140

4.5 gebaseerd op 140 klantbeoordelingen

75
58
6
1
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

140 klantbeoordelingen

0

Geweldig geluid

HT-ZF9 18/04/2019 door Kid Ruchtie

Als aanvulling op mijn 55XF9005 heb ik een HT-ZF9 aangeschaft. Deze is voor mij de vervanger van een eerdere Sony CT-500. Het geluid van deze compacte en fraai vormgegeven soundbar is goed, maar nog beter met de bijbehorende remote speakers. Deze combinatie is simpel te installeren en te bedienen. Een aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtige klank

HT-ZF9 28/02/2019 door Willem60

Dit product 2 maanden in mijn bezit, en ben tot op heden zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Prima Soundbar

HT-ZF9 28/02/2019 door Klapstoel

Heb deze Soundbar een aantal weken geleden gekocht en ben zeer te spreken over het geluid van deze Soundbar! Het geeft een vol en mooi geluid bij zowel films als muziek, echter waren mijn buren niet zo blij met deze Soundbar omdat hun schilderijen van de muur trilde... Deze Soundbar geeft je een echt bioscoop gevoel met de Dolby Atmos functie, je voelt de helicopters en explosies alsof je er naar zit. Verder functioneert de Sondbar ook uitstekend bij een zacht volume, heb nog geen extra boxen erbij maar dat zal zeker een toegevoegde waarde zijn!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Indrukwekkend geluid

HT-ZF9 25/02/2019

Eenvoudig te bedienen en instaleren. Mooi geluid. Aan de dure kant maar je krijgt waar voor je geld.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie soundbar

HT-ZF9 23/02/2019 door JeeWee

Voor een soundbar heeft deze een mooi en helder geluid, instrumenten blijven herkenbaar, maar eerlijk gezegd miste ik wel iets in de lage tonen (niet de subwoofer), waardoor hij bij muziek vaak wat ielletjes overkomt. Dat kon in veel gevallen niet via instellingen verholpen worden. Ik vergelijk hem dan met mijn huidige surround systeem met Kef 2005.3 boxjes. Hij is na 10 dagen terug gegaan, mede omdat ik buiten de cashback actie van Sony bleek te vallen. De 2 extra hdmi aansluitingen waren zeer welkom, maar uiteindelijk ook 1 te weinig voor mij.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

HT-ZF9 15/02/2019 door JAdeGW

Vandaag geleverd, de beleving zoals in de winkel weer helemaal terug!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi geluid, draadloos en stijlvol

HT-ZF9 14/02/2019 door Gl33

Twee weken geleden het model HT-ZF9 gekocht bij de Mediamarkt. Past mooi onder de tv (100cm breed), die aan de muur opgehangen is. Goed geluid. Tevens twee draadloze boxjes erbij. Makkelijk bedienbaar met een afstandbediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product maar eventjes wennen

HT-ZF9 11/02/2019 door Hannemanneke

Vlak voor Kerst 2018 gekocht. Aansluiten was redelijk simpel, maar in combinatie met randapparatuur (Ziggo Horizonbox, PS4 en TV) wel even goed uitzoeken hoe alles dan met elkaar verbonden moet worden. In de praktijk een extra afstandsbediening voor geluid en instellingen. De AB van de TV/Ziggo box blijft dus nodig. Als alles dan aangesloten is, even de app Music Centre van Sony installeren. Set-up van de app en de hardware is eenvoudig en gaat snel. De set is lekker compact en dat is een groot voordeel t.o.v. een Home Cinema set met veel bekabeling, standaards en boxen. Eerste wat ik geprobeerd heb is muziek afspelen. En dat was eerlijk gezegd even wennen. Ik heb bijna vijftien jaar een 5.1 Home Cinema set gehad met goede boxen. In vergelijking met deze set is het geluid van de Sony HT-ZF9 aanvankelijk wat "dunnetjes": veel heldere, hoge tonen en een mooie diepe bass, dat wel, maar ik mistte aanvankelijk een beetje "het midden". Uiteraard zijn er allerlei presets beschikbaar (Cinema, Sport, Music etc) en kun je subwoofer en spraakniveau's mooi individueel aanpassen, maar een digitale naar wens in te stellen equalizer: dat had voor deze prijs toch wel mogelijk moeten zijn? Misschien is het ook wel een kwestie van wennen, want "slecht" is het geluid zeker niet. Ik heb de extra speakerset besteld (actie): wellicht dat de extra speakers dat beetje extra geven. Geluid bij films/TV is gewoon prima in orde: het virtual surround effect werkt goed, maar is niet "mind blowing". Ook hier: met extra speakers zal dat vast beter klinken. Dialogen zijn door het heldere geluid zeer goed te volgen: dat is vergeleken met de speakers in mijn Sony TV heel erg goed en helder: Prima!! Waar ik me wel aan heb geërgerd, is de beperkte ondersteuning van iOs van Apple (Iphone). Deze set kun je wel aansturen via een Iphone met Bluetooth, maar Apple Music maakt blijkbaar gebruik van een ander protocol dan de ingebouwde ChromeCast. Dat ligt vooral aan Apple en niet zozeer aan Sony/ChromeCast. Ik heb meerdere winkels bezocht en nergens hebben me ze daar op gewezen, ondanks dat ik vertelde gebruik te maken van Apple Music. Ontbreekt die kennis dan nog bij verkopers? Streamen via Bluetooth werkt wel, maar hoe mooi zou het zijn via de wifi te kunnen streamen? Spotify heeft dat probleem niet. Mijn kinderen maken gebruik van Spotify op een Iphone en streamen via wifi, en dat werkt wel weer prima. Verder is de set (nog) niet lekker intuïtief te gebruiken: je moet echt even wennen aan constant te wisselen van HDMI kanaal, afhankelijk van de input (Ziggo box of PS4). willekeurige app installeren en je kunt de set via wifi aansturen. Ook al ga je het huis uit, omdat de set aangesloten is op jouw wifi netwerk, blijft de muziek gewoon doorlopen. Resumerend: een mooie compacte set, met redelijk goed geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch geluid, top functies maar geen Airplay

HT-ZF9 11/02/2019 door niels108

Inmiddels een maand in gebruik en één van de weinige soundbars geschikt voor AppleTV 4K waarbij je van zowel 4K HDR beeld als Dolby Armos geluid, omdat deze soundbar over HDMI in- en uitgangen beschikt. Voor AppleTV gebruikers: Je kunt hem daardoor tussen de AppleTV en je 4K TV plaatsen (de enige volgens Apple ondersteunde manier hiervoor). 4K HDR beeld wordt netjes doorgegeven naar de TV. De soundbar gaat netjes met de AppleTV in stand-by stand, en het volume is (na configuratie in de AppleTV) via de AppleTV remote te bedienen. Het geluid bij films en series is met Vertical Surround echt uniek. Voor muziek vind ik de soundbar + subwoofer iets minder goed. Met de preset Music klinkt het wel iets beter. Voor films/series is de preset Standard uitstekend. Ook de preset News kan handig zijn om bijv. stemmen beter te horen. De software is gemakkelijk in gebruik en de instellingen zijn duidelijk. Opnemen in Wi-Fi was eenvoudig via WPS. Updaten was gemakkelijk. De remote control is matig, je moet goed mikken om te zorgen dat het signaal aankomt. Juist omdat deze soundbar één van de weinige is die goed met AppleTV samengaat is het extra jammer dat hij niet over AirPlay 2 beschikt, terwijl Chromecast en Alexa wel aanwezig zijn. Als Airplay 2 luidspreker zou logisch zijn, maar sinds begin 2019 is het wellicht ook een optie hem van Airplay 2 TV functie te voorzien (dan kan er beeld+geluid naartoe gestreamd worden en kunnen iOS gebruikers de Home app als afstandsbediening gebruiken om bijv. van HDMI kanaal te wisselen). Wellicht zou Sony dat in de toekomst nog kunnen toevoegen met een software update.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goeie merk

HT-ZF9 11/02/2019 door Hemand

Ben tevreden en heb alles van Sony wat betreft elektronica mobiel tv soundbar en cd speler

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

HT-ZF9 10/02/2019 door Rickert

Je hebt vrij snel in de gaten hoe het allemaal moet er zit mooi geluid in het dakngaat eraf!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk te installeren

HT-ZF9 09/02/2019 door Ricky 1063

Ik heb deze vorige maand gekocht en het weekt zoals ik gewenst had

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi om naar te kijken en te luisteren!

HT-ZF9 09/02/2019 door Hilde_L

Ik heb vorige maand de soundbar aangekocht en ben zeer tevreden met de kwaliteit. We vergeleken heel wat soundbars vooraf maar bleven toch steeds terug cirkelen naar deze zeer betaalbare soundbar. Prijs-kwaliteit is dit voor ons perfect, ik heb getwijfeld over duurdere modellen maar voor onze ruimte is deze soundbar ruim voldoende. Het design is prachtig en blend perfect in ons interieur. Het product is heel erg gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Doordat de soundbar steeds zelf het juiste kanaal kiest heb je vrijwel altijd meteen het juiste geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Excellent soundbar

HT-ZF9 07/02/2019 door Sravanthi

Very nice soundbar for the price. Good quality sound and gives a theatre effect. Now I watch all movie at home. Very happy with the product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

HT-ZF9 06/02/2019 door Harf

Werkt super goed. Super mooi geluid. Heel makkelijk te installeren. Alles gewoon top

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supper ding ,ik ben er blij mee

HT-ZF9 06/02/2019 door Pehlivan42

Supper leuke ding komt goed geluid uit..ik ben er blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede soundbar, mis wel het geadverteerde "Atmos"

HT-ZF9 04/02/2019 door cac1

Hopelijk voegen de gratis achterspeakers iets toe!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

HT-ZF9 03/02/2019 door Rom12

makkelijk in de aansluiting en bediening mooi geluid....nu de achterspeakers nog

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig, genieten

HT-ZF9 03/02/2019 door Zanoni83

1,5 week nu in mijn bezit, heerlijk geluid veel mogelijkheden en makkelijk aansluitbaar

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid

HT-ZF9 03/02/2019 door Arjan1

Erg tevreden met het product. Ben nu nog in afwachting van de 2 achterspeakers. Ga er vanuit dat deze ook geweldig klinken , net als de soundbar

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Eerste indruk goed

HT-ZF9 03/02/2019 door Cobbew

Na een maand, leer ik nog elke dag welke functies er zijn en hoe je deze moet gebruiken

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Leuke set met diep geluid

HT-ZF9 02/02/2019 door Rickii

Inmiddels 2 weken de soundbar in huis. In het begin moest ik erg wennen want voorheen stond er een 5.1 hond cinema systeem. Maar ik moet zeggen dat het snel went. Het geluid is vol, vooral de bass is erg diep (wel instelling op 11/12). Ik heb het systeem gekocht met een actie dat je de achter speakers gratis kon bestellen. Daar wacht ik nu nog op maar ik weet zeker dat zodra de achter speakers aangesloten zijn het geluid compleet is. Bluetooth werkt perfect. Geluid kan ook erg hard via bleutooth. Het aansluiten was wel even een gepuzzel. Maar nu werkt alles zoals het moet (tv geluid Dolby, Ps4 Pro op DTS en tv kijken via KPN Dolby) Ik raad het systeem zeker aan voor mensen die houden van films kijken met een goed vol geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer goed geluid

HT-ZF9 01/02/2019 door Sergio1973

2 weken geleden gekocht, vult huiskamer die rond de 50m2 zit zeer goed. Spotify over de WiFi. Als promotie nog 2 speakers aangeboden door Sony, ben zeer benieuwd als deze ontvangen en aangesloten zijn, over wat dit met geluid zal doen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top kwaliteit

HT-ZF9 30/01/2019

Afgelopen 2 weken mogen genieten van mijn nieuwe aankoop! Ook meteen de backspeakers erbij gekocht. Wat een sound en kwalitatief hoogwaardige gekuid In alle mogelijkheden past het niveau zich aan om je optimaal te laten genieten van je soundbar met Dolby atmos! Bluetooth, WiFi, films, muziek, games. Maakt het geluid tot leven komend! Thanks daarvoor Sony!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Soundbar HT-ZF9

HT-ZF9 30/01/2019 door koenvmel

Zeer tevreden met deze aankoop. Zeer eenvoudige installatie, mooi design en uitstekende geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie soundbar met goed geluid

HT-ZF9 30/01/2019 door gerardustb

Na 13 jaar nam ik afscheid van mijn oude Sony homecinema, en kocht ik deze na veel onderzoek en goede recencies. En ik moet zeggen het geluid valt mij niet tegen,zelfs zonder de achterspeakers (daar zit ik nog op te wachten via Sony actie) voel je het geluid om je heen. Het aansluiten was ook een makkie, heb ook een Sony tv dus de interactie is super!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid echter merk ik bijna niets van atmos

HT-ZF9 30/01/2019 door UGxMenno

De functies die erop zitten zijn super fijn. De soundbar werkt naadloos samen met mijn google home. Het geluid dat via Xbox komt klinkt ook super vet tijdens het gamen. Helaas is een wachttijd van 6 weken wel erg hoog voor de cashback actie. Daarnaast mis ik vaak bass. Bass volume van max 12 is vaak niet hoog genoeg en hoger kan niet.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldig geluid

HT-ZF9 28/01/2019 door wilhelminaatje

Ik heb deHT-ZF 9 een paar dagen geleden gekocht.De installatie was eenvoudig waardoor ik al snel kon genieten van een feweldig geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klink geweldig

HT-ZF9 28/01/2019 door Arjan E

Installatie ging goed, en werkt goed met mijn Sony tv. Was wel even bekijken wat de eenvoudigste manier van aansluiten is, uiteindelijk ivm synchronisatie recht streeks op de soundbar aangesloten. (switchen tussen hdmi 1 en hdmi 2 kunnen nu helaas niet meer via de afstandbediening van KPN omdat alles via de soundbar werkt) Soms mis je de midden tonen een beetje en de subwoofer kan soms de overhand nemen. Maar over het algemeen geweldig. Hopelijk komt google assistant spoedig Nu wachten op de achter speakers, dan is die helemaal complete verwacht ik. Want je mist die toch wel. Dat was ook de redden om voor deze soundbar te gaan dat de mogelijkheid er is voor uitbreiding met achter speakers Hoog glans is mooi maar blijft altijd veel stof aantrekken, ik heb hem staan zonder speaker rooster dat is die toch een heel stuk mooier. Wat wel raar is dat de hdmi kabel aan de ene zijde zit en de stroom kabel aan de andere, was mooier geweest als je die kon bundelen ivm wegwerken. ook de positie van de aansluit punten, deze zitten schuin, dat is niet het problem maar zitten schuin van het apparaat af, waardoor de kabel een bocht moeten maken vlak achter de soundbar. Dit soort kleine dingen zijn dan erg jammer en zal intern een redden voorzijn, maar voor de eindgebruiker erg vervelend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon een top product

HT-ZF9 26/01/2019 door Bello 2008

Ik heb deze soundbar ht-zf9 14 dagen geleden gekocht, zit een goed geluid in wacht nu op de 2 achterspeakers zal dan helemaal top zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooi product

HT-ZF9 24/01/2019 door Harani

Heb het product in de winkel zien staan en gelijk verkocht wat een geluid (warm en helder) Was maar één optie deze wil ik. Nu twee week in bezit en zeer tevreden. Nu nog even wachten op de achter boxen en dan de set compleet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima soundbar

HT-ZF9 22/01/2019 door Evie100

Eind december 2018 heb ik een Sony soundbar gekocht. Ik was van plan om een product van Sonos of Bose te kopen, maar deze soundbar met achterspeakers kwam heel goed uit een test en kreeg mooie reviews.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima soundbar

HT-ZF9 21/01/2019

1 maand in bezit. Ben er nu al zeer tevreden over en 2 extra luidsprekers moeten nog komen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch geluid, boordevol opties

HT-ZF9 21/01/2019 door DannyS88

Het aansluiten van de soundbar is echt een eitje. Subwoofer wordt automatisch herkend en binnen 15 minuten ben je up and running! En dan het geluid, eindelijk ervaar ik geluiden die ik anders nooit waarnam. Verschillende modussen die er voor zorgen dat alles nog beter overkomt! Al met al, een hele fijne soundbar! Nu nog wachten op de 2 speakers om de ervaring compleet te maken

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design, geweldig geluid

HT-ZF9 20/01/2019 door Sony 345

Ik heb deze soundbar vorige maand gekocht. Ben vrij tevreden, maar mis het echte suround-effect. Ik kijk uit naar de 2 extra speakers hiervoor. De instellingen zijn handig en nuttig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super sound en gebruiks gemak.

HT-ZF9 20/01/2019 door tamme

Voldoet uitstekend.heel mooi geluid en gemakkelijke bediening.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid

HT-ZF9 20/01/2019 door Gjxperiaz2

2 weken terug aangeschaft. Zeer tevreden, werkt naar behoren en er komt zeer mooi geluid uit. Zowel voor films als muziek

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uniek design, uniek geluid!

HT-ZF9 19/01/2019 door MNou

Net voor kerst deze mooie soundbar in huis gehaald, mede door de zeer aantrekkelijke promotie actie. Met smart wacht ik nog op de back-speakers die alles compleet moeten maken. Deze soundbar is een vervanging van een oude home cinema set in combinatie met een Sonos Connect. De soundbar was zeer snel aangesloten, alles is zeer duidelijk en de vele functies komen meteen naar voren. Spotify Connect, Bluetooth en Chromecast Built-in werken super en de app op de telefoon is overzichtelijk. Het draait toch om het geluid en dat was even wennen. Dolby Atmos en Dts+ is geweldig, zeer realistisch en ben benieuwd hoe de back-speakers deze ervaring nog mooier gaan maken. Een film en ook Netflix via de Xbox One geeft een mooi, realistisch geluid, en de verschillende standen geven zeker verschil in beleving. Dit klopt allemaal, helaas geen equalizer om nog te kunnen fine tunen, maar dat is een kleinigheidje. Wat ik wennen vond is het geluid van de tv decoder, die uitzend in Dolby Digital. Als je soundbar nog op de Vertical Engine Staat waarin de Dolby Atmos tot zijn recht komt klinkt de gewone tv uitzending helaas niet prettig. Zeer schel en hol, en moet je de Vertical Engine weer uit zetten. Dan heb je meteen weer plat geluid. Het is even wennen en af en toe even schakelen in de app of afstandbediening, maar al met al ben ik van mening dat dit een zeer mooi en uitgebreid product is die klaar is voor de toekomst. De vele aansluitingen en afspeelmogelijkheid maken het product compleet. Helaas moet ik nog enkele weken geduld hebben om de back-speakers in ontvangst te mogen nemen en dan ga ik meemaken of de beleving helemaal compleet word. Met vriendelijke groet,

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer makkelijke instalatie , goed geluid

HT-ZF9 19/01/2019 door lordsmity

bij kennissen ga aanbevelen , goed werkend product mooie soundbar

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid is goed

HT-ZF9 19/01/2019 door Rojo95

Ik heb de soundbar vorige maand gekocht en ontvang binnenkort mijn gratis boxen. Ben erg tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

HT-ZF9 18/01/2019 door Hennie 43

Ik heb dit product nu enkel weken in huis en ben er zeer content mee. Geluid is fantastisch. Min punt: De aansluitpunten hadden wel iets makkelijker gekund. Te schuin geplaatst. Geen HMDI arc kabel meegeleverd. Weer extra kosten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet tevreden

HT-ZF9 17/01/2019 door wikash

Geluidsverdeling is niet goed. Geen equalizer instelling mogelijkheden. Weinig treble en weinig geluid effect. Ben echt teleurgesteld en wil mijn product retourneren.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

0

2

0

Power soundbar

HT-ZF9 16/01/2019 door Liesje24

De installatie is snel gedaan en deze soundbar geeft een geweldig geluid. De bluetooth werkt super! Mooie strakke vormgeving

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design, gemakkelijk te installeren

HT-ZF9 16/01/2019 door Hans26

Goede beoordeling nog niet mogelijk omdat achterboxen nog ontbreken.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig goed geluid.

HT-ZF9 16/01/2019 door HAKON46

Anderhalve week geleden heb ik de soundbar gekocht bij Mediamarkt. Tv geluid is na installatie geweldig, overigens is deze installatie werkelijk een fluitje van een cent. Ben bebieuwd hoe het geluid zal zijn als Sony de achterspeakers heeft geleverd van de actie die momenteel loopt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

HT-ZF9 16/01/2019 door lschlotter

Ik heb dit begin van de maand gekocht. Ben uitermate tevreden over de kwaliteit van het geluid en het gebruiksgemak.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super soundbar

HT-ZF9 16/01/2019 door Tarzanboy

Zeer aan te bevelen bij een sony platte tv, waarvan het geluid ontzettend slecht en blikkerig is, ondanks de hoge prijs..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super product

HT-ZF9 16/01/2019 door HenkAssen

Ik heb de soudbar een week , hij bevalt me super goed !!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

soundbar

HT-ZF9 14/01/2019

vorig jaar een sony tv gekocht,geweldig ding, en nu een soundbar. maar wat een fantastisch apparaat, echt onvoorstelbaar dat er zoveel geluid uit die kleine speakertjes komt. voor ons een super aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

HT-ZF9 13/01/2019 door Misajo

Ik ben erg tevreden met de soundbar, schitterend mooi vol geluid. ik wacht nog op de achter boxen volgens mij dan nog veel beter. Spotify werkt ook goed erop via Wifi. Waar ik alleen van baal is dat het niet werkt op Google assistent maar op Alexa. Terwijl er wel een chromecast in zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super goed geluid

HT-ZF9 13/01/2019 door Robpd

4 weken in huis erg tevreden mee. Geluid is top voor film en muziek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Indrukwekkend

HT-ZF9 12/01/2019 door Jimi83

2 weken geleden gekocht. Aansluiten ging super gemakkelijk. Geluid klinkt goed. Beter dan verwacht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn apparaat

HT-ZF9 12/01/2019

Ben goed tevreden over de tv en soundbar van Sony.Met 1 afstandbediening kan je de soundbar en tv aanzetten.Top.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top systeem

HT-ZF9 11/01/2019 door Rondrie

Ik ben er zeer tevreden mee. Makkelijk te installeren en indtellingen werken goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed produkt

HT-ZF9 10/01/2019 door boxsster

heel goede soundbar met de achterste luidsprekers zal het af zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

HT-ZF9

HT-ZF9 09/01/2019 door Keil

Ixh kocht dit klankbord in december en ik ben dol op de geluidskwaliteit. Graag weer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudig in gebruik

HT-ZF9 08/01/2019 door Wvdw

Product twee weken geleden gekocht, prachtig geluid en eenvoudig in gebruik

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

HT-ZF9 08/01/2019

Zag de HT-ZT9 al maanden staan en na lang sparen heb ik hem dan. En het is het geld echt waard! Spatzuiver geluid! En makkelijk te installeren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede cinema set

HT-ZF9 08/01/2019 door Hoekstra

Hwt is een goede set ik kijk graag naar films met het 3.1 set en kan niet wachten dat de twee achter speakers komen dan is het compleet

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste geluidskwaliteit kwaliteit voor deze prijs

HT-ZF9 08/01/2019 door MvL60

Met de kerst gekocht van meteen enthousiast over het geluid. Ben hier zeer kritisch in.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg mooi geluid

HT-ZF9 07/01/2019 door Stege10

Ik heb deze soundbar op black friday gekocht en ben er zeer tevrede mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima product

HT-ZF9 07/01/2019 door Dibbes

Voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Primair gekocht voor muziekweergave. Aansluiting op TV (Loewe) was nog wel een dingetje.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi geluid

HT-ZF9 06/01/2019 door fred1234567890111

net e2 weken in huis, in cmbi met een nieuwe O led tv van 55inches, en prachtig geluid, vooral bij series en films , lekker hard zetten, en een geweldige harde bass

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie bass, weinig midden

HT-ZF9 05/01/2019 door Sjallehandro

Fijne soundbar die intuïtief werkt. Muziek streamen gaat via de ingebouwde chromecast audio heel makelijk. Verder hebben wij de xbox en een chromecast 4k op aangesloten. Het apparaat instellen gaat eenvoudig. Geluid is wat je van Sony mag verwachten, erg goed. Hoewel midden tonen wat ontbreken. Ik wacht nog up de achterspeakers

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid, leuke actie achterspeakers

HT-ZF9 04/01/2019 door hjb_52

Aansluiten op TV en DVD-speler ging gemakkelijk, andere aansluitingen ben ik helaas nog niet helemaal uit. Graag wil ik er m'n oudere Sony Receiver met radio op aansluiten, maar dat is me nog niet gelukt! Aansluitingen zitten wat schuin onder in de bar, dat is minder gemakkelijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

super mooi geluid

HT-ZF9 04/01/2019 door Fonny

het geluid is echt heel goed, net of je in bioscoop zit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super set

HT-ZF9 04/01/2019 door astraopc35

ik heb hem nu twee weken in huis maar is echt top echt super geluid alleen jammer dat het niet in Nederlands is jammer genoeg maar veder wel mooi product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

HT-ZF9 Soundbar

HT-ZF9 04/01/2019 door Hans R

Heb dit product een maand in gebruik en het geluid is 1000 keer beter dan het geluid van de smart tv. Speciaal gekocht voor de meerdere HDMI aansluitingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid!!

HT-ZF9 03/01/2019 door Herman197604

Vandaag net binnen. Super makkelijk aan te sluiten. Top product!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bioscoop ervaring thuis

HT-ZF9 03/01/2019 door edalm

Was op weg voor een nieuwe telefoon. maar toen hoorde ik de Doby Atmos en heb de soundbar gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Diepe bass geluiden

HT-ZF9 03/01/2019 door Sari 55

Ik heb nu de Sony HT-ZF9 bijna anderhalf maand. Wij hebben een Samsung TV waarop we makkelijk de installatie van de soundbar konden doen. Wij gebruiken de HDMI 4 ARC (niet bijgeleverd) niet de optische kabel die derbij zit. Als we het gaan hebben over de geluid van de soundbar en subwoofer kunnen we het wel kort houden. Ik speel vaak muziek af via youtube je hoort heel moooi geluid en de bass is ook geweldig. Als we film kijken bijv Jhon Wick, Jurassic Park etc. hoor je de achtergrond geluiden heel fijn, je merkt gelijk de verschil met de normale Tv geluid... Dus ik zou zeggen doen want je krijgt er geen spijt van!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top

HT-ZF9 02/01/2019 door Pieter42

Prima product, mooi design. Heb inmiddels alles van Sony thuis, beeld en geluid installatie. Echter nog steeds geen respons van de actie, gratis speakers.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0