Afbeeldingen van HDR-MV1 Mini Music Videorecorder
Afbeeldingen van HDR-MV1 Mini Music Videorecorder
Afbeeldingen van HDR-MV1 Mini Music Videorecorder
Afbeeldingen van HDR-MV1 Mini Music Videorecorder
Afbeeldingen van HDR-MV1 Mini Music Videorecorder
Afbeeldingen van HDR-MV1 Mini Music Videorecorder

Kenmerken

Lineaire PCM en AAC-audio-indelingen voor veelzijdige opnamen

Opname in ongecomprimeerde lineaire PCM (LPCM) of AAC voor geluid van cd-kwaliteit en handig uploaden naar internet

Tessar®-groothoeklens van 120° van Carl Zeiss®

De 120° Vario-Tessar ® -groothoeklens van Carl Zeiss® legt niet alleen videobeelden van hoge kwaliteit met een uitstekende resolutie, contrast en kleurweergave vast, maar stelt u bovendien in staat om met de groothoek de hele band en het podium te kaderen…van zeer dichtbij. Ideaal om alles op te nemen, van uw oefenruimte tot live-optredens.

Exmor R®-CMOS-sensor is ideaal voor weinig licht

De Exmor R®-CMOS-sensor van Sony is extreem gevoelig en legt gezichtsuitdrukkingen en snelle bewegingen vast, zelfs in donkere omgevingen, zoals studio's of podia.

Diep stereogeluid met 120° X/Y microfoon

De configuratie van onder 120° 'kruislings geplaatste microfoons neemt stereogeluid op maar, in tegenstelling tot smartphones en conventionele camcorders, kunt u met de grote hoek elke toon van de band vastleggen, zelfs in kleine ruimten. Daarnaast neemt de camera op met de focus op het midden, dus gaat de hoofdartiest van een groep—vaak de zanger—nooit verloren.

Optionele externe microfoon

Gebruik uw favoriete microfoon tijdens het opnemen. U hoeft deze alleen via de MIC-IN-aansluiting aan te sluiten

One-touch remote en One-touch sharing

Met de One-touch remote kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als zoeker en afstandsbediening voor een digitale camera. Via One-touch sharing zet u uw foto's en video's over vanaf uw camera. Door de Imaging Edge Mobile-app te installeren op uw NFC-compatibele Android-smartphone of -tablet, vermijdt u ingewikkelde configuratieprocessen en hoeft u alleen uw apparaat tegen de camera te houden om verbinding te maken. U bent nu klaar om met uw camera foto's te maken vanuit eerder onbereikbare hoeken, of groepsfoto's waar u zelf ook in staat — gewoon vanaf uw smartphone. Zet de beelden direct over naar uw smartphone en deel ze via sociale media. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig koppelen.

Meer informatie

Hoogwaardige 30p HD-video-opnamen

Sla 1920 x 1080/30p HD-videobeelden van hoge kwaliteit op, zelfs bij weinig licht. MP4-indeling is ideaal voor het genieten en delen van uw HD-films op een pc, Mac® of via internet.

U kunt rekenen op gepolijst opnamen dankzij Audio lip sync

Synchroniseer uw beeld en geluid. Audio lip sync stelt geluid bij op de HDR-MV1 bij het uitvoeren van beeld naar andere apparaten. Het resultaat zijn opnamen die altijd professioneel ogen.

Neem opnameniveaus handmatig op, bekijk opnames eenvoudig op het 2,7 inch LCD-scherm

Regel, verfijn en verbeter de opnamekwaliteit razendsnel. Pas het opnameniveau handmatig aan in 31 stappen en stel het juiste niveau in voor de specifieke omgeving van het optreden. Controleer daarnaast in een oogopslag het opnameniveau via het heldere 2,7 inch LCD-scherm.

Laad de batterij op en verzend gegevens gelijktijdig via de USB-poort

Met de USB-poort op de HDR-MV1 kunt u gelijktijdig de batterij opladen en de inhoud op een computer openen. Bovendien kunnen gebruikers met de meegeleverde batterij en optionele AC-adapter (afzonderlijk aan te schaffen, AC-UD10) het apparaat bedienen terwijl het wordt opgeladen.

Low-filter vermindert ruis en zorgt voor een helder geluid

De muziekvideorecorder is uitgerust met een low-cutfilter om lage tonen te verminderen. Perfect voor het verminderen van ruis, zoals airconditioning en wind tijdens het opnemen; Uw video klinkt fantastisch, zelfs wanneer die onder de meest veeleisende omstandigheden is gemaakt.

U kunt deze ook gewoon als een lineaire PCM-recorder gebruiken

Soms hebt u geen beeld nodig, bijvoorbeeld als u aan een nummer schrijft en de voortgang met uw bandleden wilt delen. De HDR-MV1 kan ook fungeren als een snelle, eenvoudige lineaire PCM-recorder alleen voor geluid. Bovendien is deze uitgerust met een kleine speaker waarmee u een eenvoudige soundcheck zonder oortelefoon kunt uitvoeren.

Statiefbevestiging voor stabiele opnamen

Vergeet de trillende beelden die u krijgt bij opnamen zonder statief met iPhones en sommige camcorders. Gebruik de ingebouwde statiefbevestiging om de HDR-MV1 op een statief te bevestigen en geniet van het professionele resultaat.

Line-in om externe apparatuur aan te sluiten

Sluit de HDR-MV1 eenvoudig aan op studioapparatuur, zoals een geluidspaneel met LINE-OUT-aansluiting.

Specificaties
  • Unidirectionele X/Y-stereomicrofoon, 120 graden

  • 1080p Full HD-video

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS® Tessar-lens

  • Ingebouwde Wi-Fi

  • One-touch connection via NFC

Lenstype
ZEISS® Tessar-lens
Type sensor
Type 1/2,3 (7,77 mm) Exmor R® CMOS-sensor met achtergrondverlichting
Schermtype
6,7 cm (type 2,7) Clear Photo LCD™-scherm (230.000) breedbeeld (16:9) (960 x 240)
Aansluitingen in/uit
Geheugenkaartsleuf, HDMI-uitgang (micro), Hoofdtelefoonaansluiting, Lijningang (analoge audio), Microfooningang, Multi/Micro-USB

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-BX1), Micro-USB-kabel, Lensdop, Lensdopkoordje, "Gebruikshandleiding"

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers