2 weken geleden gekocht. Het is een hele ervaring bij het afspelen van bv Netflix.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Soundbar HTST 5000

HT-ST5000 15/02/2019 door JDWM

Kort geleden al een Sony 55 AF 8 gekocht. Deze televisie kan ook Dolbij Atmos verwerken ondanks dat er een perfect geluid uit het beeld kwam . Desondanks toch wel een Sony HTST 5000 gekocht wat weer een wereld van verschil is wat geluid betreft zeker als Dolby Atmos te horen is je weet gewoon niet wat je overkomt . 360° zeer mooi geluid om je heen PRACHTIG!!! Wil deze set nog uitbreiden met Dolby Atmos achter speakers voor nog beter geluid wat Sony alleen voorelkaar krijgt daarom ONLY SONY een kreet met een waardig beeld en perfect geluid. Ben er zeer te vreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Verbluffend geluid

HT-ST5000 10/02/2019 door Hoekie

Ongelofelijk geluid en alle toon regionen. Wel vind ik de dolby atmos niet goed functioneren, het geluid is vrij frontaal. Dit hoopte ik op te lossen door een set sony srs z5 speakers te kopen om een surround sound te creëren, maar tot mijn grote verbazing ondersteund deze set geen surround sound. Je kunt de speakers wel koppelen zodat overal hetzelfde geluid uit komt, maar niet in surround modus. Ook is in de gekoppelde mode de equalizer en clearaudio+ niet te gebruiken waardoor het hele geheel vrij plat en hol klinkt tov alleen de soundbar. Ik hoop dat hier nog een update voor komt, want deze set schreeuwt om rear speakers. Het hele atmos verhaal staat duidelijk nog in de kinderschoenen. Los van de bovenstaande klaagzang is dit gewoon een kannon van een soundbar. Verbluffe hoge en lage tonen en een onvoorstelbare bass. Ik veel vergelijkingsmateriaal van mensen om mij heen maar dit is absoluut de koning in zijn klasse. De set vult met gemak een grote woonkamer van een mooi warm geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Beste soundbar momenteel te koop

HT-ST5000 04/02/2019 door Dirkjuh

Nu een maand in mijn bezit en wij zijn uitermate tevreden over de Soundbar van Sony. Na meerdere sets te hebben geprobeerd is dit toch wel de enige die zichzelf bewijzen kan. Wat je ook afspeelt alles klinkt gewoon perfect tot in detail. Of het volume nou hoog of laag staat het geluid is altijd perfect. Het enige wat er dan mist is de ultieme Atmos beleving, de soundbar doet het wel maar zou iets beter kunnen. Toch als er een vliegtuig overkomt hoor je wel degelijk het geluid rondom. Dus Sony dit hebben jullie zeer goed gedaan en ik zal zeker vaker Sony producten gaan aanschaffen. De soundbar is zijn geld meer dan waard absoluut een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Geweldig geluid

HT-ST5000 02/02/2019 door Schenkie

Ben verrast door het geluid wat uit deze soundbar komt gewoon top.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top geluid

HT-ST5000 22/01/2019 door Arne27

Recentelijk gekocht. Prachtig geluid, ook voor muziek streamen geweldig geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed geluid, bediening omslachtig

HT-ST5000 01/01/2019 door Hermannetje

Op 21-12-18 samen met een SRS-ZR5 luidspreker van Sony gekocht. Geluid is goed, maar kan niet aan een normale audioinstallatie tippen. Verder valt het geluid regelmatig korte tijd weg. Het geheel is te duur om niet goed te functioneren. Op oplossingen van Sony hebben nog geen resultaat gehad en de service van onze internetprovider (mogelijk komt de hapering door instabiele WIFI) is nul komma nul. De bediening van het geheel is moeizaam: de kleine box moet handmatig in- en uitgeschakeld worden, dan moet er iedere keer opnieuw een luidsprekergroep aangemaakt worden en dan pas klinkt Spotify. Dit laatste is overigens wel een groot pluspunt: veel muziek direct beschikbaar. Aansluiten en het eerste instellen zijn op zich heel eenvoudig. Geen kabeltoestanden, slechts 1 kabel naar de tv en slechts 1 kabel van de DVD speler.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch geluid en vormgeving

HT-ST5000 27/12/2018 door marc0465

Ik was op zoek naar een soundbar welke mijn huidige 5.1 surround opstelling uit 2009 vervangt. Het geluid is fantastisch, met name de lage tonen welke via de subwoofer worden voortgebracht. Bij het afspelen van een Blu Ray met Dolby Atmos heb je het gevoel dat je in de bioscoop zit. Ik mis wel de achterspeakers, maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt door het volle en hoogwaardige kwaliteit van het geluid bij het afspelen van muziek. De installatie is eenvoudig ook het vastleggen van de gewenste instellingen met betrekking tot de ruimte waar de soundbar geplaatst is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Subwoofer is subliem

HT-ST5000 25/12/2018 door Monnik

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geluid. De bar is wel erg groot maar de geluidskwaliteiteit maakt dit op zeker goed..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klinkt goed

HT-ST5000 16/12/2018 door marc_13

Hen surround systeem na lang twijfelen over de kwaliteit vervangen door soundbar.Heb de soundbar uitvoering getest na aankoop en deze klinkt verrassend goed. Blij met aankoop

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed geluid

HT-ST5000 14/12/2018 door wim123

mooi ding ., super geluid ,.aan tebevelen .,vooral de atmos is super

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Eenvoudig aan te sluiten en direct nieuwe uodate s

HT-ST5000 14/12/2018 door Michaël55

Werkt super ben zeer tevreden met de HT-ST5000 en via de Home knop alles via de tv in te stellen. Super ben er erg blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid (op Dolby atmos na )

HT-ST5000 26/11/2018 door IURO

Geluid zeer goed geluid in films en muziek. Atmos effecten vallen tegen. Zou heel fijn zijn als het mogelijk was om de SONY SA-Z9R aan dit systeem te koppelen want online is er ook veel vraag naar. Maar helaas denk ik dat Sony het bewaart voor de opvolger. Dus voor Atmos liefhebbers raadt ik het niet aan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Mist achterspeakers

HT-ST5000 18/11/2018 door snippio

Dit apparaat biedt geen ondersteuning voor achter-speakers, die toch echt nodig zijn voor een surround ervaring. Goedkopere modellen ondersteunen dit wel.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

0

mooi apparaat.

HT-ST5000 08/09/2018 door Ton1966

Na veel wikken en wegen, deze soundbar aangeschaft. Apparaat doet wat het moet doen en heeft een mooi geluid, alleen mis ik wel wat mogelijkheden om het geluid beter in te regelen buiten de presets die erop zitten. Multiroom werkt prima en Spotify speelt probleemloos. Met de Song Pal App kan je veel bedienen en groepen maken van losse WIFI speakers i.c.m. de soundbar.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid en bas

HT-ST5000 01/08/2018 door Bos 40

Ben er super tevreden me. De bas is ook echt bas. En makkelijk in gebruik.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Kan beter voor redelijk dure soundbar.

HT-ST5000 25/04/2018 door Sony1405

Ben er wel tevreden mee. Maar kan beter prijzige soundbar.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

1

0

Top Product

HT-ST5000 03/03/2018 door Albert48

Het is een mooi en gelikt apparaat, qua geluid prachtig en design zeer strak. Heb wel 2 een minpunten: Heb mijn Mediaplayer, Apple TV en Bluray speler er op aangesloten maar zonder dat ze 7.1.2 Dolby Atmos uitgang hebben en het nadeel daarvan is dat de Soundbar het geluid niet omzet naar 7.1.2 Dolby Atmos + dat jouw films ook 7.1.2 Dolby Atmos moet ondersteunen. Dus alleen met de juiste randapparatuur heb je een top Soundbar En had ook wel een mooie ondersteunende App willen zien voor mijn Macbook Pro want die hebben ze alleen voor mobiele telefoons en iPads en tablets.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

super geluid

HT-ST5000 06/02/2018 door galle

Het werkt! Dit apparaat doet wat beloofd word zowel de hdmi switch tot het geweldige geluid. Je krijgt het geluid dat je bv in de bioscoop hoort. Mooie subwoofer en kristal helder geluid Ik ben erg tevreden en vind het een grote verbetering tov mijn oude sonos.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldig geluid

HT-ST5000 25/11/2017 door soepkip67

Heb dit apparaat nu een paar weken in bezit voldoet aan alle verwachtingen. Goed geluid, voldoende aansluitingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Afknapper

HT-ST5000 27/10/2017 door sveyank

Het geheel proberen te aansluiten op een "oude" tv(10jr) en dat gaat niet lukken zoals beschreven staat in de snelgids. Al het gemak wordt zo te niet gedaan, zoals aanzetten tv(panasonic) soundbar niet auto aan. Zelf op de soundbar elke keer input kiezen. Ook op de tv moet ik elke keer switchen naar een andere hdmi input. Dit produkt gekocht voor zijn gebruiksvriendelijkheid en dan mn om het hierboven vermelde gedoe niet te hebben. Dus tv aanzetten sb aan en bij inschakelen randapparatuur ook als auto. Oorzaak zou zijn geen HDMI ARC, echter optisch zou ook een optie zijn. Conclusie: Niet geschikt voor oudere tv's. Heel jammer dat ik dit van te voren nergens heb kunnen lezen. Compatibilteit wordt niet gegarandeerd bij andere merken. Advies was een nieuwe tv aanschaffen en natuurlijk van Sony om de functionaliteit te benutten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

17

0

Super geluid

HT-ST5000 07/09/2017 door debisschopb

Prachtig apparaat.Geluid gewoonweg super. Mooi design.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldig muzikale cinema dolby atmos front systeem

HT-ST5000 28/08/2017 door 75XD

Ik ervaar het als een geweldig audio/cinema systeem met een echt premium geluid en uitstraling en ook de eveneens geweldige draadloze sub. Geen plastic maar van metaal is de omkasting en ook het afneembare speaker front is van metaal. Hoe het allemaal klinkt is heel belangrijk maar ik vind de afwerking net zo belangrijk. Sony is er echt voor gaan zitten en het resultaat is voor mij absoluut perfect! Eerlijk is eerlijk maar ik ontwaar geen 7.1.2 geluid maar wel een fantastisch 3.1.2 beleving en eigenlijk ging ik ook vóór de aanschaf al van uit. Dolby Atmos ervaring is echt goed en de afstand naar het plafond heel serieus goed instellen. Mijn enige kritiek: Geen DTS-X en dat is toch jammer. Desalniettemin: sterk aanbevolen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

geweldig product

HT-ST5000 23/07/2017 door coolie boy

ik vind het een goed product, ik ben er tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

FANTASTISCHE SOUNDBAR!!!

HT-ST5000 17/07/2017 door Ettetooth

Nu een maand deze soundbar in huis. Wat een juweeltje in de huiskamer. Fantastisch geluid. Meerdere geluidseffecten film, muziek, 3D Surround, ClearAudio+ voor de beste kwaliteit. Draadloze subwoofer waarvan geluid(BAS) separaat is te bedienen (naast geluid van de soundbar) op de AB. Draadloss muziek streamen via NFC/BlueTooth/WiFi.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldige geluidservaring

HT-ST5000 14/07/2017 door Floydiana

Ik was op zoek naar een soundbar om de huidige receiver met speakers te gaan vervangen (te groot in ons interieur). Omdat er bepaalde eisen aan waren, zoals HDMI in- en uitgangen, Dolby Atmos en Wi-Fi, kwam ik uit op deze soundbar. Het is even de juiste settings vinden om voor elke situatie de juiste klank te vinden, maar dat is in een aantal dagen voor elkaar. Actie films overspoelen je met het Dolby Atmos en 3D surround. Muziek (rock, metal) komen goed door met de optie muziek. Kortom, een super fijne soundbar.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0