IER-Z1R 

Op zoek naar perfect geluid

Voor muziek met een emotionele impact die je de adem beneemt; elk element van de IER-Z1R-oordopjes is met dat doel ontworpen en ontwikkeld. Door op de kleinste details te letten, kun je alle nuances en subtiele kenmerken onderscheiden en genieten van een verbazingwekkend natuurgetrouwe geluidsweergave.

IN-EAR

IER-Z1R oordopjes uit de Signature Series

IER-Z1R
Afbeelding van IER-Z1R oordopjes uit de Signature Series

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat je kunt horen, naar geluid dat je kunt voelen.

Ontworpen om je te laten voelen 

We hebben de drivers in de IER-Z1R-oordopjes helemaal opnieuw ontworpen, waardoor ze perfect samenwerken. De consistente geluidssignatuur van de verschillende drivers klinkt alsof deze van één driver afkomstig is.

Natuurgetrouwe akoestiek

De ruime ervaring en het gevoel voor geluid van onze technici vormen het geheim achter het akoestische ontwerp. De fijn afgestemde akoestische structuur van de IER-Z1R behandelt het geluid van de drie driverunits alsof het van één driver afkomstig is.

Geluidspad
Een recht geluidspad

De supertweeter is op een coaxiale positie tegen de huls geplaatst. Deze lay-out zorgt voor nauwkeurige superhoge tonen met een ultrabrede frequentierespons tot 100 kHz.

Verfijnde fasestructuur voor nauwkeurige akoestische vermenging

Samenhang van het geluid uit de drie drivers is net zo belangrijk als de brede frequentierespons. De verfijnde fasestructuur zorgt ervoor dat de geluidsgolven op elkaar zijn afgestemd, door nauwkeurige aanpassing van de breedte en lengte van elk geluidspad. De constructie van magnesiumlegering elimineert bovendien trillingen en ongewenste resonantie voor perfecte helderheid en levendigheid bij alle muziekgenres.

Driverunit en behuizing aan de binnenkant
Akoestische buis
Sound Space Control voor een brede geluidsruimte

Een akoestische buis staat in verbinding met de ruimte achter de driverunit en zorgt voor een gebalanceerd geluid, van lage tot hoge frequenties. Deze technologie levert een brede geluidsruimte met rijke, natuurlijke tonen op.

Hoogwaardige kabel voor het behoud van signaalzuiverheid

De technici zijn ook de kwaliteit van de meegeleverde kabel niet vergeten, waarmee de IER-Z1R optimaal kan presteren. Deze kabel zorgt voor betere geluidskwaliteit, meer comfort en minder geluid bij aanrakingen, zodat je helemaal op kunt gaan in de muziek.

Diagram van gebalanceerde kabel
Gebalanceerde verbinding

Een gebalanceerde standaardaansluitkabel van 4,4 mm dik scheidt de linker- en rechtergeluidssignalen volledig, waardoor de interferentie die leidt tot een verslechtering van het geluid tot een minimum wordt beperkt.

Zijden isolator en niet-magnetische laag
Zijden isolator en niet-magnetische laag

Gevlochten zijde in de meegeleverde kabel vermindert aanraakgeluiden en werkt als een isolator tegen trillingen. Twisted Pair-kabels en een niet-magnetische onderlaag voor de vergulde laag op de stekkers zorgen voor een legato en duidelijke signaaloverdracht.

Kabel van zuurstofvrij koper met zilvercoating
 Kabel van zuurstofvrij koper met zilvercoating

De IER-Z1R heeft zuurstofvrije koperen kabels met zilvercoating die de weerstand en het signaaloverdrachtsverlies minimaliseren. Het resultaat is minder kwaliteitsverlies, fijnere details en vloeiendere hoge tonen. 

Vakkundig gemaakt in Japan

Van producten van Sony uit Japan kun je absolute kwaliteit en de beste prestaties verwachten. De IER-Z1R-oordopjes zijn hierop geen uitzondering. De producten worden met liefde gemaakt met alleen de beste onderdelen en productietechnieken, wat zorgt voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee je kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Ervaar onze gecertificeerde koptelefoons

Met een gecertificeerde 360 Reality Audio-koptelefoon en de Sony | Headphones Connect-app kun je de vorm van je oren laten analyseren en zo genieten van de meest meeslepende muziekervaring ooit.

Artist_connection
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

Met de IER-Z1R-oordopjes is de geluidsweergave verbazingwekkend natuurgetrouw. Dankzij het speciale hybride HD-driversysteem met hoge resolutie, een verfijnde fasestructuur en het zuivere geluid van een gebalanceerde audioaansluiting van 4,4 mm hoort je je muziek niet alleen, maar voel je alles ook.
  • Geoptimaliseerd voor weergave van hi-res audio

  • Hybride HD-driversysteem (2 dynamisch/1 gebalanceerd versterkt)

  • Verfijnde fasestructuur voor rijk geluid

  • Kabels met gebalanceerde aansluiting van 4,4 mm en standaard aansluiting van 3,5 mm meegeleverd

  • Gemaakt in Japan

DRIVERUNIT
Hybride
FREQUENTIERESPONS
3 – 100.000 Hz
LENGTE SNOER
OFC-draden met zilveren coating van ca. 1,2 m (48 in)

Inhoud van de verpakking

Clip, Draagtasje, Reinigingsdoek, Kabelhouder, Koptelefoonkabel (ca. 1,2 m (47 1 / 4 in) ) / koptelefoonkabel met gebalanceerde aansluiting (ca. 1,2 m (47 1 / 4 in) ), Hybride oordopjes (SS / S / MS / M / ML / L / LL) Triple Comfort-oordopjes (SS / S / MS / M / ML / L)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu