AUDIO VOOR OP HET WATER

Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water

DSX-M80
Afbeelding van Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water

280,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water
Afbeeldingen van Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water
Afbeeldingen van Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water
Afbeeldingen van Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water
Afbeeldingen van Krachtige Bluetooth®-ontvanger voor op het water
Vermogen van 4 x 100 W, waar u ook naartoe gaat

Geniet van diep, helder geluid uit een krachtige versterker met een speakerbelasting van 2 ohm, of u nu de zee op gaat of afgelegen gebieden verkent. Deze versterker heeft niet alleen een roestbestendige coating en UV-bestendige afwerking, maar ook een nieuw back-upgeheugen dat uw aangepaste voorkeuren en instellingen opslaat zonder dat er stroomtoevoer nodig is. Wat uw volgende avontuur ook is, uw muziek is er klaar voor. 

4x100w
Krachtige versterker voor rijk en helder geluid

Met de vierkanaals versterker krijgt u evenveel vermogen als met een externe versterker, maar deze is al ingebouwd. 

klaar voor zon
Klaar voor zon en vochtigheid

De UV-bestendige afwerking is bestand tegen fel zonlicht en de roestbestendige coating beschermt tegen de zilte zeelucht, zodat het apparaat niet verbleekt of kleine scheurtjes gaat vertonen.

Logo van Music Center
Personalisatie en bediening met uw smartphone 

Verbind uw media-ontvanger en smartphone en bedien diverse apps via de hoofdunit. Stel uw audiosysteem in een voertuig eenvoudig in en personaliseer uw geluid via uw smartphone. 

Dubbel zo verbonden

Koppel de eerste Bluetooth®-telefoon voor uw navigatie, muziek en communicatiefuncties en een tweede om handsfree te bellen.

Spraakbedieningsicoon
Spraakbediening voor Android™

Gebruik spraakbesturing om routebeschrijvingen te krijgen, berichten te versturen en muziek af te spelen op uw Android™-smartphone.

Pictogram van microfoon
Neem Siri mee op zee

Verbind uw iOS-apparaat via Siri Eyes Free om muziek te bedienen, gebruik te maken van navigatie, toegang te krijgen tot uw berichten, en meer.

Altijd controle tijdens uw reis 

Maak gebruik van handige functies op uw smartphone zonder naar uw telefoon te kijken. Dankzij spraakbediening kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, navigatie inschakelen en met anderen communiceren. 

Vermogen van 4 x 100 W met
optimale geluidskwaliteit

Een geïntegreerde klasse-D-versterker biedt enorm veel kracht met minimale interferentie, voor kristalhelder geluid zelfs op het hoogste volume.

DSX-M80 bovenkant
Geoptimaliseerd voor perfectie

De onderdelen en circuits zijn zo geplaatst dat de elektriciteit geruisloos en zeer efficiënt wordt overgedragen.

Details van DSX-M80
Uitgekiende positie van het voedingsblok

Doordat het voedingsblok dicht bij de ingang van de versterker is geplaatst, gaat er minder vermogen verloren. De elektrolytische condensatoren zorgen voor een nauwkeurige, gevoelige bas.

DSX-M80 ventilatie
Warmteventilatie

Een extra grote koelplaat met een optimaal ontworpen vinstructuur zorgt voor efficiënte warmteventilatie, zodat de versterker niet oververhit raakt.

Muziek zoals u dat wilt

Met de verschillende aanpasbare opties kunt u uw audio-ervaring afstemmen op uw voorkeur. Met Subwoofer Direct en de speakerbelasting van 2 ohm kunt u een subwoofer rechtstreeks aansluiten op de ingebouwde klasse D-versterker met meerdere speakers voor een diep geluid dat de hele ruimte vult.

Luister muziek op uw manier
met Sony | Music Center 

Verbind uw audiosysteem en uw smartphone met de Music Center smartphone-app van Sony en bedien zowel de bronnen in de hoofdunit en een aantal apps op uw smartphone. Er zijn verschillende instellingen beschikbaar voor bediening op afstand, zoals volume, balans, fader, EXTRA BASS™, de 10-bands equalizer en opties voor verlichting, posities en subwooferconfiguratie. Met de plug-in 'Advanced Car Audio Setting' kunt u daarnaast met aanvullende bedieningselementen gebruiken het geluid naar uw eigen voorkeur aanpassen. 

Golven verlichting die synchroniseren met de beat 

Kies uit 35.000 kleuren om de verlichting (twee zones) geheel naar uw smaak aan te passen. Als de muziek begint te spelen, knipperen de led-lampjes op de maat van de muziek mee.

Stuurpictogram
Back-up van geheugen

Sla uw aanpassingen op. Zelfs als u geen stroomtoevoer hebt, kunt u audio-instellingen, radiostations, Bluetooth®-connecties, stuuraanpassingen en meer opslaan.

FLAC-logo
Speel FLAC-bestanden af

Met FLAC-compatibiliteit kunt u audiobestanden zonder kwaliteitsverlies beluisteren, zodat u van elk detail van uw muziek kunt genieten. 

Specificaties en kenmerken

Geniet van diep, helder geluid uit een krachtige versterker met een speakerbelasting van 2 ohm — perfect voor al uw avonturen op het water en op ruig terrein. De ontvanger heeft niet alleen een roestbestendige coating en een UV-bestendige afwerking, maar ook een back-upgeheugen waarin uw voorkeuren en instellingen worden opgeslagen zonder dat er stroomtoevoer nodig is. Welk avontuur u ook aangaat, uw muziek is er klaar voor.
  • 4 x max. 100 W (45 W RMS) uitgangsvermogen met een speakerbelasting van 2 ohm

  • Behoud uw persoonlijke instellingen, ook zonder constante stroomtoevoer, dankzij het back-upgeheugen

  • Dankzij Dual Bluetooth®-connectiviteit kunt u tegelijkertijd verbinding maken met twee smartphones

  • Spraakbediening met Siri Eyes Free en Android™

  • Dankzij de twee USB-poorten kunt u tegelijkertijd een smartphone en een USB-apparaat aansluiten

EXTRA BASS
Ja (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Ja
Uitgangsvermogen
4 x 100 W
Pre-out
x 3
Sub-uitgang
Ja
AUX
Ja (voorzijde)
Back-up van geheugen
Ja
USB
Ja (voor + achter)
Bluetooth®
Ja
USB: Media Transfer Protocol
Ja
USB: Android Open Accessory Protocol
Ja (2.0)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu