Diepe zwarttinten. Prachtig geluid. Dit is Sony OLED.

Een OLED-tv biedt diepe zwarttinten en levendige kleuren. Onze OLED-tv's worden aangedreven door onze Cognitive Processor XR™ en tillen beeld en geluid naar een hoger niveau met contrast en geluid dat afgestemd is op het beeld.

Miljoenen zelfverlichtende pixels, vakkundig aangestuurd

Op een OLED-scherm worden de pixels individueel aangestuurd, met diepe zwarttinten en stralend wit. Dankzij de Cognitive Processor XR en onze unieke schermtechnologie worden kleuren en contrast versterkt voor levensechte beelden.

Een breed kleurenspectrum voor levensechte kleuren en tinten

XR Triluminos Pro™, aangedreven door onze Cognitive Processor XR™, geeft meer dan een miljard kleuren op het scherm weer. In combinatie met het scherm met een breed kleurenbereik en onze cognitieve processor analyseert XR Triluminos Pro de verzadiging, tint en helderheid van elke kleur en zorgt voor natuurlijke kleurschakeringen en uitzonderlijk veel details.

Een breed scala aan natuurlijke, prachtige kleuren

Onze nieuwe A95K OLED-tv (QD-OLED) heeft miljoenen individuele, zelfverlichtende pixels om meer kleuren weer te geven dan ooit tevoren. Dankzij de Cognitive Processor XR™ worden de verzadiging, tint en helderheid van elke kleur in prachtige details weergegeven, zodat subtiele nuances en verschillen zichtbaar worden die je meestal alleen in het echt kunt zien.

Afbeelding van dinosaurussen waarop te zien is hoe Acoustic Surface-technologie geluid afspeelt vanaf precies de juiste plek.
Speaker in het scherm voor geluid zoals in de bioscoop

Bij de Sony OLED-tv's met Acoustic Surface Audio+-technologie komt het geluid rechtstreeks vanuit het scherm en beweegt het geluid precies mee met wat je ziet. Dat maakt je ervaring nóg meeslepender. Hoor het geluid vanaf de juiste plek.