Mobiele accessoires

Laad uw apparaten snel en veilig op met de oplossingen van Sony. Van de kracht van USB PD-adapters tot het gemak van draadloze opladers, we hebben een ideale optie voor vrijwel elk apparaat.

Onderweg opladen

Onderweg opladen

Met de hoogwaardige opladers van Sony laadt u snel uw apparaten op in huis, hotel of auto. Met verschillende poorten en interfaces biedt Sony opladers voor uiteenlopende apparaten, waaronder smartphones, camera's, tablets, hoofdtelefoons en andere USB-apparaten. Sommige opladers zijn compatibel met USB PD, waarmee u al deze apparaten én laptops kunt opladen.

Breed aanbod aan USB-kabels

Kabels voor elk apparaat. Kies lengte, type connector, kleur en materiaal al naar gelang uw apparaat en persoonlijke voorkeur. Sony heeft extra lange of juist korte kabels voor iPhone® en iPad®. Kabels van Sony sluiten perfect aan op uw iPhone® of iPad®. Laad ook laptops, Android-apparaten en meer op met ons assortiment USB-kabels, van superkort tot extra lang.

USB-kabels
Eenvoudig draadloos opladen

Eenvoudig draadloos opladen

Met Qi-technologie wordt draadloos opladen veiliger en eenvoudiger. U kunt nu uw iPhone, Samsung Galaxy®, Sony Xperia™ en andere met Qi compatibele apparaten draadloos opladen op de oplaadpad, zonder dat u iets hoeft aan te sluiten.

USB PD-technologie

Snel en veilig op volle kracht.

sneller opladen

Tot wel 13 keer sneller opladen. Maximaal 100 W.

De USB PD-oplader van 100 W biedt tot 13 keer sneller opladen dan een conventionele oplader van 7,5 W. U kunt de oplader gebruiken voor uw telefoon, tablet en laptop en ze stuk voor stuk sneller opladen dan ooit.

(1): USB PD-oplader (100 W) en (2) conventionele oplader (7,5 W)

Laad uw apparaten razendsnel op

Snel opladen van een groot aantal apparaten

Uw MacBook® opladen voordat u aan het werk gaat, of uw Nintendo Switch™ voor een ontspannen avondje: met de USB PD-technologie van Sony bent u snel klaar. Dankzij achterwaartse compatibiliteit met USB-C-apparaten kunt u altijd opladen wanneer dat nodig is. Een USB PD-oplader is de enige die u nodig hebt.

Veiliger opladen met hoger vermogen via USB

Veilig opladen met hoger vermogen via USB

Een hoog USB PD-uitgangsvermogen kan brandwonden of schade veroorzaken, maar niet bij Sony. Het hittebestendige ontwerp en de temperatuurbeveiliging garanderen veilig opladen door het vermogen en de elektrische USB-communicatie in de gaten te houden.

Veilig en krachtig 

bescherming tegen overbelasting

Hittebestendig ontwerp voor veilig opladen

Energiezuinige circuits genereren minimale warmte dankzij geoptimaliseerde schakeling en onderdelen. De lay-out van de PCB en het ontwerp van de behuizing gaan ook hittevorming tegen.

Intelligente vermogenregelaar

Deze technologie beschermt u tegen gevaren als brand, rook en ontploffing. De bescherming tegen oververhitting controleert de apparaattemperatuur en stopt het opladen direct wanneer een abnormale stroom wordt gevraagd. Het opladen stopt wanneer kortsluiting wordt gedetecteerd.

temperatuurbeveiliging
draadloos opladen

Slim draadloos opladen

Qi-technologie doet meer dan alleen draadloos opladen — FOD (Foreign Object Detection) detecteert ook wat er op de oplader ligt. Als metalen objecten zoals munten of sleutels worden gedetecteerd, stopt het warmtedetectiemechanisme het opladen. Dit voorkomt oververhitting en beschermt de oplader en het apparaat.