Beleef een compleet nieuwe wereld

De werkelijkheid beter in beeld met OLED van Sony

Met meer dan 8 miljoen zelfverlichtende, afzonderlijk gereguleerde OLED-pixels ervaart u diepe zwarte tinten, ongelooflijk contrast en levensechte kleuren. Een unieke, betoverende ervaring.

Zuiver zwart, perfect beeld 

De OLED-pixels worden apart gereguleerd. In de uitstand zorgen ze voor een diepe, volledig zwarte kleur. Dankzij dit superieure contrast biedt het scherm details, diepte, texturen en kleuren die zorgen voor een verbazingwekkend realistisch beeld. 

OLED-scherm van Sony
OLED
Conventioneel scherm
STANDAARD

Levendigere kleuren met echt zwart

Kleuren zien er telkens anders uit, afhankelijk van de kleuren eromheen. Alleen wanneer ze door echt zwart worden omgeven, komen ze tot leven. 

Miljoenen OLED's, afzonderlijk gereguleerd

Dit scherm heeft miljoenen zelfverlichtende OLED-pixels die individueel kunnen worden geactiveerd om werkelijk levensechte beelden weer te geven. Omdat elke pixel individueel oplicht, ziet u nauwkeurige details en meer kleur en schaduw in elke scène.

OLED-tv van Sony met berglandschap op het scherm

De OLED-betrouwbaarheid van Sony

Onze OLED-tv's zijn ontworpen om ingebrande beelden te voorkomen. De unieke processors van Sony detecteren statische beelden en verschuiven de pixels om inbranding en nabeelden te voorkomen.

Geen ruis, alleen kristalheldere scènes

Zelfs bij snelbewegende scènes is er geen ruis — u ziet alles met perfecte helderheid. Elke pixel kan in een fractie van een seconde van zwart naar fel verlicht overgaan. 

Conventioneel scherm met ruis
Scherpe beelden
OLED
Standaard
  • OLED
  • Standaard

Een schitterend beeld vanuit elke hoek

Bekijk beelden die vanuit elke hoek helder en duidelijk zijn. Geniet met het hele gezin van het scherm en geniet van actie op een prachtig beeld.