Afbeeldingen van Boekenplankstereospeakers
Afbeeldingen van Boekenplankstereospeakers
Afbeeldingen van Boekenplankstereospeakers
Afbeeldingen van Boekenplankstereospeakers

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Schitterende details

Beluister uw favoriete nummers in heldere audio met hoge resolutie. Een MRC-woofer (Mica Reinforced Cellular) en twee supertweeters met een brede verstrooiing verminderen samen met de SS-HA3 de diffractie en leveren een geluidsbeleving met een breed bereik.

Muziek. Zoals u nog nooit hebt gehoord

Ontdek uw muziekcollectie opnieuw met ongekend duidelijke en heldere tonen. Elk aspect van de SS-HA3 is erop gericht om de rijke details van muziekbestanden met hoge resolutie te benadrukken en de subtiliteiten binnen mp3-audio bloot te leggen.

Hoe werkt audio met hoge resolutie?

Hoe het werkt

Digitale muziek die cd-kwaliteit overtreft

De snelheid waarmee audio met hoge resolutie analoog geluid naar digitaal geluid converteert is hoger dan bij cd's. Het resulterende geluid is 24 bits / 96 kHz, bij cd's is dat 16 bits / 44,1 kHz.

Ontworpen voor helderheid

Voor minder diffractie van het klankbord is de SS-HA3-luidspreker uitgerust met een krachtige aluminium behuizing voor een maximaal luidsprekervolume en minder vervorming. De tweeters zijn 45 graden afgeschuind voor een breed luisterbereik en altijd een helder geluid.

Aluminium klankbord

Precieze geluidsweergave

Ervaar bij u thuis rijke audio die dicht bij de originele masteropnamen staat. De SS-HA3 bevat een MRC-woofer voor bastonen die u omver blazen en twee supertweeters met brede verspreiding, zodat u de muzikale nuances hoort die verloren gaan in gecomprimeerde audio.

Vergroot uw luisterervaring

Sluit de SS-HA3-luidsprekers aan op een HDD-audiospelersysteem of andere audiocomponenten met hoge resolutie zodat u een helder geluid ervaart, of u nu muziekbestanden of cd's beluistert.

Specificaties en kenmerken
  • 2-weg Bass Reflex-systeem met 3 drivers (55 Hz - 50 kHz)

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Supertweeters met brede verstrooiing voor natuurgetrouwe hoge tonen

  • Drivers van MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) voor dynamisch geluid

  • Stevige aluminium behuizing voor verminderde kasttrillingen

Frequentierespons
55 Hz-50 kHz
Voorste speaker
1
Middenspeaker
0
Surround
0

Inhoud van de verpakking

Handleiding, Garantiekaart, Luidsprekersnoer

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu