XS-W104ES

Til uw geluid naar een hoger niveau

De XS-W104ES subwoofer haalt het beste uit uw muziek. Of u nu op zoek bent naar voelbare kracht of u echt in het geluid wilt verliezen, met deze Mobile ES-subwoofer wordt luisteren in de auto altijd beter.

MOBILE ES™-SERIE

XS-W104ES | 25 cm (10") Mobile ES™-subwoofer van 4 ohm

XS-W104ES
XS-W104ES

250,00 €

(inclusief btw)
Mobile ES-logo
Ontdek onze passie en onze ongeëvenaarde technologie.
Bekroond
MRC-diafragma met honingraatstructuur is 10x zo buigvast en stevig
Subwoofer met Lightweight Rigid Cellular-diafragma met honingraatstructuur

Lightweight Rigid Cellular-diafragmamateriaal (voorheen MRC) is verder verbeterd met een honingraatstructuur voor ongeëvenaarde stevigheid en responsiviteit. In de loop der jaren is het diafragmamateriaal verbeterd, waardoor we een driver konden maken die tien keer steviger is dan een conventionele conus met een PP-matrix en die natuurlijk geluid met weinig vervorming en een breed frequentiebereik produceert.

Surround met gescheiden uitsparingen op de rand

De Surround Sound van de woofer beschikt over nog een bedrijfseigen technologie van Sony: de kenmerkende gebogen uitsparingen verbeteren de verticale symmetrie van de amplitude voor aanzienlijk verminderde vervorming en verbeterde helderheid.

Achteraanzicht van de XS-W104ES subwoofer met luchtstroom
Framestructuur in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser

De resonantie valt uiteen door het framedesign in vijf richtingen en dankzij de ingebouwde Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de spraakspoel soepel beweegt en afkoelt.

Spoel met progressief hoogteniveau

De voor akoestiek geoptimaliseerde spoel zorgt voor een hogere stroomcapaciteit en een betere luchtstroom. Het profiel is ontworpen voor een snellere en preciezere demping van de speakerconus. Voor een betere signaalintegriteit en ter voorkoming van geluidsinterferentie is de voedingsdraad van de spraakspoel ook aan de spoel vastgenaaid, waardoor de draad minder beweegt.

Afbeelding van de vergulde ingangen van de XS-W104ES-subwoofer
Vergulde ingangsaansluitingen

Vergulde veeraansluitingen waardoor u AWG #10-speakerkabels kunt gebruiken

Technische detailtekening van de structuur

Ontdek de techniek achter de Mobile ES-speaker, met nieuw toegepaste mechanische banderingen, zoals Surround met afzonderlijke uitsparingen op de rand, een framedesign in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser. 

Doorsnede van de XS-W104ES subwoofer met toelichting

Mobiele ES-serie

Geniet van geweldige in-car entertainment

De producten uit de mobiele ES-serie zijn ontworpen voor een optimale luisterervaring en combineren het beste van muziek en connectiviteit, voor een ongekende ervaring onderweg.

Specificaties en kenmerken

Geef uw luisterervaring in de auto een verrijkende boost met de XS-W104ES Mobile ES-subwoofer Het 10" (25 cm) Lightweight Rigid Cellular-diafragma met honingraatstructuur is speciaal ontwikkeld voor een krachtige en precieze bas uit de subwoofer en minimale vervorming als perfecte aanvulling op ieder systeem.
  • Lightweight Rigid Cellular-diafragma met honingraatstructuur voor krachtig geluid en minder vervorming

  • Piekvermogen van 1800 W, nominaal uitgangsvermogen van 450 W

  • Surround met afzonderlijke uitsparingen op de rand voor minder vervorming en voor helder geluid

  • Framedesign in vijf richtingen, vermindert de resonantie

  • Dankzij Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de conus soepel beweegt en afkoelt.

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu